login |

Most komolyan, emlékszik még valaki?

2013. 04. 20. 12:58 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: 2012/13, kampány,

Az egy dolog, hogy az NBC két májusban berendelt szitkomja közül az egyiket (a Dane Cook-félét) már a premier előtt elkaszálta, az Anne Heche-es Save Me-t pedig évadon kívül mutatják be, ergó nem arathat sikert. Már ez sem érthető, mert ha csak 1% esély van a sikerre, egy esélytelen szitkomot akkor is be lehetne próbálni, nem?

De az végképp érthetetlen, hogy a FOX mit csinált a The Goodwin Games-szel. (Itt a májusi adatlap.) Egyrészt visszavették az epizódberendelést 7-re, másrészt esélyt sem kapott, be sem mutatták. Oké, lehet, hogy ez volt az ára a Ben & Kate berendelésének, de akkor is.

Nyilván oka van a halasztásnak, csak nem kötik az orrunkra, de egy jó szereplőgárdával (bár Jake Lacy-t lecserélték TJ Miller-re, de ő még ismertebb), a How I Met Your Mother készítőivel, egy érdekes történettel és sok, gyengén teljesítő szitkommal az ember azt gondolná, hogy nyomni fogják. A Junkie-olvasóknál is az évad második legjobban várt országos szitkomja volt az Animal Practice után – vicces a linkelt szavazás, hiszen a CBS legjobban várt szitkomját sem mutatták még be…

A premier végül május 20-án lesz, zseniális módon eldugva, egy Raising Hope- és egy New Girl-ismétlés közé hétfőn 20:30-tól. WTF. Legalább a bemutató lehetne egy Idol vagy Hell’s Kitchen után, nem? Persze lehet, hogy nem fog bejönni, de hogy ennyire nem kap esélyt… A tavaly májusi előzetest itt nézhetitek meg, még a másik főszereplővel, ez pedig az első plakát.

8 hozzászólás Ne habozz!

Casey Novak - 2013. 04. 20. 13:17

Anno a bejelentett sitcomok közül nekem ez volt az egyik legtetszetősebb, azóta is várom, hogy végre kiderüljön, milyen valójában. Még mindig tetszik az alapötlet, a plakát is aranyos, de megpróbálom nem megszeretni, szegény elég mostoha sorsa van, és elég kedvencemet sirattam már el mostanában.

Löfli - 2013. 04. 20. 13:48

Pont a napokban jutott eszembe a sorozat, azt hittem lemaradtam róla, de úgy tűnik sajnos nem… Nagyon tetszett a trailer, nálam is a legjobban várt FOX sitcom volt, jó lenne, ha azt a 7 részt végre leadnák

Pocok - 2013. 04. 20. 13:50

Az a kép egy PS. Senki se nézi a seggét.

cyborgwings - 2013. 04. 20. 13:53

miért, te szoktad nézni a testvéred seggét?

Thomas - 2013. 04. 20. 16:35

Hogyne emlékeznék, nekem ez volt a legvárósabb sitcom! Sajnálom, hogy így elsüllyesztették:(

cyborgwings - 2013. 04. 20. 20:25

ja, hogy valami értelmeset is írjak, én is várom még mindig a sorozatot és sajnálom, hogy ennyire fekete bárány a csatornánál.

Cápi - 2013. 04. 20. 22:55

A berendelések idején én is tökre vártam a sorozatot, mert jópofa újoncnak indult, erre ilyen sorsra jutott… :( Lehet inkább meg se nézem, elég volt az Emily Owens kaszát elsiratni.

fatal - 2013. 04. 20. 23:52

Ez volt a legígéretesebb idei sitcom, így most már csak azért is kiváncsi vagyok :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz