login |

Az Inside Amy Schumer pilotja (Comedy Central)

2013. 04. 17. 19:13 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: standup, video,

Amy regrets having a one night stand, getting on a plane, and auditioning for “2 Girls 1 Cup”. – Mostanság a Comedy Central ráfeküdt a standuposok sorozataira, amelyben szkeccsek és standup betétek váltogatják egymást. Vagy csak szkeccsek. Vagy csak standup betétek.

Oké, ez hülyeség, mert nem most feküdt rá, hiszen láttuk már Carlos Mencia, meg David Chappelle, meg Demetri Martin, meg Jeff Dunham sorozatát. Meg Daniel Tosh-ét. Meg Nick Kroll-ét. Meg Nathan Fielder-ét. Meg Anthony Jeselnik-ét. Meg Ben Hoffman-ét – utóbbi háromról nem is írtunk (standupról nem tudok sok értelmeset írni – valakinek nincs kedve besegíteni?), sőt, a Key & Peele-ről sem, pedig azt néztem is egy ideig.

A Comedy Central felrakta oldalára a 04.30-án induló Inside Amy Schumer első részét – a tovább mögött pedig megnézhettek még pár promót és részletet. Hmm, ez biztos, hogy jobban bejött, mint a Kroll Show. Lehet, hogy azért, mert egy női standupos mégiscsak más irányból közelít meg bizonyos témákat.

http://www.youtube.com/watch?v=AweLl6TzA1U

http://www.youtube.com/watch?v=rgWRviNOQvU

2 hozzászólás Ne habozz!

dave - 2013. 04. 18. 19:54

Na megnéztem Amy C.K. első műsorát, és közepesre értékelem. A nyitójelenet egyáltalán nem volt vicces, de onnantól azért jól elszórakoztam. A stand up betétek egyelőre gyengék, a csaj ennél jobb szokott lenni, főleg, hogy most nagyon menő lett a white-trash humor.

Maradok, de ennél több kell.

Réka - 2016. 01. 11. 11:40

Most már a második évadnál tartok, de valahogy a második évad gyengébb lett, mint az első. Meg úgy általában én is közepesre értékelem, és nem tudok elvonatkoztatni pl. Louie-tól, mert hasonló a stílusuk, és Amy-nél azt érzem, hogy “láttuk már”.

A női részét a dolgoknak mondjuk jól hozza, kimondja azt, amit csak a nők értenek, de a többi, inkább túl van spilázva.

A Broad City-t sokkal eredetibbnek tartom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz