login |

Pilot: Twisted

2013. 03. 22. 19:00 - Írta: human

13 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Az ABC Family nem adja fel, újabb tinisorozattal támad be a nyáron. Mázlinkra már most eldönthetjük, hogy várjuk-e, hiszen a pilotot leadták, amolyan sneak peak módon. Miért ne?

A Twisted története röviden annyi lenne, hogy két kislány hintázik kinn a kertben, a fiúbarátjuk kijön, kezében egy ugrálókötéllel, amiről kiderül, hogy a nagynénjét kapta el vele némi fojtogatásra. Nem kell megijedni, bár a gyerekszínészek itt borzasztóak, de nem sokat szerepelnek, hiszen innen rögtön ugrunk az időben “egy gyerekkor”-nyit, rögtön a késői tini évekre és a középiskolára. Ekkor engedik ki a srácot, és tér vissza a suliba.

Természetesen a visszatérésével eljön a klisék hada, rögtön onnan, hogy mindenki előítélettel tekint rá. Itt jön a csavar, bár gondolom mindenki sejtette, de a fiú feltűnése után meghal egy olyan lány, aki beszélgetett vele. Vagyis aki szexelni akart vele, és mivel ABC Family, így aki fiatalon ilyesmit tenne szerelem nélkül, annak kampó. Annyira nyilvánvaló volt, hogy ez lesz a fordulat. A rejtély pedig természetesen az, hogy ki tette.

Ha mindez olyasmi módon lenne elkészítve, mint egy Veronica Mars, akkor nyilván most örülnénk, hiszen egy jó nyitást kapnánk, de sajnos a legtipikusabb “ki jár kivel és ki vonzódik kihez”-felállást kapjuk, idióta focistákkal, magát menőnek gondoló de érzékeny csajjal, a kitaszított különös tinivel. Ezzel is kezdhettek volna valami jót, de valahogy olyan lebutított az egész. Minden nézést láttunk már, és semmi szerethető nincs benne így első körben.

Nem tudom nyugodt szívvel ajánlani a Twisted-et, de igyekeztem minden fontos dolgot leírni, ami alapján a hasonló sorozatokat kedvelők esetleg már tudnak dönteni. Sajnos engem nem vett meg, 5/10 a maximum amit elszórnék rá. Mint említettem, a folytatás nyáron érkezik, szóval a kevesebb sorozat mellett lehet, hogy más lesz a leányzó fekvése.

13 hozzászólás Ne habozz!

Lemoni - 2013. 03. 22. 21:14

Ez bizony nagyon rossz. Nem elég, hogy milliószor elsütött klisék halmaza már mindjárt a pilot, de ezt is telerakták eyecandynek szánt, ám jobbára kínosan tehetségtelen szereplővel. Nincs egy épkézláb karakter, talán Socio lehetne, de nem ezzel a kidolgozással. A felnőtt szereplők sem jobbak, kacsaszáj Denise Richards inkább a PLL-be illene, mint Alison anyja, annyira MILF-Alison formája van. A párbeszédek blődek, a szituációk nevetségesek, picsogás viszont a köbön. Nem mostanában láttam ennyire gyenge pilotot, ezzel be is fejeztem a sorozatot, pedig normális esetben 2-3 részt még kapna esélynek. A Twisted biztos megtalálja majd a célközönségét, hiszen az új tini nemzedéknek lassan elege lesz a más sláger sorozatokban gimiseket játszó, már most 20+-os sztárokból, meg amúgy is annyi ‘kúlságot’ lehet eltanulni az ilyen sorozatokból, nemdebár.
1/10

Andro - 2013. 03. 23. 07:21

Megnéztem. Nem nézhetetlen, vannak benne jól adagolt rejtélyek, kezdve azzal, hogy vajon miért is ölte meg a srác a nagynénjét, egészen addig, hogy ki ölte meg Reginát, és miért is olyan fontos az a nyaklánc Dannynek.

A szereplők közepesek, nem jók, nem is rosszak, úgy elvannak, de nagyon különlegeset nem hoznak. A rész klisék halmaza, de nem a legrosszabb módon felvonultatva, bár a pilot nem jobb, és nem is rosszabb a hasonló tiniknek való sorozatoknál.

Amúgy szerintem Danny anyja túl fiatal, inkább a srác nővérének nézném, nem az anyjának.

Mondjuk én tuti hogy nem akarnék egy olyan srác közelében lenni, aki egy gyilkossággal tönkrevágta a gyerekkoromat, és rémálmaim vannak miatta. De hát ugye nem is lenne tinisorozat egy tinisorozat, ha legalább egy régi barát ne állna a srác mellett.

Meglátjuk, mi lesz. Én még talán maradok pár részig nyáron, meglátjuk, mi sül ki belőle. Nem vagyok tini, de azért némileg érdekel a sorozat.

5/10 de csak a rejtélyek miatt. Amúgy 4/10 lenne.

-T - 2013. 03. 23. 13:00

Megnéztem a részt és hát mit is mondjak róla?!
Annyira nem keltette fel az érdeklődésemet, mint anno a PLL premier epizódja, de nem volt azért olyan rossz.
Szerintem tuti megnézem nyáron a folytatást, aztán majd kiderül, hogy melyik irányba haladnak tovább.
Én egy gyenge 6-ra értékelem a részt.

Rózi - 2013. 03. 23. 13:05

csak én nevettem fel harsányan ezen? > ,,…vagyis aki szexelni akart vele, és mivel ABC Family, így aki fiatalon ilyesmit tenne szerelem nélkül, annak kampó…”

-T - 2013. 03. 23. 13:14

Azon én is röhögtem egy negyed óráig.
Nem akarok hülyeséget kérdezni, de minek adja le csatorna még egyszer a Pilot epizódot nyáron??

Andro - 2013. 03. 23. 14:03

Hátha valaki nem nézi meg most, vagy nem szereti neten nézni. XD

N075 - 2013. 03. 24. 14:21

Szerintem egyáltalán nem nézhetetlen, maradok még pár részig biztos.
Sőt
Ugye figyelembe véve a csatornát és a célközönséget, elkerülhetetlen lesz egy egy erőltetett szerelmi szál nyáladzás s a gimis élet egyéb szépségei) de ameddig a mérleg inkább a rejtélyek felé billen, addig szándékozom maradni…
Főleg mert érdekel mit hoznak ki a sztoriból (remélem nem valami szürreális bullsh.t felé kanyarodnak majd az írók)..
És a három kulcsfigura is remélhetőleg jobban belerázódik a szerepbe, mert ELÉGGÉ rájuk fér…

Jaah és Lemoni írta h Denise Richards PLL Alison anyja lehetne hát naná nekem is ő jutott róla eszembe.
Amúgy megkapta tőlem a legrosszabb színésznő címét kb 10 mondata volt de ezt is így előadni… No sebaj, gondolom azt a testet is fenn kell tartani valamiből hihi

harmony30 - 2013. 04. 27. 15:59

Én adok neki még pár résznyi esélyt a nyári pihi idején. Én is remélem,hogy nem valami baromságot hoznak ki a sztoriból, a tinis nyáladzás meg hát na…engem szórakoztat :D A színészeknek még tényleg NAGYON bele kell rázódniuk a szerepükbe, reméljük fejlődőképesek lesznek. Egyelőre én is egy 6-ra értékelem.

montanosz - 2013. 05. 01. 14:51

én félig bírtam megnézni a pilotot, talán eccer darának jo lesz

MaHolnap - 2013. 06. 13. 19:02

Elég gyenge, de a másik új, a Fosters még gyengébbnek tünik sajna. :(

és igen, DR tényleg jobban illene PLL Alison anyjának, mint a mostani…

-T - 2013. 06. 22. 16:27

Nekem bejött a 2.rész.

Enn - 2013. 07. 21. 21:26

hi! a legfrissebb 6. résztöl már nézhetö. de addig ki kell bírni. a baj az, hogy 9részes lesz az évad.

bogyesz13 - 2013. 07. 22. 11:30

Enn – 2013. 07. 21. 21:26
magyar felirattal is????

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz