login |

Melissa and Joey: kezdett a 3. évad

2013. 06. 19. 18:23 - Írta: Casey Novak

14 hozzászólás | kategória: kritika,

Visszatért a szőke bürokrata és a testépítő dadus. Méghozzá rögtön a közepébe csapva egy álkonfliktussal, ugyanis Joe ki tudja hányadszor ráeszmélt, hogy ez a munka nem neki való. De azért, hogy egy kis csavar is legyen benne, most nem a volt üzletember tör ki belőle, hanem egyszerűen fölöslegesnek érzi magát, mert a gyerekek felnőttek, és nincs rá többé szükségük. Az izgalmas kérdés, hogy végül Mel rábeszéli-e Joe-t a maradásra, vagy megválunk tőle, nos, valójában nem is olyan izgalmas.

Nem titok, Joe marad, – ezzel együtt még legalább két évadra, korábban olvashattatok a berendelésről -, de az indok sokkal érdekesebb, mint amire számítottam. Mert bizony, a két ifjú tényleg nem gyerek már, (Rydert alig ismertem meg!), de problémáik továbbra is vannak, és igenis szükségük van a felnőttek vezetésére, segítségére. A tovább mögött spoileresen kiderül, miért.


Nem halálosan komoly drámai kérdést vettek elő az írók, de valahogy mégis kilógott a sorozat profiljából egy kicsit, hogy Rydert a kábítószerrel (na jó, füves cigivel) kapták rajta egy iskolai programon, és a tanév hátralévő idejére felfüggesztették. Mel és Joe elhatározzák, hogy ők fogják otthon okítani a srácot, hogy ne maradjon le a tanulmányaival, így Joe-nak is van miért maradnia.

És a tanagyag súlypontjainak meghatározásával kapunk még egy területet, ahol a két “felelős felnőtt” újra vitatkozhat, mert természetesen ebben sincs egyetértés köztük. Mint ahogy legtöbbször semmiben, és még mindig ez a sorozat legjobb és megunhatatlan vonása: ahogy Melissa és Joey szívatják egymást, az gyönyörű. Közben pedig ott van még mindig az elejétől nyilvánvaló “dolog” kettejük között. Joe talán még maga sem jött rá, hogy Mel nem pusztán a főnöke, Melissa már nyíltabban gondolkodik erről, de másnak be nem vallaná. Pedig már Lennox is észrevette.

Is this about losing an employee, or is it something… more?

És ha már Lennox. Természetesen újabb lovagja van (Sterling Knight), és Taylor Spreitler remekül hozza a dolgokat gyakran túlreagáló, éles nyelvű, talpra esett kiscsajt. Az első részben nem sok vizet zavart, volt külön történetszála, ami aranyos volt, de remélem később fontosabb szerepei lesznek.

Vártam már nagyon ezt az évadot, olyan jó kis laza, egydimenziós poénokkal operáló, kedves sorozat ez. És érdekes módon még nem mentek az agyamra az “összejönnek-e már végre”-dologgal, mert az is csak egy plusz réteget ad Mel és Joey kapcsolatának. Mondjuk most azt is el tudom képzelni, hogy talán évad végére meglépik, és összehozzák őket, és a 4.-ben mármint pár ügyeskednek tovább, de ki tudja. Először nézzük végig a 3. évadot.

Ui: Nem szoktam ilyen felszínes dolgon fennakadni, de mit csinált Joe a hajával? Az a szín bántja a szemem.

14 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2013. 06. 19. 14:53

bepróbáltam az egy-ket reszes instant kasza utan ezt a reszt, amikor volt a premier, de megint csak nem jött be, nem az én stílusom, nem nagyon vicces, bár a kiscsaj tényleg jó. az vicces volt benne, hogy a rész elment arra, hogy a sorozat alapkoncepcióját igazolni próbálják:) ennyire nem gondoltak bele?

winnie - 2013. 06. 19. 14:53

(ja, ami külön poén, hogy a rajongói fórumok szinte csak arról szóltak, hogy milyen haja volt joey-nak. mármint, hogy volt haja. szörnyülködés volt, de ehhez nem tudok érdemben hozzászólni.)

Dregnarr1 - 2013. 06. 19. 18:39

Nekem nagyon tetszik a sorozat, mindegyik karaktert kedvelem, és kellően jó poénokkal szapulja egymást a két főszereplő, így a nevetés is garantált. Na meg MJH<3

A legjobb, hogy ugye Hart Productions készíti, vagyis családon belül megy az egész. Az évadonként plusz berendelésekkel (30+ évadok vannak) meg nincs hiány semmiből:)

Nálam az állandók között van a sorozat. Nem kiemelkedő, de minden megvan benne, ami ahhoz kell, hogy igen jól szórakozzak rajta.

Tuonela - 2013. 06. 19. 18:59

Nagyon jó sorozat szerintem is. Az első két évadban csak gyűjtögettem az epizódokat, hogy “majd egyszer megnézem”, aztán nemrég azon vettem észre magamat, hogy pár nap alatt ledaráltam az egészet. Még szerencse, hogy nem sokkal utána jött is az új évad, ami úgy tűnik, hasonlóan jó lesz az eddigiekhez. :)

Egyébként kár, hogy nincs túl sok ilyen sorozat manapság: egyszerű, tipikus régivágású sitcom, ami pontosan arra jó, hogy 20 perc kikapcsolódást, szórakozást adjon az embernek. Persze sok jó van a ma divatos dokumentarista sorozatok között is, de nekem azok hosszú távon fárasztóak tudnak lenni. A Melissa és Joeyból viszont akármennyit meg bírok nézni akár egy nap alatt. :)

Winry Rockbell - 2013. 06. 19. 19:49

Én örülök,hogy újra van :)
Hiányoltam a könnyed poénokat és csipkelődéseket :)
Ráadásul szerintem eddig csaj egyre jobb és jobb részek jöttek :) ,de nem mondok semmit no spoiler ,de erősen ajánlom mindenkinek remek kis sorozat :)

dave - 2013. 06. 19. 20:59

A Baby Daddy jobban bejön, de én ezt is nézem, mert tök nyugtató ilyeneket nézni :)

Amúgy a részek szerintem össze vissza vannak felvéve, mert MJH testsúlya és JL izomtömege is fel le ugrál.

Nikki - 2013. 06. 19. 21:52

Nagyon szeretem ezt a sorozatot, laza, könnyed, vicces, öröm nézni. A kedves valóban jó szó rá, sokáig elnézegetném még. Valójában az egyetlen sitcom, amit nézek, s a sorozatlistámon sem szerepel csak vagy 3, szóval annyira nem tudnak megfogni (na jó, azért még jó pár bepróbálásra vár, de a műfaja miatt, inkább más kerül előtérbe). De Melt és Joet jó nézni. Fantasztikus köztük a kémia. Sajnos az évadot még nem tudtam elkezdeni, mert ide kéne a felirat h teljes legyen az élmény :/ de köszi az írást :)

Casey Novak - 2013. 06. 19. 22:46

@winnie: nem az a kimondottan vicces , nem szoktam hangosan vihogna rajtra, de nem is hiányzik, mert nem ezt várom tőle. Simán elmegy feelgoodnak, és szitkomok között hangulatilag most tényleg nincs sok hasonló, ahogy @Tuonela is írta fentebb.
De nem eladni akarom; ha nem, akkor nem :)

@Joey haja: látom nálam kicenzúráztad :D Egyébként eskü nem látogatok M&J rajongói fórumokat, csak muszáj volt leírnom, mert a rész első percétől kezdve bökte a csőröm

winnie - 2013. 06. 19. 22:58

Casey: neem:) irtal rola? Nem en tettem be a formba, mert nem vagyok itthon, human volt, de akkor csekkkolom a leveled, potlok, ha benne van, sorry.

Casey Novak - 2013. 06. 19. 23:13

Semmi gond :) Különben ha követik az eddigi évadok trendjeit, akkor lesz még ennél különb hajkölteménye is!

Dexter Morgan - 2013. 06. 20. 08:29

Az elmúlt néhány év egyik legkellemesebb meglepetése volt ez a kis sorozat. Nagyon örülök neki, hogy már harmadik éve elvegetál, elnézegetném még évekig. Hart és Lawrence nagyon jó együtt, és ráadásul a (felnövő) gyerekek is nagyon jól csinálják a dolgukat.

Heni - 2013. 07. 08. 21:34

a harmadik évadból hány rész van eddig?? :)

laza_kivi - 2013. 07. 13. 22:28

@Heni
Eddig 7. :)

laza_kivi - 2013. 07. 13. 22:34

Nem rég elkezdtem az első évadot, éééés most fejeztem be a legutóbb leadott részt. Pár nap kellett a darához, jól szórakoztam és nem untam rá :D, már az elején megkedveltem a szereplőket, szeretem ezt a csipkelődést, tetszik a humora. :)
Egy kellemes sorozat ami könnyed kikapcsolódást nyújt. :)

Amúgy már ideje lenne összehozni őket, mivel bőven van élet azután is, hogy ha végre járnának, mert már lassan fura, hogy még mindig ott van a csávó. És hát itt van a remek alkalom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz