login |

18 hozzászólás Ne habozz!

Lengabor - 2013. 02. 12. 11:32

Amúgy ha ez a sorozat bombasiker lenne az USA-ban (ahogy nézem a nézettségi adatokat finoman szólva sem az, egyre csökken), és teszem azt lenne 4. évada is, akkor még addigra sem végez a bosszúval? A 1×14-es részig jutottam, de ilyen tempóban az életben sem bosszulja meg az apja halálát… Vagy ha véletlenül kasza a 2. évad végén, akkor random kerekítenek egy lezárást, és minden “bűnösnek” annyi?

winnie - 2013. 02. 12. 11:52

a bosszú szál már elhalt pár rész után, most már nem nagyon bosszulgat, inkább a szappan megy. ki kivel kavar meg ilyesmi. (és mivel szappan, adja magát, hogy az apja sem halott:)

nyilván valamikor a sorozat végén térre kényszeríti victoriát, de most vannak más dolga is. újabb, meg újabb szálakat hoznak be, amik bonyolítják a helyzetet.

Andro - 2013. 02. 12. 11:55

Én angolul nézem a második évadot, és szerintem egyáltalán nem rossz. Új szereplők, új gubancok, és szerintem a sorozat kezd megérni. Egyre jobb, csak a Jack-Amanda-Declan-Charlotte négyest hanyagolhatnák.

dualla - 2013. 02. 12. 12:00

Szinkronnal nézem, nincs rá nagyon panaszom (Tóth Enikő egyszerűen ISTENI), egy-két baki volt belőle kihallható (a rain checket időszerű lenne már felismerni :)), amúgy szuper. De ha már egyszer E/1.-ben csinálnak egy promót, akkor miért nem Földes Eszterrel mondatják fel? Vagy akkor ne E/1.-ben csinálják. De tényleg :’D.

Binky - 2013. 02. 12. 12:28

Idegesítő, hogy más hanggal csinálták meg. Egyébként én szinkronosan nézem, mivel így jut rá időm,és így kezdtem el, és nekem bejön a szinkron, és a sorozat is. Szappan ide vagy oda, nem érdekel.

winnie - 2013. 02. 12. 12:30

nehogy félreérts, a szappan nem pozitív vagy negatív jelző, csak jelző – én is nézem még. (remek kis szappanos sorozatok vannak, csak jók legyenek az arányok.)

Gabe - 2013. 02. 12. 14:33

Annyira nem mondanám szappannak, mindenképp elment másik irányba a kezdéstől, de azért vannak benne jó ötletek. Mondjuk én most kivételesen az M1-nek is adnék egy pacsit, amiért szünet nélkül adja a 2. évadot.

winnie - 2013. 02. 12. 14:46

gabe: a spoilert töröltem, de amit te írtál, az tipikusan ilyen húzás, jöhet az arccsere meg az ikertestvér, de egyébként is tele van kapcsolati cívódással. de én tényleg nem akarom címkézni, hiszen maga mike kelley mondta, hogy ez működött, hogy a sorozat inkább full blown soap lett, a crazy és a sexy jelzők köré készítve.

Gabe - 2013. 02. 12. 15:04

winnie: spoilerezni te kezdtél az apja sem halottal :D és amúgy a sexy jelzőt se biztos, hogy használnám itt, akármennyire is Kelly mondta, sznob már annál inkább. És pl. Amanda terhességén felhúztam a szemöldököm múlt héten (szinkronosan nézem), szóval újragondoltam, tényleg nagyon habzik időnként.

winnie - 2013. 02. 12. 15:09

gabe: fogalmam sincs, hogy halott-e az apja, tippre igen, de hajmeresztő lenne, ha kiderülne, hogy nem. persze le vagyok maradva pár résszel, így kiderülhetett, de akkor szólj és törlöm.

Gabe - 2013. 02. 12. 15:11

csak viccnek szántam, hogy az apja SEM halottból lehet arra következtetni, hogy akkor más SEM…és magyarul nézem, szóval fogalmam sincs, hogy kivel mi van, én még ott tartok, hogy Victoria is megsült a gépen (nyilván gondolom, hogy ő SEM :P )

Nevar - 2013. 02. 12. 18:05

Szerintem nagyon jó ez a sorozat.
Én is szinkronosan néztem, de a hét végén nem bírtam ki hogy ne nézzem meg a 2. évadot, szóval most napra kész vagyok.
Egy kis bibi van, méghozzá úgy tudom, van az első és 2. évad között valami átvezető epizód (amit lusta voltam megnézni, bevallom hősiesen), így viszont mintha kimaradt volna valami a történetből.
A tv vajon leadja ezt, nincs valakinek infója erről?

Az én fogalmaim szerint nem számít szappannak ez a sori, de mindannyian máshogy értelmezhetjük ezt a jelzőt.

Viszont azon nyafogni, hogy egy sorozatnak miért nincs meg a befejezése a vége előtt … hát ez örök rejtély marad számomra. Szerintem akkor lesz teljes a bosszú, amikor elkaszálják a sorozatot. Amíg nem teszik meg, addig nem is lesz lezárva. xD

Lengabor - 2013. 02. 12. 23:22

De ha csak akkor közlik a kaszát, amikor az írók már nem tudnak változtatni, és ők tovább tervezték volna, akkor cseszhetjük, lezárás nélkül marad az egész.

Nevar - 2013. 02. 12. 23:44

A jobbak felkészülnek (lehet, a rosszabbak is), és 2 különböző évad-befejezést írnak. A kaszát meg nem az utolsó rész előtt tudják meg, így van idő a megfelelőt felvenni.
Szerintem most pl igen egyszerű volt a 2 variáció közti különbség. Ha nem kapták volna meg a 2. évadot, a repcsin meghal Victoria, és Amanda nem jött volna vissza terhesen. Happy End.
Persze nem mindig ilyen egyszerű a lezárás.

winnie - 2013. 02. 13. 00:11

“Egy kis bibi van, méghozzá úgy tudom, van az első és 2. évad között valami átvezető epizód ”

nincs átvezető epizód. olykor csinálnak összefoglaló részt, de az nem annak van, aki nézi a sorozatot.

winnie - 2013. 02. 13. 00:14

” A kaszát meg nem az utolsó rész előtt tudják meg, így van idő a megfelelőt felvenni.”

a kaszát általában az utolsó rész leforgatása után szokták megtudni, ha a revenge például idén kasza lesz, akkor már nem tudnak mit tenni.

“volna meg a 2. évadot, a repcsin meghal Victoria, és Amanda nem jött volna vissza terhesen. ”

akkor is ez történik. a részt februárban megírják, március végén leforgatják. a döntés májusban születik. a sorozatok 99%-ának nem adatik meg a luxus, hogy készüljenek b-tervvel.

“Az én fogalmaim szerint nem számít szappannak ez a sori, de mindannyian máshogy értelmezhetjük ezt a jelzőt.”

a szappan igazából nem egyéni dolog. a revenge kőkemény szappanopera, ezen nincs mit értelmezni:) oké, lehet azt csinálni, hogy valaki ámítja magát, hogy nem az, de a finálé remek állatorvosi ló volt, bevetették a leginkább hardcore kliséket (meghal a főszereplő! (na, persze…), él, akit holtnak hittek!, meglepetés terhesség!, drog!, XY félreérthető helyzetben találja ZZS-t és félreérti!, és társai)

korrekt volt azért a finálé, de már csak önmaga paródiájaként, de nem akarom még egyszer leírni: http://www.sorozatjunkie.hu/2012/05/26/revenge-vege-az-1-evadnak/

Nenna - 2017. 01. 03. 07:52

Nekem nagyon bejött, még csak a 2. évadnál tartok bár olvastam a 3. 4. évad kritikáit de próbálok pozitív maradni :) Mondjuk már most is sokszor kapkodom a fejem és “felidegel”, hogy alig érem utol a sztorit fejben- bármennyire figyelek, de azért nem bántam meg. Még 2 évad előttem áll utána ápdételek :)

winnie - 2017. 01. 03. 07:54

A 2. évad közepéig én is eljutottam:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz