login |

Dallas: kezdett a 2. évad

2013. 01. 31. 17:40 - Írta: Casey Novak

45 hozzászólás | kategória: kritika,

Blackmail is a dirty trick that I hate, but that I’ve found to be compelling.

Kedvenc texasi családunk újabb bonyodalmainak második szezonja ilyen kedves gondolatokkal indult, ez esetben ifjabb John Ross (itthon Johnny) tolmácsolásában, de kivétel nélkül bármelyik szereplő szájába adhatták volna ezt a mondatot, akkor is megállná a helyét. Mert ha valami nem hiányozhat a Dallasból, akár a 70-es években járunk, akár 2013-ban, az a zsarolás, áskálódás, hazugság, intrika és gyűlölködés.

Mindenkinek ott van az a bizonyos csontváz a szekrényben, de általában több is, hogy lehessen válogatni, és a kevéske szórakoztató értéke mellett sajnos egyre inkább fárasztóvá válik, hogy mindig van egy kínos titok, kompromittáló felvétel, vagy jelentős pénzösszeg, ami, mint a pilotban is, percek alatt legalább három 180 fokos fordulatot okoz a történetben, és nem tudom, hogy melyik a rosszabb: mikor teljesen elszállt a megoldás, vagy teljesen kiszámítható.

Persze minek néz szappanoperát, aki nem bírja? Az első évad színvonalát bőven tartja a kezdés, – egyébként nem kell az előző évad ismerete, ami fontos, azt megmagyarázzák most is, tehát aki be akar csatlakozni, most nyugodtan megteheti – és biztos tartogatnak még jó pár meglepetést a továbbiakra. Akinek nincsenek túl magasröptű elvárásai, vagy aki számára a Dallas-fenomén már önmagában elég meggyőző, biztosan jól fog szórakozni. Minimális spoilerrel folytatom a tovább mögött.

Ott vették fel a szálakat, ahol az első évad végén abbahagyták, nem igazán volt feloldani való cliffhanger. Johnny majdnem átállt a “jó” oldalra, de aztán inkább az unokatestvére elleni harc folytatása mellett döntött, amit most szépen művel is, de persze csak titokban.

A többiek? Bobby felesége, Ann – az eddigi legártatlanabb karakter – múltja is visszaköszön, Samantha kitartóan kampányol, hogy kormányzó lehessen, de a sors (és jóakarói) ezt máshogy gondolják, Rebecca Sutter valódi kilétét pedig mi már tudtuk, de a premierben végre kiderült a Ewingok számára is. (A kihagyhatatlan “majdnem vérfertőző kapcsolat” is megvolt, még jó, hogy nem a szülők az igazi szülők…Már várom a gonosz ikertestvér szálat, mert a halálból visszatérést már sokszor ellőtték, de ez a szappan-klisé eddig kimaradt.)

Valamilyen szinten reméltem, hogy a második évad kicsit ötletesebb lesz, eddig nem tértek el a tavalyi alapoktól, ami nem baj, mert a Dallas erről szól: Ewing a Ewing ellen, megfűszerezve egy pár Barnes-szal. Bár lehet, hogy ez a felállás egy idő után egysíkú lesz valami komolyabb történés híján.

És ha már komolyabb történés: rossz érzés erről írni, pláne furcsa volt így nézni a dupla premiert, de ugye azt már biztosan tudjuk, hogy egy fő karakter hamarosan távozik ebben az évadban, mivel Larry Hagman sajnálatos módon tavaly novemberben elhunyt.

Gonoszokból azonban a távozásával sem lesz hiány, jelentősebb szerepet kapott Ann volt férje, Harris Ryland, akinek hobbija, hogy sanyargassa a nőt, és közben Bobby agyára menjen. Új karakterként pedig bemutatkozott Judith Brown Ryland, Harris kedves édesanyukája, akitől valószínűleg öröklődés útján hagyományozódott fiára a velejéig romlottság.

A színészekkel kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy a fiatalok nem rosszak, inkább csak átlagosak, továbbra is az idősebb generáció viszi a pálmát mind hitelesség, mind szerethetőség terén, bár Ann kocsiban szenvedős momentuma nem volt annyira meggyőző, viszont Samantha küzdelme egy régi “ismerősével” gyönyörű jeleneteket hozott.

Néha olyan, mintha két külön sorozatot néznék: amikor csak a fiatalok vannak a színen, sokkal üresebbnek tűnik az egész, mint mikor pár régi motoros, vagy esetleg új, de idősebb szereplő is jelen van.

Nem pontoznám inkább az évadkezdést, látom a hibáit és gyengeségeit, párat most ki is emeltem, de ennek ellenére nézni fogom, mert ez mégiscsak a Dallas, és gondolom aki nézi, (legalábbis a többség), szintén emiatt kezdett bele és maradt mellette. Aki pedig az eredeti széria varázskörén kívül is érdeklődik iránta, mert szereti a családi drámákat vagy a szappanoperákat, az nem fogja hibának értékelni ezeket az apróságokat.

45 hozzászólás Ne habozz!

jky - 2013. 01. 31. 18:01

Az a baj, hogy már tényleg túlságosan csűrik-csavarják. Tényleg minden részben szinte van 10 percenként van egy 180 fokos fordulat, és ez már számomra (is) nagyon fárasztó. Nagyon unalmas lesz ez így hosszú távon, és már nagyon kezdem unni a 2 fiatal közötti háborút…

Veled vagyok, ellened vagyok, most közös ellenség van, tehát együtt vagyunk, de közben hátulról fúrlak, de most ki kinek is a csaja, de akkor most megígérem, hogy jó leszek, de közben apu fúr majd a háttérből, de megint jóban leszünk, de közben a volt csajoddal szövetkezek ellened… Ááááá…

Jó lenne, ha valamilyen irányba menne a sorozat, és nem csak abból állna, hogy teremtenek egy konfliktust, feloldják, de közben mégsem, de aztán megint úgy tűnik, de aztán megint mégsem.

Anne és a lánya szenvedés meg gáz volt, és totál kiszámítható, hogy a fater volt a háttérben.

Nézem még, de lehet, hogy Jockey távozásával kasza lesz nálam is… majd meglátjuk.

Lemoni - 2013. 01. 31. 18:11

Elég figyelemreméltó fordulatok voltak az első két részben, a történettel nincs is gond, csak néha hiányzik a meggyőző alakítás hozzá. Konkrétan Rebeccára gondolok, végre érdekes karakter lehetne, ha kicsit tehetségesebb színésznővel játszatnák, de a pengeszájú Elena Gilbert-klón Elena sem jobb. A Jockey utáni időszak fő gonoszának Harris lenne jó, de az anyja és a lánya is elég jó evil jegyeket hordoz. Friss hús a láthatáron Emma, így gondolom John Ross hamarosan rászáll, ez már csak így megy Dallasban…… :D

Casey Novak - 2013. 01. 31. 18:11

“Új karakterként pedig bemutatkozott Judith Brown Ryland kedves édesanyukája”

Az a mondat úgy akart szóllani, hogy J.B.Ryland, aki Harrisnek az anyukája. :)

winnie - 2013. 01. 31. 18:26

javítva:)

Lengabor - 2013. 01. 31. 18:46

jky: de hisz az egész Dallas-nak pontosan ez a lényege, a lételeme, amitől ez a sorozat az lett, ami. Ha ezen változtatnának, még kevesebb köze lenne az eredeti Dallas-hoz. Szegény Jockey pár rész múlva már nem lesz (érthető okokból), az is egy nagy törést ad majd, de ha az egész alapot felrúgják, akkor be is lehetne fejezni a sorozatot. Vagy átnevezni valami mássá.
Ez így jó, ahogy van. A sok komoly, drámai vagy vicces termés mellé kell egy ilyen ellensúly, főleg, hogy a világ is ilyen, sajnos.

winnie - 2013. 01. 31. 19:09

lengabor: a dallasnak nem ez az eleme, nézz meg egy régi részt. ott sokkal egyértelműbbek voltak a dolgok, és fel voltak vezetve, szépen ki voltak játszva a trükkök, hátbaszúrások.

itt már a pilotnál is éreztem a szánalmas erőlködést, hogy próbálkoznak minél inkább a szappanoperés, brazil telenovellás tematika, szerkezet átvételével, de az hatalmas hiba, amikor csak a csavar kedvéért csavarnak a sztorin, nem hagyják a sztorit magától kifejlődni és csavarodni. az pedig, hogy ez még mindig így van, abszolút no komment. a nézettség alakulása azért jelzi valahol, hogy nem mindenki tudta ezt lenyelni.

félre ne érts, nincs ezzel semmi baj, csak ügyesen és megalapozottan kell művelni. (cynthia cidre az előző sorozatában, a cane-ben szerintem jól is csinálta (el is kaszálták rögtön:)) de a régi dallasszal ezt ne mosd össze, mert ez már a sokadik ilyen “a régiben is ez volt”-érv, amit hallok a mostanit igazolandó, holott közel sincs annyi párhuzam a kettő között megvalósításban, felépítésben.

dzsi - 2013. 01. 31. 19:39

Ugyan az előző évadot még nagyon lelkesen néztem minden negatívuma ellenére is (leginkább valószínűleg azért, mert az eredetiből a mai napig bármikor élvezettel tudom magam begyógyítani 1-1 rész elé), de itt már azért kezd elég durván izzadtságszagú és helyenként gagyiba forduló lenni a sztori. Fölöslegesen sok a kavar, és cseppet sem látni az egész mögött egy fő csapásirányt vagy globális logikát. Ebben a két részben is kb J.R. tartotta nálam a lelket a dologban (Isten nyugosztalja), a fiatalok még mindig elég laposan játszanak. Ettől függetlenül valszeg tovább fogom nézni mindaddig, amíg nem megy át totálisan indokolatlan ostobaságba az egész, mert mégiscsak Dallas…

PandacsökiBoborján - 2013. 01. 31. 19:52

Szerintem egy kis löketet adna a sorozatnak, ha valahogyan véletlenül kiderülne, hogy Christopher is Jockey fia. Csak egy kis retconba kerülne az egész.

Plusz feltűnhetne egy nagyon-nagyon genyó, klasszikus női karakter (például a nagy szappansztár Heather Locklear személyében).

És behozhatnának egy olyan figurát is, aki Johnny bátyjának, Jamesnek a gyermeke.

Részlet az angol nyelvű Wiki Christopher Ewing szócikkéből:
“Kristin Shepard, Sue Ellen’s younger sister, leaves Dallas after having an affair with Sue Ellen’s husband, J. R and then shooting him. The cocaine-addicted Kristin settles in Los Angeles, where she becomes involved with drug dealer Jeff Faraday. She gives birth to Christopher on August 18, 1981.[3] Kristin returns to Dallas claiming Christopher is J.R.’s son and tries to extort money from him. When Kristin drowns in the Southfork pool, Jeff contacts Bobby Ewing, who purchases Christopher for $25,000 and legally adopts the boy with his wife, Pamela Barnes. Faraday later returns with additional documentation for Bobby concerning Kristin and Christopher. After Bobby finds Faraday murdered, he and Pam travel to California to investigate the details of Kristin’s life before returning to Dallas. It is determined that the documents provided by Faraday prove that Kristin miscarried J.R.’s baby. She then married Faraday, who fathered a prematurely born Christopher. In 1983, Pamela’s mother Rebecca dies, leaving a large trust fund for Christopher.”

Ale - 2013. 02. 01. 02:41

” jky – 2013. 01. 31. 18:01

Az a baj, hogy már tényleg túlságosan csűrik-csavarják. Tényleg minden részben szinte van 10 percenként van egy 180 fokos fordulat, és ez már számomra (is) nagyon fárasztó. Nagyon unalmas lesz ez így hosszú távon, és már nagyon kezdem unni a 2 fiatal közötti háborút… ”

Hát akkor a Dallas nem a te sorozatod (lesz), akár el is kaszálhatod már most.

anto - 2013. 02. 01. 02:45

Az a baj ,hogy onnantól ,hogy nem lesz Jockey az egész sorozatnak nem lesz semmi értelme … (ha az első évadra találtak volna értelmes új szereplőket esetleg, de ezekkel az újakkal semmi értelme folytatni szerintem)

Horcsog - 2013. 02. 01. 10:10

De ez a Jockey nem meghalt? :(
Még a második idényt leforgatta?

winnie - 2013. 02. 01. 10:13

csak pár részt, közben halt meg.

jky - 2013. 02. 01. 10:45

@Ale

Tudom, de reménykedtem benne, hogy kicsit “nyugodtabb” vizekre eveznek. Ahogy fentebb is írta winnie, a régi nem ilyen volt, legalábbis én sem így emlékszem rá. Nem az a baj, hogy van konfliktus, hanem az, hogy egy részen belül csavarják ide-oda 100x, és nem egy hosszabb, évadot átölelő koncepcióra építik fel. Vagy hogy is fogalmazzak…. Szóval erőltetett, ettől nem lesz érdekesebb, inkább idegesítőbb.

De azért még adok neki esélyt, bár tényleg nem hiszem, hogy lesz változás. Bobby elég unalmas, szegény Jockey már nem sokáig lesz, Sue/Samantha elmegy, Cliff sem sokat lesz, ha jól sejtem… Szóval tényleg a fiatalokon fog múlni a dolog, de elég erőlködés lesz ez így…

Roxi - 2013. 02. 01. 12:38

Az a baj,hogy a fiatalok engem se tudnak lekötni és csak az öregek miatt nézem!És ha nem lesz J.R., még kevésbé lesz vonzó számomra!

Lenry - 2013. 02. 01. 14:26

akkor nem csak én éreztem így. azok a jelenetek, ahol csak a fiatalok voltak, egész egyszerűen egy másik sorozat. mintha bármelyik argentin szappanoperából vették volna át, szöveggel, mozdulatokkal, színészekkel együtt.

EphemeronXOXO - 2013. 02. 01. 16:45

@PandacsökiBoborján Teljesen egyetértek!!!!! :))))) A Jockey tribute rész után felolvashatnák a végrendeletét és csak olyan jó jockeysan szépen egy utolsót bekavarna a szeretett családtagoknak. A végrendeletben közölné, hogy na Johnnykám pacsizz a kuzinoddal mert… :) És innen vehetne egy olyan fordulatot a történet hogy ihaj:)

ggbuffon - 2013. 02. 05. 00:14

Én a régi Dallast a mai napig pörgetem, jóformán kívülről fújom az első 10évadot :D (utána nagyon ellaposodott, illetve vmi el lett b*szva)

1. Christofer nem lehet Jockey fia, ez a 6.évad elején világosan kiderül, ő Samantha testévének Christine-nek a fia, Jeff Faraday-től..ugyan teherbe verte Jockey is, de elvetélt.

2. Tényleg elég izzadtságszagú az egész, nekem túl pörgős főleg a régi részekhez viszonyítva, ami ha egy kicsit lassabb mederben, de azért fel lett építve rendesen. Itt kb részenként 20szor lövik le a “poént” és kreálnak újabb szálakat, amelyeket 20perc után szintén feloldanak. Szánalmas.

3. A legszánalmasabb talán a színészek játéka. A Christofert alakító szépfijú (leszarom h hívják) elképesztően hiteltelen, főleg amikor vmi konfliktusba keveredik. Na a Johnny-t alakító figura se egy matyóhímzés, nagyon érződik h Jockey karakterét próbálják reinkarnálni, csak szinte zéró karizma köszön vissza a képernyőről..Jockey félmosolyai még mindig nagyobbat ütnek, mint az összes szereplő játéka.

Ami még ritka szánalmas szál, az sztem a Bobby felesége, illetve volt férje a Harris, meg a volt lányuk utáni vergődés és műdráma. Gyakorlatilag ha meglátom azt a nőt, tekerek a részben tovább, annyira idegel.

A probléma h tényleg nincsenek felépített drámák, de a legnagyobb h igazán felépített karakterek sem.Értem én h pörögni kell, mert hát 21.század, na de azért ennyire? Ráadásul nincs benne az a milliő, az a felsőbb 10ezer féle jóértelemben vett sznobizmus amit az előző Dallas képviselt. Itt beülnek vmi sportverdába, amire persze rázúmol a kamera, de se a gesztusok, se a párbeszédek nem arról árulkodnak, h ezek milyen kifinomult dörzsölt üzletemberek (aki látta a régi részeket az tudja miről beszélek)

És hol marad a sorozatból pl a finom humor? Mert a Dallasban azért volt rendesen, mégha néha elég haláli is :D

LiszkaY - 2013. 02. 05. 23:00

Bár nekem nincs ellenemre a sok és pörgős kavarás, a harmadik rész vége valóban túlzás rossz értelemben…

winnie - 2013. 02. 05. 23:03

mi volt a végén?

Lemoni - 2013. 02. 06. 12:39

2×03 vége akár wtf is lehetett volna, ha nem ilyen hihetetlenül és hiteltelenül prezentálják. (Nem akarom elspoilerezni.) És az egész 3. epizód elég gáz volt……

winnie - 2013. 02. 06. 12:40

ez kibeszélő, a spoilerezés a lényege – és így nem fogom megtudni, hogy mi történt:)

Lemoni - 2013. 02. 06. 12:48

Oké :)
Bobbyné egy nagy drámázás után lelövi az exét.

Lemoni - 2013. 02. 06. 12:56

És ha ezek után a következő részben azt játszanák el, hogy az egészet csak a nő képzelte, mielőtt bement számonkérni a dolgokat a volt férjén, akkor egy életre végeztem a Dallassal. Bobby feltámadása óta kicsit bizalmatlan lettem, ühüm.

LiszkaY - 2013. 02. 06. 22:04

Ja jó, legközelebb én is spoilerezek :D

Nekem tényleg semmi bajom a sok pörgetéssel – bár elég loller volt, hogy Pamela meg John Ross már a második rész végén egymásnak estek – de ez, hogy az egyik (elvileg) pozitív szereplő előre eltervezett gyilkosságot kövessen el, ez már tényleg izzadságszagú.

Kíváncsi vagyok, hogy fognak ebből tudni kijönni úgy, hogy az erkölcsi mondanivaló is meglegyen. Szerintem sehogy…

_Peter - 2013. 02. 14. 13:52

Na pótoltam az utóbbi részeket. Cristopher annyira műmájer, ahogy belemászik a másik képébe. Cliff embere Frank, hát azok a nézések. Csapnivaló színészek na. JR viszi a showt, mi lesz nélküle… RIP
Aztán most ez a legutóbbi, Cliff mint valami maffiafőnök “Frank mintha a fiam lennél, tedd az egyetlen büszke dolgot a családért.” Annyira szar volt. A nagy pörgéssel még nem lenne gond, bár már túlzás ennyire. Sajnos a humor is hiányzik az új Dallasból. Fiatalok közül csak JR karaktere aki szerintem OK. Legalábbis a többiekhez képest mindenképp.

katyvaszlipp - 2013. 02. 14. 18:10

Nekem nagyon bejön ez az egész, a kis Jockey szerintem baromi hiteles, igazi kis szemétláda feje van, és az is. Illetve a legutóbbi részben az az utolsó jelenet elég jól meg volt csinálva!
Rebekah(L)

Atomreaktor - 2013. 02. 15. 08:34

Sajnos a második évadban (tovább) esett a színvonal. A színészek teljesen hiteltelenek (a régieket leszámítva). Fiatal JR még elmegy, de Christophernek elfelejtettek karaktert kialakítani, teljesen csapongó a viselkedése. Bobby felesége szörnyű…
Most már iszonyú szappan lett a sorozat, túlságosan. Nem így kellett volna ennek nekiállni, kellett volna egy normális, több részen átívelő, komolyabb történet.
Cliff-nél én is úgy érezte, hogy olyan lett, mint egy maffiafőnök, wtf?
Nagyon gáz lett a sorozat, mégis nézem, a főcímnél érzett nosztalgia miatt… :)

_Peter - 2013. 03. 06. 12:47

Who shot JR?

“I got a plan. It’s gonna be my masterpiece.” :)

danonino - 2013. 03. 07. 16:56

Jockey utolsó jelenete zseniális, mindenkinek kötelező, pedig csak 3 sort mondott, de én még mindig bőgök. :( A sorozattörténelem egyik legnagyobbja ment el.

+1 Who shot J.R.?

katyvaszlipp - 2013. 03. 07. 20:35

Nekem bejön a sorozat, izgalmasabb mint a régi. Ott az fogott meg,meg minden magyart,hogy életükben nem láttak mobiltelefont,olyan autókat,stb… de részek teltek el anélkül,hogy bármi is történt volna.
Ez az új dallas, a kor igényeinek van alárendelve, több akció,több inger…nekem nincs bajom a fiatal karakterekkel,John Ross ráadásul igazi fallosz, szóval méltó utódja lehet JR-nak. Ahogy mondja is az öreg a végén…mekkora jelenet volt, rohanok is újranézni.

atomreaktor - 2013. 03. 08. 09:34

A legutóbbi két rész tényleg jobban sikerült, remélem ezt a szintet belövik minimumra.

Casey Novak - 2013. 03. 12. 19:07

A 8. rész módosított openingje JR/LH tiszteletére:

http://www.youtube.com/watch?v=RAoKH8QBT0Y

Szerintem gyönyörű lett :) Megkönnyeztem :)

danonino - 2013. 03. 12. 19:11

Én az egész részt megkönnyeztem. :(

cyberfuker85 - 2013. 03. 20. 04:35

drew bomba csináló soundtrackje ki vagy mi? akkora szám. nagyon kell

31:40 nél kezdődik s02e09

HELP

atomreaktor - 2013. 03. 22. 10:16
Casey Novak - 2013. 03. 23. 10:10

Sajnos nem az. Valamiért a Highway Child dalát adja ki több oldal erre a kérdésre, pedig nem ez az. A szövegre a google semmi okosat nem tud mondani, szóval lehetséges, hogy kifejezetten a sorozathoz írták a nótát.

cyberfuker85 - 2013. 03. 26. 03:58

esélyes. kedvencekhez elmentettem 2-3 oldalt ami ezzel foglalkozik, reménykedjünk. nagyon everlast hangzása van, de nem nem tudok várni amíg kijön esetleg egy soundtrack lemez.

Casey Novak - 2013. 04. 02. 23:25

Hmm, a 2×11 ütött.
Nagyon szépen kanyarítják a történéseket, és meg tudnám szokni, ha innentől kezdve United Nations of Ewings lenne pár évadon keresztül, ahelyett, hogy egymást marják.
A dragon-buffalo sztorit imádtam :)

LiszkaY - 2013. 04. 04. 10:42

Mostmár tényleg nevetségesen csapongó a történet, ez meg, hogy Cliff Barnes-ból ilyen pitiáner gyilkost csinálnak, aki megöli az unokáit.

Szerintem ilyen a világon nincs, hogy nem találják meg azonnal a robbanás után a robbanószerkezet maradványait még a Ewingok.

Casey Novak - 2013. 04. 04. 13:31

Háááát…nem tudom. A Cliff-dolog tényleg necces, mert mégis csak a saját lánya, és a gyerekek egyenes utat jelentettek a vállalatba, ugyanakkor Rebecca Pamela túlságosan kötődött – mikor melyik – Ewinghoz, és Cliff valószínűleg nem akarná, hogy Pamela sorsára jusson, az is lehet, hogy látta, hogy a lánya előbb-utóbb ellene fordulna valamelyik fiú miatt, és nem hiszem, hogy szívből örült volna az unokáknak. Bár régen nem volt ennyire vérszomjas, az is igaz. Szerencsésebb lett volna, ha Ryland adja ki a “tűzparancsot”.

A sztori viszont most tetszik legjobban, nekem akkor volt csapongó, mikor mindenki ment a maga feje után, és intézte a saját kis mocskos titkát. Most legalább mindenki egy célért harcol viszonylag nyílt lapokkal, és Ryland Barnes-szal együtt igazán méltó ellenfél. Jó, Drew-val lesznek még gondok, meg Pamelával, mikor rájön, hogy az apja állt az egész mögött, de most, hogy Jockey mesterműve mozgatja a szálakat, nekem sokkal élvezhetőbb. Kíváncsi vagyok mikor tesznek bele olyan csavart, amitől megbánom az előző kijelentésemet.

_Peter - 2013. 04. 10. 14:33

Az a durva, milyen pörgősre vették az írók. Gyerekkoromban ha kimaradt egy péntek, attól még simán követhető volt a történet. Most meg gyakorlatilag 1-2 rész alatt lezavarják a “ki van kivel ki ellen de mégsem” csavaros szálakat, komolyan nagyon kell figyelni.
Fiatalok közül csak John Ross jó, ő hitelesen hozza a figurát. Christopher, Elena stb. rémesek. Cliff maffiafőnökként való ábrázolása továbbra is nevetséges.

Lemoni - 2013. 04. 16. 17:30

Szóval kiderült, ki lőtte le J.R.-t, bár kicsit sem meglepetés, lehetett számítani ilyen fordulatra. A “masterpiece” úgyis csak a következő évadig tart ki :) Az évad 2. fele élvezetesebb volt, kevesebb volt a szerelmi műdráma, több a sz..kavarás, az akció. És legalább lezárult a még a régi Dallasból áthúzódó Pamela-szál is. Sajnos annak, hogy a folytatásban láthatóan nagyobb teret akarnak majd adni Elenának, nem örülök, irritáló egy nőszemély. Korábban azt gondoltam, J.R.-Larry Hagman halála után nem kéne már erőltetni a sorozatot, de lehet még benne lehetőség, csak írjanak bele jó új karaktereket, találjanak hozzá megfelelő színészeket és tartsák pörgősen a sztorit, így működhetne.

Nikii - 2013. 04. 22. 20:54

majdnem mindenki itt szidja a fiatalokat mikozben ennek az uj dallasnak az a lényege hogy most a fiataloké a főszerep és a régiek már csak azért vannak itt h 1.legyen összeköttetés a 2 dallas közt 2.segitsék a “bosszúállásokban” a fiatalokat és az a lényeg h visszatértek csak mostmár a fiatalok vannak a főszerepben…és szerintem egyáltalán nem játszanak rosszul a fiatal szinészek…

Vikiiii - 2013. 04. 22. 20:59

szidjátok rebeccat (julie gonzalo),johhny-t (josh henderson),christopher-t (jesse metcalfe)de senki nemj szidja elenát??!! ö a leg irritálobb személy ebben a sorozatban meg emma főleg a 2.évad 15.rész végén….

Casey Novak - 2013. 04. 22. 21:24

Szidni senkit sem szidunk, csak általános vélemény, hogy a “fiatalok” gyengébben alakítanak, mint a veterán dallasosok, egysíkú a karakterük, (bár ez azért az írók hibája is), és idegesítő a viselkedésük. Igen, Jordana Brewster-é is.

Egyértelmű, hogy a 2012-es Dallas már nagy részben a fiatalokról szól, de ha a régiek csak emiatt a két ok miatt lennének itt, akkor nagy bajok lennének a sorozattal.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz