login |

Emmy kerekasztal-beszélgetés: Komédia színészek

2013. 06. 18. 17:00 - Írta: CyClotroniC

11 hozzászólás | kategória: insider, video, , , , , , ,

Az eddigi egyik legerősebb kerekasztal-beszélgetés a tavalyi komédia színészek csapata szállította, rengeteget is lehetett rajta röhögni (érdemes pótolni, ha valakit érdekel az ilyesmi), ám az idei felállás kicsit komolyabbra sikerült.

Adam Scott (Parks and Recreation), Eric Stonestreet (Modern Family), Fred Armisen (Portlandia, Saturday Night Live), Jake Johnson (New Girl), Jim Parsons (The Big Bang Theory) és Matthew Perry (Go On) hatosából talán Scott és Stonestreet volt a legbeszédesebb, a beszélgetést pedig a gyerekkori ambícióikkal és a humorhoz való hozzáállásukkal nyitották.

Eddig ők időztek el a legtöbbet a rajongók és a színészek viszonyán és a fura találkozásokon, kéréseken is. Megtudhatjuk azt is, hogy van-e amit törölnének inkább az önéletrajzukból, vagy hogy milyen amikor valakit szorosan összekapcsolnak egy szereppel, és mindig külön csemege, ha valaki olyan, még junkie-k számára is ritka komédiákat ajánl, mint a Delocated vagy a Nathan For You.

Volt azonban két nagyobb témakör a beszélgetés első felében, amik színes válaszokat hoztak. Az egyik ilyen az improvizáció meglétét vagy hiányát érintette, és míg a The Big Bang Theory vagy a Modern Family esetében nagyon durván követik az utasításokat a színészek, addig a New Girl-nél mindig készülnek imprós felvételek is, és a showrunner, Liz Meriwether is nyitott a színészei ötletére, még ha mindig övé is a végső döntés, de éppen emiatt nem fél senki hozzáfordulni az agyszüleményeivel.

A másik a klasszikus Mit változtatnál meg a tévézésen? témakör volt. Perry szerint pénzkidobás 100 pilotot leforgatni, ha csak 7 készül el belőle, Stonestreet a meghallgatásokon változtatna, mert nem olyan közegben zajlik, ahogy majd dolgozniuk kell később, míg Scott receptje elég egyszerű: válassz egy megbízható, kreatív showrunnert és hagyd dolgozni, ahogy akar. A videót a tovább mögött találjátok.

Az eddigi 2013-as beszélgetéseket itt találjátok:

– dráma színészek
– dráma színésznők
– dráma showrunnerök
– komédia showrunnerök

11 hozzászólás Ne habozz!

Imre - 2013. 06. 18. 17:35

ezekhez lehet találni valahol legalább egy angol feliratot? a tavalyihoz is érdekelne

mgitta - 2013. 06. 18. 19:36

Huh, ez jó volt :) Mindig szeretem látni, hogy adott színészek mennyire hasonlítanak a sorozatban eljátszott karakterük jellemére, vagy mennyire nem.
Matthew Perry a való életben is egy kicsit fanyar, szarkasztikus, de látszott, hogy hihetetlen nagy tapasztalata van emögött a showbiznisz mögött.
Jake Johnson nekem egy az egyben Nick volt, nem tehetek róla.
Eric viszont teljesen más, mint Cam, sokkal nyersebb és sokkal férfiasabb. Őt szívesen megnézném valamilyen “keményfiú” szerepben, mert szerintem tudná hozni.
Jim Parsons többedszerre is bizonyította, hogy egy szerény és nagyon kedvelhető ember Sheldon karaktere mögött.
A másik kettőnek nem nézem a sorozatát (tudom, én hibám), de mindketten szimpatikusak voltak.

winnie - 2013. 06. 18. 22:47

mgitta: az american horror storyban talan gyilkos volt stonestreet:)

Dregnarr1 - 2013. 06. 18. 22:54

Uhh, micsoda nevek egy kupacon. Mindenképp megnézem!

cyborgwings - 2013. 06. 18. 23:03

winnie: emlékeim szerint inkább áldozat volt. :)
viszont nagyon érdekes, hogy egyáltalán nincs “kreditálva” az imdb-n. tudom, tudom… de akkor is.

cyborgwings - 2013. 06. 18. 23:07

ó, bocsánat, tovább olvasgattam a témában és látom, hogy a 2. évadban is visszatért. ezt nem tudtam, mert baromira nem jutottam tovább az 5. résznél.

CyClotroniC - 2013. 06. 18. 23:16

Én nagyon nem emlékszem rá a második szezonból, pedig féléve sincs, hogy láttam, az elsőre viszont nagyon is. :O

Imre: az idei videókon már van automatikus felirat, ami szerintem valami hangfelismerő softwares cucc a YouTube-on, ennek köszönhetően 20-30%-ban félrefeliratozza a dolgokat elég durván.

Vodor - 2013. 06. 19. 01:20

Mathew Perry szerintem leszedette az lay 2194 pilotját, mert már nem találtam, azért elég gázosnak tűnik így is:

http://www.youtube.com/watch?v=iBaDqNGLgv0

Brynden Rivers - 2013. 06. 19. 14:38

Joel McHale úgy hiányzik innen.

lostgab - 2013. 06. 19. 17:01

Végre volt időm megnézni. Annyira tetszett, ahogy Perry mondta, mennyire kifordulnak az emberek magukból, ha visszautasítja őket. És tök jó, hogy az autogram szerintük nem ciki :)

cyborgwings - 2013. 06. 22. 21:30

most sikerült rábírnom magam a múltkori drámás fiúk borzalma után, hogy ezt is megnézzem és k.rva jókat röhögtem, úgyhogy ha a tavalyi ennél sokkal jobb, akkor mindjárt nekiesek annak is.

érdekes volt, hogy ugyan itt is volt gazdagon ööö-zés meg junózás, de valahogy mégsem voltak annyira szétesettek, össze tudtak rakni több értelmes mondatot egymás után, és így nem volt meg az a kínos érzet, mint a drámánál. hát amiatt azóta is rémálmaim vannak, komolyan mondom.
mindenki tök szimpatikus volt és jól működött a csapat úgy egészében is.
ha nem utálnám annyira a többkamerát meg az áldokumentarizmust, akkor ezek után simán nekiállnék a tbbt-nek meg a parksnak. de utóbbit már próbáltam, tényleg nem nekem való, előbbit meg halogatom évek óta, hogy jó, jó, majd egyszer.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz