login |

Cougar Town: vége a 4. évadnak

2013. 04. 14. 23:00 - Írta: human

18 hozzászólás | kategória: kritika,

Ez a komédia már feladta, hogy új nézői lesznek. A Cougar Townosok most elvannak a borivással és a hülyüléssel, amíg a csatorna kér belőle, aztán annyi. Egyelőre még ez a helyzet, a TBS már berendelte a következő szezont nekünk.

Idén mi volt? Bort ittak, meg sokat mosolyogtak némi drámával – nem tudnék senki rábeszélni, hogy ezt nézze. Olyasmi, mint a Scrubs késői évadai. Szinte csak azoknak készülnek a részek, akik már leragadtak a sorozat mellett, végképp megkedvelték a karaktereket. Mi mosolygunk, néhol nevetünk (mint a finálé zárójelenete — idén kitettek magukért az utolsó 2 percekben), egy kicsit még talán az érzelmeinkre is hat, és nézzük a következő részt is ugyanezért.

De hogy konkrétan a történtekre térjek: nekem ez az egész Travis – Lori-szál nem tetszik. A nő annyira közönségesnek és idősnek néz ki, hogy nem értem minek kell pont ezt erőltetni. A barátságuk még stimmelt, de a romantikus hercehurca már betette a kaput egy kicsit, főleg, hogy ennyire széthúzták a történteket. Viszont a többiekkel nincs baj, főleg, hogy Jules és Grayson eléggé összeillenek, tetszik ahogy a szemünk előtt omlik le pár gát.

Ennyi szerintem elég is lesz a 4. szezonról. Biztosan nézni fogom a következő évadot, azzal a pár kommentelővel karöltve, aki még kitart, de teljesen megértem, akinek kimarad az életéből a Cougar Town, nem egy Better Off Ted vagy The Middleman.

18 hozzászólás Ne habozz!

cyberfuker85 - 2013. 04. 15. 00:02

én utolsó 3 rész előtt raktam cancel-re a sorit. éröltett, nem vicces. lorinak egy poénja nincs, mónika végtelen gyenge, gay’sonból egy rossz karakter lett. travis elmegy, meg az apja, meg a szomszéd gonosz kurva is jól adja. de ez ,hogy a faszik imádják egymást mint a buzák nem jön már be nagyon. meg amúgy is

guzaf - 2013. 04. 15. 00:14

kuldtem nektek evadzaros mokas scrubs utalasos screen capet, de winnie megse rakta ki :(

amugy egyetertek, elegge langyos a dolog, de guilty pleasure kategoriaban nalam boven bennevan.

Casey Novak - 2013. 04. 15. 01:03

“Szinte csak azoknak készülnek a részek, akik már leragadtak a sorozat mellett”

Nos, igen. De én teljesen le vagyok ragadva. Ha lesz 6. évad, lehet hogy megelégszem vele a film nélkül is :)

Eltiron - 2013. 04. 15. 02:06

Ezt az évadot is imádtam, első résztől az utolsóig, nagyon jó volt a záró dupla is.

Wynonna - 2013. 04. 15. 02:34

Én kitartok, nem világot megváltó sorozat, de kikapcsolódásnak tökéletes, a karaktereket pedig szeretem:) Azzal viszont egyetértek, hogy a Lori-Travis szál eléggé erőltetett…

human - 2013. 04. 15. 03:07

guzaf: nem néztem, de eléggé scrubs volt a Dorian MD és a Mickhead csávó :)

Flanker - 2013. 04. 15. 07:06

Human: Volt azon a táblán még másik 3 Scrubs utalás is..:)
Egyébként a közbülső részeken volt hogy tök keveset boroztak.

winnie - 2013. 04. 15. 07:19

guzaf: a finálé írás előtt persze, hogy nem:) de egybként is lassú vagyok, de ki fog kerülni.

sesztei - 2013. 04. 15. 07:55

detto maradok!
imádom h mennyire hajaz a scrubs-ra és h ezt nem is akarják titkolni: örömzene az egész, látszik h élvezik csinálni és ez rám is rámragad

mkfad - 2013. 04. 15. 09:23

Egy jópofa feelgood sorozat még mindig. Én nem érzem úgy hogy el akarnám kaszálni. Az igaz, hogy egyszer már megtettem valamikor még az elején, de újra nekilendültem és azóta tetszik. A Lori-Travis szál viszont tényleg harmat gyenge.

Zsu - 2013. 04. 15. 10:19

Én nagyon szeretem a sorozatot. Pár nap alatt ledaráltam az első 3 évadot és teljesen magába szívott :) pont az tetszik benne, hogy nem gondolja komolyan magát a sorozat. bort isznak, hülyülnek, és csak élvezik az életet. én is szeretnék majd a 40-es éveimben így élni és ilyen barátokkal körülvenni :) biztos hogy maradok, ameddig csak lesznek új részek :)

Zirowe - 2013. 04. 15. 10:22

Igen, az erőltetett a megfelelő jelző rá.

Szülőként biztos én is örülnék, hogy egy erkölcstelen csitri próbálna ráhajtani a gyerekemre, függetlenül attól, hogy mekkora spanom. :D

Úgy érzem viszont, hogy az egyetlen jófej, Bobby, nagyon sokat vesztett a dinamizmusából, és már ő is nagyon megfáradt (színész is, karaktere is), és kiüresedett.

Egyedül kb Grayson marad a “normális” felfogásával a többiekkel szemben.

Tudnám minek nézem.

cyborgwings - 2013. 04. 15. 11:56

számomra is egyértelműen a jules-grayson kapcsolat viszi el a sorozatot, de a többiek kopottabb jellege sem ront rajta sokat egyelőre.

én igazából azt nem értem, hogy ennek a szerencsétlen lorinak hogy a jó istenbe találnak ilyen rohadt ocsmány rúzsokat? rossz nézni, komolyan.
eddig is elég közönségesre vették a figurát, de amióta össze akarták boronálni travisszel, azóta mintha még inkább ráerősítettek volna. nem kifejezetten értem, miért gondolták ezt járható útnak, mert az eleje felé, amikor megpendítették ezt a szálat, még egész szimpatikusnak éreztem, de mostanra már inkább taszított a dolog. a hosszasan elnyújtott csókjelenet meg már inkább fárasztó lett a végére.

ettől függetlenül úgy összességében az évad és a finálé is bejött. bírom azt is, hogy tomot is egyre inkább használják és elég jól is teszik.
annyi kívánságom van csupán, hogy a második évadnál rosszabb sose legyen, azzal nagyon nem voltam kibékülve, főleg a végén, az utóbbi kettő viszont hangulatos volt, nem bántam meg, hogy kitartottam. várom a következő szezont.

horathius - 2013. 04. 15. 18:28

A Lori-Travis rész nekem se jött be, de egyébként semmi baj sincs sorozattal, jó a karakterek kémiája. Örülök hogy jön új évad.

Eltiron - 2013. 04. 16. 00:47

A jelek szerint tényleg én vagyok az egyetlen, akinek Laurie (miért írja mindenki fonetikusan Lori-nak? Valami poénról lemaradtam? na mindegy) a kedvenc karaktere :) Szerintem baromi aranyos dolog, hogy Travis koravénsége és L. infantilizmusa kiegyenlíti a köztük lévő korkülönbséget.
A Community és a TBBT minőségbeli visszaesésével (hogy a HIMYM-ről ne is beszéljek :)) ez lett a kedvenc amerikai szitkomom, stabilan tartják 4 éve a minőséget.

cyborgwings - 2013. 04. 16. 12:28

(én csak kimásoltam a kritikából, mert hiába olvastam el, kommentírás közben az istennek sem jutott eszembe a neve, visszagörgettem, megnéztem, és nem gondolkodtam el rajta, hogy tán nem így írják. :D)

nekem amúgy az a bajom vele, mint föntebb is valamelyest megfogalmaztam, hogy ez már nem infantilizmus, hanem idiotizmus és nagy adag közönségesség. régebben én is csíptem a csajt, de most nagyon eltúlozták.

naughtyL - 2013. 04. 16. 17:55

Minden le lett írva előttem:)

Továbbra is kellemes szórakozást nyújt és ez a lényeg!!

sherlock20 - 2013. 08. 05. 17:32

Nekem kedvenc 20 perces, nem tudom miért, de nagyon megszerettem. :D Egyedül a Lori-Travis nem jön be nekem se, viszont a címaláírások és az utolsó percek önmagukban is zseniálisak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz