login |

Hova jönnek az új sorozatok?

2013. 05. 18. 16:32 - Írta: winnie

41 hozzászólás | kategória: a hét kérdése, hírek

(A 2012/13-as bejegyzés.) Vége az országos csatornák sorozatbejelentéseinek, egy rakás új sorozatot rendeltek be, melyek zömét itthon is fogjuk látni. Lesz, amit már lehet, hogy idén vagy jövő év elején, mást pedig évek múlva. De vajon mi hova megy? És mi arathat sikert itthon? Azért most kérdezem, mert a hazai tévés vezetőknek is a pilot alapján kell eldönteniük, hogy mit vásároljanak meg.

Melyik mostani új sorozat lehetne siker Magyarországon? Te melyiket vennéd meg?
(címek a poszt alján)

Idén előző szezonhoz képest idén itthon előrelépés történt premierek tekintetében egyes csatornáknál, másoknál meg visszaesés. A tavalyi posztban fejtegettem, hogy az RTL Klub májusig egy országos újoncot sem tűzött műsorára, nos idén legalább egyet sikerült és jönjönjön egy másik is. A TV2 a tavalyi két premier után idén már 5-nél tart, de pár nap és ez a szám már 7 lesz. Cserébe az M1 és a Universal egyet sem kezdett el, de az AXN is némiképp visszavett a premierekből.

RTL Klub: Arrow (júniusban: The Following) (tavaly: 0)
TV2
: Elementary, Chicago Fire + SuperTV2: Made in Jersey (napokon belül: Vegas, Beauty & The Beast) + FEM3: Emily Owens, MD + PRO4: Last Resort (tavaly: 1 + 1 FEM3-as)
HBO: Partners (tavaly: 1)
AXN:  Red Widow, The Mob Doctor, Hannibal (tavaly: 5)
VIASAT3: The Carrie Diaries (júniusban: Cult) (tavaly: 2)
Universal Channel: 0 (tavaly: 1)
M1: 0 (tavaly: 1)

Hogy mi lesz a 2013/14-ben?

Ha a fő szerződéseket nézzük, akkor általában a TV2-nél a Universal, a CBS és a Sony stúdiók sorozatai kötnek ki, míg az RTL-nél az ABC Studios, a Warner és a Fox, az AXN pedig értelemszerűen jó eséllyel hozhat Sony-sorozatot ugyancsak – persze van, hogy egy sorozatot több stúdióval is bír, a lényeg, hogy semmi sem szentírás. Lássuk, hogy idén mely stúdióknak jött össze az élet. Vajon melyik hazai csatornánál örültek?

Warner – 3 dráma + 4 szitkom: Hostages, Almost Human, Believe + Super Fun Night, Mom, Surviving Jack, Undateable,
ABC Studios – 6 dráma + 2 szitkom: Betrayal, Killer Women, Lucky 7, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., Once Upon a Time in Wonderland, Resurrection, + Mixology, The Trophy Wife,
CBS Studios – 1 dráma + 2 szitkom: Reckless + The Millers, We Are Men
Universal Studios – 4 dráma + 4 szitkom: Ironside, Chicago PD, Dracula, Crossbones + Brooklyn Nine-Nine, Sean Saves The World, The Family Guide, About A Boy
Sony Tv – 3 dráma + 4 szitkom: Rake, The Night Shift, The Blacklist + The Goldbergs, Us & Them, Welcome To The Family, The Michael J. Fox Show
FOX Tv – 4 dráma + 6 szitkom: Sleepy Hollow, Crisis, Mind Games, Gang Related + Back in The Game, The Crazy Ones, Friends with Better Lives, Enlisted, Dads, Murder Police
CBS + Warner: The Tomorrow People, Star-Crossed, Reign, The Originals, The 100
CBS + ABC: Intelligence

41 hozzászólás Ne habozz!

Dregnarr1 - 2013. 05. 18. 16:47

Én a Comedy helyében megvenném a New Girl-t, HIMYM is egész sikeres lett itthon.

Lengabor - 2013. 05. 18. 16:55

A kábelfrontot lehet erősíteni az RTL és a TV2-csoport esetén, de úgyis a szokásos gyakorlatot léptetik életbe: 22/23 órakor lesz a premier a FEM3-n, Cool-on, akárhol, majd éjjel kettőkor/háromkor megismétlik. Vagy ami a kedvencem, hogy az adott A rejtély/Hazudj, ha tudsz!/Vámpírnaplók rész 22 órakor elkezdődik a Prizmán, amint vége, 23:15-től UGYANAZT leadják a Cool-on.
A másik megoldás, hogy az RTL Klubon éjjel 1-kor elégetik. Vagy ahogy a SuperTV2 csinálja az Elit egység premier (4.) évadával, késő éjjel. Esetleg Az egység reggel 6 órás premieridőpontját megkapja valami random cucc.
Mindent megvennék, ne maradjon ki a magyar néző se semmiből.

Mi lehet siker? Minél kommerszebb, agyatlanabb, epizodikus nyomozós sorozat.
A jobb szitkomokra meg lecsap a Viasat és az HBO Comedy.

P009 - 2013. 05. 18. 16:58

Walking Dead. Nem hiszem el, hogy egy Cool/Viasat3 kis csatornán bukás lenne. De még az RTL-el is el tudnám képzelni 22:30-as kezdéssel.

Cuna - 2013. 05. 18. 16:59

“Melyik új sorozat lehetne siker Magyarországon?”

Bármelyik random igénytelen mexikói/brazil/török stb szappanopera :)

Tibi - 2013. 05. 18. 17:07

Az M1-en tavaly kettő volt, OUAT és Revenge.

Benjy - 2013. 05. 18. 17:08

Feltételezzük, hogy a Hannibal kaszát kap (reméljük nem), akkor az AXN frankón megint 1. évados kaszákat vásárolt. Sokadjára!Már csak azért is gáz, mert több évados sorozataik közül idén a CSI:NY esett ki, és ha ezeknek a sorozatoknak a száma tovább csökken akkor csak egyévados sorozatok ismétléseivel töltik ki a napjaikat??

Benjy - 2013. 05. 18. 17:08

“Az M1-en tavaly kettő volt, OUAT és Revenge.”

3!!Smash!!

thomas - 2013. 05. 18. 17:11

Bates Motel mehetne a tv2-re

Kissur - 2013. 05. 18. 17:14

Ezeket várom ezekre a csatornákra.
New Girl – Comedy Centralra
Walking Dead – HBO/AXN/Viasat

Lighter33 - 2013. 05. 18. 17:14

SoA-ból is mit csinált az RTL…

AJ - 2013. 05. 18. 17:17

A Marvel’s-t az RTL Klub veszi meg szerintem. Az Arrow bejött, mint képregényes sorozat és ha azt nézzük, milyen népszerűek a Marvel képregényes filmek, akkor televízióra it átvihető a nézettség.

A The Blacklist a TV2-re kerül, ha van eszük csütörtökre teszik, vagy hétvégére. Ha azt nézem, hogy TV2, akkor szerda.

Az RTLII-re megy szerintem pár vígjáték, meg egy-két dráma.

A Dads-et lehet bepróbálják “A Family Guy alkotójától” szlogen alatt. Ja és én összeraknám a Mom-mal főműsoridőben. Csak a tisztesség kedvéért.

A J.J. Abrams-osak RTL Klub, illetve a Sleepy Hollow Dr. Csont környékére.

P009 - 2013. 05. 18. 17:18

Egy kis összegzés

Ha a studiók ideo kínálatát nézem:
1. 20th Century Fox
2. Sony Pictures
3. Warner Bros.
4. ABC Studios
5. Universal
6. CBS Studios

Ha a csatornák idei kínálatát nézem:
1. FOX
2. NBC
3. CW
4. ABC
5. CBS

Számomra kötelező drámák:
Almost Human, Believe, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., Resurrection, Dracula, Crossbones, Rake, The Blacklist, Sleepy Hollow, Crisis, Mind Games, Gang Related, The Tomorrow People, Star-Crossed, The Originals, The 100, Intelligence, Lucky 7
Kötelező szitkomok:
Mixology, The Millers, We Are Men, Brooklyn Nine-Nine, The Family Guide, About A Boy, The Michael J. Fox Show, Enlisted, Mom, Us & Them

Drámákból lehetnek favorit sorozatok, de a szitkomok szerintem idén is hullani fognak (itt az NBC-re gondolok).

Persze ennyi nem marad a listán, ősztől megtanulok kaszálni, mert már így is túl sok sorozat van a “jégen” és a hdd már nem bírja.

winnie - 2013. 05. 18. 17:22

“Az M1-en tavaly kettő volt, OUAT és Revenge.”

májusig egy, a smash. ott a link.

winnie - 2013. 05. 18. 17:23

“Bármelyik random igénytelen mexikói/brazil/török stb szappanopera :)”

nem hiszem. ahogy látom a számokat, egy dr. csont vagy arrow sikeresebb ezeknél.

AJ - 2013. 05. 18. 17:28

Lengabor: “Mi lehet siker? Minél kommerszebb, agyatlanabb, epizodikus nyomozós sorozat.”

A mentalista: Nem agyatlan, remek karakterek, és még jobb szinkron, nem sablonos ügyek. És mégis nézik.

Castle: Szintén jó szereplők, érdekes történetek. Humoros és jó szinkron. Nézik.

Dr. Csont: Ez nem kommersz nyomozós. Nézik.

De írhatnám a Dallas-t (jó, csökkent), az Arrow-t, a Cobra 11-et vagy a Bosszút. Utóbbi m1-es szinten jól hoz. Úgyhogy nem csak nyomozósokból áll a világ, de ha jó, akkor miért ne adják?

Lengabor - 2013. 05. 18. 17:37

AJ: te is tudod, hogy ezekre van a legnagyobb igény. A szinkronjuk tényleg jó, de az átlag nem azért nézi, mert milyen jó a magyar változat, hanem mert nem kell megerőltetniük magukat a heti esetek megértése során, míg egy szerializált sorozatnál, ha egy-két részt kihagynak, akkor kampó az egésznek. Sima pszichológia az egész. És az alapjuk akkor is egykaptafa mindnek. Adhatnának 21:30-tól Homelandet/Breaking Bad-et/Sons of Anarchy-t/The Walking Dead-et is, de bármennyire is szeretném, nem garantált, hogy sikerre vihető, mert nem az, amit megszoktak eddig (a médiatörvény által megengedett időpontokat és egyéb tényezőket hagyjuk ki). De adhatnának szitkomblokkot is (persze a jobbakból, de ugye kinek mi a jó), de abban meg nem nyomoznak, máris bukta. Pedig nem akarom elhinni, hogy a magyarok többsége besavanyodott ember lenne, aki nem szeret/tud nevetni.
De ha már nyomozós: ott a The Killing, A híd stb. Előbbit még nem adják, utóbbi 22:30-tól megy, de mindjárt megterhelőbb lenne az átlagnak, mert összefüggő a sztori. Ezért mondtam azokra, hogy agyatlan, mert nem kell igazán gondolkodni, az átívelő szál meg a legtöbb esetben nevetséges, és túl hamar feloldják. De ezeket a köröket már sokszor lefutottuk, úgysem győzzük meg egymást. :)

Miss Keamy - 2013. 05. 18. 17:48

Hart of Dixie :P

Isti - 2013. 05. 18. 17:53

Itt az RTL júniusi műsorstruktúrája.Ebből kiderül,hogy A rejtély 23.10-re kerül.Előtte valószínűleg film lesz.
http://r-time.hu/files/programstruktura/junius2013.xls

AJ - 2013. 05. 18. 18:04

Lengabor: Amiket felsoroltál sorozatok, azok azért nem átlag sorozatok. Például én egyiket sem szeretem a négyesből, nem az én műfajom, de az epizodikus nyomozós mellett a jó és igényesre (Broadchurch, Broen) nekem is kedvem van.

“Pedig nem akarom elhinni, hogy a magyarok többsége besavanyodott ember lenne, aki nem szeret/tud nevetni.”

Szeretnek nevetni, ott van a Showder Klub, a Comedy Central bemutatja, vagy bármelyik stand-up műsor, akár színházban. Akkor van Fábry, Bagi-Nacsa is, szóval igény van.

“De adhatnának szitkomblokkot is…”

Ez nekem is böki a csőröm. Modern Family, The Big Bang Theory csak a remek nézettséget hozókat említsem. De én főmúsoridőben adnám a Boston Legal-t is, mert jól lavíroz a humor és a dráma között, ezzel rá lehetne vezetni a nézőket a szitkomok felé. De bármelyik családi szitkomot lehetne adni (újat vagy régi), hogy az embereknél legyen igény ezekre. Utána jöhetnek a réteg szitkomok.

Novaja - 2013. 05. 18. 18:09

Hát nagyon gyenge a felhozatal. A Hannibalnak örülnék, de azt nagyon éjszakára tennék, szóval semmi értelme nem lenne. Amerikai fater, Supernatural, Bates Motel, HYMYM, hosszú lista lenne, de amúgy egy korábban szólónak igaza van abban, hogy a szappanoperák jobban mennek.

A jelenlegi Dallasnak örülnének egy páran.:d

Lengabor - 2013. 05. 18. 18:27

AJ: Amiket viszont te soroltál fel, azok pontosan átlagsorozatok. Az átlag többsége ezért is vevő rájuk. Tudom, te imádod az epizodikus darabokat, én meg nem. Neked pl. nem stílusod a Breaking Bad, nekem igen. Nem vagyunk egyformák.
Mondjuk a nevetésnél éreztem, hogy a Showder Klubbal fogsz jönni :D De én meg a standup semmilyen formájára sem vagyok vevő, az egyetlen, ahol elviselem, az a Louie című sorozat, mert ott jól van vegyítve a normális történetszállal (de látod, valószínűleg az sem lenne az RTL képernyőjére való). Az egy vagy kétszemélyes showk esetén pedig nagyban befolyásoló tényező, hogy mennyire tudjuk elviselni az adott személyt (pl. Fábryt). Aki mint embert nem kedveli, a műsorát sem fogja nézni.
Sokan a jogi dolgokat sem szeretik (én sem). Nálam ami jól lavíroz a humor és dráma között, azok a Showtime dramedy-jei, de azok is hol kötöttek ki? Viasst3 éjjel, FEM3 késő este, HBO (fizetős).

Tételezzük fel a következőt: RTL Klub főműsoridő
19:00 A semmi közepén
19:30 Nevelésből elégséges
20:00 Gátlástalanok
20:30 Az alelnök
21:00 Péntek esti vacsora
21:30 Trónok harca
22:30 Borgiák
23:30 Kaliforgia

Működne? Nem hiszem. És akkor még sehová nem raktam az általam említett 4 sorozatot. (Igen, szándékosan az HBO kínálatát vettem át, mivel az elég “réteg”, semmi esetre sem átlagos.)

Vagy TV2 főműsoridő:
19:00 Balfékek
19:30 Tesók/Simlisek/tök mindegy mi
20:00 Született szinglik
20:30 Cathy! Bajban nagy!
21:00 A férjem védelmében
22:00 Bajkeresők
23:00 Doktor D

Működne? Nem hiszem. Ezek közül engem mind érdekelne? Nem. Mindet minőséginek/érdekesnek/jónak tartom? Nem. De jobbnak, mint a megszokott kínálatot? Igen.

winnie - 2013. 05. 18. 18:34

“Hát nagyon gyenge a felhozata”

még egyik sorozat sem létezik, ezért nem hiszem, hogy lenne fogalmad a feljozatalról.

” A Hannibalnak örülnék, de azt nagyon éjszakára tennék, szóval semmi értelme nem lenne.”

hannibal már elég régóta megy itthon. ott van a listán a bemutatottak között.

AJ - 2013. 05. 18. 18:46

Lengabor: Ennyire drasztikus megoldást nem csinálnék, hogy egyből lenyomán a nézők torkán a szitkomokat. De értem mire gondolsz. De valamikor el kell kezdeni átszoktatni a nézőket arra, hogy vannak jó epizodikusok, átívelősök, szitkomok és sorolhatnám. Abban egyetértek veled, hogy egysíkú a kínálat, a minőségtől függetlenül.

Ha fiktív műsorrendnél tartunk, én magyar viszonylatban, RTL Klub-osként így variálnék, nem csapást mérve a nézőkre:

18:00: Híradó
18:30: Kvíz
19:30: Barátok Közt
20:00: Egyszer volt, hol nem volt / Boston Legal
21:00: A mentalista
22:00: Hannibal

És akkor a szitkomoknál:

20:00: Egy rém rendes család
20:30: Modern Family
21:00: The Big Bang Theory
21:30: 2 Broke Girls
22:00: Gyilkos elmék

Persze ez az én ízlésem szerinti műsorokkal van tele. De az érdemi sorozatok 21:00-kor kezdődnek, ezzel ugye kilőve kettőnél többet, ezen váltosztatnék.

Benjy - 2013. 05. 18. 18:53

“nem sablonos ügyek”

Ööööö what?? Ezzel azért lehetne vitatkozni.

Nem mellesleg nem az a probléma, hogy csak nyomozós sorozatokat akarnak adni, ott van pl Arrow ami nem krimi, és újdonság. Hanem az hogy a jelenlegi struktúrájuk bevált, és akárhogy nézi akárki egy bevált formát nem fog senki megbontani. Amíg Mentalist/Csont/Catle tartja magát, és hozza az embereket, addig nem érdemes semmi újat a helyükre beszervezni.

Tönkölykocka - 2013. 05. 18. 18:53

Freaks & Geekset azóta se adta le semmi, bár valószínűbb, hogy már nem is fogja.

Dave - 2013. 05. 18. 18:55

Lengabor: Nem akarok beleszólni a vitátokba, de elég fura műsorrendet állítottál össze.

Huh, nem kell még a jövő évaddal foglalkozni, olyan remek sorozatok is vannak, amiket nem mutattak be. Pl. a 2 Broke Girls simán jöhetne a Comedyre, a New Girl-ben nem vagyok biztos, mert itthon inkább a többkamerásak a kedveltebbek, pl. a Modern család nem nagy siker, de egy Friends-t akár hányszor ismétel a Viasat, nézett. A Jim szerint a világot, az Életem értelmeit és a HIMYM-et is ismételheti a Comedy, hisz nézett (bár arról nem tudok nézettségi adatot, de gondolom nem azért ismétlik őket agyba-főbe, mert rosszak)

amúgy az a gond, hogy a magyar csatornák nem bírnak el annyi sorozatot, amennyit kint leadnak, nincs hely. Ők nem kezdhetik 8-kor a sorozatozást, mert saját gyártások is vannak…

Dave - 2013. 05. 18. 18:56

Tönkölykocka: Én úgy tudom annak volt premierje, egy 10 percet láttam belőle, de ha jól emlékszem, szinkronosan.

Lengabor - 2013. 05. 18. 18:58

Dave: csak az RTL-es fikció a fura, a TV2-nél TV2-csoportbelieket használtam fel. Persze, hogy fura, de változatos, színes, más, mint a mostani – ezért nem működne. :)

fatal - 2013. 05. 18. 19:46

A Suitsot tuti bepróbálnám valamelyik csatorna helyében. Bár ez nem országos, hanem kábeles.

fatal - 2013. 05. 18. 19:50

Ja és persze a The Killinget :)

Novaja - 2013. 05. 18. 20:15

“Hát nagyon gyenge a felhozata”

még egyik sorozat sem létezik, ezért nem hiszem, hogy lenne fogalmad a feljozatalról.

” A Hannibalnak örülnék, de azt nagyon éjszakára tennék, szóval semmi értelme nem lenne.”

hannibal már elég régóta megy itthon. ott van a listán a bemutatottak között.

OFF

a felhozatalnál sajnos nem a tervbe vettekről írtam, de köszi a figyelmeztetést, nekem is feltűnt.:D

Amúgy igen, tisztelt winnie, tisztában vagyok a felhozatallal és a Marvel S.H.I.E.L.D.- nek örülnék:D

Jah és hogy a Hannibal itthon is megy? Vagyis nálatok, mert én NEM Hungáriában élek, nos jó nektek, de a szinkron nem az erősség, szóval maradok az eredetinél.

$$$$$ - 2013. 05. 18. 20:37

Orszagosra csak drama johet, abbol is inkabb a kevesbe szerializaltak es nyomozosakhoz vannak szokva az emberek.
RTL: a shieldet biztos beujitanam az Arrow melle meg talan a Rake-et mert az olyan house-os es szerializalt.
TV2: Ironside mehetne az elementaryhoz, es az Intelligence is lehetne siker.
Viasat3: kellene valamit felfuttatni a two and a half men -el, en a we are ment vagy a millerst biztos betennem, vagy mar nem mai, de two break girls
AXN: a misztikus sorozatok jol mennek, dracula, sleepy hollows, vagy crossbones jo lenne ide

Kis adokon meg mindegy, mert ugyse nezi senki :)

$$$$$ - 2013. 05. 18. 20:39

* nem szerializaltat akartam irni, mert szerintem hati ugyes lesz a Rake

Enrico - 2013. 05. 18. 21:47

Egyet értek Lengaborral a színesíthető műsörrendben. Mindenképpen ki kellene pucolni a 8-11 sávot és minden nap mást adni. Comedyket is, mind a két csatornának. Pl:

RTL klub:

6.00 Híradó
6.30 Barátok közt
7.00 Kvíz/Éjjel-nappal Budapest
8-11 heti sorozatok/realytik
11.00 Fókusszerű hírmagazin
11.30 valami beszélgetős műsor

8-11 sávban mehetne: Modern Family, The Middle, Suburgatory, Once Upon a Time, Revolution, THAAM, HIMYM, TBBT, 2BGs, M&M, Dancing with the stars, Arrow, The Vampire Diaries, Scandle, New Girl, Raising Hope, Castle, SCIok, Criminal Minds, Supernatural, Person of Interest, Gossip Girl, …

A testvércsatornája (RTL2) meg adhatná a kábeles műsorokat, ugyan úgy ahogyan kint, 10 től.

TV2:

6.00 Híradó
6.30 Jóban Rosszban
7.00 Big Brother/Kvíz
8-11

8-11 sáv:

The Office, 30 Rock, Community, Park, Nashville, Hart of Dixie, Beauty and the Beast, The Good wife, Hawaii five-0, Blue Bloods, Grimm, Bachelor, American Idol, Big Brother, Hell’s Kitchen …

A testvércsatornák pedig rengeteg realytit kapnának, meg sorozatokat.

Felesleges amúgy ennyi csatorna, elaprózódik az értékelhető műsor…

jim455 - 2013. 05. 18. 22:49

Nem új sorozat, de számomra érthetetlen, hogy senki, még egy viasat6 sem csap le a Walking Dead-re évek óta.
Na és egy esti szitkomblokkot én is várok régóta valamelyik kereskedelmi csatornánkra, de nem merik meglépni, pedig egy rtl-nek pl. nem sok vesztenivalója van.
Nem hiszem, hogy rosszabbul hozna pár sikeres szitkom a rejtélynél, vagy az igazságosztóknál. A TAAHM is remek nézettséget hoz a viasatnak, ha jól tudom a legnézettebb sorozatuk, pedig jópár drámát adnak.

Andro - 2013. 05. 19. 06:55

Én a Bates Motelt tuti megvenném mondjuk az AXN-re úgy késő estére. És jöhetne még az Orphan Black is.

Brynden Rivers - 2013. 05. 20. 11:14

Sit-com blokk-ra példa:
http://tv.orf.at/program/orf1/20130511/

Nem lehet hogy megvenni 3 sit-comot az jóval drágább, mint 5 Fókusz Plusz-szerű műsor?

piriattila - 2013. 06. 13. 16:26

Rebelde lehetne az RTL2.on,Classe 406 az RTL KLUBB-on,Mi Pecado lehetne az RTL2-on,La tempestad lehetne az RTL KLUBB-on,Corazon Indomable lehetne a Soroazt+-on,Amores Verdaderos lehetne az RTL KLUBB-on,Que Bonito Amor lehetne a Tv2-on,Mentir para Vivir lehetne az RTL KLUBB-on,Codigo Postal lehetne az RTL2-on,Cachito del Cielo lehetne az RTL2-on,La Mujer Vendaval lehetne az RTL KLUBB-on,Aurora lehetne az RTL2-on,RBD La Familia lehetne az RTL2-on,Cielo Rojo lehetne a Tv2-on,El Fantasma de Elena lehetne az RTL KLUBB-on,Relaciones Peligroas lehetne az RTL2-on,Rosa Diamante lehetne a Tv2-on,Perro Amor lehetne az RTL KLUBB-on,

Gyuriy - 2013. 07. 08. 16:49

Ha új sorozatokról van szó, akkor midnenképpen ajánlani tudom a TV2-nek, hogy a Mi pecado-t vegye meg. Ugyanis szerintem nagy garancia van arra, hogy sikert fog aratni a sorozat Maite Perroni főszereplésével, és egyéb helyeken azt írják, talán a Mi pecado várható Az Amit a szív diktál (Porque el amor manda) helyére. Úgy látszik egyenlőre, hogy a sorozat nem tudja megverni a Kettős játszmát, pedig ha későbbre tennék és a Veled is megtörténhet!-et későbbre tennék, akkor szerintem úgy lenne a jobb. A Bűnök és szerelmek megbukott. 8,5% volt a legrosszabb szám, amit hozott. A SuperTV2-n ment, és ami most ment a TV2-n, az ismétlés volt. A TV2-nek valami “hiper-szuper” reklámot kéne betenni, és megújítani a sorozatot. Nekem van egy ötletem, ami szerintem jó lenne. A Veled is megtörténhet! ha későbbre kerülne, akkor jobb számokat hozna (bár így is sikeres délután). Új sorozattal kéne előrukkolnia a csatornának a délutáni órákban, mégpedig a Mi pecado-val, amiről egy ideig azt hittem, hogy lesz, de csak kamunak bizonyult minden. Azt hittem végre megjön az esze a TV2-nek, és megveszi,, viszont úgy látszik valaki csak szórakozott mások álmaival. Beírta a wikipédiába, hogy szeptemberben lesz a TV2-n és A bűn szülötte lesz a címe. Nem értem a TV2-t. Régen bejött a fél hatos telenovella sorozatok, amik sikeresek is voltak. Meg kellett volna próbálni a Tiltott szerelem után a Mi pecado-t, vagy a Madre Lunát, és még sok sorozat van, ami még nem került bemutatásra. Itt van például a Marimar feldolgozása a Corazón Indomable. Régen nagy sikere volt este hét óra után a Marimarnak a TV2-n, most meg kéne valahogy ismételni. É így csinálnám (szerdánként ez lenne a “SON”-al együtt):
6:00 Étteremcsata -Hétfőnként Kedd: Alexandra Pódium ismétlések Szerda : Teleki Sámuel útján Csütörtök : Srác fakanállal Péntek : STAHL TV
6:55 Mokka
Közben : Hírek Reggel 7:30-tól 15 percben
9:45 Latin pofonok
10:30 Astro világ
11:30 Csoda Manhattanben
12:20 Monk – Flúgos nyomozó
13:10 Doki
14:00 Tények Délután
14:45 Bűnök és szerelmek
15:30 Az élet iskolája
16:15 Mi pecado (eredeti cím: Az én bűnöm)
17:00 Amit a szív diktál
17:45 Corazón Indomable (eredeti cím : Szilaj szív)
18:30 Tények
19:05 Veled is megtörténhet!
19:55 Áll az alku
20:50 Montecristo (rövid argentin filmsorozat)
21:40 Hazugságok gyűrűjében
22:40 Hazugságok gyűrűjében
23:15 Közben : Lenósorsolás
23:50 A szépség és a szörnyeteg
00:40 Ringer – A vér kötelez
01:30 Tények este
02:00 Montecristo (ism.)
02:50 Astro világ éjjel!

Szerintem így valahogy ki tudnának mászni a pácból, a Hazugságok gyűrűjében (török filmsorozat, “SON”) c. sorozattal nem biztos, hogy nagy nézettséget tudnának maguk mögé, de lehetséges, hogy sikerülne valamit kihozni. Az őszi “menetrend”-ben pedig azt láttam a TV2-n, lesz egy új reality show. Én így rendezném be (hétfőnként):
18:30 Tények
19:05 Valóságshow
20:00 Jóban Rosszban
21:00 NCIS
21:50 Észak és Dél (Küzey Güney c. török filmsorozat
22:40

Gyuriy - 2013. 07. 08. 16:57

Bocsánat, véletlen megnyomtam a küldés gombot. Íme a folytatás szerintem :

22:40 Észak és Dél

Délután maradna a műsor, és szerintem így nagyszerű lenne.

Lengabor:

A Chaty!Bajban vagy! egy több órás film. Nem értelek minek kel ilyen műsort írni, és utána azt berakni, hogy ez nem lenne így jó. Mert szerintem sem lenne úgy jó. A filmeket egybe kell leadni, nehogy már azokat is “szétmarcangolják”! Szerintem úgy ahogyan lenne kell. A filmek azok filmek,és megérdemlik a főműsoridőt, így is lesznek sikeresek.

Még egy sorozat amit nagyon érdemes lenne megvenni. Az pedig a Hispania, la leyenda – Hispánia – A legenda c. spanyol filmsorozat, ami azt hiszem történelmi tényeken alapul, bár ez nem biztos. A TV2 volt már első helyen, és remélem újra ez lesz De hogy megelőzzem a nagy cirkuszt. Várhatólag az RTL Klub elfogja hagyni Magyarországot (bár ezt nem tartom biztosnak, és szerintem nem is fogják ezt csinálni), mert jön a reklámadó. Remélem majd az állam megveszi a TV2-t, és kulturális műsorok is lesznek rajta. Az RTL meg, ha akarja akkor tegyen amit akar. Az utóbbi csatornában az tetszik, hogy sok új mexikói sorozatokat vesznek, és nem hagyják “kárba veszni” őket úgymond, remélem majd a régi sorozatokra is rámennek, például az M1. Itt van most a Pasión de Gavilanes c. kolumbia sorozat, ami A szenvedélyek lángjai címen fut, de nincs sikere. Ha az RTL nem foglalná a helyet, a TV2 és az M1 megtudnának egyezni, mármint úgy, hogy harcolni, ha lehet így mondani. Szerintem nagyon jó lenne, ha a két csatorna lenne, mert igazából az RTL csak a külföldi érdekeltségeket szolgálja, a TV2 pedig magyar, RTL meg van több országban is. Na mind1, majd meglátjuk, hogy mi hogyan lesz. Sorozatok pedig mindig lesznek, még ha felezve is, vagy negyedelve is. :)

Mária Lak - 2013. 07. 10. 07:54

Én a “Kuzey Güney ” c. sorozatot venném meg.Nagyon jók a szinészek.Kivanc Tatligul alakítása kiváló.Szerintem minden szereplő nagyon színvonalasan játszik.A téma is nagyon emberi,mozgalmas.Mindent megtalál a néző,mimt szerelem,szenvedés,a család szeretete.Tötökországban elnyerte az “Arany Pillangó” díjat,Kivanc a legjobb férfiszereplő díját.Több ország már megvette.Jó lenne itthon is látni mielőbb !

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz