login |

Survivor: kezdett a 26. évad

2013. 02. 14. 16:06 - Írta: winnie

41 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

I’m ready, baby.

Aszongya, hogy Survivor: Caramoan – Fans vs Favorites 2. Még nem tudni, hogy milyen lesz az évad, de ha csak fele olyan jól sikerül, mint az előző “rajongók kontra favoritok”-szezon, akkor nem lesz okunk panaszra. És ez azt is jelenti, hogy ez ideális évad lehet a Survivor bepróbálására. Persze ez majd utólag derül ki, de a 26. szezon nyitányáról igazából csak pozitívumokat tudok mondani, nagyon élvezetes premier volt.

Oké, azt nem tudom, hogy ezek a pár hónapos Survivor-megvonásból fakadnak-e, vagy esetleg abból, hogy mégiscsak 10 visszatérőt kapunk (nyilván, aki X-et vagy Y-t nem ismeri, másképp látta), de utóbbi nyilván sokat számított, hiszen annak ellenére, hogy nem annyira ikonikus játékosok tértek vissza (majd most lesznek azok, nem?), jó volt látni őket, érdekes volt megfigyelni, hogy ki miben változott és miben nem, plusz az egész teljesen más dinamikát kölcsönzött a profik törzsének.

Egyrészt megvolt egyfajta bennfentes vibe, másrészt pedig pár már előzőleg is játszottak egymással, s hozták korábbi pozitív vagy negatív viszonyukat. És persze arról se feledkezzünk meg, hogy mindenki irányába 100%-os prekoncepcióval viseltettek a többiek, a sok rizsa ellenére első napokon nagyon meghatározta a visszatérőket korábbi szereplésük. Ez nyilván idővel lekopik róluk.

Ilyenkor egyébként a start előtt elkezd szurkolni az ember? Mármint egy régi kedvencnek, esetleg eleve a favoritoknak (vagy az újoncoknak). Vagy majd látjuk, hiszen egy korábbi jó archoz most lehet, hogy másképp fogunk viszonyulni? A tovább mögött folytatom spoilerekkel.

Hát, akkor Francesca ennyi volt. Megint elsőként esett ki. Oké, tudom, hogy volt foreshadowing, de ez olyan konkrét (és kötelező) volt, hogy szerintem akkor sem hagyták volna ki, ha nem esik ki rögtön, így nem lőtte el számomra a poént.

Kár érte, mert ugyanazt éreztem, mint elsőre, hogy jó karakter, jók voltak az interakciói, jó volt hallgatni őt interjúk közben – igaz, hogy túl volt reprezentálva, de ő tipikusan olyan játékos lehetett volna, aki dominálja az interjúkat. (Oké, lehet, hogy elfogult vagyok és mást meg halálra idegesített, so…) Ilyen szemmel is néztem ezeket a részeket, s megint csak tudatosult bennem, hogy Cochran zseniális, annyira jó hallgatni azt, amit mond (new dawn, klasszikus) – de ő például biztos olyan, akitől több néző falra mászik.

Ki lesz vajon még nagy mesélő? Ó, remélem, hogy nem a cool kids-blokkból Eddie meg a másik. Egy ideig vicces ez a magabiztos stílus, de idővel át fog csapni irritálóba. az mindenesetre cuki volt, ahogy rutinosan (és elég látványosan) 4-es szövetséget kötöttek, hogy a másik 6 ellen véletlenül se legyen esélyük, de a két kívülálló (Kopasz (ez de fura egy figura – nagy favorit lesz, vagy totális luft?) és Szakáll) miatt még lehet esélyük.

Ez a Fan-törzs egyébként érdekes, mert nyilván Kopasz és Szakáll esélytelen lenne a cool szövetségben, kiszavaznák őket is azonnal, ha de ha kihúzzák merge-ig, akkor bármi lehet. Márpedig az biztos, hogy ők erősebb négyes, mint a kevésbé cool-oké. Az mindenesetre, hogy ennyire látványos a dolog, plusz ott az esti entyempentyem, arra utal, hogy mégsem akkora spílerek. A hab a tortán a lusta katona volt, csak néztem, hogy mit csinál, de végül jól jött ki belőle. Bár azért megkapta a stigmát az első benyomással.

A másik oldalon nem is tudom, hogy sikerült-e követnem a szövetségeket, de nagyjából láthattuk, hogy melyik gyengébb és erősebb – csak nekem tűnt úgy, hogy mindenki pacsizott ide vagy oda, egyedül szegény Brenda maradt ki a szórásból. A tribal előtti kavarás nagyon élvezetes volt, abszolút felhúzta a részt, igazán remek volt, ahogy Andrea neve az utolsó pillanatban előkerült a kalapból, s bármennyire is szimpatikus, nagyon sajnáltam, hogy nem esett ki úgy, hogy totális sokk érje.

A többi?

Me and Hope are the best looking people – not just saying it – it’s just the way it is

  • Vörös Cochran? Uff…, ez az aspektus eddig nem nagyon volt jelen, inkább a sok eső.
  • Vizes, keménykedős játék rögtön bemutatkozásnak? Tökéletes volt.
  • Új elemek a szerkesztésben? Némi zenei érdekesség, plusz olykor volt amolyan félköríves svenkelés (nem tudom, hogy hívják), ami eddig nem nagyon volt jellemző.
  • Malcolm? Mindig poén egy olyan játékos, akit senki sem ismer.
  • És tök jó lehet most a fanoknak, hogy tudják, hogy pár év múlva akár favoritok is lehetnek.
  • Phillip, mint undercover brother. Hát, teljesen kész volt. A paranoiája is csúcs.

Szóval kár Francesca-ért, vicces, hogy mindkét kiszavazását elismerésként lehet kezelni, hiszen fenyegetésnek tartották. De tényleg fura, hogy úgy volt favorit, hogy mindössze három napig  játszott, azaz sosem tudjuk, hogy hosszabb távon miképp alakult volna a személyisége. Sosem?

ui: Az állatos betétekre igencsak rágyúrtak a premierben.

ui2: A kezdés meg nagyon van volt a két helikopterrel és a szirttel. A hogyan készült-videó megvolt? Baromi jó.

További írások az évadról:

41 hozzászólás Ne habozz!

wondorog - 2013. 02. 14. 17:00

Egyelőre nekem a Fanokból “Kopasz és Szakáll” tűnik érdekesnek, meg ugye ott vannak még a “cool kid-ek”, a többiekre nem emlékszem.
A Favoriteknél Malcolmnak van nagy esélye, őt senki sem ismeri, meg az előző évadban is jó volt “túlélésben”. Andrea is bírom örülök, hogy nem esett ki, valamint Cochrant és Corinne-t (de lehet csak azért, mert most daráltam le nemrég az ő évadát), Brenda egyelőre semmilyen, Philip a megszokott, Brandon-t továbbra sem bírom.

Dreya - 2013. 02. 14. 17:11

Nagyon tetszett a rész, egészen addig, amíg ki nem szavazták Francescát… Megnéztem a bemutatkozó videókat, és az interjúk alapján ennél azért többet vártam ettől csapattól, erre kiszavazzák a legkevésbé tapasztalt játékost??? Hát igen, ő biztosan sokkal nagyobb threat, mint pl. azok, akik közvetlenül a döntő előtt estek ki o_O

Phillip érvelése:
– Francesca nagy strategista – nanemár, a Survivorben??? :O Az meg hogy lehet?! Hát igen, biztos ő az egyetlen ilyen a csapatban, plusz jah, ijesztő lehet egy olyan ellenfél, aki a saját gondolataira és terveire támaszkodva próbál játszani, nem mindenkit vakíthat el szent “BR” fénye.
– BR1, BR2, BR3… SERIOUSLY??? Eleve poén, hogy Boston Rob oda jutott, ahova, és annyiszor visszatért már, de hogy most neki lett tulajdonítva a “köss szövetséget” ötlete, az már végképp nevetséges!!!
+ Engem szörnyen idegesít maga a karakter!!! (Most Phillipről beszélek, de BR-ot sem csipázom, igaz, elismerem, hogy jól játszott legutóbb.) Akármilyen ügyesen utáltatta is meg magát a törzsével anno, és csodával határos módon ez elég volt, hogy a korai repülés helyett inkább elráncigálják a döntőbe, ő is csak BR bábja volt, idáig tartott az agya a nagy federal agentnek… -.-‘

Lehet, hogy csak nem mutatták, de Francescának jobban ki kellett volna hangsúlyoznia a tapasztalatlanságát, akár rá is játszani egy picikét, ehelyett folyton csak pattagott, ha megemlítették. Elég nagy lány, szóval simán lehet, hogy az éhség/szomjúság/hőség hármasa hatványozottan kikezdte volna 2 hét után, és vagy fizikailag legyengült/kidőlt volna, vagy a nyavalygása esélytelenné tette volna a nyerésre… Persze egyik sem biztos, de hogy a sok okosnak nem jutott eszébe ez az eshetőség, no comment o_O

Brenda, Brendon, Erik – legalább volt eszük, és egy valódi threatre szavaztak, a többiek meg tényleg nem tudom, mit gondoltak… Ilyen jó részt hogy lehet elfuserálni egy ilyen béna döntéssel?! o_O Ja, az csak hab volt a tortán, hogy annak ellenére, hogy ők tapasztaltak, és “egyből elkezdtek strategizálni”, három nap alatt sem forrtak ki stabilabb stratégiai törésvonalak, tervek és döntések, hiszen a tribal council előtt úgy scramble-tek, mintha először játszanának :D

Fans:

Kicsit egysíkú a csapat szerintem… Pl. a szőkéket egyelőre meg sem tudom különböztetni egymástól o_O Értem én, hogy kell az eyecandy a szórásba, de azért kétlem, hogy a nézők nagy része számára ez lenne a legfontosabb szempont. Ha összehasonlítjuk a két csapatot, látszik is, hogy a favoritok nem feltétlenül a legjobban kinéző személyek lesznek, szóval részemről kicsit diverzifikálhatták volna a rajongók táborát is. Remél, hogy a “cool kids” asztal négyesét minél előbb lelökdösi majd valaki a magas lóról, mert ez a nagy magabiztosság és arrogancia eléggé piszkálja a csőröm… ^^

RichardDiNozzo - 2013. 02. 14. 17:29

Jajj, de megmondtam, hogy vicces lesz, ha a felhypeolt Francesca elsőként esik ki újra. Az volt. Sajnáltam érte, de ez van. Cochran feldagadt lábán 5 percig sírtam, Philip Boston Rob stílusa meg hibátlan lett végülis. Ott vannak az emberek mellette :D Jó lesz ez, úgy érzem :D

az El Diablo nevű olvasó - 2013. 02. 14. 17:29

Andrea! Brenda! Két örök kedvencem, remélem jó sokáig bent lesznek és egyikük meg is nyeri.
A Fans táborból Julia Landauer tűnik a legérdekesebbnek, egy női racecar driver nem lehet gyenge. :)

az El Diablo nevű olvasó - 2013. 02. 14. 17:33

Vajon tényleg nem ismerték fel Juliát a többiek? Vagy ezt későbbre tartogatják?

Risi92 - 2013. 02. 14. 17:39

nekem valamilyen szinten csalódás volt az ez évadnyitó. nagyon nagyon vártam, az első néhány perc is nagyon tetszett, de mindent összevetve eléggé átlagosra sikerült a premier. valószínűleg azért vagyok ilyen negatív, mert a két legjobban várt visszatérőm szinte semmit nem szerepelt (Brenda és Corinne). én talán elsőként írtam annó, hogy nevetséges Franscesca visszahívása és lám, megint repült. Jeff hanglejtése amikor kimondta, hogy ki az első kieső, hatalmas volt hahaa

a fans csapat egyelőre nem érdekel, gondolom itt is lesz majd a 4. v 5. rész környékén egy csere, mint a S16-ban és akkor fognak kinyílni igazán.

dragon1986 - 2013. 02. 14. 19:45

“ui: Az állatos betétekre igencsak rágyúrtak a premierben.”

jaja a majom meg is ijesztett engem amikor a semmiből előjött és elkezdte falni a zöld ízeltlábút. a kis integető rák is nagyon jó volt és a Némo Nyomában teknős :D

Judit - 2013. 02. 14. 20:15

Én azt sajnáltam, hogy Malcolm nem nagyon szerepelt. Kicsit úgy tűnt mintha elkényelmesedett volna a folyamatos survivorözésben és csak hátradőlve nézné az eseményeket. De azért az nagy volt, amikor miután Cochran elmondta, hogy egyszer úgy dőlt el, hogy kit szavaznak ki, hogy tribalen rátette valaki a vállára a kezét és erre Malcolm megveregette a vállát.

Egyébként csak az én fülem káprázott vagy Jeff tényleg heroes-t mondott favourites helyett a challengen, amikor az első két pár elindult felmászni az emelvényre?

lostgab - 2013. 02. 14. 20:26

Nem tudom, hogy a 2 hónapos Survivor-elvonás tette-e, de nagyon élveztem ezt az évadnyitót.
Francesca-nál nem igazán értettem, hogy miért is van itt, úgyhogy nem bánom, hogy már el is tűnt a színről. Philipp, hát azt az embert tényleg mutogatni kell :D Visszatért a cuki piros nacijában és eljátssza, hogy ő az undercover brother. Mikor fennhangon közölte Eric-kel, hogy ja, ő csak a messenger ám… behaltam rajta. :D
Cochran szegényke, tényleg olyan lett, mint egy paradicsom, mivel underdog kapásból szimpatizáltam vele már a múltkor is, remélem sokáig nézhetjük, ahogy kavar. “New dawn” (és hogy röhögött magán ezután…)
Kicsit sajnáltam, hogy Malcolm és Brenda ilyen keveset szerepeltek, pedig nekik már a szezonnyitó előtt drukkoltam, mert tényleg jó játékosok.

A fanoknál nem igazán vágtam mi van, a 4 tagú alliance ez alapján az 1 óra alapján elég butának tűnik… Tulajdonképpen kapásból megutáltatták magukat, “high school all over again”, meg milyen jól nézünk ki… Elvileg fanok. Csak láttak már legalább egy évadot! Nem tűnt fel, hogy az ilyesmi nem igazán jön össze?! A “romantic relationship”-ekről nem is beszélve… Kopasz és Szakáll jófejnek tűntek, de jobb lenne, ha gyorsan döntenének, mivel a kopaszkának annyi option-je lesz, hogy kapásból mehet is haza.

Izgalmas évadnak ígérkezik, már csak a játékosok miatt is.
+ nagyon bejött a zene
+ király lett az operatőri munka
+ isteni természeti képek (csak ne kelljen többet végignéznem, ahogy egy nagy szemű izé nyammog egy sáskán vagy min)

Mayan - 2013. 02. 14. 21:40

Nincs kép Emperor Cochran-ről? Most csalódtam. :)

Jól indul az évad. Malcolm kapott egy kemény ellenfelet Reynold személyében, remélem még párszor szembe kerülnek egymással. Cochran tartok tőle, hogy fizikailag nem fogja bírni, de ne legyen igazam. “Kopasz” nekem stratégának tűnik, de majd meglátjuk.
Phillip meg Phillip. :)

Mayan - 2013. 02. 14. 21:46

@Judit: visszanéztem, tényleg heroes-t mondott. :)

I Empire - 2013. 02. 15. 00:25

Malcolm és Andrea!

Hor1 - 2013. 02. 15. 18:09

Cochrant én nagyon nem bírtam, de a new dawn-on besírtam. :D Meg az undercover brotherön is. :D

Egyébként úgy emlékeztem, hogy a kettővel ezelőtti évadból a med-evac-elt meleg srác is jön vissza (akinek vannak néger ismerősei.. például a házvezetőnő :D), kellemes meglepetés, hogy nincs itt, tőle meg lehet bolondulni.

kardigán - 2013. 02. 15. 20:41

kopasz:
nekem ő hamar lett nagyon szimpi, a ew.com mini-interjúknál mindenkitől megkérdezték, hogy melyik régire hasonlít a legjobban, és hát magasan az ő válasza volt a legjobb.
nők: parvati, jenna, kim (győztes jócsajok)
pasik: boston rob, rupert, colby
michael: rob cesternino és cirie
és jól csinálta a szövetkezősdit szerintem, remélem nem koppan vele

brenda:
én sem vettem észre, hogy mi van vele, de franék szövetségében volt – egyrészt velük szavazott, másrészt neki is mondta brandon a nem-bízom-andreában-dolgot, és akkor bele is számolták maguk közé

aki nekem nagyon pozitív csalódás, az erik, nem tudom megmagyarázni igazán, nagyrészt gut feeling, de én tökre azt érzem rajta, hogy érettebb-megfontoltabb-okosabb

viszont segítsetek, én becsszó láttam andrea évadát, de annyira emlékszem belőle, hogy összeszerelmesedett mattel, aztán mégis rászavazott, amikor visszajött redemptionről, mi volt még?

winnie - 2013. 02. 15. 21:15

hor1: a meleget, már szóltam humannek.

radawz - 2013. 02. 15. 21:37

Végre visszatért a Survivor.:) Az évek alatt akkora kedvenc lett a műsor, hogy ha csak a főcímből állt volna a premier, az is elég.
Francesca “kőevős” megjegyzésénél már szinte biztos voltam benne, hogy akkor ez el is dőlt. Nem is igazán bánom, hogy így alakult, szerintem lehetett volna találni jobb visszatérőt a helyére.
Remélem a tény, hogy Brenda Andrea-ra szavazott még nem jelenti azt, hogy veszélyben lesz a közeljövőben, őt nagyon sajnálnám, ha nem jutna el legalább a merge-ig. (mondjuk Malcolm-mal egy szövetségben)

Sawyer - 2013. 02. 19. 20:15

Ez a rész tényleg jó volt, a régi survivorokra emlékeztet.

wondorog - 2013. 02. 21. 11:56

Ennyit tennék hozzá a mai részhez http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/13220_10151306638230922_884955_n.jpg
Sajnos Cochran hiányzik róla.

wondorog - 2013. 03. 14. 11:14

Ez durvább volt, mint amit az előzetes sugallt, Jeff-nek nagy lélekjelenlét kellett, hogy így meg tudja állni a helyét.

poirobi - 2013. 03. 14. 13:58

Nem semmi rész volt. Kb mint egy Mónika show – Survivor crossover. A következő résztől szerintem valóban elkezdődik már a játék.

az El Diablo nevű olvasó - 2013. 04. 05. 02:17

Azt lehet tudni, hogy Brenda mikor/hogyan sérült meg?
Már lehalább két adás óta biceg és be van fáslizva az egyik térde.

winnie - 2013. 04. 05. 07:21

nem. még egy március eleji epizód kritikájánál írtam, hogy még annyi időt sem kap, hogy a sérülését megmagyarázzák, már jó ideje sántít…

Hor1 - 2013. 04. 05. 15:27

lesz ma kritika? :)

Én - 2013. 04. 05. 15:54

Még ma is a rész hatása alatt vagyok, annyira imádom amikor a kedvencem így kiesik :( mostantol nézhtjük az erikek, és brendák fantomkodasaid :(

Hor1 - 2013. 04. 05. 16:06

Amúgy énis kiba dühös vagyok, főleg az ostobapicsa Dawnra. Mondjuk Corinne se választott túl jól, én a helyében Brendat környékeztem volna meg. Vagy Sherrit és akkor egyből ki lehet rakni Philip papát, rá Erik is szavazott volna. Na mindegy.

winnie - 2013. 04. 05. 16:06

hor1: elvileg igen.

Risi92 - 2013. 04. 05. 18:02

Én: ugyanez… :D

pimadd - 2013. 04. 05. 22:25

Na végre egy jó Survivor epizód, tetszett a blindside!

wondorog - 2013. 04. 11. 11:50

Ez a Malcolm mekkora pofátlan :D

Asd - 2013. 04. 11. 16:37

A pre-merge botrányosan gyenge volt, de az utóbbi 2 rész nagyon ott volt.

Fragohol1C - 2013. 04. 11. 17:46

Jó volt a rész az tuti, Malcolm eléggé elszámolta a dolgokat, most majd magyarázhatja a bizonyítványát. Andrea meg, hogy beparázott h kiesik :)

szerintem - 2013. 04. 18. 05:58

wow….ez az evad egyre jobb lesz.
az epizod sem volt rossz, de a tribal mindent vitt.

one of the craziest tribals ever.
es ezt nem en mondom, hanem jeff probst.

wondorog - 2013. 04. 18. 10:46

10/10 a többit majd a kritikában :)

Smash - 2013. 04. 18. 12:13

Hehe. Philip nélkül végre nézhetem tovább áttekergetések nélkül :D Erre vártam.

Dreya - 2013. 04. 18. 12:30

OMG olyan boldog vagyok, hogy konkrétan elsírtam magam! XDD Nagyszerű névnapi ajándék volt ez a rész wáááá erre vártam már az évad eleje óta!!! :D

Annyira bírtam már a vigyort Eddie kölyökkutya képén a tribal alatt :D Malcolmot sajnáltam egy kicsit a végén, ahogy fogta a fejét, amiért eljátszotta az idolját, dehát “it’s better to be safe than sorry” ugyebár :))

poirobi - 2013. 04. 18. 14:37

Lehet ez még jobb volt mint a Russel-Parvati féle idolozás. A medal megtalálása után végigvigyorogtam a részt! Bye-bye Phillip!

Risi92 - 2013. 05. 09. 09:42

ó Brenda kapott magának egy külön távozózenét

Dreya - 2013. 05. 09. 13:17

:( Amikor Brenda odaadta a többieknek a rewardot, már akkor sejtettem, h ennek nem lesz jó vége… Az igazság az, h tényleg jól játszott, mmint nagy esélyes lett volna nyerni – ennek jó mutatója, h nem szerepelt sokat az évadban, mivel nem kavart nagy port… De a legnagyobb stratégiai hibája az volt, h megnyerte ezt a reward challenge-et. Amikor a játék vége felé ezek a szóló reward challenge-ek vannak már, akkor az a legokosabb, ha direkt nem nyernek, mert általában döntési helyzettel járnak együtt, és az nagyon megkavarhatja a dolgokat.
A másik meg persze, h utána nem nyerte meg az immunity challenge-et. Én is azt láttam rajta, h most azért nem küzdött annyira, mint tudott volna, és ez nagy butaság volt tőle. Ahhoz túl késő volt már, h meggyőzze a többieket, h ő nem challenge threat, szóval ilyenkor nem szabad csak úgy odaadni másnak, főleg egy ilyen nagy döntés / nap után.

Azért durva játék ez tényleg… Ha úgy vesszük, Brenda mindenkinek adott valamit ebben a részben: 4 játékosnak egy életre szóló élményt, Dawnnak meg egy nagy álmot, h megnyerhette az immunity-t, ráadásul eredetileg őt választotta a lakomázásra is, erre simán kitették a szűrét. Persze értem a logikát mögötte, de akkor is mennyire kegyetlen dolog már ez! Tegnap még rimánkodtak, meg hálálkodtak neki, ma meg már meg sem kottyan, h egyből kidobják…

Fura, mi mennyire másként látjuk már a dolgokat… mert Dawn komolyan azt hiszi, h van esélye nyerni azok után, h átvágta Malcolmot, Reynoldot, Andreát, és most Brendát is?! Nem is nagyon tudom, h ki ellen nyerhetne még itt, talán Sherri, de lehet, h még ő is lepipálná… És a rengeteg hisztije kezd tényleg nagyon idegesítő lenni. Folyton stratégiákon jár az agya, de az, h kontrollálja egy kicsit az érzelmeit, eszébe sem jut?! Láthatta a férjét, a másik szerette meg csak a legjobb barátnője lett volna, ami okés, biztos nagy dolog, de másoknak a szülei, gyerekei, testvérei voltak ott, erre ő volt az egyetlen, aki úgy bömbölt, mint egy óvodás… o_O

Nem hiszem, h Eddieben megvan a kellő keménység (az immunity challenge-ek megnyeréséhez), h bejusson a döntőbe, de komolyan remélem, h be fog. Szerintem rá szavazna Michael, Malcolm, Reynold + talán / valószínűleg Andrea és Brenda is. Eriket is szívesen látnám nyerni, de neki még kisebb esélyt adok. Egyre inkább Cochrannek áll a széna, úgy érzem…

poirobi - 2013. 05. 09. 15:31

Mekkora hálátlan banda ez! Nem vagyok ellene a blindside-oknak (még szép), de ez a mostani szavazás nagyon gáz volt. Brenda nélkül Dawn már rég otthon lett volna, amennyire érzelmileg labilis. Ezzel ha be is jut a döntőbe, aligha fog nyerni. Rég nem voltam ennyire pipa TC után.
Sajnos egyre inkább a farvizen evező játékosok jutnak a final 5-6-ba, kiegészülve 1-2 stratégával. És a játékosok közötti ígéretek sem jelentenek nagyon semmit. Régen azért előfordult jópár komoly szövetség. Rupert pl mikor szavazott volna Sandrára v fordítva?
Ezek után, ha van egy csöpp eszük, kiszavazzák Cochrant, mert egyedül ő az aki csinált is valamit. De Erik,Sherri, meg Eddy önállóan nem tudnak dönteni. Nagyon kiváncsi vagyok kire mennek majd a voksok a döntőben, őszintén Cochranra szavaznék, ha nem is kedvelem nagyon.
Legnagyobb poén az lenne, ha Eddy nyerne, végig háttal a falnak játszva.

Risi92 - 2013. 05. 13. 12:51

hogy ez mennyire nem volt meglepő… kiszámíthatóság, unalom végig másfél órában… reunion hatalmas nagy csalódás volt, nagyon dühös vagyok most.

Raisen - 2013. 06. 03. 18:59

elsőre sem értettem, hogy egy tök utolsót minek hívnak vissza, most sem fogom… felsültek vele… semmi extra a nőci… Távozott is egyből! :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz