login |

Hírcsütörtök – Rookie Blue 5. évad!

2013. 07. 18. 09:35 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Ma hirdetik ki az Emmy-jelölteket. 14:40-kor (de már előtte is fognak műsorozni 14:15-től) – élőben is lehet követni valahol itt, de szerintem addigra lesz külön poszt linkkel. Az időpont egyébként vicces, hiszen nekik hajnal 5 után van.
 • Premier: Here Comes Honey Boo Boo S2, Mystery Diners S4, Wedding Island S1, Deal With It S1 + Finálé: Ghost Hunters S9
 • Az ABC (vagy a kanadai csatorna) berendelte a Rookie Blue 5. szezonját.
 • Dan Harmon szerepel a The Hollywood Reporter eheti számának címlapján és egy 3 oldalas cikkben elmeséli, hogy miért rúgták ki. Meg gondolom, mást is. Még én sem olvastam, de látatlanban mondom (vagy remélem), hogy kötelező. (Hehe, ez a Sleepy Harmon-Tumblr komoly?)
 • Billy Campbell lett a Syfy új sorozatának, a Helix-nek a főszereplője.
 • Sorozatberendelés: Togetherness – HBO, készítők: Mark és Jay Duplass, szereplők: Mark Duplass, Melanie Lynskey, Amanda Peet, Steve Zissis. Még nem tudni hány rész, de komédia lesz és két párról szól, akik egy háztartásban laknak és próbálják fenntartani kapcsolataikat, miközben egyéni céljaik megvalósításán dolgoznak.
 • Ez eddig nem esett le, de nem lesz egyszerű Pretty Little Liars – Ravenswood-crossovert összehozni, mert utóbbit New Orleans-ban fogják forgatni. Maximum áthívnak pár arcot a The Originals-ból vendégszerepelni, nem?
 • Josh Radnor-nak eltört a lábközépcsontja, de ettől még normális tempóban folytatódni fog a How I Met Your Mother forgatása.
 • A nemrég alapított Perfect Storm Entertainment Bruce Lee életéről tervez tévésorozatot. Nulla részlet ismert a tervből, de lehet, hogy Justin Lin rendezné a pilotot.
 • Állandó szerep: Nelson Franklin – The Millers (CBS – Michael Rapaport helyére), Kate Jenkinson – Super Fun Night (ABC – kvázi Kelen Coleman helyére, aki azért benne lesz a pilotban), Merritt Patterson – Ravenswood (Elizabeth Whitson helyére), Alex Castillo – Lucky 7 (eredetileg csak vendég volt), Toby Jones – Wayward Pines,
 • Interjú: Howard Gordon (mert a Homeland készítője is az X-aktákban kezdte), Vanessa Ferlito (Charlie – Graceland), Graeme Manson és John Fawcett (az Oprhan Black készítői a 2 évadról),
 • Vendégszerep: Petrik Andrea, Fekete Ernő – Társas játék, Karine Vanasse – Revenge (több rész), Jerry O’Connell – Veronica Mars-film, Shawn Doyle – Reign (visszatérő), Sendhil Ramamurthy – Beauty and The Beast (több rész), Mark Gatiss – Game Of Thrones, Yancey Arias – Castle (2 rész),
 • Egy kis Társas játék forgatási beszámoló.
 • Flashback-epizód érkezik a Suits-ba.
 • Az ABC meghosszabbította a Mistresses színészeinek szerződését szeptember végéig. Jó jel?
 • A NatGeo a Doomsday Preppers után újabb preapokaliptikus dokureality-t hoz el, egy spinoffot. A Doomsday Castle 08.13-án indul és ebben egyetlen család fog óvóhelyet építeni.
 • Az NBC után a FOX is berendelt egy vetélkedőt, ők Andy Richter műsorvezetésével. A Step Up is Endemol-produkció, lesz benne valamilyen piramis, amin vagy feljebb lép a játékos, vagy kiszáll.
 • A Suits Recruits oldalán ismét indul egy Suits ARG, afféle játék a közösségi média segítségével, sok videóval. A fő oldal most valamiért nekem nem megy, de be fog ismét indulni. És ilyen remek Louis-videókat kaphatunk közben. Ezen jódlizik.
 • A Disney Channel új, ikerpáros sorozata, a Liv and Maddie 09.15-én fog startolni, de már előtte pár nappal elérhető lesz stream-en és az legelső részt 07.19-én bemutatják, jóval a premier előtt.
 • Pénteken, Jimmy Fallon késő esti talkshow-jában ismét összeáll a Jesse and the Rippers. Igen, John Stamos karakteréről van szó a Full House-ból.

12 hozzászólás Ne habozz!

kiskiraly - 2013. 07. 18. 10:08

A tv2 jövője:
http://magyarnarancs.hu/belpol/beul-e-a-fidesz-a-tv2-be-85492

Ezért Craig Ferguson a legjobb talk show host:
http://www.youtube.com/watch?v=yojwEO-SEAQ

Erőltetett product placement reklámon csak röhögni lehetett.
“Not fast food, it’s fun food!”
John Hamm-mel pedig jó műsort csináltak. Ölelés a végén is megvolt, mint múltkor:)
“- Say Good night, John!
-Good night, John”

Dave98 - 2013. 07. 18. 10:56

A The Goodwin Gamesről bejelentés mikorra várható? Tudom, hogy kasza, de elvileg még nem hivatalos, ugye?

korum - 2013. 07. 18. 11:17

Firefly online: http://www.youtube.com/watch?v=y364b2Hcq7I
ez még akár jó is lehet.

Gábor - 2013. 07. 18. 11:19

Szia!

Ezt hogy kell érteni?

“Az ABC meghosszabbította a Mistresses színészeinek szerződését szeptember végéig. Jó jel?”

alapból nyári sorozat, tehát ugye már régen leforgatták a 13 részt elviekben… tehát, most megvárják a maradék 5-6 rész eredményeit, ezért hosszabbítanak addig, és eldöntik ősszel, hogy forgatnak e megint 2014 nyárra?

winnie - 2013. 07. 18. 11:30

gábor: kábé igen. elvileg most járt le a színészek szerződése, hiszen ahogy írod, rég leforgatták és a végtelenségig nem tarthatóak “fogságban”. és úgy tűnik, hogy az abc még nem tud dönteni a folytatásról, így gondolkodási időt kérnek, s ezért ki kell tolni a szerződés lejártának határidejét, hogy ne az legyen, hogy berendelik a folytatást és valamelyik színész elszerződik máshova. (ez persze azt jelenti, hogy fizetnek nekik plusz pénzt. és már csak ezért is lehet reménykedni a folytatásban.)

Lengabor - 2013. 07. 18. 11:55

http://www.origo.hu/teve/20130718-botranyosan-nyitott-a-tv2-uj-sorozata.html
Mondtam én, hogy nem hülyék a nézők. Oké, nyilván a Szulejmán töretlenül népszerű, a TV2 telenyomta reklámmal, esélyt adva az átkapcsolásra, ráadásul – akár így, akár úgy, de – vágott volt, lassú, érthetetlen. A “jutalmuk” sem maradt el.

carpediem - 2013. 07. 18. 14:41

hol is lehet nézni az emmyt mert itt semmi nem történik:(vagy én nekem nem megy..

fatal - 2013. 07. 18. 15:50

Örülök a Rookie Blue 5. évadnak. :)

“Flashback-epizód érkezik a Suits-ba.”
Ezt meg nagyon várom, kiváncsi leszek. Azt nem lehet tudni, hogy melyik rész lesz az?

masterson - 2013. 07. 18. 16:14

Duplass új projectjére kiváncsi leszek nagyon, hatalmas fazon a csóka… :D
(bár remélem akárcsak Nick Kroll, ő is megoldja azt hogy a másik show-ja nem szól bele a The League-ben való szereplésébe :D)

Rózi - 2013. 07. 18. 18:23

mm… :) remélem, hogy a Mistresses megkapja a második évadot.. még ha csak (újabb) 13 rész erejéig is… elég jó kis guilty, lemonade drámát hoztak össze így a nyárra :)

t-knight - 2013. 07. 18. 20:10

FYI

A Liv and Maddie nem igazi ikersorozat, Dove Cameron alakítja “a két főszereplőt”. Látható volt: The Mentalist 5×02, Malibu Country 1×08, Shameless US S2 (két rész elvileg, gépen pihen, még nem néztem) a Cloud 9 című eljövendő DCOM főszereplője. Szerintem tehetséges és cuki, nézzétek meg a Liv and Maddie előzetesét: https://www.youtube.com/watch?v=uSEySDf6Nfk

Homer - 2013. 07. 19. 07:48

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz