login |

Pilot: Legit

2013. 01. 21. 10:00 - Írta: human

77 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Az FX úgy tűnik tudja mit csinál. Kicsit olyanok, mint Soderbergh: egyet Hollywoodnak (Ocean’s 11-12-13), párat magadnak. Persze előtte is voltak hasonló rendezők, de nekem valahogy mindig ő ugrik be ebben a témában. Visszatérve a csatornára, ugye berendeltek az Anger Managementből 90 részt, mert azzal pénzt tudnak keresni, közben meg egy olyan elvetemült sitcomot is pénzeltek, mint a Legit, ami a Wilfred tökéletes párja lehetne.

Mivel komédiáról van szó, így igazából történet nincs. Az alapfelállás annyi, hogy két jóbarát és az egyik mozgássérült testvére kalandozik. Legalábbis itt a pilotban ezt tették. Hivatalosabban amúgy arról van szó, hogy a főszereplő próbál normális ember, ‘legit’ lenni, de persze ez nem lesz egyszerű, hiszen velejéig romlott. Na, ez nem bűntényeket jelent, csak annyit, hogy az élvezeteket hajszolja az életben, nem pedig a jó cselekedeteket.

Lehet ezzel most veszt pár nézőt a sorozat, de a humor olyan Ricky Gervais-es. Nem teljesen, de az övére hasonlít, nagyon agresszívan sötét. Viccet félretéve, eszméletlenül morbid a sorozat, viszont szerencsére kerüli az Office-os kínosságot. Tényleg, higgyétek el, egyáltalán nem éltetném, ha ahhoz hasonló lenne, mert a kínos humor nekem sincs a fő kedvenceim között, itt meg mindjárt látjátok a pontszámot.

El is mondom inkább nagy vonalakban a pilotban történteket – a műfaj miatt úgyis a poénokon van a lényeg. Szóval a fő problémája az a hőseinknek, hogy a testvérpár egyik tagja testileg le van bénulva, viszont el akarja veszteni a szüzességét. Itt nem egy Sessions jön ám, hanem szépen elugranak vele egy bordélyházba. Itt ismét igyekszem kihangsúlyozni, hogy a poénok tipikusan az ebből adódó kínosságra épülnek, hanem morbidak, őszinték, éjfeketék.

Tuti maradok, 8/10 simán. Csak egy vesszőparipámat tudom elővenni: ritkán röhögök sorozatot nézve hangosan, bár vigyorogni nyilván szoktam ezerrel, de ez kihúzta belőlem a hangokat is. Amúgy a Wilfreddel párosítás olyan szempontból is áll, hogy a Legit készítője Jim Jefferies, standupos, aki bizony Ausztráliából ugrott át Amerikába leforgatni a 13 részes első évadot.

További írások az évadról:

77 hozzászólás Ne habozz!

pytta - 2013. 01. 21. 10:23

Ezt most nehezen tudom belőni, lehet, hogy meg kell néznem az első részt.
Ugyanis a Wilfred-ből, bár megnéztem az első évadot, végül rájöttem, hogy ez rohadtul nem nekem való, olyan semmilyen lett az egész, annak ellenére, hogy a feketébb/erősebb humort szeretem.
Ricky Gervais nekem nem eltántorító lenne, hanem hívószó, imádom a srácot – igaz, csak kereteken belül, amikor átmegy erőltetettbe, lásd Ricky Gervais Show, akkor már sok egy kicsit. De az Office, Extras zseniálisak voltak, kínos humor is fekszik.
Ausztrál akcentust szeretem hallgatni, de csak amiatt biztos, hogy nem fogom nézni. Szóval felkeltette a kíváncsiságom, de kicsit félek tőle (majd lehet, hogy megírom, hogy tetszett, ha tényleg eljutottam odáig).

Foley - 2013. 01. 21. 10:28

A wilfred linkre is a legit-ről jönnek be post-ok.
Amúgy még nem láttam,de most fogom megnézni.

secret - 2013. 01. 21. 10:33

háhh. kösz. azonnal bepróbálom.

Junkieka - 2013. 01. 21. 10:39

Szerintem gusztustalan volt. Alighanem Y-kromoszóma kell az élvezetéhez. Nekem meg nincs olyanom. :O

Worb - 2013. 01. 21. 11:12

A pilot nem igazán jött be. Voltak benne jó pillanatok, de belőlem hangos röhögést nem váltott ki, csak néhány mosolyt. Külföldi kritikákban azt olvastam, hogy érdemes adni neki 3-4 rész esélyt, mivel rohamosan fejlődik a sorozat. Talán én is megnézek még belőle néhány részt, bár ez az első rész eléggé “kaszaközeli” volt nekem.

Junkieka: Nekem van Y kromoszómám is, tehát lehet, hogy az szükséges, de biztosan nem elégséges feltétel. :)

todie - 2013. 01. 21. 11:16

pytta: sztem felreertettel valamit, nem a szereplok ausztralok, hanem a sorozat keszitoje, szoval nem valaszoni, hogy sok ausztral akcentus lesz benne.

Foley - 2013. 01. 21. 11:25

Megnéztem.
Szerintem jó volt.Volt ahol szakadtam,de nem csak a poénok miatt,hanem színészek játéka miatt is.

Csak szerintem hasonlít külsőre a főszereplő Seth Macfarlane-re?

Arky - 2013. 01. 21. 11:26

todie: mármint az a készítő aki a főszereplő is?

Foley - 2013. 01. 21. 11:29

Nem tudom milyen nemzetiségű,de az elejénél ha nincs ott az angol felirat nekem,egy szót sem értettem volna.Végére vagy javult,vagy kezdtem megszokni,vagy csak az,hogy ott nem komoran beszélt,de az elejénél még azt is jobban értettem mikor evés közben beszélt.

Castor - 2013. 01. 21. 11:36

Nekem 7/10. Tényleg nem csajos szitcom. Néha még engem is sokkolt pár helyen, de mindenképp maradós.
Nagyjából így zajlott le a 20 perc: beteg, vicces, beteg, beteg, vicces, meggyőzött.

todie - 2013. 01. 21. 11:41

Arky: ha igen, akkor mas a leanyzo fekvese;) csak a cikket olvastam, abbol azt szurtem le, amit irtam.

cyborgwings - 2013. 01. 21. 12:44

(valóban a sorozat készítője egyben a főszereplő is, és igen, ausztrál a fószer, úgyhogy van benne akcentus, de nem az érthetetlen fajtából. olyan, mint jason gann a wilfredben.)

nekem tetszett a pilot, holott nincs y kromoszómám, ráadásul az utóbbi időben egyre inkább irritálnak az ilyen “szexista” témára épülő sztorik. mondjuk olyan hangosan röhögős nem volt, de elszórakoztatott. hangulatos volt szerintem, főleg az utazásuk, bár az meg valószínűleg nem lesz minden részben ezentúl, úgyhogy még változhat a véleményem. én amúgy nem vagyok oda a kifejezetten kínos humorért, de itt nem volt problémám a poénokkal, úgyhogy vagy nem volt igazán kínos, vagy én változtam, vagy jól tálalták.
a következő részre mindenképp maradok, aztán majd meglátjuk, működik-e hosszabb távon is.

clark - 2013. 01. 21. 12:52

nekem is bejött az elején nagyon nagy volt amíg azon filózott hogy jó volna egy gyerek:D
pont illik az fxre,nekem a többi sorijuk is bejön és nézősek is louie,wilfred,anger management,its always sunny in phily.

nekem nézős marad:D

i'm_rick_james - 2013. 01. 21. 13:02

Aki ismeri Jim Jeffries-t, és szereti a humorát, az nem fog csalódni. Márpedig a humora nem épp szokványos.

Mondok néhány példát, ami nagyon jellemző rá:
Mikor azt mondja, hogy hallottunk-e már olyat, hogy valaki a felismerhetetlenségig megégett. Márpedig őszerinte inkább felismerhetőre égett, mert azért, ha bemész egy terembe, ami tele van emberrel, és ott van valaki, akinek csúnya égési sebei vannak, azt bizony egyből kiszúrod a tömegből.

A másik kedvencem, mikor azt mondja, hogy aki nem iszik, az egy pöcs. Aki nem iszik, annak az összes sztorija úgy ér véget, hogy “és akkor hazaértem, és lefeküdtem”. És aki nem iszik, az egy unalmas senki, és azt pofán kell b***ni. És ha megkérdezel egy antialkoholistát, hogy miért nem iszik, mind azt mondják, hogy mert nem szeretik az ízét. Na és? Mi sem az ízéért isszuk, hanem mert muszáj, mert az élet szar!

Állat a csávó, imádom.

Saint - 2013. 01. 21. 13:11

Ha bírod a sötét humort akkor felzabálod majd a Legitet, ilyen egyszerű.

Mivel ismerem már Jim Jefferiest ezért nem lepett meg a humora, és szerintem sorozatként sokkal jobban működhetnek majd a poénjai mint standupban. (A kisgyerekes nyitó jelenet pl. egy az egyben a Fully Functional specialből van.)

Hunnenkoenig - 2013. 01. 21. 13:13

En Jim Jeffries-t most ismertem meg nem olyan regen es vegigneztem Youtube-on az összes stand upjat, amit talaltam.

Ezt a sztorit mar az egyikben elmeselte es gondolom ezert lett az alapja a resznek.

En imadom a sracot es föleg azt, amit a hivökröl, a katolikus egyhazrol, istenröl es satanrol mond, azt kene minden istentisztelet es hittanora elött kötelezöen leadni a nepnek.

A sorozatot nem neztem meg meg, de maris megyek es veszem ki a videotekabol.

Amugy a faszi ausztral de mar egota amerikaban el. Legalabbis a stand upjaiban ezt mondja. Nem a sorozat miatt ment at. Egy ideig Londonban is elt az elmeselesei alapjan.

perfect0 - 2013. 01. 21. 13:32

Van benne potenciál, remélem be is váltja. A Wilfreddel való összehasonlítás annyiban sántít, hogy az inkább dramedy lenne igazából, ez meg fekete comedy. Viszont közös bennük, hogy nem szokványos és legfőképpen nem PC humorral operálnak, amiért hatalmas pacsi jár.

kebab - 2013. 01. 21. 13:50

Ezt a lebénulva kurvázunk sztorit már meséli egy ideje, ha a többi részben is a korábbi számait filmesíti meg akkor messze nem el lesz a legbetegebb rész az évadban…

i'm_rick_james - 2013. 01. 21. 14:58

Amúgy nemtom, miért mondjátok fekete humornak… az nem az, amikor súlyosan komor, vagy inkább morbid témákból csinálnak viccet (pl. halál, ésatöbbi)?

Ez csak simán tapló/bunkó humor.

paranoid android - 2013. 01. 21. 15:12

Mivel a pilot történetének csaknem teljes anyaga Jim Jefferies egyik standupja alapján készült, a poénok tetemes részét ismertem már, de így is remekül szórakoztam. Az biztos, hogy nem egy könnyen emészthető humor, de nekem rohadtul bejön. Igazi minőségi és egyedi anyag, jól passzol a Wilfred és a Louie közé.

naughtyL - 2013. 01. 21. 15:19

vártam. láttam. imádtam!!

Teljesen beteg az egész. Nekem aztán jöhet a humor, ha kínos, fekete, morbid.

nem ismertem korábban a csávót, de nagyon szimpi. És milyen jó kis akcentusa van.

jöhet a folytatás!

Böszi - 2013. 01. 21. 15:54

Nekem is nagyon bejött.
Lehet hogy kissé beteg, vagy sok ez valakinek, de én imádom az e fajta humort.

superpityu - 2013. 01. 21. 20:15

igazából nem tudom hova tenni még, adok neki még esélyt, mert elég sokszor elmosolyodtam rajta. a kérdés hogy mennyire leszek vevő a továbbiakban is az ilyen humorra, magamat ismerve tuti maradok az első évad végéig.

sherlock20 - 2013. 01. 21. 21:33

Hát wz k*rva jó :D

sherlock20 - 2013. 01. 21. 21:33

bocs, ez. na, de a lényeg tényleg nagyon ütős. nagyon morbid, de tetszik.

secret - 2013. 01. 21. 23:48

ejj. megnéztem. én nem ismertem őket. és bírom a fekete humort. és még soha nem történt velem olyan sorozatnézés közben, hogy ilyen hangosan felvihogtam. ráadásul többször is.

Paladin - 2013. 01. 22. 17:45

Nagyon bejött :)
Volt hogy hangosan felröhögtem.

pytta - 2013. 01. 22. 23:37

Hát… kicsit erősebbre számítottam, mondjuk kíváncsi vagyok, mi lesz a többi részben. Morbidnak morbid volt néhol, de aki fekete humort emlegetett, az nem tudom mire gondolt pontosan (hacsak nem a legelső párbeszédre, de az nekem kicsit erőltetett volt és izzadtságszagú). Lehet azért nem ütött meg ez a rész, mert én is szoktam mozgássérültekkel foglalkozni, és bizony ilyen szituációk vannak (konkrétan kurvázni nem voltam, de ismertem olyat, akit kivittek a tesói :) ).
A zenék jók voltak :) De hangosan egyszer se röhögtem fel, sőt…

Coimbra - 2013. 01. 23. 22:45

A pilot alapján ennek felkapottnak kellene lennie, ha a tömeg az Intouchablest ajnározza… szerintem az se volt jobb humorú, ahogy a fekete srác viccelődött a kerekesszékessel.
Nekem bejött.Az Intouchables pedig nem.
Azért bírtam, mikor még nem is mutatták DJ Qualls arcát, hanem oldalról, rögtön az első jelenetben, az orra se látszott a lélegeztető miatt, de mégis felismertem valahogy, pedig alig látszott valami, max. a jellegzetes fejforma.Vicces volt.Valószínű az ő személye miatt maradok.A főszereplő is vicces volt.Jó lesz ez, na.

Coimbra - 2013. 01. 23. 22:46

Ja, és a lényeg lemaradt, nincs belevágva a közönség nevetése, mint a szitkomok 99 (100?) %-ában, és mégis fogyaszható.Lehet enélkül is.

Foley - 2013. 01. 26. 05:22

Most néztem meg a második epizódot is,és remélem továbbra is tartják majd ezt a szintet,mert rohadt jó volt.

Spoiler

Jó,hogy mostmár nem lesz kórházban a srác,mert így többet lesznek együtt,de kár a nagydarab afroamerikai nővérért,mert így valószínű,hogy őt már nem fogják használni,pedig sok poént és helyzetet lehetett volna ráépíteni.

Lemoni - 2013. 01. 26. 13:17

Tetszett az első rész is, de ott még bizonytalan voltam, hogy maradok néző, viszont a második rész után már nem kérdéses, beszippantott :D

MadWolf - 2013. 01. 28. 10:22

jujj de nyihogtam néhányszor, a kollégák csak néztek mi bajom van…
még több ilyet akarok!

dzsi - 2013. 01. 29. 15:52

már az első jelenettel megvett a végtelenül paraszt humor, amit utána még bőven fokoztak is – sima ügy lesz az évad.

montanosz - 2013. 01. 30. 18:25

első rész jó volt, a második rész unalmas, még megnézem a harmadik részt

Foley - 2013. 02. 01. 17:21

A 3. epizód is tetszett.
A végén lévő skype-olásnál le kellett állítanom,mert úgy szakadtam,hogy oda se tudtam volna már figyelni.

Lemoni - 2013. 02. 01. 17:49

Hát ez nagyon beteg…… én már a Dumboears-nél kifeküdtem :D

cyborgwings - 2013. 02. 02. 12:59

a 2. rész is elég jó lett, de a 3. az valami fergetegesre sikeredett. annyira betegagyú poénok vannak benne, hogy sokszor tényleg csak szörnyülködni bírok, de mégis fetrengek közben a röhögéstől. iszonyú nagy arc ez a jim. a jóisten áldja meg a csatornát, hogy bevállalta a sorozatát.

Nabu - 2013. 02. 03. 15:37

Nagyon nagy, új kedvenc. Imádom, remélem marad a színvonal végig.

sherlock20 - 2013. 02. 03. 18:36

Basszus, ez egyre jobb. A másodikat hangyányit gyengébbnek éreztem az első után, a 3. rész viszont… Elég beteg humora van, de azt viszont nagyon tudja a sorozat! Remek! :D

pytta - 2013. 02. 04. 08:22

Három rész után: hát kevés ennél egysíkúbb sorozatot láttam, de tényleg… Azt hiszem, a továbbiakra nem vagyok kíváncsi.

Coimbra - 2013. 02. 04. 21:22

Ez a 3. végre méltó volt a pilothoz.Sajnos a 2. rész annyira lehangolt, hogy a 3. megnézésével idáig vártam, legközelebb már hamarabb megnézem az új rész(eke)t.Jó volt, na. :D

Coimbra - 2013. 02. 09. 16:24

Adta a 4. rész, de mi lett a webkamerás nővel?!Remélem nem csak egy epizód miatt hozták be.A repülős jeleneten, mikor a “középső kap két karfát” ment, és bevágtak 1-2 mp-es jeleneteket, amikor az egyik nem középső átadja a karfát, egy középső kéri stb. az hatalmas volt. :D Meg úgy az egész repülős jelenet.

Foley - 2013. 02. 09. 16:24

4. részen is tudtam szakadni,és bár még nem repültem,de ha majd fogok,már van egy f@sza kis játékom az útra :)

Foley - 2013. 02. 09. 16:27

Ja és aminek még örültem,hogy mégis visszahozták Ramona-t,mert szerintem lesz vele még pár jó jelenet.

cyborgwings - 2013. 02. 09. 16:37

zseniális volt szerintem is, meg is szavaztam a hét epizódjának. az se zavart, hogy háromszor sütötték el a we’re not animals, we live in a society poént, mert harmadjára is szakadtam rajta. de tényleg az a karfa háború mindent vitt. főleg, ahogy a kiscsaj drukkolt neki meg segítette. :D
nagyon megszerettem ez alatt a négy rész alatt jefferiest, úgyhogy tegnap este már le is szedtem az egyébként a srácok lakásában kiplakátolt fully functionaljét, csak jusson rá időm valamelyik nap. oltári egy hapsi.

Foley - 2013. 02. 09. 18:37

A kiscsaj tényleg jó fej volt,ahogy segített neki.
De amúgy szerintem ha más mondaná ezeket a poénokat nem röhögnék rajta így,mert kell hozzá ez az akcentus,meg ez a “Seth MacFarlane kövéren,20 év múlva” fej :)

paranoid android - 2013. 02. 10. 00:08

Atyám, ezen a 4. részen végig szakadtam. Az egész repülős rész eszméletlen volt, de az éttermes kezdést is nagyon bírtam. Az biztos, hogy Jim magával az akcentusával, hanghordozásával, lazaságával, mimikájával durván felerősíti a humorának erejét. Zseniális komikus.

cyborgwings - 2013. 02. 10. 16:50

belekezdtem a fully functionalbe és muszáj volt megállítanom kicsit, mert negyedjére is lábkalimpálva röhögök a we’re not animals poénon. tényleg sokat merít a stand upjaiból, ahogy elnézem, de tök jó, hogy a sorozatban is működnek ezek a szituációk.
mindenesetre orbitális nagy f.szkalap dumái vannak, a legit ehhez képest kismiska, de nem bírok nem röhögni rajta. ahogy előadja, meg az az akcentus… hatalmas arc. :D

Foley - 2013. 02. 13. 23:18

Boldog szülinapot Jim-nek,és részvétem,hogy ez pont valentin nap :)

paranoid android - 2013. 02. 17. 20:14

Az 1×05 megint egy hatalmas rész volt. És ez már nem standup anyagból volt. Legalábbis nem a DVDs anyagaiból, mert ha jól tudom valami betöréses eset valóban megesett Jimmel.

clark - 2013. 02. 18. 12:22

nagyon ott a sori.szállítja a heti poén adagot.az 5 részen dőltem:D.hozza az erős szintet nem ingadozik,egyszerűen jó nézni.A humora is bejön,úh kötelező darab!

cyborgwings - 2013. 02. 21. 20:45

maga a sztori nem volt rossz az 5. részben, de valahogy nem találtam kellőképp szórakoztatónak. aztán lehet, hogy csak telítődtem, mert végigbambultam jim összes elérhető fellépését. az alcohol-ocaust (raktam egy fölös kötőjelet bele, mert ki tudja, milyen kedvében van a spamszűrő épp) a legjobb mind közül, arra jutottam.
remélhetőleg – annak ellenére, hogy “telezabáltam magam” -, hoz még sírva röhögős részeket a legit, bár én elnézegetem a nem kifejezetten mindennapi történetekért is, de azért jó lenne a 4. epizódhoz hasonlatos lábkalimpálás a továbbiakban is.

paranoid android - 2013. 02. 24. 04:41

Milyen ügyesen kivágták a 1×06-ban lévő Alcoholocaust jelenetekből a sok “cunt”-ot. Vajon hogy bírja Jim a forgatásokat a kedvenc szava nélkül. Bár a repülős részbe “kisípolva” ugyan, de belecsempészték.

cyborgwings - 2013. 02. 24. 11:57

hm, ez érdekes, hogy föl se tűnt a vágás. ezek szerint cunt nélkül is működik a hapsi. :))
jó lett az eheti epizód is. fölvéstem egy hét idézetét is a twitterre, hogy vissza tudjam majd nézni. a never run and be blackről van szó természetesen. meg kellett állítanom meg minden. :D
tetszett a sztori és ügyes volt a srác a végén.

Foley - 2013. 02. 24. 14:32

Az 5. rész szerintem nem volt rossz,de erős sem (mondjuk amikor Billy tanúskodott és sírt a betörő,akkor szakadtam).
A 6 rész szintén nem volt a legerősebb,de a drámai szál miatt tetszett.

paranoid android - 2013. 02. 24. 16:53

cyborgwings:
Nem néztem utána, úgyhogy lehet, hogy tévedek, de mintha a rész elején lévő Alcoholocaust jelenetnél a “cunt”-ot kicserélték volna “kid”-re.

Coimbra - 2013. 02. 25. 23:57

A 6. rész a repülős (és a pilot) után az eddigi legjobb.Talán még a repülősnél is jobb.Talán még a pilotnál is. :D Az első autós jeleneten szakadtam, 10/10 volt.Előbb néztem az első késelést, hogy wtf? :D Mi baja ennek? :D Aztán Steve folytatta, hát az eszem megállt. :) És valahol igaza volt Jimnek, hogy nevetsz vagy sírsz, csak így lehet elviselni az életet, osztom a nézetét.Szóval király a Legit még mindig!

cyborgwings - 2013. 02. 26. 15:09

paranoid android: megnéztem, a dumb cuntból tényleg dumb kid lett, a többi eredetileg is kid volt. meg kimaradt belőle az is, hogy “dig a *fuckin’* hole” és “you fucked that up as well”, szóval a fuckokra is odafigyeltek. :D

Foley - 2013. 02. 26. 15:13

Valamelyikőtök nem írta ki véletlenül,hogy hogy is volt az a részlet pontosan,hogy sokunk anyja őrült,de vagy sírsz,vagy nevetsz rajta?
Csak mert elfelejtettem kiírni,de szeretném hét idézetének jelölni.

Coimbra - 2013. 03. 01. 15:15

Ismét hatalmas rész volt.A színésziskolás jelenetnek egy rossz pillanata nem volt. :)

Lemoni - 2013. 03. 01. 21:32

Végig vigyorogtam megint, ez a pali nem 100-as, de a többiek sem :D

Foley - 2013. 03. 02. 14:06

Nagyon jó volt.
Amikor elmesélte,hogy csajozott az unokaöccsével…és az az arc hozzá…hát kész voltam :)

cyborgwings - 2013. 03. 02. 15:50

Foley: nagyon hülye fejeket tud vágni, azon röhögök a legtöbbet szerintem. :D

Coimbra - 2013. 03. 09. 14:29

Ismét hatalmas rész.Meg van a hét idézete is:
Steve: “I got into college?!” :D

Mondjuk nem értettem, hogy miért mindent a kukába dobnak, a játékokat millió helyre adományozhatnák, de ilyeneken csak én akadok fenn.Billynek nem volt most nagy szerepe, kb. minden 2. mondata felháborodás volt az anyja felé, hogy “mom, you must clean this”, de ez egy szitkom, és a poénok ütöttek.Steve női ruháin is szakadtam. :D Meg az apja a végén elteszi a műkezet. :D

paranoid android - 2013. 03. 17. 04:50

Eszméletlen nagy volt az 1×09. A pilot, a repülős és a betöréses rész mellett ez tetszett a legjobban. Rengeteget nevettem azon, hogy nem értették Jim akcentusa miatt, mi az a ‘garage’. De az egész Ben-Jim telefonbeszélgetés hatalmas volt.

Coimbra - 2013. 03. 19. 18:54

Áh, ez már leírhatatlan.Ismét jól szórakoztam, és még a rendőrös sztorit is elő tudták megint adni úgy, hogy ne legyen idegesítő az ötlet ismétlése.

“That’s my beer, dickhead!” Alig szerepel Steve, de szinte minden mondata aranyat ér. :D

Coimbra - 2013. 03. 25. 02:12

Sírok, ismét oltári rész.Mikor Jim és Billy oda-vissza szívatták egymást az első verseny után Allie-vel, azon szakadtam.Meg az egész ütött.

Lemoni - 2013. 03. 27. 13:19

“I don’t have your puding’ :D

A Legit ügyesen egyensúlyoz egy nagyon törékeny szálon – úgy nevettet sérült embereken, hogy a néző sem érzi kínosnak mások hendikepjén hangosan röhögni, mert annyira szerethető, emberi módon tálalják:)

dacecc - 2013. 03. 28. 00:11

Elérte a 10. résszel nálam a legjobb epizódot eddig. rendkívül szerethető részt kaptunk, tényleg nem ment át kényelmetlenűl fészkelődősbe az egyik jelenet sem. Itt (is) látszik mennyivel több egy átlagos sitcomnál a Legit

Coimbra - 2013. 04. 03. 23:41

11. rész annyira már nem jött át.Legjobb jelenete az volt, mikor a pályán Steve is átváltozott fogyatékkal élővé, és mogyoróval teli szájjal kért autogramot. :D Meg mikor Billy előjött az Afganisztános sztorival.Amúgy semmi extra.

cyborgwings - 2013. 04. 05. 21:27

szerintem elég jó volt az előző is, de az ehetin újfent megpusztultam a röhögéstől. milyen dumák! :D azt mondjuk kicsit sajnáltam, hogy a coke sztorit átpasszolták steve-nek, de nagyon bírom, hogy simán lehet a fellépésein elhangzó sztorikra építeni, mert baromi jól működnek.

úgy örülök, hogy lesz 2. évad, hogy nagyon.

Foley - 2013. 04. 14. 06:56

Mostanában mindennel elmaradtam,de ilyenkor mikor pótolom,akkor sajnálom a legjobban,hogy nem korábban tettem.
Örülök,hogy lesz 2. évad (mondjuk még most nézem meg az utolsó 2 epizódot)mert szerintem megérdemli.
Amúgy azt (is) bírom az egészben,hogy olyan témákat is érintenek,amihez más nem nagyon merne hozzányúlni pl. a srác hajléktalan anyja,a kényszeres gyűjtőgetők,vagy a fogyatékkal élőket,de ahogy már említettétek itt,egyiket sem kínosan.

Coimbra - 2013. 04. 17. 00:31

Ismét hatalmas rész volt, a dupla fordulattal együtt.A végén pedig sikeresen visszaadták az örömben a bánatot, de a szövegeken is szakadtam.Jó ez!Köszönjük, Jim Jefferies!

cyborgwings - 2013. 04. 20. 13:55

tök rossz, hogy a héten már nem volt új rész. hát ki képes kivárni a következő évadot?!

clark - 2013. 04. 21. 12:23

nagyon jó lett a sori,rengeteg örömteli perccel ajándékozza meg a nézőket.a finálé nagyon jó lett,még biztos újra nézem.
a színvonalat is tartotta szerintem egy 9/10 et meg is érdemel.

nálam felkerült a top10be.

ajánlom mindenkinek!

ar - 2013. 05. 03. 20:56

nehez lesz a kovetkezot kivarni… _nagyon_ jo sorozat!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz