login |

Guys With Kids: vége az 1. évadnak

2013. 03. 02. 18:05 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: 2012/13 finálék, kritika,

Csak a teljesség igénye miatt emlékezzünk meg az egész jó szereplőgárdával bíró, de mégis a közepes szintet csak alulról súroló Guys With Kids fináléjáról.

Anno vagy 4 részt megnéztem belőle, amikor indult, hiszen sitcomfüggőknek a 3/10-es kezdés sem akadály. Sajnos akkor sem javult exponenciálisan, és úgy tűnik, hogy a fináléra sem lett jobb. Elmondom a nyitópoént, amin feküdt a közönség, csak úgy érzékeltetésnek:

– Megjött már a húgom?
– Várj, ellenőrzöm a pénztárcám… ööö, még nem kért kölcsön, szóval nem. (hatalmas nevetés miközben nézi a tárcáját)

Ugye az alapfelállás 3 csávó gyerekkel, meg a feleségeik (nagyjából), hiszen családi a komédia. Mind máshol van a kapcsolatában, szóval ez lenne ami összeköti őket, meg a barátságuk. Na most ebből a háromból kb. egy tényleg vicces házaspár van, az amelyikben Jamie-Lynn Sigler szerepel. Ott volt pár poén, még ha nagyon butává is tették a nőt. A többi pedig mind katasztrófa, leginkább az évad cliffhangerét adó srác körüli hercehurca.

És basszus, pont ilyen volt a kezdés, mint most a finálé. Ugyanezt lehetett elmondani arról is. Oké, a csóró csávónak most van valami üzlete, de ennyi. Kilométeres, megmagyarázott és ismételgetett (!) poénok, 3 viszonylag jó komikus, akiket rosszul használnak, meg pár idegesítő karakter.

Úristen, de mázli, hogy nem maradtam elég ideig mellette, és sikerült letennem időben, különben most nem 5 résznyit siratnék az életemből, hanem 17-et. Így is sok.

2 hozzászólás Ne habozz!

goodjohnwin - 2013. 03. 02. 18:20

Tényleg nem egy nagy durranás, de attól kezdve, hogy az exfeleség és a jófej haver “ellenségeskedését” kihangsúlyozták, pár vicces jelenet is született.
Amúgy tizenkettő egy tucat, persze jön majd a Comedy-re, mert itthon ezt a közhelypoénos-családos szitkomtípust szeretik nagyon, már ha egyáltalán.

Pluszpont jár a kisgyerekekkel történő felvételekért, pontosabban a bloopers-ekért, és egyáltalán azért, hogy a nagy szinglimánia helyett a gyerekvállalásos életmodellt népszerűsítik.

dave - 2013. 03. 02. 18:24

simán nézhető, ha egy kicsit szereti az ember a hagyományos szitkomokat. A karaktereket meg kell szeretni , aztán már nem rosszabb, mint pl. a ROE, vagy a LMS.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz