login |

Baby Daddy: kezdett a 2. évad

2013. 06. 04. 18:53 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: kritika,

human utálta a pilotot, szerintem annyira nem volt rossz – végig is néztem a Baby Daddy teljes szezonját. Egyrészt mert a kisbabás téma valamilyen szinte flashback számomra, másrészt mert a központi halvány romantikus szál aranyos volt. Persze a Baby Daddy már a kezdetekben sem olyan sorozat volt, amit ajánlottam volna fűnek-fának, mindössze egy csontegyszerű, tipikus poénokkal operáló többkamerás komédia volt, amiben volt valami báj. Kár, hogy az S1 végére a báj helyét az unalom vette át. És a 2. évad sem kezdődött sokkal jobban.

Úgy tűnik, hogy a Baby Daddy inkább azon sorozatok közé fog tartozni (még legalább egy ideig), amelyekben nem hozzák össze a szereplőket, hogy mondjuk együtt babázzanak, inkább új karaktereket teremtenek, hogy távol tartsák őket. Ezúttal Matt Dallas érkezett a Kyle XY-ból, hogy bekavarjon, s miután kikerül idővel a képből, akkor is lehet nyúzni a szerelmi háromszöget Riley és a tesók között, ami… Nem tudom, szóval nekem nem tűnik annyira érdekesnek.

Szóval a Baby Daddy 2. évadja ott folytatta, ahol az előző szezon abbahagyta – akinek nem volt gondja a szezon vége felé, az nyilván élvezni fogja a mostani szezont is, vagy legalább a kezdését, én pedig szerintem csendben megsuhintom a kaszát, mert a 3-4/10-es szint nem elég a nézéshez. Nem az a gondom, hogy nincsenek zseniális poénok vagy karakterek (azok eddig sem voltak), inkább a tipikusság zavar, valamint az, hogy az a kevés frissesség is eltűnt a sorozatból, amivel egy ideig rendelkezett.

Nem feledni, az ABC Family már a premier előtt berendelte a 3. évadot, s bár a részek száma nem annyira tiszta, de 20-30 plusz epizód is érkezhet idővel a mostaniakon kívül.

5 hozzászólás Ne habozz!

goodjohnwin - 2013. 06. 04. 20:25

amúgy az anyuka karaktere most az átlagosnál is idegesítőbbre sikerült, felfedezni vélek benne valamit a 2 Broke Girls Sophiejából

lappa - 2013. 06. 07. 12:41

Á, nálam még mindig guilty pleasure. :)
Pedig elég hitvány, és sokkal jobb szitkomokat kaszáltam most évad végén időhány miatt, de ebben mégis van valami aranyosság, ami miatt maradtam.

KaylaHam - 2013. 06. 10. 18:37

Tényleg nem a legjobb szitkom, de engem megfogott az aranyossága. :D

laza_kivi - 2013. 06. 16. 20:56

Hát azt kell, hogy mondjam, hogy első évad után hatalmas visszaesés, az még aranyos volt. Mostanában meg annyira unalmas, plusz sokszor idegesítőek a karakterek…

era_147 - 2013. 07. 08. 22:44

tudom nem sok embert érdekel ez a sorozat ( meg ez a komment sem ), de olyan jókat nevettem a második részen, hogy egyszerűen ki kellett írnom magamból :)imádnivaló!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz