login |

Újabb visszatérő sorozat

2013. 01. 29. 14:01 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: kampány,

Bár tippre nagyon keveseknek hiányzott a Body of Proof – pedig a pilot nekem még bejött, de utána elég durva volt a lejtmenet a Crossing Jordan-klónnak. A 3. évadra teljes reboot jön az ABC részéről, megpróbálják megmenteni Dana Delany krimijét. A showrunnert kirúgták, pár állandó arcot elcsaptak (a nyomozókat, a fő kollégát) és helyükre hoznak újakat a dinamika kedvéért, főleg Mark Valley-t. Meglátjuk.

5 hozzászólás Ne habozz!

Matt - 2013. 01. 29. 18:07

Várós!!

Réta - 2013. 01. 29. 18:35

Hát, nagyon ráfért a sorozatra a reboot. Én Dana Delaney miatt kezdtem nézni, de a bántóan egyszerű történetek mellett a visszatérő szereplők is nagyon idegesítőek voltak. A második évad után emiatt kaszáltam is, de mivel próbálnak újítani, adok neki még egy esélyt.

ALDO - 2013. 01. 29. 19:33

Annyira nem rossz ez a sorozat, de azért heti nézős sem lesz. A két nyomozó közül az egyik amúgy is felesleges volt. Még az első évadban volt pár rész, hogy hol az egyik, hogy a másik nem szerepelt egy percet sem és fel sem tűnt.
A harmadik kiírás viszont meglepő. Gondolom, akkor egyből fel is oldják az évad végi cliffhangert.
Kíváncsian várom mit tudnak kihúzni a rebootból. Amúgy azért rendeltek be csak 13 részt, mert nem sok reményt fűznek hozzá?

winnie - 2013. 01. 29. 21:24

ennyi elég, hogy lássák, van-e esélye, de midseasonben gondolkodtak, szóval nem is lehetett volna több.

Dexter Morgan - 2013. 01. 30. 11:28

Ez volt az egyike azon sorozatoknak (elég kevés ilyen van), amit a pilot után dobtam a kukába. Magam részéről minősíthetetlennek éreztem, kíváncsi lennék, mit sikerült kicsavarni belőle, de annyit nem ér, hogy a “reboot” miatt bepótoljam az egészet. Lehet, hogy belenézek… nagy csalódás volt, mert Delany miatt is, meg az alapötlet miatt is eléggé sokat vártam tőle annak idején. Leginkább azon lepődtem meg, hogy nem csapta le az ABC néhány rész után… ezek szerint nézték elegen, bár nem értem, miért.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz