login |

2013/14 – A CW újoncai (2.) – Reign

2013. 05. 16. 21:20 - Írta: human

14 hozzászólás | kategória: 2013/14,

REIGN

Készítő: Laurie McCarthy (Windfall) és Stephanie Sengupta / rendező: Brad Siberling
Szereplők: Adelaide Kane, Anna Popplewell, Caitlin Stasey, Celina Sinden, Jenessa Grant, Megan Follows, Toby Regbo (The Town), Torrance Coombs (Endgame)
Várható indulás: 2013. csütörtök 21.00

Sztori: Stuart Mária, Skócia királynője 6 éves kora óta. Tinédzserként Franciaországba küldik a barátnőivel, hogy az országaik közötti leendő összefogást a király fiával való házasságával erősítse. Ez korántsem olyan egyszerű: a herceg nem akar ilyen fiatalon házasodni, hiába kelti fel érdeklődését Mária, és kezdődik közöttük valami. Máriának viszont megtetszik a herceg féltestvére, Bash is, így alakítva háromszöggé a viszonyokat. Ezen kívül még összeesküvés is szövődik a házasság és a francia-skót összefogás ellen.

winnie szerint látatlanban: Csak jelzem, hogy az egyik karakter neve Nostradamus. De van Stuart Mária mellett II. Ferenc és Medici Katalin is. Meg Lola. Egyébként szoktak érdekelni a kosztümös cuccok, de ennyire a múltban játszódók már nem jönnek be annyira. Egy kosztümös CW pedig… Huhh, de bizarr. Szóval most azt kéne írnom, hogy 100%, mert rohadt kíváncsi vagyok, hogy milyen a CW-n egy ilyen, (csak a pilotra, utána kaszálom), de valójában maga a sorozat hidegen hagy. 20%. Mondjuk az ír forgatási helyszín izgalmas.

human szerint látatlanban: Oké, kosztümös, szerelmi háromszöges, tiniszereplős, 0%.

14 hozzászólás Ne habozz!

Lengabor - 2013. 05. 16. 21:33

Ez mit keres a CW-n? Mert hogy ebből csak szerelmi kavarás lesz pi**ogással fűszerezve, az hót ziher. HBO-n vagy Showtime-n még lehet, hogy nézném is, de így kösz nem.

superpityu - 2013. 05. 16. 21:39

a végén az lesz ha sikeres lesz a sorozat, hogy stuart mária egy lotyóvá válik. a pilot érdekel, szeretem a kosztümös sorozatokat. de itt már túl sok a romantika a leírásban is.

Skate - 2013. 05. 16. 21:44

A videók se javítottak a megítélésemen. Nem igazán érdekel ez a kosztümös szirup.

cyborgwings - 2013. 05. 16. 22:03

tudom, hogy durva volt ez a hét, de google fordítóval jött ki ez a “Skócia-Francia összefogást”? :D főleg a későbbi francia-skót nagybetűvel teszi gyanússá a helyzetet.

hát a sorozat leírás alapján elég bizarr, főleg ha cw-s környezetben képzelem el.
a szerelmi háromszöghöz remélem kikérik julie plec tanácsát, nagyon meg neki.
nem tudom, valahogy taszít ez a dolog engem, de bepróbálni azért csak be kéne.
5%

CyClotroniC - 2013. 05. 16. 22:05

Fúúú baszki, videót akarok. Ahogy olvastam a leírást, majd winnie-ét is elkezdtem és elért a “Lola”-ig, ott azért hangosan felröhögtem. Imádom a kosztümöset, de nem az akciót és nem a szappant, hanem a Rome lenne inkább az irányvonal, vagy hát más tészta és kor, de hangulatra mondjuk a Deadwood is mérvadó. Ezt a CW elképzelhetetlen azért, de a promo tényleg nagyon érdekel, hogy mennyire cheesy. Illetlenség ilyet mondani látatlanban, de szerintem ezen lesz majd mit mosolyogni. Tudom, nem korrekt, de hát az egész leírás már önmagában vicces tudva, hogy a CW-re írták :D

Thomas - 2013. 05. 16. 22:14

Hűha, ez nekem is túl bizarr:) Ez lett a The Selection helyett berendelve? Azt hittem, hogy ez sci-fi lesz, erre valami borzalmas kosztümös szappannak tűnik:) Legyen 5%.

bmezei - 2013. 05. 16. 22:40

Történelmi hitelesség gondolom nuku? Illetve mennyire hű a történelemhez? Jelzem jártas vagyok valamennyire de mégis érdekelne maga a sorozat mennyire hű?

whatup - 2013. 05. 16. 23:12

A kor miatt azert szivesen beleneznek, de CW + szerelmi haromszog, ugyhogy 0%

Lemoni - 2013. 05. 16. 23:43

Kosztümös és be fogom próbálni, de nem lehetne egyszer olyan háromszög a CW-nél, hogy 2 nő vinnyog 1 jó pasiért? Csak a változatosság kedvéért :/

Andro - 2013. 05. 17. 06:32

Ez érdekel, szeretem a történelmi sorozatokat. Szóval ebbe talán bele fogok nézni. Bírom a kosztümös dolgokat.

Cassie - 2013. 05. 17. 11:22

Én már ott hangosan felröhögtem, hogy a francia herceg féltestvére neve: Bash. Nagyon franciás. Ennek így látatlanban nem adok sok esélyt. Mondjuk a Tudorokat nagyon szerettem meg a Borgiákat is, de ha CW akkor itt gondolom kicsit más műfajról lesz szó.

kundk - 2013. 05. 17. 15:55

“…de ennyire a múltban játszódók már nem jönnek be…”, akkor biztos az Egri csillagok se volt nagy kedvenc. :-) Az, hogy a korszak figurái szerepelnek benne, talán nem szól ellene, igaz mellette sem. Elég fura kis ötlet, a szívtipró gimi a korfordulón. All in all jogosak a kételyek. Hogy lesz ebből happy end? Kaszálni viszont könnyű lesz. A herceg hamar meghal, Mária hazamegy, majd börtönbe és végül lefejezik.

kabuki - 2013. 05. 17. 17:06

winnie: Csak jelezném, hogy Nostradamus kell bele, mert ha jól tévedek, ő jósolta meg a herceg, pontosabban akkor már II. Ferenc francia király halálát, mikor is egy lovagi tornán szemen szúrták egy lándzsával (vagy a szétpattanó lándzsa szilánkja szúródott bele, most már nem tudom pontosan).

Mindettől még valóban elég bizarr egy ilyen, mondjuk úgy, kevéssé lányregényes korszakról szóló sorozatot a CW-n elképzelni. Habár, legalább nagy spoilerek nem lesznek benne :D

krigin - 2013. 09. 02. 18:16

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz