login |

Délelőtti videó 3.: So You Think You Can Dance

2013. 05. 01. 13:50 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: reality, video,

A FOX elkezdte reklámozni a So You Think You Can Dance-et, melynek 10. évadja a hónapban indul, és remélem, hogy nem 23 részes lesz, mint a 7-8., hanem rövidebb, mint a tavalyi. Mondjuk csak a remény beszél belőlem, mert hiába volt nagy kedvencem a 4-5. évad, az elmúlt kettőről pár rész után, időhiány miatt lemorzsolódtam. De legalább tavaly már az első részek után megvolt a kedvencem és biztos voltam benne, hogy ő nyer – s, lőn! A tovább mögött a táncos reality első idei promója.

Ajajj, Mary Murphy haja!

5 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2013. 05. 01. 21:44

Hát Results show nélkül nem is lehet 23 részes… de kár, mert én úgy szerettem, ahogy volt, kicsit zavaró volt a csonkítás, de legalább még mindig létezik a műsor!:)

Bajibee - 2013. 05. 02. 17:37

Én már alig várom, hogy elkezdődjön, bár tavaly eléggé elvették a kedvem tőle emiatt a rövidítés miatt…. nem igazán értem ,hogy ez miért jobb… persze tudom, hogy költségcsökkentés miatt, de akkor is… az egész szezon egy nagy rohanás volt tavaly, én legalábbis úgy éreztem

winnie - 2013. 05. 03. 01:14

igazából én a régi formátumot sírom vissza, ez az all staros (ami tudom, hogy bejön egyeseknek) jött és vitte is a nézettséget, amire a fox visszavette az epizódrendelést, és ezért változtattak a formátumon, hogy valahogy megoldják.

ha nem szenvednek all stars-szal, akkor a nézettség is maradhatott volna. talán.

Thomas - 2013. 05. 05. 14:57

Igen, de így azért nem az igazi, hogy az előző heti produkciókra érkezett szavazatok alapján megy a kiesés… ennél még az is jobb lenne, ha a rész elején esnének ki.
De ettől függetlenül nagyon jó volt a 9. évad, tényleg, hogy kitaláltad, hogy Eliana nyeri, de az én kedvenceim is jól szerepeltek, hisz Tiffany döntőbe került, Lindsay és Whitney meg már a Dancing with the Stars-ban táncolnak:)

Thomas - 2013. 05. 05. 15:12

Nekem amúgy semmi bajom az all-starokkal, jó érzés a régi ismerősöket viszontlátni, úgysem tudom követni a táncos pályafutásukat.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz