login |

The Goodwin Games: vége az 1. évadnak. És valószínűleg a sorozatnak is

2013. 07. 04. 21:50 - Írta: human

13 hozzászólás | kategória: 2012/13 finálék, kritika,

Újabb szerethető sitcomnak kampó, sőt, a The Goodwin Games igazából esélyt sem kapott a bizonyításra. Mondjuk megnézve a részeket valahol érhető a csatorna döntése, de nekem nagyon tetszett ez a 7 rész, amit kaptunk végül.

A sorozat legfőbb problémája talán az lehetne, hogy a pilotban felvezetett “játék a 20-1 millióért” pillanatok alatt ment a levesbe. Ugye azzal kerül 3 testvér vissza szülővárosába, hogy halott apjuk egy játék során (games) dönti el, melyikőjük kapja meg egyedül az örökséget. Ebből az lett, hogy a gyerekei már a második részben sem oldanak meg igazi fejtörőket és küzdenek a pénzért.

Hogy mi maradt? Az, ami a halott Goodwin papa fő célja volt: egyesíteni a családot. A testvérek egy fedél alatt laknak, és szép lassan elkezdik lebontani a közöttük álló falakat, segítik és elfogadják egymást, amit addig nem igazán tettek. Így, a síron túlról igyekszik jó útra terelni mindannyiukat, hiszen látszólag el vannak tévedve.

Pont ezek miatt szerethető a sorozat. A poénok nem a legerősebbek, de néha már-már tényleg megható apróságokat sikerült bele tenniük. Konkrétan a sakkos részre gondolok, aminek egyszerűen szép a vége. Szóval inkább olyan mosolygós élmény az egész.

A szereplők közül viszont mindenképp kiemelném “Barney csaját”, fogalmam sincs mi a fenét műveltek vele a sminkesek, de valami katasztrófa végig ahogy kinéz. Annyi pirosító vagy mi van mindenén, hogy az ember csak pislog a természetellenességén. Mondjuk jól alakítja a felszínes színésznőt, igaz a matekzsenit már kevésbé. A testvéreivel viszont nincs probléma.

Aki szereti a lezárásokat, annak nem ajánlom, teljesen évad közepi rész az utolsó. Mondom, értettem a döntést, bár szerintem a családra sem véletlenül (csatorna döntés) került a fókusz az erőteljesebb játék irány helyett, és nem is fog annyira hiányozni, de nem bánom, hogy végignéztem. Olyan 6/10-es sorozat volt.

13 hozzászólás Ne habozz!

ivett606 - 2013. 07. 04. 22:32

Én nagyon sajnálom :( Legalább egy egész évad elkészülhetett volna belőle.

Pityuerez - 2013. 07. 04. 22:34

Nekem nagyon tetszett igen eltalálták milyen humor kell nekem! Sajnálom, hogy vége simán elnéztem volna még pár részig/évadig!

Nálam legalább 7/10 az évad, és akkor még abszolút nem is voltam túlzottan rendes!

Sajnos tényleg hiányzik a vége, de én is ajánlom mindenkinek aki szeretne egy kicsit kikapcsolódni, mert arra egészen kiváló a Goodwin Games!

Malcolm Reed - 2013. 07. 04. 22:35

Egyetértek a kritikával, a The Goodwin Games szerethető volt, tetszett, de a poénoknál én is csak a mosolygásig jutottam. Szerintem 2,5 órát megér a sorozat. 6/10

pumpika666 - 2013. 07. 04. 22:38

becky hiányozni fog, az egyik lexebb színésznő napjainkban(nekem legalábbis)
sminkkel és smink nélkül is

cyborgwings - 2013. 07. 04. 23:14

megdöbbentem. szerintem annyira ótvar lett már a második résztől, hogy csak azért néztem végig, mert nem bírtam elhinni, hogy erre vártam hosszú hónapokat, hogy adják már le végre, meg mert ez a párszor húsz perc belefért az életembe. poénokat lepkehálóval sem lehetett összefogdosni benne, a karakterek halálosan bénák voltak és sablonosak, a legkevésbé sem kidolgozottak (tökre nem érdekel, hogy hány részük volt rájuk), hangulat az szintén nem volt.
a nem jut eszembe hogy hívják tesó, akit úgy cseréltek be, egész egyszerűen kiborító volt számomra, mind karakterileg, mind színészileg.
semmi szerethetőt nem találtam senkiben ez alatt a hét rész alatt, és igen, abszolút megértem, hogy miért került ekkora lendülettel a kukába. az első részt még nagyon csíptem, azt hittem, kapunk tök jó néhány epizódot és majd mérhetetlenül le leszek sújtva, hogy ez a szemét csatorna miért kaszálta, de én ilyen csalódott rég voltam.

Thomas - 2013. 07. 04. 23:53

Elnézegettem, nem bántott senkit, de igazából hiányérzetem nem marad utána. Nekem is igazából a pilot tetszett csak, amiatt a játékos tematika miatt vártam eleve, amit utána szinte teljesen elfelejtettek. A poénokat elég szűkmarkúan mérték, ellenben voltak bőven unalmas/kínos/túljátszott jelenetek. Az érdekes kezdés után az új irány már nem igazán tudott lázba hozni. Nekem viszont Chloe nagyon eyecandy volt, gondolom ő lehet “Barney csaja”. Összességében nekem 5/10, mert sem a pozitív, sem a negatív tartományba nem ment el igazán, (a pilotot leszámítva, ami legalább 7/10 volt).

Gevin - 2013. 07. 05. 01:02

az utolsó részt még nem láttam, de marha jókat röhögtem rajta, mert aranyos az egész. A testvérek közül nyilván a doki a legviccesebb, a beton-egojával, de az idióta karaktert is jól használják végig.

Vidám és szórakoztató.

Sajnálom, hogy csak ennyi.

Szajko - 2013. 07. 05. 07:26

Egy igazi feelgood sorozat, tele a HIMYM-ből megszokott kreativitással. Hiányozni fog.

hallak65 - 2013. 07. 05. 09:29

Nekem hatalmas csalódás volt. Az első rész remek volt. Azt hittem h elindulnak ezen a játék vonalon. Minden ezt sugallta: a néger srác, a rengeteg kazi – bár ha a papának annyi pénze van, miért VHS kazik? Ezt a sorozatot szívesen néztem volna, mert igazi írói bravúr lett volna részről részre izgalmas fejtörőket kitalálni és közben összekovácsolni a családot

Bambusznád - 2013. 07. 07. 21:15

A játékos rész hiányzott a későbbiekben, de egyébként nagyon szerethető sorozat volt.
És nekem ő sose Barney csaja lesz, hanem Ugly Bettyből Amanda :)

Bpeti12 - 2013. 08. 11. 22:26

Az első 2 részt láttam aztán meg is feledkeztem róla,nem hagyott bennem túl mély nyomot. Csak kíváncsiságból: kiderül ki Elijah?
Már ha látja ezt valaki ennyivel a sorozat vége után.

winnie - 2013. 08. 12. 08:40

az 1. részben nem mondják el?

Bpeti12 - 2013. 08. 13. 10:00

Akkor tényleg nem hagyott bennem mély nyomot,mert nem rémlik.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz