login |

Emlékeztető: Észbontók + Spartacus: Vér és homok

2013. 04. 11. 20:00 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: ajánló, vetélkedő, video, ,

Ma. VIASAT3. 21:25. Észbontók – 1×01 (promó, logó, játékszabály + új promó)
Ma. VIASAT3. 22:20. Spartacus: Blood and Sand – 1×01

A Spartacus végre látható lesz nem fizetős csatornán – vajon eljut valaha országosra is? A fő premier pedig a VIASAT3 új játéka lesz Kovács Áron műsorvezetésével. A “saját ötlet” természetes sok mindenre hasonlít, a csatorna nagyon nyomta, a vírusvideóként terjesztett részlet nagyon erős támogatást kapott az Index-címlapon, volt, hogy a két vagy három promócikk is kint volt a fő oldalon, szóval a VIASAT3 hajlandó volt áldozni a sikerre.

Más kérdés, hogy hiába van lehetőség a koncepcióban, épp ez a pár videó (a tovább mögött) győzött meg arról, hogy ne nézzem. Ez lehetne valóban nagyon vicces is, de így inkább unalmas, erőltetett és mesterkélt – komolyan csak ennyire futotta a castingosoktól? Ha jó a tempója, az üteme a műsornak, még így is lehet sikeres, de ebben már kevésbé bízom.

13 hozzászólás Ne habozz!

Lengabor - 2013. 04. 11. 20:23

Hát igen, ezek extra kínos videók. Én is akkor döntöttem el, hogy ez a műsor kimarad, amikor végignéztem ezt a pár ízelítőt. Bár korábban sem terveztem, hogy nézzem, de azért egy jó promó meggyőzhetett volna. Persze lehet, hogy úgy gondolkodnak, hogy a két nagy kereskedelmi tévé úgy is a szennyet árasztja a magyar népre, mégis kajálják (tisztelet a kivételnek), akkor ők is megpróbálkoznak vele, hátha már csak azért is nézik az emberek, hogy lássák vannak náluk is ostobábbak.

Csigusz - 2013. 04. 11. 20:58

Általában teszek mindenre amit itthon a kertévék adnak nálunk, legyen az vetélkedő, vagy saját gyártású táncolós,éneklős,akármilyen műso… khm, szar.
De ezek annyira full-ba küldik a retardot, hogy kénytelen leszek megnézni az adást. Reggel óta ez tartott ébren munkában is :D

trisztin - 2013. 04. 11. 21:06

@Csigusz, a számból vetted ki a szót,reggel óta mantrázom a kezdési időpontot,hogy el ne felejstem :)
Meg kell néznem,hogy világ legjobb színészeit vagy a legostobább embereit találták meg :)

Danee - 2013. 04. 11. 22:06

Ez a műsor mindent alulmúl. Nem tudom elhinni, hogy valakik ennyire buták lennének…

SlyZero - 2013. 04. 11. 22:23

Meglepően kellemes csalódás volt. Bár főleg azért, mert nem a versenyzők nem az észlények voltak, hanem normális emberek, akiknek AZT kellett megtippelni, hogy az észlények mire fognak tippelni.

winnie - 2013. 04. 11. 22:29

“Ez a műsor mindent alulmúl. Nem tudom elhinni, hogy valakik ennyire buták lennének…”

azért múl alul mindent a műsor, mert valaki buta? csak mert ebből ez jön le. attól még lehetne zseniális. sőt.

az meg, hogy nem lehet valaki ennyire buta… ilyet nem is értem, hogy írhat valaki. vannak, akik olvasni sem nagyon tudnak, a nevüket nem tudják leírni, mert mondjuk nem szorulnak rá. miért ne lehetne buta vagy még butább pár százezer ember, mint egy átlagember? ha van átlag, akkor van nála jóval butább is.

más kérdés, hogy a játék nem arról szól, hogy valaki buta-e, hanem, hogy mit fog mondani. nem kell butának lenni, hogy valaki úgy tegyen, mintha buta lenne.

Danee - 2013. 04. 11. 22:36

Nem azért mert valaki buta, bár azért is akár, hisz valaki lejáratásával akarnak nézőket szerezni. De hiteltelen volt az egész, nem tudtam elhinni, hogy néhányan a versenyzők tudták a fogalmakat – hacsak el nem mondták nekik előtte alapból. Valamint nem hiszem el, hogy az aki egyetemre jár, ne ismeri fel Faludy Györgyöt.

Aki meg tényleg ennyire buta ( hogy nem tudja legalább, hogy a először a Holdra legalább a 2. világháború után mentünk, vagy, hogy 60*60 az 720, az mégis mit vár az élettől?

Mondom, szerintem megrendezett volt, abból sem a legjobb…

SlyZero - 2013. 04. 12. 00:08

Danee:
Meglepődnél, de millió emberrel találkoztam már, akik még ezt a színvonalat se ütik meg. És tudod mi a vicc? Hogy enélkül is hasznos tagjai a társadalomnak. Százmillió olyan munkakör van, amihez nem hogy műveltségi vetélkedőt nem kell nyerni, de még azt se muszáj tudni, hogy mennyi 4×2.

winnie - 2013. 04. 12. 07:40

“hogy nem tudja legalább, hogy a először a Holdra legalább a 2. világháború után mentünk, vagy, hogy 60*60 az 720, az mégis mit vár az élettől?”

emberek sokkal, de sokkal, de sokkal alapabb dolgokat nem tudnak ezeknél. (az, hogy volt világháború vagy egy matek művelet már magasabb szintű tudás. mondom, sokan vannak, akiknek az olvasás vagy írás is gondot okoz – ég mégis remekül boldogulnak az életben. talán jobban, mint mi.)

abszurdan hangozhat, de tény és való.

belzebub - 2013. 04. 12. 08:30

Nem feltétlen voltak ők buták, csak tájékozatlanok. A srácoknál elég nagy rájátszás szaga volt az egésznek. A csajok meg igen megleptek, hogy a kártyalapos kérdést ki tudták számolni. Igaz nem 60*60-as nehézségi fokban kellett gondolkodni, de kiszámolták. Ettől függetlenül szerintem senki sem hiszi el, hogy tényleg ennyire tájékozatlanok vagy buták lennének, egyszerűen ez a dolguk, erre szerződteték őket, hogy minél nagyobb baromságokat vezessenek le, ez a fiúknál látszott a legjobban.
Elvégre nem lenne érdekes a műsor, ha logikusan kitalálnának mindent.

SlyZero - 2013. 04. 12. 10:00

Én mondjuk pont a srácoknál éreztem, hogy “nem, ezek tényleg ennyire hülyék”. A Trónok Harca levezetés pedig különösen fájó pont volt.

Fragohol1C - 2013. 04. 12. 11:51

Nekem bejött a műsor. Nem az a lényeg h néhány ostoba hülyeségeket reagál feltett kérdésekre, hanem az, hogy a versenyzőknek az idióták fejével kell gondolkozni és kitalálni előre h vajon jó vagy totális fals választ adnak és ez az egész lényege.

nospam - 2013. 04. 12. 12:13

A Spartacus első része elérhető a Viasat Play-en.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz