login |

Sarah Chalke-dömping

2013. 07. 16. 16:45 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: arcok,

A How To Live With Your Parents fináléjának kritikájánál írtam, hogy miért kaszáltam el pár rész után a sorozatot. De ha valamikor lesz időm és elfogynak a sorozataim (HA-HA!), akkor tuti, hogy megnézem. Sarah Chalke miatt. Mert baromi jó volt látni, hogy milyen lelkesedéssel játszik és ez a karakter remekül állt neki. Legközelebb is anyaszerepet kell osztani rá? A tovább mögött még egy vagon kép.

Kíváncsi vagyok, hogy a Mad Love és a How To Live with Your Parents, valamint a pár részes Cougar Town-vendégeskedés és a Grey’s Anatomy után hol fog feltűnni legközelebb. Lehet, hogy inkább be kéne szállnia egy meglévő sorozatba?
5 hozzászólás Ne habozz!

goodjohnwin - 2013. 07. 16. 17:29

Nálam ez a nő volt az egyik oka, amiért kaszáltam a sorozatot.
kicsit idegesítő, bár tény, hogy jó komika, de nem tudtam megszeretni.
Mondjuk több színésznő szokott nekem idegesítővé válni egy idő után vígjátékokban, mint férfi, talán a rájuk erőltetett színjátszási módszer(?) miatt. A férfi színészek legfeljebb unalmasak vagy unszimpatikusak szoktak lenni (Men at work gárda en bloc).

humorpalanta - 2013. 07. 16. 17:46

Én azt a képet kérném a két nagy fekete négyzet nélkül :D :D

CyClotroniC - 2013. 07. 16. 18:01

A Scrubsnál Elliot Reid-ként a kedvenc karakterem volt, sőt azóta is az egyik kedvenc sitcom karakterem Elliot, de azért mégsem instant win mindenhol, például a HIMYM-ben Stellat egyáltalán nem kedvelem az első egy-két epizódját követően.

Dregnarr1 - 2013. 07. 16. 20:53

@humorpalanta:

Tessék!
http://i43.tinypic.com/2m4eiiq.jpg
http://i43.tinypic.com/10pod3r.jpg

Egyébként az maximum téglalap:)

Bosco - 2013. 07. 16. 22:38

Mellesleg egy kérdés még Scrubs-os időkre vonatkozólag:
Ugye vannak Scrubs-os interjúk, a Medikusok felvezető videók meg különböző bakik videók a hivatalos Scrubs YouTube csatornán. Ott van egy videó amiben Mindenes és Ted, pontosítva a színészek válaszolnak feltett kérdésekre. A Mindenes akkor azt mondta egy kérdésre, (Volt valaki, akivel nem volt jó együtt dolgozni? vagy ilyesmi)hogy Sarah Chalke. Érdekelne, hogy erről van-e valahol infó, hogy mi miatt is van ez így? (Tippre a röhögése, a bakik videóknál már engem is sokszor zavart hogy mindent elröhögött és rettentő harsányan sokszor)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz