login |

A Survivor Caramoan: Fans vs Favorites szereplői

2013. 01. 16. 17:02 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: kampány, reality,

Nem tudom, hányszor fogom leírni a hivatalos címet, maradjunk csak Survivor 26. évadnál. Íme a rajongók csoportja, a tovább mögött pedig megnézhetők az egyéni csoportképek, no meg a “favoritok” is, akik kilétéről már korábban írtunk, de azért szólok most is, hogy aki meglepetésre vágyik, ne klikkeljen.

Arra azért szokás szerint kíváncsi lennék, hogy kiből mit lehet kinézni “fej” alapján. (Múltkor voltak poénos kommentek a végeredmény tükrében.) Vagy, hogy kinek szurkolunk?


14 hozzászólás Ne habozz!

CyClotroniC - 2013. 01. 16. 17:14

Kedvencek közül hajrá Brenda & Andrea! Illetve Cochran jófajta adalék lesz, remélem idén javít, nem volt hozzá hálás a kultista szezon. Special Agent Phillip meg nekem guilty pleasure, még ha sokan utálják is.

Újak közül, hmmm… A harmadik képen látható lányka nem kicsit eyecandy, illetve a kopasz JJ Abrams tűnik jó arcnak.

Az amúgy vicces, hogy megvannak a visszatérő klisék. A kigyúrt gyerek, a powermom, a fura redneck, stb, stb…

Risi92 - 2013. 01. 16. 17:38

a fan csapat eléggé érdekes lett. a három szőke lány szinte ugyanolyan első ránézésre, az idősebb nő engem valamiért Kimre emlékeztet.

hajrá Brenda, hajrá Corinne! már nagyon várom

(az hogy Francesca itt van, még mindig nem hiszem el.)

ja és Brenda még szebb, mint korábban.

wondorog - 2013. 01. 16. 18:29

A Fan csapatba jól összeválogatták az eyecandykat, a szakállas tetovált csávó érdekesnek tűnik, mindig is szeretem a könnyen megjegyezhető arcokat.

iljuharamia - 2013. 01. 16. 18:44

A szpesöl édzsöntnek és Cochrannak nagyon örülök, mindketten nagy formák. Cochrannak már a bemutatkozó videója is király volt, ahol elmeséli, hogy tulajdonképpen semmi pozitív tulajdonsága nincs, amivel a törzsét erősítené.

Francescát én sem értem, helyette jöhetett volna Tarzan. Ha itt lenne, már ketten lennének problémában a nevekkel.

És jó csajokból sem rossz a felhozatal.

Szerintem jó kis szízön lesz ez.

bdany - 2013. 01. 16. 20:42

A fenti kommentek alapján a kisebbségbe tartozom, de én nagyon nem örülök sem Phillip sem Brandon visszatértének, mert ahányszor képernyőn voltak, kedvem lett volna lekaparni az arcomat. Francesca meg részemről is érthetetlen, kinek lett kedvence abban az összesen kb 25 percben, amíg szerepelt?!

RichardDiNozzo - 2013. 01. 16. 20:50

A csávó, aki úgy néz ki, mint Damon Lindeof eléggé az összeesküvőt mutatja nekem.
Szakál Matyi lesz az új Ralph (Kiser).
Amikor a “Favorites” csapata elsőnek elmegy kiszavazni, és véletlen Francesca esik ki a hatalmasnak számító “Elsőként tér vissza, egy elsőnek kiszavazott” titulus birtokában, akkor nagyon fogok röhögni.

lostgab - 2013. 01. 16. 21:04

Hú, nagyon tetszik a Favorites csapat. A lányok közül Brenda a legszimpibb, ő egy nagyon béna évadban tudott jókat lépni, remélem most nem szürkül be. Phillipen megint lehet hüledezni, meg röhögni, de szerintem Brandon béna választás volt, ha megint jön a burden-jeivel, kifutok a világból.
Cochran tipikus underdog, így alapból szurkoltam neki már anno is, remélem most tud valami nagyon alakítani.
Ezen mondat leírása közben viszont kiszólt belőlem a nő, úgyhogy muszáj leírnom, hogy yaaaaay Malcolm is újrázik :D
Az újak elég semmilyenek, mondjuk én mindig így vagyok velük, de a szemüveges kopasz és a szakállas hosszú hajú érdekes formáknak tűnnek.

poirobi - 2013. 01. 16. 23:18

Francesca ki számára volt favorite? vagy más nem vállalta? Nehezen hiszem. Megnéztem volna egy Philip – Colton párbajt.

winnie - 2013. 01. 16. 23:24

a készítők számára, probst már akkor istenítette, amikor kiszavazták – ők látták a castingon, csak nem volt lehetősége. egyébként tényleg volt benne potenciál.

Judit - 2013. 01. 17. 00:15

Azon gondolkoztam, hogy amikor Russel volt Malcolm helyzetében, hogy ismeretlenként jött vissza, akkor nem nagyon foglalkozott vele senki. De szerintem Cochranben megvan az, hogy leessen neki, hogy ha valakit rögtön visszahívnak az nem csak egy jópofa figura, hanem egy erős játékos. Akkor pedig vagy mindenképp a lehető leghamarabb ki kéne szavaztatnia, mert kb a legnagyobb threat, vagy pedig szövetkeznie kéne vele. Az pedig egy érdekes évad lenne, ők ketten egy szövetségben :)

winnie - 2013. 01. 17. 00:16

erős és/vagy közönségkedvenc. mondjuk róla lerí, hogy mi, szerintem, de ha ez phillip-nél történt volna meg és valaki azt hiszi, hogy nagy spíler, akkor nagyon pórul járt volna:)

Judit - 2013. 01. 17. 01:02

naigen :) lehet volt néhány logikai bukfenc az ötletemben. Valószínűleg csak túlságosan is Cochrannek és Malcolmnak drukkolok és próbálok olyan szituációkat kihozni, hogy mindketten sokáig eljussanak. Igazából csak az a lényeg, hogy maradjon a Philippins színvonal. Első ránézésre nem tetszett a visszatérők nagyrésze, de igazából kijöhet belőle valami, és én az első fan vs favorites-nél is pl Parvatival úgy voltam, hogy a cook islandsben nem volt olyan emlékezetes aztán milyen allstar lett belőle.

khoe - 2013. 01. 19. 20:48

de mikor kezdődik??????????

winnie - 2013. 01. 19. 21:18

érdemes használni a keresőt, már többször megírtuk az időpontot.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz