login |

Visszatért a Revolution

2013. 03. 26. 23:14 - Írta: winnie

60 hozzászólás | kategória: kritika,

…és húztak benne egy meglepőt (ld. a tovább mögött). Oké, mivel már a kezdés után pár résszel megírtam random tippeltem, ezért nem akkora sokk, de mindenképp elismerésre méltó, amit tett Eric Kripke. De előbb a lényeg: a szerializált sorozatok esetében sokszor hallani a nézettségcsökkenés indoklására a “hosszú szünet”-érvet. Nos, a Revolution-t ezentúl mindig emlegethetjük ellenpéldaként, hiszen nem hozott sorozatminimumot, az 1×11 centire olyan számokat hozott, mint az 1×09.

(Számok majd csütörtökön, bár azt aláírom, hogy novemberben 3.7-es, most pedig 4.8-as 18-49-es ratinggel rendelkező The Voice vezette fel. Utóbbi pedig tuti, hogy fog csökkenni.)

Szóval visszatért a Revolution, a Nagy Húzás ellenére én maradok a kaszánál, a rész nem hozott különösebben lázba. Nem volt rossz, de jó sem, ami továbbra is kaszaindok.

Kripke még mindig a Lord of the Rings-hez hasonlítja a sorozatot, az egyik karakter pedig mindent tud az Áramszünetről, de a hosszas bandukolás közben csak nincs kedve elmondani. “Majd, majd…” – hajtogatja – ha jól rémlik az 1×13-ban lesz először ideje erre. (Tippre egyébként az elektromosságot is “vissza fogják kapcsolni” nemsokára.)

A tovább mögött akkor leírom a spoilert annak, akit érdekel, de azt azért még megjegyzem, hogy ha Kripke nem tud olyan cliffhangert írni (ld. 1×10), amit értelmesen fel tud oldani, akkor ne is írjon. Mert ez a megoldás elég béna volt.

Ó, Danny boy… Nem fogsz hiányozni. Mármint a nézőknek. Szerintem.

Danyn meghalt. De előtte hőssé vált, leszedte a helikoptert, csak a másik a lezuhanása előtt még szétlyuggatta őt. És slusszpoénként Anyu a végén még kivágott belőle valami villogó kütyüt is. Húúúú! (Bocs, hogy negatív vagyok.)

A lényeg, hogy Danny csak egy suta plot device volt mindvégig és ez elég dehonesztáló. Az ő pilotbéli elrablása adott motivációt Charlie-nak, hogy útra keljen. És amikor évad közben már unalmas volt ez a szál, akkor elkezdődtek a találgatások, hogy mi lesz akkor, amikor Danny-t kiszabadítják? Tudtuk, hogy új motivációt kell adni Charlie-nak, így adta magát, hogy Danny másodjára is plot device lesz – elrabolni csak nem rabolják el még egyszer, maradt az, hogy megölik. (Vagy mondjuk megmérgezik és 10 rész van a megmentésére.)

Mondhatni akkor most kezdődik a sorozat? Jön a forradalom, amire a cím is utal? Felvázolják az ellenállók és a milícia szembenállását? Az elkövetkező részekben Randall már komolyabb szerepet fog kapni, talán évad végén végez Monroe-val és akkor még egy unalmas karakterrel kevesebb lesz, hogy Neville vehesse át az irányítást.

Bár én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy szezon végére a két ellenérdekelt fél (ellenállók + milícia) össze fog állni egy közös ellenséggel szemben, hogy kipróbáljanak egy új dinamikát is. Vagy Randall (és a tudomány) lesz a főgonosz, vagy pedig valamelyik külső terület kiskirálya vonul a Monroe köztársaság ellen.

Remélem, nem így lesz és sikerül meglepetést okozniuk a készítőknek.

60 hozzászólás Ne habozz!

LaCRossE - 2013. 03. 26. 23:21

Danny halála borítékolható volt, de azért én megálltam tapsolni, mikor megtörtént (na ez nem a készítők érdeme, de örömöm valahogy kifejezésre kellett juttatni). Anyu milyen ketyerét rejtett el benne, passz, de nem is érdekel különösebben.
Annyira nem hozott engem sem lázba a rész, de ehh… maradok. Évad végéig biztosan.

Lemoni - 2013. 03. 26. 23:43

Mennyit tesz pár hónap szünet, mintha toleránsabbá váltam volna a sorozattal szemben. Egész jól viseltem az új részt, bár a körmömet nem rágtam tövig, de nem is unatkoztam. És nyilván megedződhettem a Banshee-beli idegölő Carrie/Ana karakterén, mert Charlie most már nem irritált. Jó lenne, ha legalább ezzel az elánnal tudna továbbmenni a sorozat, ez még a nézhető kategória nekem.

hallak65 - 2013. 03. 26. 23:48

Maradok én is, mert nincs kalandfilm sorozat.
De Danny halála klisé volt. És hogy tudta 5 sec alatt kezelni a rakétavetőt?
Én jobban szerettem volna ezt a sorozatot, ha áram szünet után nem 15 hanem vagy 40 évet ugranak, ahol a főkolomposok már agg bölcs öregek, a világ meg valami cool steampunk :)

winnie - 2013. 03. 27. 00:05

steampunk!! megvéve.

hallak65: lehet, hogy rémeket láttam, de a kamera eléggé kihangsúlyozta, ahogy matat bizonytalanul, meg oda volt írva nagy betűkkel, hogy safety. már nincs meg, de úgy tűnt, mintha figyeltek volna erre.

(nem mellesleg mindig törekednek betömködni a lyukakat. amikor felrobbantották a helikopterek a házat, akkor is adta magát, hogy leszálljanak és körbenézzenek – aztán gyorsan ki is mondatták miles-szal, hogy “menjünk, mielőtt visszajönnek. dettó rachelnél az úton, hogy miért nem közlékenyebb.

nyílméregbéka - 2013. 03. 27. 00:16

Istenem, azok a klingon homlokredők!! Az első kép mindent elmond miért kaszáltam a sorozatot, annyira idegesített, hogy a kiscsajnál, a homlokráncolásban és szemmeregetésben kimerült a színészi repertoár. Pedig a téma nem rossz érdekelne is, más szereplőkkel.

gajdipajti - 2013. 03. 27. 00:18

Ezért kár volt elmenni filadelfiáig…
De akkor most 2 nyakláncuk van és egy villogó bigyójuk?

Danny - 2013. 03. 27. 00:28

Rossz testvér halt meg. Na mindegy. Még maradok.

Bazsi - 2013. 03. 27. 00:39

Bárcsak kapnánk egyszer végre egy 18+-os posztapok sorozatot, full realista ábrázolással. Ennél a sorozatnál is szerintem egész jó az alapkoncepció, de a körítés miatt teljesen komolytalannál válik az egész.

S0m30n3 - 2013. 03. 27. 01:54

“Danny meghalt.” – perfekt, akkor majd folytatom is a sorozatot. Csak ő miatta nem néztem.

m76 - 2013. 03. 27. 08:59

@winne

ez a lyuktömködés pont azért nem jó, mert csak a lyuknak csak a képernyőn levő részét tömik be vele, attól még ott van az ordas lyuk a történetben.

winnie - 2013. 03. 27. 09:12

m76: persze, nem is azért mondom. kvázi azt csinálják, hogy valamire nincs jobb ötletük, csak jelzik, hogy ennyire futotta nekik, de tisztában vannak azzal, hogy ennyire futotta:)

tschaby - 2013. 03. 27. 09:14

Én bírom! Amióta megy, azóta nyomja le az én műsorrendemben hétfőnként a Castle-t. Nem a valaha volt legjobb sorozat a Revolution, de közel sem tartom rossznak sem.
A kiscsajjal nekem semmi gondom (nagyon tud sírni, örülni, félni és tud nagyon elszántan nézni – mi kell még ide?), szerintem ez nem az a sorozat, ami bármelyik főszereplőnek kaput nyitna a Royal Shakespeare Company-ba.
Érdekel, hogy merre viszik az évadot és majd a végén döntök, hogy maradok-e tovább vagy nem.

ejha - 2013. 03. 27. 09:52

Igen rossz testver halt meg, Danny legalabb csak unalmas volt de a csaj ANNYIRA IRRITÁLÓ, hogy egyszeruen kibirhatatlan, rossz nezni.

katata - 2013. 03. 27. 10:11

első évad és Kripke lelkesen gyilkolja a négytagú család tagjait. hmmm hol is láttam már ilyet? :P

khaal - 2013. 03. 27. 10:28

Nem szoktam ilyen dolgokba belekötni, de engem nagyon zavart a helikopterek ilyen béna felhasználása. Monroenak van vagy egy tucat, erre a lázadók főhadiszállása ellen is csak két darabot vet be, ráadásul azok is szinte a földet súrolva, sokszor egy helyben lebegve bénáznak a géppuskáikkal ahelyett hogy eltörölnék az a tucatnyi szembenállót pár rakétasorozattal.

stüni - 2013. 03. 27. 10:44

De azért, hogy ennyire nem tudtak mit kezdeni a kiccsávóval, hogy már az első “szabad” napján ki kellett nyírni, legalább 1-2 részt várhattak volna vele… na mindegy nem ront és nem is javít a sorozaton.

Neoprimitiv - 2013. 03. 27. 10:54

Na, ha Danny meghalt, akkor tényleg megnézem ezt a részt. Már csak az kell, hogy az évad végére Charlie-t is kinyírják (bosszút állni mindig lehet érte, Danny híján pedig már amúgy sem a “keressük meg a tesómat” a hajtóerő) és jövőre hozzanak helyette egy teljesen új, másik karaktert.

Eli - 2013. 03. 27. 11:19

Nem olvastok elég King-et. Naná, hogy Randall lesz majdf a főgonosz. Amúgy egyszerűen imádom a részről részre odavetett King utalásokat, az írók is úgy imádhatják, mint én. Már vadászom őket. Ez a mostani mondjuk nem volt nehéz, Randall Flynn (komolyan? Csak nekem ordít egy másik név a fülemben, Randall Flagg, aki King legjobban kidolgozott főgonosz karaktere, és több könyvében feltűnik?)be akar jutni a “Toronyba”. I love it.

Amúgy szerintem rosdszul áll hozzá a többség. Nem egy világmegváltó high concept, hanem egy laza matinékaland. És annak tökéletes. Én szeretem, maradok.

Cseho - 2013. 03. 27. 11:57

Lassan már mindenki erősítővel szaladgál. Csak azt remélem, hogy nem szalad el velük a ló és nem ilyen tankos buziságos háborúba torkollik az egész.

hallak65: Danny keresgélt, aztán a leírásból kibogarászta. Az a bazi nagy Push felirat szvsz sokat segített :D

leila - 2013. 03. 27. 14:15

@Eli Colm Feore (a színész) pedig Az évszázad viharában volt főgonosz. Talán igazad lesz.

Ezt tényleg úgy kell nézni, mint egy matinét, de megértem azokat is, akik egy elszalasztott lehetőség, az izgalmas alapötlet miatt keseregnek.

winnie - 2013. 03. 27. 14:31

“Ezt tényleg úgy kell nézni, mint egy matinét”

ezek elég fura kifogások. ráadásul szerintem az a legrosszabb, illetve legbeszédesebb, amikor a nézők, vagyis a rajongók jönnek elő kifogásokkal. ha azt olvasnám tőlük, mint más fórumokon, hogy baromi jó, akkor máris más lenne a helyzet, de ha még ők is kifogásokkal jönnek, akkor…, akkor baj van.

ha úgy nézem, mint egy matinét (amiben halomra ölnek embereket??), akkor is rettenetesen unalmasnak találom. nem hiszem, hogy bárki esetében azon múlik az élmény hogy nézi. vagy jó és élvez valamit, vagy nem.

én azért nagyon remélem, hogy akik szeretik, azok feltétel nélkül szeretik.

Eli - 2013. 03. 27. 14:48

Winnie, ezek nem kifogások. El kell fogadni, ez nem egy klasszikus értelemben vett high concept. Inkább biztonsági játékot játszanak, nem bontják ki mélyen a benne rejlő lehetőségeket, több szappant tesznek bele, satöbbi. Megértem, hogy sokan nem ezt várták, hogy valami sokkal komolyabb sorit akartak ebből a sztoriból, de hát ez lett belőle. És így nem jutott a kasza sorsára. Nem vakon szeretjük, látjuk a hibáit mi is, de speciel nekem nagyon jól esik a sok húdemély és húdekomolyan kidolgozott highconcept között egy kis laza kalandozás minden héten.

nfsu17 - 2013. 03. 27. 15:16

Hopp. Danny Game Over?
Á, kevés ez ahhoz, hogy folytassam, elég volt ebből az eddig leadott részek is.

Én ezt már akkor sem vállalom be ha matiné lenne, akkor sem ha szappan, akkor sem ha sitecom, akkor sem ha a köv. részben megmagyaráznák az egész áram dolgot.

A x@r akkor is az marad, ha díszdobozba van becsomagolva.

Az elején még adott neki pluszt a szép fényképezés, az érdekes színvilág, az, hogy elképzeltük, hogy tényleg nincs áram, stb, de az egészet elpuskázták az időhúzással. Ami szintén nem lenne baj, ha lenne egyáltalán a részeknek értelme, de nincs, csak jönnek egymás után, X részben felhozott rész végi cliffek sincsenek megmagyarázva még 5 résszel később sem.

Neoprimitiv - 2013. 03. 27. 15:17

@Eli: én meg ezt nem értem. Miért teszel egyenlőségjelet a “rosszul megírt” és a “könnyed” vagy “nem mély” közé. Ez, már ne is haragudj, de az igénytelenség netovábbja. Az egyik a tartalom, a másik a kivitelezés szintje, semmi köze a kettőnek egymáshoz.

Egy sorozatnak nem kell világmegváltó problémákat és karamazovi lelki mélységeket felvonultatni, de ettől még a színészi játék igen is legyen hibátlan, a történet a saját világában és szintjén legyen átgondolt és fordulatos. A Revolution hibái nem azért hibák, mert nem olyan mély, mint a Mariana-árok, hanem mert önmagában rosszul vannak megcsinálva benne a dolgok.

@tschaby: “A kiscsajjal nekem semmi gondom (nagyon tud sírni, örülni, félni és tud nagyon elszántan nézni – mi kell még ide?), szerintem ez nem az a sorozat, ami bármelyik főszereplőnek kaput nyitna a Royal Shakespeare Company-ba.”

És miért nem, miért olyan természetes ez? Robert Carlyle, Jessiga Lange, Tim Roth, Kevin Spacey mind sorozatokban szerepelnek és nem úgy játszanak bennük, hogy “á, ez csak egy hülye sorozat”, pedig pl. az OUaT sem egy Shakespeare. Mindenhol azt olvasni, hogy milyen nehéz és bizonytalan a színészek sora, mennyire nehéz jó munkát kapni – miért olyan abszurd elvárás, hogy egy sorozat első számú, pozitív főhősnője tudjon játszani? Arról nem is beszélve, hogy ha egy pozitív főhőst a nézők legfeljebb elviselnek, de inkább irritálja őket, ott sürgősen el kell gondolkozni valami átdolgozáson.

winnie - 2013. 03. 27. 15:32

eli: nem jó szó a kifogás, igazad van. mentegetőzésre gondoltam. szóval arra, hogy nekem az sosem kóser, ha valami “hátra kell dőlni és szórakozni” vagy “ki kell kapcsolni az agyat”-kategória, mert valamiért azt a feltételezést sugallja, hogy van, aki “rosszul nézi”:) holott szerintem mindenki úgy nézi, mint az, akinek tetszik. na jó, majdnem mindenki:)

szóval tényleg csak az a lényeg, hogy jobb lenne olyat olvasni, hogy tényleg nagyon jó. mert tudom, hogy van, aki így gondolja, a külföldi fórumokon is vannak ilyen megnyilvánulások. nem érdemes mások nemtetszését megmagyarázni.

Eli - 2013. 03. 27. 16:05

Van igazság abban amit írsz. Valóban nem érdemes a nemtetszőket megmagyarázni, legalább annyira felesleges, mint hogy a nemtetszők nem tudnak kaszálni, és nézik.

safranyn - 2013. 03. 27. 18:29

Kérdés: Monroe hogy vasalt matricákat a helikopterekre? Mivel nyomtatta ki?

Eli - 2013. 03. 27. 19:11

Belekarcolta, ráfestette, odaköpött és úgy kente, hogy jó legyen. Ennyire nem kell kukacoskodni… :))

itsuki - 2013. 03. 27. 19:56

Vagy 5x meg kellett volna halnia az egész csapatnak már ebben a részben… Meeg az elején természetesen annyira ratyin céloznak hogy nem tudják eltalálni,de azért amikor lerohanták azt a West valamit,egy kis puffpuffal leszedtek 8 embert sima ügy természetesen. Természetesen amint elmegy a kraft a helikopterből az ember első dolga az hogy elindítsa a gépfegyvert,nem ám katapultál ,inkább esett volna rá szegény srácra a helikopter vagy nem tudom… még egy ilyen rész és végeztem a sorozattal,mert az ilyen logikátlan butaságokat nem bírom,akármennyire érdekel a sorozat..

ALDO - 2013. 03. 27. 20:33

Sejthető volt, hogyha anyut kimentik, nem lesz sokáig családi idill és elkezdik ritkítani a csapatot, mert megmenekült Danny, tehát nem mehetnek haza, mert még van hátra fél évad. Ilyen szempontból logikus, sőt előre borítékolható esemény volt.
Kíváncsi vagyok, hogy ebből mit akarnak majd kihozni, mert ha továbbra is csak bóklásznak össze-vissza és lényegtelen dolgokkal foglalkoznak, miközben a központi rejtélyből és a kialakult világból alig tudunk meg valami lényegeset, nem tudom meddig marad életképes a sorozat.

NikoXXX - 2013. 03. 27. 21:47

A sorozat resz nezese alatt vegig azon gondolkoztam hogy jarjon mar le hogy fogjak neki a Following daram kovetkezo aldozatanak,ez mindent elarul arrol hogy mennyire torodok en a pehelysulyu karakterekkel.
A kiscsaj szemei szepek,mivel szemek nem lehetnek foszerepben kellett a tulajdonosuk is.
10 reszig keresik Dany erre megolik,nekem ez 10 resz fuck off a kepunkbe,remelem ezt meg nem kell kimoderalni de telleg igy erzem hogy megszivattak.
Ez meg hogy elmondom majd,nah ez a legidegesitobb,amolyan nezzed ha megakarsz tudni valamit,de ugyse fogsz megtudni semmit,szoval csak igy tovabb luzer.
Inkabb menjenek at haborusdiba,mert nincs tortenet jelenleg,nem akarjak kideriteni mi tortent,szoval most harcolni kell hogy legyen tortenet.
Nah megyek is Followinget nezni,abban is sok a mese,de sokkal kiszamithatatlanabb mint ez.

karli - 2013. 03. 27. 22:06

Hiába ölnek benne halomra embereket, szerintem is olyan matinékalandfilm szerű az egész, attól ahogy megoldják a dolgokat benne. Engem érdekel továbbra is, bár magyarázatot nem tudok rá adni, hogy miért.

casi - 2013. 03. 27. 22:21

engem a legjobban az idegesített, amikor az anyuka azt mondta, hogy bonyolult elmagyarázni a dolgokat – nincs idejük? menni kell dolgozni minden nap, vagy mi? :D

Neoprimitiv - 2013. 03. 28. 07:11

Attól én is agyrohamot kapok, amikor egy – szándék szerint – bármikor meghalhatunk helyzetben valaki “majd később”-re halasztja a létfontosságú információk közlését. Ilyenkor azonnal kiesek a sztoriból és elkezdem úgy nézni őket, mint olyan figurákat, akik maguk is tudják, hogy most még csak a 11. részében vannak egy sorozatnak és majd csak két hónap múlva lesz esedékes az a “nagy felfedezés”. Ha ők nem aggódnak magukért, akkor én miért tegyem? (Még nem láttam a részt, és winnie írt valami magyarázatról a kommentekben, szóval ha adtak rá valami elfogadható indokot, akkor ez csak általános pöfögés.)

winnie - 2013. 03. 28. 08:12

nem, nincs elfogadható. írom is a kritikában: ” az egyik karakter pedig mindent tud az Áramszünetről, de a hosszas bandukolás közben csak nincs kedve elmondani. “Majd, majd…” – hajtogatja ”

nyilván lesz dramaturgiai szerepe, de nagyon béna, hogy “á, bonyolult”. (a magyarázat inkább csak “magyarázat”, tehát az írók nem mismásolják le és generálnak “de miért nem mondja el?” kérdéseket, hanem jelzik, hogy tudnak a dologról, és ezért nem mondja el. de mint írom feljebb, hiába tudnak a lyukas sztoriról, attól még lyukas marad…)

Elliot_scrubs - 2013. 03. 28. 14:46

Engem még mindig az zavar, h mindig csak mennek, mennek, soha nem esznek, isznak, tisztálkodnak stb. A ruha meg lassan rájuk rohad. :)
Dannyt picit sajnáltam, de nem fog hiányozni. Először attól féltem, h Miles fog meghalni, de szerencsére nem így történt.
Monroe szemei még mindig elragadóak. :DD
Viszont engem Rachel irritál, nem tudom eldönteni kinek az oldalán áll. miért mondja el a többiknek amit tud?!

karit - 2013. 03. 29. 02:29

“Engem még mindig az zavar, h mindig csak mennek, mennek”

“Kripke még mindig a Lord of the Rings-hez hasonlítja a sorozatot” – OK, ebben tényleg hasonlítanak. De ha a fák beszélni kezdenek, kasza.

Csigusz - 2013. 03. 31. 13:54

Ritkán találok ki előre fordulatokat, bár mostanában egyre jobban megy, és én is pont erre gondoltam a rész alatt, hogy kvázi a gyereknek innentől mi lesz a szerepe? Aztán jöttek szépen az olyan jelenetek és dialógusok amitől egyértelmű volt… részemről nem kár érte.

Én még maradok, heti 43 perc bőven belefér, és közel se idegesít annyira senki mint mondjuk a Walking Dead-ben, és azt is nézem még. Szóval… :D

Arky - 2013. 04. 02. 23:31

szemüveg: Jogom van tudni, mi folyik itt.
szőke lostos: Ne akard tudni!

kösz bazz

Lemoni - 2013. 04. 03. 00:23

Ez az 1×12 rész valami nagyon pocsék lett, az értelmetlen összecsapások még tovább rontottak rajta. Charlie-val megint nem volt bajom, de az anyja mártír(kodó) arcát már nagyon unom. Mondanám, hogy Monroe for president, de tulajdonképpen már az.

Csigusz - 2013. 04. 03. 18:43

“Mondanám, hogy Monroe for president, de tulajdonképpen már az.”
:D feldobtad az estém!

Waldi - 2013. 04. 11. 11:31

Hat ezt a par szaz kvadrillio nanit kioltja az aramot megoldast azert nem kajaltam be teljesen. A Fold sugara kb. 6400 km, tegyuk fel, hogy 10 km magassagig vannak nanitok. Az atmoszfera terfogata 10 km-es magassagig kb. 10^16-on m^3. Az amerikai hasznalatban a kvadrillio 10^15-en darab, a szaz kvadrillio az 10^17-en, ami azt jelenti, hogy kobmeterenkent 10 darab nanit kioltja a szikrakat. Az europai hasznalat szerint mar 10^24-en darab nanit lenne, ami viszont kobmillimeterenkent jelentene 10 db nanitot, ami mar realisabb.

mikkamakka - 2013. 04. 11. 15:13

én már ott feladtam h a tálibok ellen vetik be, akik tipikusan low-tech hadviselést folytatnak, szóval pont inkább kiegyenlítené az erőviszonyokat ha elmenne az áram
voltak jó pillanatai, de továbbra is kiszámítható, a drámázás súlytalan

Gerosz - 2013. 04. 25. 22:35

Na végre valami, ez a 14.rész az évad legjobb része volt szerintem!

mikkamakka - 2013. 04. 27. 00:29

Gerosz+1
a sorozat legjobb része

Tomi - 2013. 04. 30. 21:37

ez a revolution egyre gagyibb.

az az egy pozitívum van a mostani részekben, hogy végre kiléptünk a Monroe Republic-ból és a többi észak amerikai országban is járnak a szereplők.

a karakterek viszont még mindig szörnyűek. a georgai elnöknő eddig biztató

Bazsi - 2013. 05. 01. 19:40

Tomi:
Teljesen egyetértek, a többi országban még látok potenciált, de egyébként megint tele volt szörnyű dolgokkal, pl a kisvárosban az ex-barátnő elkapása a végén ultragagyi volt már megint.

Lemoni - 2013. 05. 02. 09:58

Legutóbbi részben érzelmi húrokat pengettek fegyverropogások közepette. Kimondottan jót tesz a sorozatnak, ha a két női főszereplőt, Charlie-t és Rachelt visszafogottabban szerepeltetik és többet foglalkoznak a Monroe-vonallal. Azért van még elég gagyiság a történetben, de talán a második évadra megtalálják a helyes arányokat :)

pixie - 2013. 05. 12. 21:07

A 16 rész végére végre sikerült egy olyan cliffhangerrel otthagyni, hogy még azt a pár másodpercet nagyon szerettem volna látni.

Eli - 2013. 05. 22. 19:48

Gyerekek ez durván bepörgött. A szezon második felére nagyon ütős lett. Az elején is szerettem, de most még inkább.

Lemoni - 2013. 05. 23. 00:48

Ha kalandfilm paródia lenne a Revolution, majdnem pont jó lenne így, sajnos nem az. Szegény Monroe karakter egyedül próbálja menteni a sorozat hitelét, tekintélyét, de a túlerő nem hagyja. És már nem Charlie a leggázabb; ami történetszálat kapott Nora a legutóbbi részben, vérciki volt. Nem tudom mire akarnak itt 2. évadot, hiszen már most összekínlódják magukat, hogy valami sztori féle kijöjjön egy-egy epizódra :/

Dee - 2013. 05. 23. 17:17

Tegye fel a kezét, aki izgul Rachelért! :)

zolij - 2013. 05. 23. 18:14

mióta nem Charlie a világ közepe, azóta egész emészthető a sorozat (amúgy szerintem ki fog derülni hogy Charlie valójában Miles lánya).

Eli - 2013. 05. 23. 18:28

Lemoni, és még mindig nézed. Csak tud valamit a sorozat. Vagy rólad mondd el sok infot ez a tény.

Lemoni - 2013. 05. 24. 00:43

Eli, korábban már írtam, hogy ezt az évadot még végigszenvedem, aztán huss kasza. A hosszú szünet után volt egy halovány reménysugár, hogy esetleg javul valamennyit a sorozat, de így a vége felé nagyon megzuhant; és ahogy utaltam, a Norás történet a mélypont, de szorosan a nyomában Rachel random hősieskedései és a 10 kicsi néger leegyszerűsített koppintása.

winnie - 2013. 05. 24. 08:20

10 kicsi néger? mi történik? ez jól hangzik, ilyesmit koppinthatnak:)

Lemoni - 2013. 05. 24. 10:40

A csipetcsapatból valaki ölt, meg kellett találni a gyilkost és körbement a gyanú, persze naná a legkézenfekvőbb volt az.

pumpika666 - 2013. 06. 02. 15:13

húú de jó volt ez a rész!
még lehetett volna olyan 15-20 perccel hosszabb
a toronyban még fognak érdekes dolgok történni és már rohadtul kíváncsi vagyok, mi a tököm van a 12ik szinten(ok, valami mutáns szörnyszülött lehet, amit úgy álítottak elő a tudósok, gondolom én)

tschaby - 2013. 06. 04. 11:50

Nem volt ez rossz, a végére meg egyáltalán nem számítottam… Maradok a következő évadra is, mert innentől igazán érdekel mi lesz ebből.

winnie - 2013. 06. 04. 12:32

ma, vagy legkésőbb jön a kritika.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz