login |

10 hozzászólás Ne habozz!

Lengabor - 2013. 06. 12. 14:30

Annyit mondanék, hogy nekem baromira adta a rész, kiválóan szórakoztam rajta, igazi minőségi angol komédiának néz ki ennyiből is. Utoljára a Hogy ne éld az életed című gyöngyszemnél éreztem hasonlót. Mondjuk az elég szürreális élmény volt, hogy Roger (az ufó az Amerikai faterból) magyar hangját hallottam viszont, de a jó értelemben. Tudom, hogy Pusztaszeri művész úr annál sokkal több, de szerintem az lett élete legjobb szinkronja. Sajnos itt is igaz az angol darabok átka, miszerint rövid évadokkal dolgoznak.

Magyar hangok:

Tamsin Greig – Bertalan Ágnes
Paul Ritter – Pusztaszeri Kornél
Simon Bird – Hamvas Dániel
Tom Rosenthal – Szabó Máté
Mark Heap – Kerekes József

Magyar szöveg: Dame Nikolett
Szinkronrendező: Szalay Éva
A szinkront az HBO megbízásából az SDI Media Hungary készítette.

ldavid - 2013. 06. 12. 14:45

nem is lett rossz

AJ - 2013. 06. 12. 14:53

Remek sorozat, sőt, az utóbbi idők egyik legjobb brit szitkomja, szerintem. Az én kedvenc részeim mikor jön a nagymama és az udvarlója, a házautós, de igazából bármelyiket lehetne mondani.

A szinkronhoz annyit, hogy Bertalan Ágnes remek, még hasonlít is az orgánumuk. Ellenben, Pusztaszeri Kornél nem való rá. A Boston Legal-ben nagyon jól illik Clerance-re, de ide kicsit öblösebb, idősebb hangot képzeltem el, mondjuk Forgács Gábort.

Adam-nél furcsa Hamvas Dániel, mikor néztem angolul az ő hangját passzoltam, ki lehetne. Johnny-nál viszont jó Szabó Máté. Kerekes József szintén jó, mondjuk azt, amit az eredeti színész csinál nem lehet visszaadni.

Angolul nézzétek ezt a sorozatot, mert úgy még jobban ütnek a poénok és az egész, már-már színházas hangulata. De, a szinkron nem lett rossz.

sherlock20 - 2013. 06. 12. 15:33

Egyik legzseniálisabb komédia, várom már a 3. évadot nagyon! :D
Szinkron meg egész korrekt lett.

drzs - 2013. 06. 12. 19:51

szokásos…: az eredetiben minden szava külön poén, magyarul meg csak nagyrészt rinyálás meg kiabálás lett belőle

CsipiK.O. - 2013. 06. 12. 21:43

Szabó Máté? akkor megnézem

Ruby - 2013. 06. 13. 00:31

Én a papának Kárpáti Leventét gondoltam anno, mert szerintem hasonlít a hangjuk.

Zirowe - 2013. 06. 13. 12:05

Multkori 3. evados iras kapcsan lettem kivancsi, aztan allamvizsga elott ket nappal egyben daraltam le az osszes reszt, szamot meg utt dudolgatom.
Nagyon jo sorozat! :)

SS konyves resz mindent visz, illetve erre is lehet drinking gamet alapitani, felest inni mindig, amikor elhangzik a what szo. :D

Miki - 2013. 06. 13. 17:03

Ez a Szalay Évácska nem valami jó szinkronrendező :s Bertalan Ági,Szabó Mátés hang jó, a többi közepesen jó.Pusztaszeri szerintem nem jó. Ez az Évácska a telenovellák szinkronját is el szokta rontani. Az RTL2-n látható Több,mint testőrben is nagyon nagy szinkronhibák vannak,amit szintén ő rendezett.

slawter - 2013. 11. 10. 19:24

Hát ez kiábrándító, és borzalmas. Nem csak az eredetihez képest, hanem ha önmagában nézném, akkor is nagyon gyenge munka. Brrrr…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz