login |

Az utolsó részek előtt

2013. 06. 02. 14:20 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: kampány,

Mint arról már korábban beszámoltunk, a Burn Notice kaszát kapott, így a mostani szezon lesz az utolsó, viszont legalább azon nagyon kevés sorozatok közé fog tartozni, melyek lezárást kapnak. A plakát is elég beszédes. (Sosem hittem volna, hogy Anyut megtartják végig…)

A képet elnézve azért sajnálom a dolgot – véget ér egy Miami-ban forgatott sorozat ér, és a másik, a Magic City is esélyes lehet a kaszára a 2. évad után, ha csak a tavalyi szinten teljesít. Igaz, hogy van egy The Glades-ünk, de az inkább Florida, mint Miami. (Nem mellesleg, mintha rájárna a rúd Miami-ra, hiszen még a Los Angeles-ben forgatott, de Miami-ban játszódó sorozatok is kaszát kapnak mostanság, ld. CSI: Miami, Dexter vagy The Finder.)

9 hozzászólás Ne habozz!

guzaf - 2013. 06. 02. 14:57

az utolso par evad kezdett nagyon ellaposodni (OMG mindig van +1 fogonosz akirol eddig nem tudtunk, stb..) de mindent egybevetve kellemes sorozat volt, az elso evad pedig nagy meglepetes, amikor csak ugy random beprobaltam (:

LuPuS - 2013. 06. 02. 15:26

már a legelején írtam, hogy miként és hogyan lesz ebből 6-7-8 évad.
mindig van egy nagyobb kutya/hal ( valamilyen állat) aki Michael útjába kell álljon, hogy legyen valami

igaz ellaposodott kissé a sorozat az utolsó 3 évad számomra csak 40 perc unaloműzéssé aljasodott, de néztem tovább mivel a végén Michael lesz aki olyan tisztára mossa az ügynökséget, hogy csak na….

ami kissé idegesített a családi szál és főleg ANYU aki két rész alatt vált egy selejtes szülőből RED szintűvé
Na ANYUKA folyamatos idegesített

persze ennke is Michael itta meg a levét ,aki előtte kimélte a családot még akkor is ha véletlenül a szomszédban kellett rendet tenni az ország érdekében , még akkor sem vnta be a családot csaka barátokat, most akár a garázsból is indíthatná a titkos országmentő akcióit….

na mindegy hiába fanyalgok itt várom , hogyan is zárják le….

Benjy - 2013. 06. 02. 17:50

Egyre közeledik a premier, és egyre nagyobb a szkepticizmusom a folytatással kapcsolatban. Nem tudom, hogy fognak kijönni jól abból, amit a fináléban felvázoltak.

Kicsit olyan érzésem van, mintha egy külső hatás nyomására butították volna le a sorozatot. A főszálhoz már régen sem értettek ezt elismerem, de szomorú, hogy míg régen ez egy hatalmas nagy fekete pont volt a sorozatban, mostanra inkább csak egy apró kellemetlenséggé vált a többi negatívum mellett.Képtelen vagyok megérteni, hogy a sorozat legnagyobb erényét, a hangulatát miért kellett kiherélni, és most már a karakterekét is elkezdték leamortizálni.

Jelen állás szerint, ha megkérdezné valaki, hogy hiányozni fog-e a BN, azt mondanám, hogy Isten Ments! Elkeserítő, pedig annó az első 3 évadot 1 hét alatt daráltam le. Régi szép idők…

NPeete - 2013. 06. 02. 19:43

Én az első évadot végignéztem, de pl. pont anyukát utáltam annyira, hogy egyáltalán ne vegyem magam rá a folytatásra…

Brynden Rivers - 2013. 06. 02. 22:18

Akkor az első 3 évadot érdemes ledarálni?

winnie - 2013. 06. 02. 23:00

szerintem nem: http://www.sorozatjunkie.hu/2009/08/07/elsokbol-lesznek-az-utolsok/

oké, vicces a dolog, mert amit próbáltam az első 2 évadból az rémes volt, utána viszont a 3. évad berántott. lehet, hogy ezért sem zavar a “minden évadban egy még gonoszabb” felállás. más viszont láthatóan az elejét szerette inkább.

affene tudja. mindenesetre nekem biztos jobban bejött volna, ha nincs ennyi magánélet benne.

Benjy - 2013. 06. 03. 00:01

Brynden Rivers: Ha nem is mind a 3 évadot, de az első évadból pár részt érdemes megnézned, persze ha érdekel a téma.

Amúgy a főszállal kapcsolatban nem az a gond, hogy a “minden évadban egy még gonoszabb” felállás jellemző, hanem az hogy ezt szinte minden évad végén ugyanúgy tálalják. Kb. mint a Mentalistben, csak itt még letisztultabb az egész, hogy a hülye is észrevegye, hogy a szezonfináléig akarják kihúzni.

Hunnenkoenig - 2013. 06. 03. 11:10

En sajnalom.
Imadtam a hangulatat es föleg a szereplök miatt el tudtam volna nezni meg evekig.

Tavaly mikor Miamiban jartam, meg akartam keresni a föhadiszallast, de aztan nem került ra sor sajna. Pedig mar Google Mapson is megvolt.

En nagyon megszerettem Miamit es Florida mindig is a kedvenceim köze tartozott. Kar, hogy ilyen keves film es sorozat keszül ott.

El sem tudom kepzelni, hogy tudjak Miamit Los Angelesben reprodukalni, hiszen teljesen különböznek egymastol.

lalakov - 2013. 06. 04. 20:41

“Jelen állás szerint, ha megkérdezné valaki, hogy hiányozni fog-e a BN, azt mondanám, hogy Isten Ments!” Nekem kettős érzésem van. Egyre jobban bánt, hogy vége lesz, míg a 6. évad végén nem így éreztem. Na persze lehet ez az érzés megfordul az első rész megnézése után. :) Viszont mindenképpen kéne egy Miamiban játszódó új sorozat.
Madeline a legjobb. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz