login |

Men at Work: vége a 2. évadnak

2013. 06. 10. 14:49 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: kritika,

“Mindent felteszek”-mentalitással ugorhatott a csatorna a Men at Work második évadjának. Ezt ott realizáltam, amikor egy részen belül két nagyobb vendégsztárt is szereztek. Mindent megtettek, hogy lehessen promózni és sokan belenézzenek a részekbe, a kérdés inkább, hogy a poénok készen álltak-e erre.

Ugye az évad premierjéről nem túl pozitívan nyilatkoztam, de szerencsére az volt a lement 10 részből talán a legrosszabb. Utána inkább visszatértek a több interakcióra a főszereplő csávók között. Újra haversitcom lett a Man at Work, szívatták egymást meg minden ami ezzel jár.

Ami feltűnt, hogy Neal karakterével nem tudnak mit kezdeni. A többiek teljesen összeillenek, aztán mintha erővel lenne melléjük téve Neal. Elvileg sok konfliktust old meg, vagy görget tovább, de inkább olyan mindenesként lenne írva. Mondjuk ezen még túl tudja tenni magát az ember, hiszen a többi működik, már a többkamerás sitcomok között nézve.

Na és a vendégsztárok (már persze sorozatos szinten). Muszáj még egyszer szóba hoznom, mert még engem is meglepett, amikor két ismert arcot is simán ellőttek egy részen belül. Jason Lee feltűnik, oké, poénos jelenetet kapott, erre jött mellé Ben McKenzie is hülyülni.

Még azt akartam megemlíteni, hogy a finálé olyan volt, mint a premier. Amikor elővették a Hangover-formulát, akkor már csak néztem, hogy ezt a mi a fenének erőltetik. Akartak egy nagyobb szabású részt csinálni, úgyhogy raktak felesleges feszültséget a barátok közé, szappanoperás baromságot, kivették őket a munkahelyükről, szóval mindennel szembementek, ami miatt ez a sorozat jó. Köszönjük.

7 hozzászólás Ne habozz!

paranoid android - 2013. 06. 10. 15:50

Nem sok többkamerás sitcomot nézek, de a Men at Work valahogy működik számomra. A gyenge kezdés után ez az évad is remek szórakozás volt, nekem a finálé is tetszett az erőltetett Hangover dolog ellenére is (amit tényleg hülyeség volt elővenni, főleg a rész utolsó öt percére). A humorral nem volt gond, és a karaktereket még mindig bírom, főleg Milo és Gibbs volt jó idén, bár azzal egyetértek, hogy a poénok leosztásánál Neal-nek nem sok minden jutott.

winnie - 2013. 06. 10. 15:52

ezt a kommentet én írtam, csak valamiért paranoid android néven jelent meg.

oké, nem is, de szóról-szóra ezt gondolom én is:)

human - 2013. 06. 10. 15:59

na de ezt írtam én is :)

winnie - 2013. 06. 10. 16:00

nem is, mert te sok többkamerásat nézel!:)

Casey Novak - 2013. 06. 10. 22:22

Tetszett az egész évad, jóféle kis sori. Neal háttérbe szorulása nem is baj, ha ritkán megszólal, az általában aranyat ér, de többször nem is kell.
Vannak eléggé kiszámítható poénok, (az uccsó részben a “nagy csavar” például), de akkor is mosolygok, ha tudom mi lesz a mondat/jelenet vége, és azt rendre meg is spékelik valamivel, amire viszont nem számítottam.
Remélem egyik fiúnak sem hoznak be tartós partnert, Nealnek jól áll a házas élet, imádom a feleségét, pedig eleinte idegesített, de a többieknek nem kell erőltetni. A TBBT-t is úgy rontották el.
Az új főnökasszony annyira nem bejövős, de ki lehet bírni.
A kedvenc részem magasan a 2×06 volt, Tyler sztorija állat volt, Jason Lee-n meg annyit röhögtem, meg sem kell hozzá szólalnia!

El-ahrairah - 2013. 06. 10. 23:47

Jópofa, de azért az első évadnál érezhetően gyengébb lett.

Kocsolas - 2013. 06. 11. 03:09

fura ez a sorozat mert igazából senkinél nem ajnároznám, hogy ahh úristen mennyire jó azonnal kezdd el nézni, de mégis valahogy szívesebben tenném a nála jobbaknak mondott sitcomok felét, mint ezt

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz