login |

Pilot: The Goodwin Games

2013. 05. 27. 18:15 - Írta: human

10 hozzászólás | kategória: 2012/13, kritika, pilot-mustra,

Mi ez? Hát nem emlékeztek, amikor berendelték? 29 komment és semmi? Na, ezzel nem vagytok egyedül. Nekem sem ugrott már be, a FOX pedig eltemette komédiáját nyárra, így véletlenül sem lesz probléma azzal, hogy esetleg siker és be kell rendelni a folyatást. Ezzel kell leülni a The Goodwin Games pilotja elé.

A The Goodwin Games alapfelállása… Nos, kicsit más mint a fentebb linkelt posztban. Az öreg Goodwin 72 évesen meghal, 20 milliót hagyva a gyerekeire. Nem tudtam nem észrevenni, hogy az a család újra összehozására megy ki az egész sorozat, hiszen a fiatalok szinte már nem is beszélnek egymással, na, de majd most.

Mivel gyerekként sokszor játszottak otthon különféle többszereplős játékokat, így a végrendeletét úgy rendezi, hogy egy óriási játék végén a győztes kapja a pénzt, ezzel ráveszi a fiatalokat, hogy részt vegyenek abban amit tervezett. Különféle nyomokat hagyott hátra, rengeteg videófelvételt az ügyvédnél, ilyesmi. A temetése után el is indul a játék, amiben egyre kevésbé vonakodva vesz részt mindenki. Az öreg hiába nem beszélt velük sok éve, mégis pontosan tudja miképp manipulálja őket még a síron túlról is.

Azt kell mondanom, hogy ez nem a legtipikusabb sitcomfelépítés, főleg, hogy egykamerás sorozatról van szó. Teljesen filmes téma, széthúzva a tervezett sok évadra, amiből ugye nem lett semmi. Egész korrekten megírt karakterek, pár poén, patikamérleges gyerek mellékszál az érzelmekhez, ilyesmi. Kicsit érezni a fókuszcsoportozottságot, de azt is, hogy ebből idővel lehetett volna valami. Aztán persze lehet, hogy pont a későbbi részek miatt érezték a késztetést a sorozat eltemetésére.

A pilot nekem tetszett, ebben nyilván közrejátszott Scott Foley szereplése, meg Barney csaja is, és igazából T.J. Millert is kedvelem. Szóval egész jól van castingolva, ami mellé a korrekt rendezés már csak plusz. Oké, igazából a játékaspektus atipikussága az, ami miatt 7/10 eddig, és mindenképp folytatom amíg mennek a részek. Ez a hét.

10 hozzászólás Ne habozz!

Casey Novak - 2013. 05. 27. 19:03

Nagyon vártam, nagyon bejött, most bódogság van :)
Kár, hogy nem sokáig élvezhetem. Pedig tényleg nagyon jó lett a pilot.
De Miller fejét ütném szívlapáttal…Egyszerűen nem bírom leviselni. Nem is emlékszem, melyik színész irritált ennyire utoljára. A karakter is borzasztó, pont olyan, mint Luke a Modern Familyben, azzal a különbséggel, hogy Luke ennivaló, és jól áll neki a tettetett hülyeség, és 14 éves…
Viszont Jimmy kislánya szuperaranyos, lehet, hogy valahogy megkedvelteti velem az idióta apját, ha sokat szerepeltetik.

Niki - 2013. 05. 27. 19:35

Jó pilot volt, meglepően nagyon tetszett. Pörgős volt, jók a karakterek, mindenképpen megnézem a maradék részeket, talán kerek történet lesz.
Foley-nak pedig valami miatt nagyon erős, pozitív a kisugárzása:)

Tényleg elgondolkodtató, hogy miért nem adtak a sorozatnak esélyt sem. Jó ideje mentek ismétlések keddenként, voltak hosszú üresjáratok. Van itt valaki hozzáértő, aki tud értelmes magyarázatot adni?

winnie - 2013. 05. 27. 20:04

nincs valasz, maximum valami nem publikus, szinfalak mogotti (az irok akartak, a gyartoval nem akartak kozoskodni, ki tudja). semmibol nem allt volna az idol mogott beprobalni, “hatha”-alapon. meg akartak olni a sorozatot valamiert, 13-rol 7 reszre vettek vissza a berendelest, stb.

mkfad - 2013. 05. 27. 20:25

Kár érte! Jó lehetett volna!

Jimmy kislánya:
http://www.youtube.com/watch?v=P8Tv1PrjPyk

Pityuerez - 2013. 05. 27. 21:32

Nekem is tetszett a Pilot, simán vevő lettem volna ebből többre is!
Amíg adják én (is) maradok, főleg, ha csak 7 rész lesz!

cyborgwings - 2013. 05. 28. 11:44

én azért kitartóan vártam és nem is csalódtam, nagyon bejött a pilot. kár, hogy nem lett legalább teljes évadra berendelve. annyi a bánatom, hogy én nem bírom millert és a korábbi hapsit szívesebben nézegettem volna, mert tetszik az ábrázata. persze a nevét meg nem tudom…

Gevin - 2013. 05. 29. 16:33

A Pilot baromi jó volt!

Nagy kár érte, hogy eltemették.

Casey Novak - 2013. 05. 29. 22:30

A második rész már annyira nem fogott meg, kicsit olyan érzésem volt, mintha a pilot vége lett volna, csak külön adták le. Hiányoltam a “játékot”. Jó, volt benne családi egymásra találás a végén, az öreg kazettái meg egyszerűen zseniálisak, de most nem volt semmi kihívás a tesók előtt.
“Who ARE you??” :D

Kajuska - 2013. 05. 30. 11:26

Az első rész nagyon tetszett, tuti végig maradok és élvezem amíg lehet.

Bpeti12 - 2013. 06. 01. 12:01

Elijah karaktere nagyon tetszik,és a gyerekszínész is jó,nem akarom levetni magam az Empire State Building tetejéről minden megszólalásánál, mint néhány esetében.Szóval tetszik a sorozat, nagy kár, hogy a halálba született.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz