login |

Psych: vége a 7. évadnak

2013. 06. 05. 22:05 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: kritika,

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a Psych-évadzárón abszolút nem éreztem, hogy az idei utolsó részt látom. Még úgy sem, hogy rengeteg minden változott a karakterek életében. Aztán a végén a későbbi musicalt reklámozták, és csak akkor csaptam a homlokomra.

Hogy mi történt idén? Enyhén spoileres lesz, de nem akarnám tovább mögé tenni. A legfontosabb szerintem az volt, és erre már vártam is: Juliet és Shawn között bevetettek egy várható zavart. A dráma ezen része szerintem teljesen rendben volt, ahogy a végső feloldása is. Nem húzták sokáig a hercehurcát, lehet ha jövőre nem a valószínűsíthetően utolsó évad jönne (bár rendeltek bele plusz részt, de Lawson ugye országos sorozatba megy szerepelni), akkor máshogy tettek volna.

Sajnálom kicsit, hogy vége lesz majd a sorozatnak valamikor, mert idén is olyan szintet hozott, amit még elnézegettem volna egy darabig. Vicces, de pont az erőltetetten különlegesnek szánt 100. epizód szerintem nem lett jó, ellenben amikor Shawn indult a polgármesterségért, vagy amikor Gus munkahelyén voltak gondok, na akkor szakadtam.

– I’m the only person in Santa Barbara that’s gonna vote for you!
– Perfect, that means I have the black vote!

Viszont ha már szóba hoztam Gus-t, akkor meg is kérdezném, hogy mi a fenét műveltek vele? Az évad első felében egyszerűen annyi volt a szerepe, hogy mindig csak a hasára gondol. Később szerencsére ebből visszavettek, de egy darabig csak néztem, hogy ezt miért így csinálják. Ebből a szempontból az erdőben játszódó rész volt a mélypont, akármilyen jó nőt is tettek melléjük.

Mondom, korrekt évadot kaptunk, még így a 7. környékén is. Bár nem tudnak igazán megújulni, főleg, hogy erős átívelő szál már nincs, de hozzák a szintet. Aztán meglátjuk, hogy mi lesz a folytatásban, hiszen a finálé egy kicsit igyekezett megzavarni az állóvizet, átrendezni a helyzetet.

3 hozzászólás Ne habozz!

Nikki - 2013. 06. 06. 00:17

Kellemes kis sorozat, egy egyedi és üde színfolt. Mindig tudom, mit kapok, és ez jó. Egy laza, vicces, könnyed szórakozást. Nagy arcok, külön-külön és együtt véve is :)

Brynden Rivers - 2013. 06. 08. 00:13

Remek évad volt, sokkal jobb mint az előző. Mondhatjuk, hogy magára talált a sorozat.

A 7×04 mexikós rész, 7×13 a versengő nyomozással is nagyon szórakoztató volt, a “Right Turn or Left for Dead” drámai rész pedig egyenesen zseniális volt.

Psych – The Musical 2013 december – erről tud valaki valamit?

Danee - 2013. 06. 23. 12:59

Nagyon bejött az évad, kár, hogy lassan vége.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz