login |

Emlékeztető: Hazugságok gyűrűjében + Borgiák 2. évad

2013. 07. 17. 19:01 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: ajánló, Európa is létezik, kampány, video, , ,

Ma. 21:35. TV2. Son / The End – 1×01-02
Ma. 22:30. M1. The Borgias – 2×01

Török sorozat indul, melyre az egészen biztató “pszicho-thriller“-címkét aggatták. Hogy inkább a telenovellás vonulatba illeszthető (nem az, 25 részes az 1. évad), vagy a Szulejmánosba, vagy megidézi a nézők által remekül fogadott Ezel-t, azt nem tudom. Ha valaki csekkolja, véleményezheti, hogy érdemes-e bepróbálnunk.

A tovább mögött, a plakát alatt elolvasható a történet hivatalos leírása, de ott a magyar promó is. Ja, és bónusznak a teljes első epizód a YouTube-ról, angol felirattal.

A történetben Aylin, az építész édesanya példás családi életet él, szerető férjjel és problémamentes gyermekkel. Férjét kikíséri a repülőtérre az induló járathoz, ám a békésnek induló utazás rémálommá válik: a gép lezuhan, túlélő nincs. De reménysugár csillan: a férj neve nem szerepelt az utaslistán. A repülőtéri kamerák szerint a férfi nem szállt fel, hanem egy másik nő társaságában elhagyta a repülőteret. Titokzatos, fordulatos események, szerelem, barátság, gyűlölet teszi lebilincselően izgalmassá a TV2 vadonatúj sikersorozatát, amely a mesés Törökországban játszódik. Mit tesz Aylin, miután tudomást szerez férje hazugságairól? Ki volt a titokzatos hölgy a repülőtéren? Milyen titkokat rejt a múlt?

15 hozzászólás Ne habozz!

Lengabor - 2013. 07. 17. 19:09

Nem várok tőle semmit, de belenézek. Az Ezelt még az elején abbahagytam (nem fogott meg és időm sem volt rá), a Szulejmánnál meg csak jobb lehet. Bár a történet eléggé a szappanos vonulatot erősíti, a thriller-beütés érdekes lehet. Azért lássuk a fától az erdőt, tudjuk, hogy miért épp ma, miért épp ebbe a sávba teszi a TV2 a sorozatot, de szerintem a Szulejmán hűséges nézői nem fognak váltani. Bár az is igaz, hogy azt utólag bárki megnézheti reklám nélkül, ezt meg valószínűleg nem.

sherlock20 - 2013. 07. 17. 19:11

Még akár lehet, hogy egész jó, promo is egész jó lett a tv2-től, de meglepődnék, ha a Szulejmán közelébe érne nézőszámban…

toxigen - 2013. 07. 17. 19:47

És persze ez is sikersorozat!

Lengabor - 2013. 07. 17. 19:50

Tulajdonképpen az. sixx azt írta, hogy az amerikaiak is kinézték remake-re, és ez volt az első olyan török dráma, ami Nyugat-Európában is közönségre talált, egészen pontosan a svédek vesztek meg érte.

winnie - 2013. 07. 17. 20:15

a tv2 csak sikersorozatokat vesz:) a lényeg, hogy elég 1.0-s marketing elképzelés, hogy sulykolni kell a nézőkbe, hogy siker a sorozat. hátha valaki azt gondolja, hogy akkor nem is kell néznie, hiszen már így is siker.

Lengabor - 2013. 07. 17. 21:50

Az első reklámszünetig sem kellett sokat várni… Ami csak azért gáz, mert eddig semmi említésre méltó nem történt. Szerintem a többség már át is kapcsolt az RTL-re. Ekkora ziccert kihagyott megint a TV2. Talán a folytatás izgalmasabb lesz.

Tomi - 2013. 07. 17. 23:48

szokásos TV2 logika. at RTL-nek bejött a török sorozat fűműsorídőben heti egyszer duplán adva. Akkor mit is csináljunk? hát mi is vegyünk egy török sorozatot és adjuk főműsoridőben heti egyszer duplán.

a jó öreg koppintós tv2. saját ötlet hiányában másoljuk a konkurencia műsorrendjét. örökre másodikok lesznek.

Lengabor - 2013. 07. 17. 23:50

Főleg, hogy ez elég gyenge eresztés volt, az utolsó fél órát már csak hallgattam, de mást csináltam közben. Abszolút nem rántott be, nekem a török dolgok vagy nagyon lassúak, vagy túl csöpögősek. Itt előbbi volt az igaz. A sok múltban játszódó jelenet sem érdekelt.

Lengabor - 2013. 07. 18. 00:00

Amúgy a port-on valaki, aki már látta, igencsak kiakadt: “Na most telt be a pohár a kereskedelmi csatornákkal. Szánalmas amit csinálnak! Ezek normálisak? SON Bölüm 1 1:33:45 – TV2 Rendezésében – 50 Percre sikeredett! Leestem a székről mikor utánanéztem hogy gyakorlatilag átírták a sorozatot. Értelmetlen volt az egész, rengeteg rész hiányzott belőle. Nézzétek meg a youtube-on! Hülyének néznek minket! És mi az hogy nem Dányi Krisztián (cengiz) hangja? De azért ráosztottak valami mellékszerepet… Úristen… Erre nem találok szavakat. Ez felháborító! Még a főcímet sem tudják rendesen leadni… Az össze vissza ugráló zenéről ne is beszéljek, az eredetiben normálisan van a zene. Azt hittem egy értelmes jó sorozatot kapunk de a TVKáttú elcseszte… Gratulálok hozzá! 2 részt adtak le a sorozatból. Együtt összesen 2 óra 50 perc kb, a TVKattú meg lazán csinált belőle 1óra 20-30 perces verziót. Ez most mire volt jó? Akkor minek vették meg ha nem akarják rendesen leadni… Kíváncsi vagyok mit fognak mondani ez ügyben a zsenik… Nem csoda hogy azt se tudtam hogy mi van…”

Mondjuk lehet benne valami, mert én sem értettem sok mindent a történetből, és helyenként nagyon durván látszott, hogy valami kontár vagdosta össze a jeleneteket és a zenét.

winnie - 2013. 07. 18. 06:25

ezt megkérdezhetem, de ha rövidebb lett (ld. a youtube videót), akkor az szerintem nem a tv2 sara, hanem eleve ilyen verziót kaptak. mármint ha nem csak vágtak valamit a korhatár miatt, hanem át lett szerkesztve, akkor annak nem lenne értelme a tv2 részéről.

Lengabor - 2013. 07. 18. 11:18

Én is gondoltam rá, hogy a forgalmazótól ilyen változatot kaptak, de annak tudatában, hogy 90 percből lett kb. 50 és így a történet is elég katyvasz lett, hát nem túl etikus dolog. Meg miért pont ez lenne a kivétel? Az Ezelből és ha úgy vesszük a Szulejmánból is van vágatlan változat. Amúgy sem egy sikergyanús sztori szerintem, de valószínűleg a nézők sem annyira hülyék, hogy ne tűnjön fel nekik a történet sántítása.

winnie - 2013. 07. 18. 11:36

simán lehet, hogy a tv2 nem tudja és, hogy a katyvaszságot csak az lihegi túl, aki ismeri az eredetit. de te láttad, szóval ha kontár, akkor más is lehet.

írtam levelet.

kiskiraly - 2013. 07. 18. 12:07
Tomi - 2013. 07. 18. 13:14

juj. ez a 6 és 4%-os közönségarány elgé ciki. Ekkora buktára nem számítottam. :)

Zoey - 2013. 07. 18. 21:18

Sejtettem, hogy ez lesz. Pedig agyon promózták a műsort, de nem jött be nekik. Nem mindig jó megoldás a konkurencia utánzása, főleg, ha annak már rég bejáratott, nézett műsora van. Emlékszem, anno (2008-ban) az XXL bukott meg csúnyán és került le egy rész után a képernyőről. Most néztem utána, az 13 %-ot hozott 18-49-ben. Azért ez a szám is mutatja, hogy azóta milyen irányban változott a TV2 helyzete…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz