login |

4 hozzászólás Ne habozz!

Lengabor - 2013. 02. 28. 12:08

Egy darab szinkronhang sem hallható? Szép, pedig kikerült az összes (nem írom le, aki akarja, megtalálja, de ez már nem lesz ugyanolyan hangulatú, mint volt, és bármily furcsa, elcseszett választás lett volna, Spilák Klára nélkül nem az a Carrie lesz, aki volt).

Lalolib - 2013. 02. 28. 17:38

Azt nem állítom, hogy nagyon várom a sorozatot, de megemelem a kalapom a Viasat előtt.
Így kéne ezt csinálni (ahogy a HBO), 1-2 hónapos, vagy hetes késéssel indítani Magyarországon (persze előre beharangozva) az új sorozatokat.
Nem kéne “torrentezni”, nem lenne dolguk a “feliratozóknak” és valószínűleg a nézettség is sokkal nagyobb lenne.

winnie - 2013. 02. 28. 17:43

lalolib: a gyakorlat nem ezt mutatja. idén ez a 8. vagy 9. olyan sorozat, ami már bemutatásra kerül. a chicago fire pár héttel az amerikai premier után jött és megbukott, de a többiből is csak 1 siker, a többi nem.

egyébként nem azért nem indulnak már ősszel itthon az új sorozatok, mert a tévék lusták. elindíthatnák akár az összeset is, de nincs értelme. egyrészt nem lehet tudni, hogy melyik lesz bukta 2 hét után, és az is gáz, hogy ha pár hét, sőt 2-3 hónap késéssel kezdenek adni valamit, hogy a sok szünet miatt utolérjük az amerikai sugárzást, vagyis itthon le kell állni az új részekkel. (a carrie diaries csak 13 rész és lehetett tudni, hogy nem lesz benne ismétlés, ezért jöhet hamarabb.)

egyébként meg, aki akar, az vár. aki meg nem akar várni, annak mindegy, hogy egy napot vagy 2 hónapot nem vár, ő úgyis rögtön fogja nézni.

mmnngg - 2013. 03. 02. 20:41

Én letöltöttem pár részt, ez lenne a szex és newyork előzménye? A sorozatban kiderül, hogy Carriet 5éves korában elhagyta az apja, azóta nem is látta. A Carrie naplója pedig arról szól, hogy az édesanyja rákban meghal Carrie tinikorában, az apja neveli őt meg a hugát. Teljesen jól kijönnek egymással.
Vicc ez a sorozat!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz