login |

Délelőtti videó 1.: Észbontók

2013. 03. 27. 10:40 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: vetélkedő, video,

Azt mondja, hogy “a humor és az előítéletek játéka” lesz a VIASAT3 új vetélkedője, az Észbontók (mv: Kovács Áron). Start 04.11-én, első promó és a sajtóközlemény a tovább mögött.

ÉSZBONTÓK – A HUMOR ÉS AZ ELŐÍTÉLETEK JÁTÉKA A VIASAT3 ÚJ VETÉLKEDŐJÉBEN

Új tavaszi vetélkedőt indít a VIASAT3, Észbontók címmel, melyben női és férfi csapatok versengenek egymással értékes nyereményekért. A hazai fejlesztésű, humorban bővelkedő vetélkedő a bennünk lévő előítéletekkel játszik – például tudhatja-e egy csinos lány a választ egy focival kapcsolatos kérdésre?
A négy plusz egy fordulós játékban a csapatoknak meg kell tippelniük, hogy a felvételről bejátszott női vagy férfi „észbontók” eltalálják-e a helyes választ az adott állításra. Ha eltalálták, hogy válaszolt a páros, pontokat kapnak, melyek körönként emelkednek. A második körben képfelismerés keretében folytatódik a tippelés. A harmadik forduló két körös – a feltett kérdésekre kell válaszolni. A negyedik fordulóban mindkét csapat ugyanazt a kérdést kapja. Itt három lehetséges választ is kapnak, és szintén azt kell megtippelniük, melyik választ választották az „észbontók”.
Végül az utolsó, „Akasztják a hóhért” fordulóban saját maguknak kell megválaszolni gyors kvízkérdéseket. Itt nagy a tét, 100 pontot nyerhetnek vagy veszíthetnek. Ezután eldől, hogy ki nyerte meg a játékot és ki jut a döntő fordulóba, ahol kiderül, hogy nyer-e egyáltalán, és ha igen, mit. A döntöbe jutott csapat kap egy kérdést, három válasz lehetőséggel. Kapnak 2 nyereményt, mérlegelnek, melyiket melyik válaszra tegyék fel. Megtippelik az „észbontók” válaszát, a legnagyobb értékű nyereményt arra a válaszra teszik fel, amelyikre a legtöbb esélyt látják. Helyes válasz esetén a csapat megnyeri az értékes nyereményt.
A műsor nem egy stúdióban hanem egy budai szórakozóhelyen kerül rögzítésre.
A műsorvezető Kovács Áron, aki a Nyered ha Mered című kvízműsorral már belopta magát a VIASAT3 nézőinek szívébe.
Az Észbontók április 11.-től minden csütörtök este, nyolc héten keresztül lesz látható a VIASAT3 műsorán.

9 hozzászólás Ne habozz!

dragon1986 - 2013. 03. 27. 12:22

elég érdekes promo Newtonról :))

Fragohol1C - 2013. 03. 27. 12:38

Lehet, hogy csak én érzem így, de elég bénácskák ezek az új promók a viasat3-tól …

GeoCucc - 2013. 03. 27. 13:40

“Ha nem tudunk a gravitációról, lebegünk az űrben”

Ezt hogy vezették le?

dragon1986 - 2013. 03. 27. 14:12

GeoCucc: ez olyan hogy amiről nem tudunk az nem létezik =)) elég nagy marhaság :D És Szőke Newton tök olyan mint Zimány Linda lenne :))

Nema - 2013. 03. 27. 14:16

“a csapatoknak meg kell tippelniük, hogy a felvételről bejátszott női vagy férfi „észbontók” eltalálják-e a helyes választ az adott állításra.”

Jól értem, hogy ismeretlen emberekről kell megállapítani, hogy tudják-e a választ?
Tehát kb első benyomás alapján döntenek a versenyzők, ahol a ruha, kinézet, megjelenés stb sokat nyom a latban, és ezzel természetesen trükközni is lehet.
Jó kis előítéleterősítő játéknak tűnik :P

Ancsa - 2013. 03. 27. 15:49

Már a promótól zöldülni kezdtem, úgyhogy majd elolvasom a beszámolót róla, már ha lesz :)

kirek - 2013. 03. 27. 16:36

Ennek voltam a forgatásán. Első körben 8 részt vettek föl. Csak a háttérben voltam és tapsoltam, és már most felkészítenék mindenkit: megnézése csak saját felelősségre. Ennyire egy szörnyű, erőltetett, kínos műsort már nagyon régen láttam.

Nagyon látszik az egészen, hogy megjátszott az egész. A műsorvezető pocsék, az előre felvett videók kínosak. Egyetlen pozitívumot tudok elmondani: a hely, ahol felvették a műsort kifejezetten jól néz ki.

téé - 2013. 04. 04. 21:16

Én is voltam a forgatáson, teljesen az jön le, hogy a bevágott “észbontók” teljes mértékben megjátszák magukat. Láttam ámulni-bámulni szünetben a játékosokat, ők is ki voltak akadva, hogy ilyen nincs.
Amúgy a hely neve ahol felvették White Angels.

Imre - 2013. 04. 05. 18:43

“Ha nem tudunk a gravitációról, lebegünk az űrben”

placebó hatás. elhiszed hogy van gravitáció, és működik

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz