login |

Last Man Standing: vége a 2. évadnak

2013. 03. 28. 17:21 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: 2012/13 finálék, kritika,

A Last Man Standing egyike volt azoknak a sitcomoknak, amit mindketten néztünk winnie-vel. Kevés ilyen van, szóval a sorozat az első évadban valahogy pont eltalálta azt a kikapcsoló humort, ami bejött nekünk. Így amikor a premierről írt winnie, akkor gyorsan le is tört. Aztán folytatta. Erre fel soha nem is kezdtem el az évadot, amit… jól tettem.

Bár a fináléban meglepetésként ért, hogy a legjobb szereplő csajt lecserélték erre a másikra — biztos ő is jó máshol, viszont ide nem igazán illett –, de ezen még egész jól túl tudtam tenni magam, ellenben ez tényleg nem az a sorozat, amit anno elkezdtem nézni.

Egyrészt túl sok a férfi. Nem a lányok és a nő ütköznek meg az utolsó férfival a házban mindennapi férfias-nőies dolgok kapcsán, hanem A Férfi neveli a kisgyereket (akiben szövetségesére talált), hiszen az már jóval idősebb, mint az elején, meg a gyerek apja is már a képbe került.

Nyilván némi koncepció váltás belefér egy sitcomba, simán le lehetne nyelni, de mindezt nem a jó irányba lépték meg. Egyszerűen túl sok volt a történetszál fináléban ahhoz, hogy bármennyire lekössön. Mindenki csak elnagyolt poénokat kapott, meg az életét hozta rendbe. Az egyedüli amin elmosolyodtam, az is az ősrégi “fekete viccből felháborodik valami félreérthető megjegyzésen, a fehér meg elkezdi magyarázni”-szkeccs volt. Na jó, a Jonathan Taylor Thomasra elejtett “jól nevelték”-poén is kiváltott egy halvány mosolyt.

Engem nem győztek meg a visszatérésre, vagy az évad ledarálására. Pontozni nem akarnám.

7 hozzászólás Ne habozz!

dragon1986 - 2013. 03. 28. 17:41

“fekete viccből felháborodik valami félreérthető megjegyzésen, a fehér meg elkezdi magyarázni”
igen, a szomszédokat csak ilyen poénok miatt hozták be :D

“Jonathan Taylor Thomas” igen tetszettek a kikacsíntások

tschaby - 2013. 03. 28. 19:00

A szomszéd fickó a katonás részben volt igazán jó, ott jó szöveget is kapott.
Én nem érzem annyira másnak a sorozatot, mint volt, de azt aláírom, hogy pár dolog, ami az első évadban hangsúlyosabb volt (Vlog, sok boltos jelenet), abból most kevesebb van és ez egyértelműen az új szereplők (kiscsávó és az apja) sara. Velük időbe telt “megbarátkozni”, a csaj-csere a második résznél már nem zavart. Egy alkamlommal húztam csak a számat idén, akkor, amikor mepróbálták újra előrángatni az Inglorious Baxters-t, ami elsőre ütött, másodjára már kicsit izzadságszagú lett.
Az első évad nálam kilenc, ez pedig erős nyolc pont, remélem jön a harmadik évad is!
Toool Time! Ja ez nem az…

Lajosék a másodikról - 2013. 03. 28. 19:07

A végét még nem láttam, de a közepéig kifejezetten tetszett, főleg ahhoz képest, hogy teljesen kommersz. És minden részben volt legalább egy zseniális beszólás.

– Remember I have…I have that great immigration lawyer?
– All right.
– Remember my psycho girlfriend Svetlana?
– Yeah, well, how great is he? He got her shipped back to Ukraine.
– That’s right, and that wasn’t easy, because she was born in Kansas.

dragon1986 - 2013. 03. 28. 19:17

Lajosék :))))

tschaby: mikor volt megint Inglorious Baxters, nekem nem rémlik :(

http://www.youtube.com/watch?v=vzOyH0fZMTU Pie Rack ;)

tschaby - 2013. 03. 28. 19:25

Love Arrow volt a dal címe:
http://www.youtube.com/watch?v=TD4hKYZRbkE

dragon1986 - 2013. 03. 28. 19:30

ja erre gondoltál? http://www.youtube.com/watch?v=TD4hKYZRbkE

így már emlékszem, de nem maradt meg bennem, tényleg sokkal rosszabb mint a Pie Rack. Amúgy amit linkeltem nekem hosszúnak tűnnik, mintha a leadott részben rövidebb lett volna a dal :D

tschaby - 2013. 03. 28. 19:52

Kb. fele olyan hosszú volt, mint a linkelt verzió, de jó, hogy a stúdió feltette a “teljeset” is.
Amúgy az új dal sem lenne annyira rossz, de túlgondolták a készítők. A hangzása túl tiszta, stúdióhang és több szereplőt raktak bele, mint kellett volna (a két kisebb csaj bőve elég lett volna, az “új” idős tesó nem tud szexin kinézni, ezt nem kellett volna erőltetni…).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz