login |

Emlékeztető: Maradj talpon!

2013. 03. 17. 19:36 - Írta: Desmond Wallace

3 hozzászólás | kategória: ajánló, vetélkedő,

Ma. 20:15. M1. Maradj talpon! – 3×00 (különkiadás) (promó)

Ma este felébred téli álmából a majdnem hosszabb pihenőre küldött Maradj talpon!. A szilveszteri különkiadás után most ismét egy rendhagyó műsor következik, mivel ezúttal A Dal versenyzői mérhetik össze a tudásukat. A szabályok ugyanazok lesznek, amelyeket szilveszterkor is tapasztalhattunk, tehát csak egyvalaki maradhat talpon.

Az igazi szezonkezdetre viszont holnap este kerül sor, amikor a szokott időben (18:30), hétköznapi versenyzőknek teszi fel a kérdéseit Gundel Takács Gábor. Én azt hiszem, hogy jól döntött az M1 a pihentetéssel (tavaly is meg kellett volna lépni), és így talán nem fárad ki nyár elejére a kétszeres JAws-győztes vetélkedő. Addig viszont még számíthatunk majd több különkiadásra is, és talán azok is főműsoridőbe kerülnek majd.

3 hozzászólás Ne habozz!

Tibi - 2013. 03. 17. 21:42

Nagyon kellemes adás volt, és külön respekt a közmédiának azért, mert online is lehet nézni minden műsort.

Tibi - 2013. 03. 17. 21:43

Mondjuk, valahol talán jobban esett volna, ha azt a két milliót szegény gyerekeknek adják, ahogy a hasonszőrű cölöpös műsoroknál szokták, de nem sajnálom SPOILER Lillától SPOILER VÉGE a videoklipet sem :)

Dregnarr1 - 2013. 03. 17. 23:26

Sajnos az első pár percről lemaradtam (sehol nem hallottam, hogy lesz adás, csak véletlenül kapcsoltam oda). Bár alapjában véve nem szeretem a celebes részeket (főleg a kérdések könnyítése és kategorikussága miatt), a sok poén miatt most mégis jó volt nézni.
Külön tetszett, hogy most végre a háttéremberek is aktívan részt vettek a történésekben, például a leesések hangeffektjeivel is együttműködtek a színpadon történtekkel.

Az “exklúzív” klipp meg valami felháborítóan botrányos hányadék lett, a végén lévő csattanó meg hát…

Várom már a műsor visszatérését!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz