login |

Emlékeztető: A kondom el van vetve 2. évad

2013. 03. 12. 18:13 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. HBO Comedy. 20:00. Suburgatory – 2×01 – aki kitartott a sorozat mellett az 1. évad után, az szerintem már folytatni fogja. A 2×01-re én is kíváncsi voltam, de kritika végül nem lett belőle, így a Suburgatory az egyik a kibeszélő nélküli, ősszel indult sorozatoknak (a másik a Nikita, pedig annak is direkt megnéztem a nyitórészét…).

– Dalia, honey, Carmen’s thinking of leaving.
– Bye, Carmen.
– Not just leaving for now. Leaving for good.
– Bye for good, Carmen.

Nem volt jó a kezdés, de sokkal jobb volt, mint pár általam utoljára látott S1-epizód. Tessa egy friss karakterből totál érdektelen és idegesítő lett, a részt tényleg Dalia mentette meg, illetve az írók által Dalia-nak írt poénok. A lány videóklipje pedig kötelező.

I just want to let you know that even if you decide not to be a housekeeper anymore, I’ll always think of you as a housekeeper. Even if you, like, cure cancer, to me, you’ll always be a housekeeper. And I want you to know that.

11 hozzászólás Ne habozz!

Lengabor - 2013. 03. 12. 18:22

Ez olyan sitcom, amit nem is tudom miért nézek. Sokszor untam, nevetni nem lehet rajta igazán, de van egy hangulata, illetve pár olyan karaktere (Dalia, Dallas), akikért érdemes nézni. Tessa nyűglődése viszont tényleg feleslegessé vált.

egy sitcom még belefér - 2013. 03. 12. 19:05

még az első évad vége felé döntöttem el amikor kiderült, hogy az igazgató egy karaktersablonok könyvből másolt,sztereotíp meleg. Na az kiütötte a biztosítékot és kaszáltam.
Az nem baj, ha egy sorozat nem vicces(DE) viszont, ha unalmas és idegesítő akkor már baj van

Eliakwu - 2013. 03. 12. 19:16

Hát én még mindig a magyar címen vagyok kiakadva.. Ez hihetetlen számomra, hogy ilyen címet TV-ben bemutatnak :) ha én csak a címét látnám a TV újságban/teletexten, tutira esélyt sem adnék neki. Pedig amúgy elkezdtem az első évadot, de a közepe fele kasza volt nálam is.

ldavid - 2013. 03. 12. 19:18

@Lengabor én is hasonlóan vagyok vele

LoGi - 2013. 03. 12. 19:28

Még nem kezdtem el a második évadot, nem is igyekszem, ellenben az Awkward második évadját már igen a napokban, és erősen elgondolkoztam a kaszán sajna. Nehezen mondok le egy sorozatról, majd kiderül. Csak azért hoztam fel, mert eléggé hasonló a két sorozat, mindkettőnél a főszereplő egy tini lány, aki folyamatosan narrátorkodik (ez a szó igéje?) főként a szerelmi életével kapcsolatban, és a poénok pedig eléggé kiszámíthatóak.

humorpalanta - 2013. 03. 12. 19:35

Az a helyzet, hogy ha Tessat kiírnák a sorozatból, sokat dobnának a minőségen felfelé. :) Hihetetlen, de pont az a karakter nem kellene bele, amelyik köré eredetileg felépítették a sztorit. Már annyira idegesítővé vált, s ráadásul karakteridegen dolgokat műveltetnek vele, főleg A PASIJA miatt. Dalia, Dallas is nagyon jó, Noah meg kész őrület (jó értelemben). Szerintem melegeknek muszáj volt belekerülniük. Egyszerűen annyira őrült és mindegyik karakter eltúlzott séma, hogy egyáltalán nem zavaró Mr. Wolf. Egy ilyen városban törvényszerű a jelenléte, s a karaktere is beleillik. Ne emeljük már ki azért , mert meleg.

humorpalanta - 2013. 03. 12. 19:36

Narrál

Lengabor - 2013. 03. 12. 19:54

LoGi: én az Awkward-ot a 2×02 után dobtam, annyira semmilyen lett, vagyis hát túl sablonos, klisés, amit már rengetegszer ellőttek korábban. Egyébként jó meglátás, valóban hasonló a két sorozat.

ALDO - 2013. 03. 12. 19:56

Én valahol a kaszinós rész környékén hagytam abba az első évad során. Nem vagyok egy sitcom rajongó, így ritkán röhögöm könnyesre magam az ilyen sorozatokon, de szeretem ha tele vannak poénos beszólásokkal, vagy oltásokkal.
Na ebben semmi ilyesmi nem volt. Az elején tetszett a szatirikus ábrázolás az agyonidealizált kisvárosi élettel kapcsolatban, de ez nagyon hamar kifújt. Az egyetlen pozitívum, ami megmaradt az Tessa kinézete, aki ráadásul még vörös is. Ezért pedig nyilván nem fogom ráfordítani a drága időt, amikor ezerszer jobb műsorok várnak még bepróbálásra, hogy az elmaradásokról már ne is beszéljek.

Rubber Duck - 2013. 03. 12. 20:07

A szőke lány meg a családja jól el van találva.

Smash - 2013. 03. 12. 20:52

Komolyan ez lett a magyar címe? Nem is tudtam. Megint nagyon beletaláltak a tutiba, különösen, hogy kb a második rész után szó sem esik többé arról a bizonyos kondomról. Kb úgy jártak ezzel, mint a Cougar Townnal.
Az a poén, hogy ha az illető aki a címet adta megnézett volna belőle még 2 részt, tudta volna, hogy ez nem lesz jó. De gondolom az az egy óra már sok lett volna neki…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz