login |

The X-Factor Australia: rajtolt az 5. évad

2013. 08. 06. 14:54 - Írta: Hooligan

104 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

Lám, lám… Egy pár napig halasztom az ausztrál The X-Factor-kritikát és puff, máris lement négy öt rész. Nem lazsálnak, vasárnap pedig már a Tábor jön. Sebaj, sajnos nem maradtatok le kábé semmiről.

Pedig a felvezetés és az előzetes hírek nem ezt ígérték! Simon Cowell is megmondta, hogy király lesz ez az évad, én meg persze elhittem, mert el akartam hinni. Az utóbbi két szezon ugyanis nem sikerült valami jól, bár ehhez az is hozzájárult, hogy a második szezonban eléggé tehetséges döntősök jöttek össze, így utánuk még az erős középmezőnynek se tudtam örülni. Biztató előjel volt még a zsűricsere is.

Ronan Keating maradt. Szerencsére. Natalie Bassingthwaighte is maradt. Sajnos. Guy Sebastian és Melanie Brown viszont távozott. Előbbi az amerikai karrierjére szeretne inkább koncentrálni, Mel B pedig vízumproblémákkal és egyéb elfoglaltságokkal (America’s Got Talent) küzdött.

A csere viszont minőségi volt, legalábbis ami Dannii Minogue személyét illeti. Ő az ausztrál Csillag születik-ből igazolt át és nem tudom nem kedvelni. Ja, és itt van még Redfoo is. Oké, lehet hogy kicsit leragadtam zeneügyileg, de így a csávó neve kábé semmit nem mondott, úgyhogy akinek szintén nem ugrik be, annak annyit írok: LMFAO. Így már oké?

A mentorok tehát rendben vannak, nem itt bukik a műsor. De milyen a felhozatal? Vajon lesz még egy Altiyan Childs? Jobb lesz, mint az előző két évad? Hát… majd meglátjuk. Elég sok a tini, elég sok a Bieberutánzat, sok az idióta és sok a középszerű énekes is. De szerencsére van pár érettebb hang is, akik még talán meg is lephetnek majd minket. Már ha túléljük egyáltalán a heti három selejtezőt.

Hogy miért mondom ezt? Mert valami elképesztő mennyiségűnek, már-már idegesítően soknak tartom a drámát. Eddig ezzel nem volt különösebb gondom, a lehetőségekhez képest eléggé visszafogott szokott lenni az ausztrál változat. Most viszont kissé túlzásokba estek. Bevallom, én már ezeket csak áttekertem az utolsó két részben. Nyugi, csak a szokásos: nagy visszatérő, családi gondok, betegségek, stb. Bocs, ez nem a Survivor.

Mondjuk ahogy elnézem a számokat, azért nézettségileg nem gyengén bejött a csatornának, veri a Big Brothert is. Szóval lesz itt még hatodik évad, sőt. A lényeg, hogy nem rossz a szezon, érdemes nézni a formátum rajongóinak, bár nálam nincs még meg a nagy kedvenc. (Na jó, megvan. A tavalyi visszatérő Vendulka, aki remélem idén nem Bassingthwaighte szárnyai alá kerül és nem repül haza a házból.)

A tovább mögött láthattok pár kiválasztottat, akik majd meggyőznek titeket arról, hogy nézzétek a műsort. Vagy épp ellenkezőleg.

104 hozzászólás Ne habozz!

Bence - 2013. 08. 06. 15:08

Grat :D már nagyon vártam
Án nekem bejön ez a szezon a csere tényleg minőségi volt bár én Bassightwaightot kidobtam volna mint …
Szerintem jók a versenyzők rengeteg köztük a jó énekes Jai Waetford, Vendulka és még egy páran akiknek nem tudom a nevét. Nagyon bejött még a Staright Up is. A csapatokat szerintem Redfoo kapja de a legerősebb kategória szerintem idén a fiúk.

Hooligan - 2013. 08. 06. 15:22

Hát, lehet én gépeltem félre, lehet a korrekt Ura, de Bassightizét én is úgy értettem, hogy sajnos maradt. :)

winnie - 2013. 08. 06. 15:35

sorry, vessző lett valahogy. mármint. keating szerencsére. ás bassing sajnos. utána pont.

vodka03 - 2013. 08. 06. 15:49

Sokan hasonlítgatják, Jai-t JB-hez, de sztem ennek a srácnak a zenei ízlése mérföldekkel JB előtt van, remélem nem rontják el a gyereket, ha Nat kapja az nagyon sajnálatos lesz.

cyborgwings - 2013. 08. 06. 15:53

valahogy nem érzek késztetést az idei műsorhoz. én úgy szerettem a zsűrit, ahogy volt, ők nagyon sokat hozzátettek az aussie x varázsához. lehet, hogy nat egy hülye, sikonyáló liba, mel pedig egy tapló, de valahogy együtt a srácokkal olyan jó kis családias, testvéri cívódásos hangulatot hoztak, ami nekem látatlanban is nagyon hiányzik.

mondjuk vendulkára kíváncsi lennék, meg mintha láttam volna a youtube-os csatornájukon egy mastin vezetéknevű lányt. ő reece tesója netán? mondjuk én érte nem voltam oda, akkor épp declant imádtam halálosan.

crashland - 2013. 08. 06. 16:24

szerintem mindig az AU x-factor volt a legjobb. Tavalyi pedig egyáltalán nem volt rossz szerintem, sőt kifejezettem atomdurvajó volt.

Az 5. évad is nagyon jól kezdődött. Egyébként itt sokkal kevesebb drámázás van, mint egy US X-factorban vagy American Idolban :)

crashland - 2013. 08. 06. 16:27

de még csak két rész ment le nem? lehet h rosszul tudom.

Era - 2013. 08. 06. 16:27

én örülök, hogy maradt a két eredeti zsűri, és szerintem nagy kár, hogy Mel B és Guy Sebastian elment. Eléggé sz*r így a zsűri.

KG - 2013. 08. 06. 16:29

az LMFAO-s csávó kurva sokat érthet a zenéhez :D

winnie - 2013. 08. 06. 16:30

crashland: most jön az 5×06, már túl vannak 5 meghallgató körön.

winnie - 2013. 08. 06. 16:31

kg: elég régóta zenél, plusz az apja az egyik leghíresebb lemezstúdió alapítója. ergó a lényeg megvan, a zene világát jól ismerheti.

JJ - 2013. 08. 06. 16:57

számomra nagy kedvenc Mel B volt , nagyon sajnálom, annyiból viszont örülök hogy egy hasonló remek zsűri tagot kaptunk Dani szemében számomra ő már a uk x factorban is nagy kedvencem volt :D már csak Cheryl-t kellene valahova benyomni zsűrinek őt szerettem anno a legjobban :( kár érte

makri - 2013. 08. 06. 20:03

A tavalyi dicshimnuszok után, úgy gondoltam, hogy idén elkezdem nézni, Két részt néztem meg és szerintem szörnyen unalmas volt. Lehet, hogy egyedül vagyok a véleményemmel, de az X Factor UK az igazi, várom már az idei évad kezdését.

gta - 2013. 08. 06. 22:16

köszi Winnie én 503-nal leragadtam
na de a kalozka segitett :)
amugy a rendor csaj akkor fél szemere vak?
mi volt a story-ja ?
ha vki kisegitene vele..

cyborgwings - 2013. 08. 08. 13:54

makri: ha a dicshimnuszok tavalyiak, akkor lehet, hogy azt kellene megnézni, nem? :)

luckos - 2013. 08. 11. 23:43

gta: a rendőrcsaj a fél arcára béna (nem vak), énekelni pedig azért kezdett, hogy az arcizmait mozgassa valahogy. de szerintem a sztori pont mellékes, engem az érdekel legkevésbé az emberekben. nem is értem miért kell ilyenkor megosztani a nagyvilággal életük nagy titkait, és megpróbáltatásait.

Hooligan - 2013. 08. 14. 08:57

Na… elég erős mezőny jött össze szvsz. Huhh.

Hooligan - 2013. 08. 14. 09:00

Bővebben: kezdem a számomra kellemes meglepetéssel: durván jó csapatokat raktak össze. Komolyan jó volt néhányat hallgatni. Aztán egyénileg is voltak meglepetések, kedvencet többet is tudnék mondani, de Cat Vas nevére emlékszem így hirtelen, Vendulka meg még nem igazán adta ki magából amit tud.

Jó szórakozást a mentoroknak a házban, rohadt nehéz lesz a választás.
Ja igen, Mentorok háza iz coming.

vodka03 - 2013. 08. 14. 14:35

Az egyetlen számomra szimpatikus csapatot haza küldték, bízom benne, hogy a JTR tud majd olyat nyújtani, mint a meghallgataáson. Over kategóriából egyértelműen Michael Ross-nak szórítok. Srácok közül Taylor és Ofisa nálam messze a két legnagyobb kedvenc, de kettejük közül is inkább Taylor. Lányoktól, talán Vendulka lesz a kedvenc, de Ő is inkább a tavalyi teljesítmény miatt, idén sajnos eddig csalódás.

Bence - 2013. 08. 15. 16:12

Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra remélem idén nem Bassightwaighte kapja a legerősebb kategóriát amit teljesen el is csesz mint a korábbiakban.

Bence - 2013. 08. 16. 18:53

SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER

Kiderült a kategóriakiosztás

Redfoo- Lányok
Ronan Keating- Fiúk
Dannii Minouge – 24 év felettiek
Natalie – Csapatok

luckos - 2013. 08. 20. 13:50

Ojjé, én nem pont ezekre a továbbjutókra számítottam…

Kai - 2013. 08. 20. 15:17

!!!SPOILER!!!
!!!SPOILER!!!
!!!SPOILER!!!
!!!SPOILER!!!

Íme az idei tovább jutók, akinek a fele meg sem érdemli, hogy itt legyen, mert voltak náluk sokkal jobbak!!!

Redfoo- Lányok: Joelle / Ellie Lovegrove / Jiordan Tolli
Ronan Keating- Fiúk: Jai Waetford / Omar Dean / Taylor Henderson
Dannii Minouge – 24 év felettiek: Cat Vas / Barry Southgate / Dami Im
Natalie – Csapatok: Adira-Belle / THIRD D3GREE (korábbi Mix Group) / JTR

Szóval ők lennének idén a befutók. Akik szerintem nem érdemlik meg, hogy itt legyenek az: Jai Waetford (túl fiatalka még, mit várnak tőle?!) és Barry Southgate (marhára irritáló egyén).

luckos - 2013. 08. 20. 17:37

Én Jai-al kapcsolatban azt nem értem, hogy Ronan végig azt szajkózta, hogy nagyon fiatal, túl sok ez neki; meg persze ugyanezt bejátsszák minden évben (tavaly Shiane-nel, meg Vendulkával is, hogy túl fiatalok ehhez). Akkor meg komolyan, miért nem emelik meg a korhatárt? Vagy ha már engedik a 14 éveseknek, hogy jelentkezzenek, akkor ne kezdjenek el az életkoruk miatt drámázni, mert unalmas, idegesítő, meg felesleges is, ha a végén úgyis őt fogja továbbvinni.
Én Jai helyett Georgie-t választottam volna, Joelle-t sem vittem volna tovább (főleg Redfoo… egyszer nem volt vele elégedett), helyette akkor már Vendulkát. Dannii-nál sem értem Barry-t, én Michael Ross-t választottam volna a helyében
És vicces, hogy ezt mondom, de szerintem egyedül Natalie-nak sikerült a rá bízott hatból a legjobb hármat beválasztania.

AT - 2013. 08. 21. 15:28

Előléptettem magam Jiordan Tolli rajongónak, persze az első élő adásokból fog kiderülni, hogy ki hozza a legtöbb zsét, nekem ne mondja senki, hogy ez az egész nem egy előre felépített dolog. Egyébként nagyon tetszik ez az Ausztrál féle X, pl. a döntés egyből Joelle-lel kezdődött, aztán jött a szösz. fav. (Jiordan) nem húzták el a végéig mint a rágógumit és tök értelmesen kezelték a szituációkat. Mindenki azt a csapatot kapta amelyiket kapnia kellett szerintem is, a 24 felettieknek adom a legkevesebb esélyt bármire is, és természetesen kialakult bennem is egy rangsor, és ha folytatódik ez normális mentalitás akkor valószínűleg az első élő show-k sem fognak változtatni a sorrendemen, majd meglessük…

Bence - 2013. 08. 21. 17:15

FIÚK:

Mind a hat fiút erősnek tartottam. Ronan választásával 100%-ban egyetértek. Jai szerintem jó kezekben lesz nála nem lesz az vele mint tavaly Natalienél Bellával. Omar annyira nem a kedvencem , de azt el kell ismerni egész jó. Taylor pedig szerintem sokáig juthat még.

LÁNYOK:

Erős kategória Foo választásával nagyjából egyetértek. Rivet sajnáltam mert nagyon tetszettek az előadásai , de az élő showkban szerintem nagyon elszürkülne. Vendulka megérdemelten ment haza , hiszen nagyon mélyen alulmúlta a teljesítményét idén. Gerogina szerintem a Katy Perry számmal borzasztó volt. Jiordannak nagyon tetszik a stílusa és az egyedisége. Ellie Lovegorenak pedig a hangszíne a fantasztikus.

24 ÉV FELETTIEK:

Nem nagyon értettem , hogy miért Dannii kapta ezt a kategóriát. Bízom benne , hiszen bőven van tapasztalata , de én a helyében nem vittem volna tovább Damit akármennyire is szép a hangja helyette Tylernek vagy Mitchellnek adtam volna egy esélyt. Persze három férfival kockázatos továbbmenni talán még Catet vittem volna (Dannii vitte is) tovább. Barry a korábbiakban nem győzőtt annyira meg , de a mentorházas produkciója nagyon tetszett és ahogy láttam a Minouge sistersnek is.

CSAPATOK:

Erre voltam a legkíváncsibb , hogy egy csapnivaló mentor aki eddig a legerősebb kategóriákat passzolta el mit kezd majd a csapatokkal. A mentorházig nálam a Straight Up volt a kedvenc akit őszintén nem értek Natalie hogy ejthetett ki amikor magasan verték a kategória mezőnyét. Valamint hogy választhatta helyettük a THIRD D3GREE-t akik szerintem csapnivalóan teljesítettek. Mellettük a Boy Bandet és a JTR-t gondoltam befutónak (Utóbbit nem a teljesítmény miatt) helyettük ment a középszerű Adira Belle tovább és a tinilányok kedvencei a JTR.

Összeségében várom az első élő showt kíváncsi leszek kiből mit tudnak kihozni.

vodka03 - 2013. 08. 22. 17:31

Egy kedvenc maradt, nálam ez pedig Taylor a többi ember konkrétan mind irritál, talán Ellie, aki még szimpatikus, de nem hiszem, hogy sokáig megy majd. Nagyon remélem, hogy az elsők között fog kiesni, a Kelebek féle csapat, talán őket rühellem a legjobban illetve a flegma női csapat is totál ellenszenves. Danni idióta volt sztem, Michael Ross-t kiejti, akinek nem volt rossz előadás és tovább viszi, a jóképű gyereket, meg a Macskát, aki konkrétan a top 50-en kívül szánalmasan gyenge volt.

Bence - 2013. 08. 25. 15:47

Na akkor idén én is belekezdek a pontozásokba az első élő show után.

THIRD D3GREE: Kellemeset csalódtam bennük mivel a továbbjutásuk tüske volt bennem , de talán csak a Straight Up miatt. Nagyon tetszett látványos volt és érdekes és a dalválasztás is jó volt. 7/10

Barry Southgate: Nem nagyon értettem Dannii miért vitte tovább , de a produkció alapján megértettem. Kreatív volt, látványos és hangilag is rendben volt. 8/10

Jiordian: A számválasztás tetszett a stage desinnal együtt ,de azt gondolom hogy nem volt az igazi. Nekem valami hiányzott és egy kicsit unalmas volt ennek ellenére gyönyörű volt. 7/10

Taylor Henderson: És ez is tetszett hangokban és látványban is. Örültem , hogy nem egy gitáros számot hozott szerintem a mentora személye jót fog neki tenni. 8/10

Cat Vas: Nem gondoltam volna , hogy Danniinek belőle is sikerül kihoznia valamit ennek ellenére szerintem fantasztikus volt és hihetetlenül szexi. 8/10

Adire Belle: Egyetértek Ronnanal , hogy kiszámítható dalválasztás zseniális stage design és középszerű-gyenge éneklés. Nem lepne meg ha búcsúzniuk kéne . 4/10

Ellie Lovegore: Sajnos benne csalódnom kellett pedig annyira vártam … Az volt a bajom vele hogy unalmas volt és semmilyen amiért szerintem a dalválasztás és Foo okolható. 5/10

JTR: A dalválasztás nem , de a produkció többi része kiszámítható volt. Annyira emlékszem belőlük , hogy székeken ültek és vlaki gitározott. A változatosság kedvéért ők nem One Direction utánzatnak nevezném hanem inkább az EMBLEM 3-re hasonlítanak egy kicsit. 5/10

Omar Dean: Hangiakban egy kicsit többet is nyújthatott volna , de szerintem egy kellemes produkciót látthattunk. Se több nem volt se kevesebb. Én inkább valami gyorsabb számot adtam volna neki ennek ellenére tetszett. 6/10

Dami Im: A továbbjutásában nem értettem egyet Danniivel de úgy látszik bennem volt a hiba mert ez lehengerlő volt. A zongorás ötlet külön tetszett. Valamint ami még nagyon tetszett hogy íve volt a dalnak elindult valahonnan és megérkezett valahova . A mezőnynek talán ő az egyik legjobb énekese és remélem nagyon sokáig fog jutni. Kicsit attól félek hogy szavaznak e majd rá. 9/10

Joelle: Látványban ez is odavert. Hangiakban már nem annyira , de nem is az a lényeg ugyanis Florence szintjét nehéz tartani. Nagyon szimpatikus volt már tavaly is és ez a produkció is nagyon tetszett. 8/10

Jai Waetford: Nagyon vártam és nem is ok nélkül. A dalválasztás hibátlan. Fantasztikus előadást sikerült megint összehozni a BC-nél aggódtam egy kicsit hogy kifogyott valami de már látom felesleges volt. 9.5/10

Ha az egész showt nézem nagyon tetszett. A mezőny nagy része nem okozott csalódást azt hozta amit vártam tőlük. A dalválasztások is többnyire jók voltak. Amit külön kiemelnék az a produkciók látvány ami a tavalyi évadban is fenomenális volt. A mentori munkát illetően Fooban kicsit csalódtam , hiszen nem feltétlenül abba az irányba viszi őket amibe kéne szerintem.

AT - 2013. 08. 26. 19:17

Az első élő show…

Na ezért nézek én X factor, ez durva jó volt! Végig remek hangulat show és professzionális műsorvezetés, alig tudom elhinni, hogy ez élő lenne, de azért ez volt az első, úgyhogy a szokásos altatás most következne, de remélem nem, és folyamatosan ilyen atom’ adásokat láthatunk.
Fú nagyon jó, Ronan, Natalie és Dannii pedig a szokásos formájukat hozzák, a műsorvezető Istenkirály’ a stúdió pont akkora amekkora kell, szóval aki utálja a tehetségkutatókat az is nézze meg, hogy kb. milyennek kell lennie, egy minőségi adásnak.
Ja, hogy az énekesek, hát meglepődtem… azt hittem nem sokan lesznek akiknek lehet majd drukkolni, hát tévedtem, kapásból 5-6 kedvenc is van 1 adás után, szóval kitart még a levegő…

Kai - 2013. 08. 27. 00:21

És Bence bejött, amit írtál. Pont az egyik kedvencem esett ki és persze, hogy pont az ejtette ki, akit a legjobban rühellek az egész mezőnyben. WHY!?

luckos - 2013. 08. 27. 09:05

Szerencsére nem ért volna nagy veszteség, akármelyik esett volna ki a bottom 2-ből, de persze az irritálóbb maradt benn :D

AT - 2013. 08. 27. 18:43

Nem hiszem el, hogy egy az irritáció bennmaradt, olyan mint egy rossz fog ami fájogat és meg kell vele várni a hétfőt, mert akkor rendel a doki, és erre még mikor egy kráter volt a B2 produkciók között ezt a SPOILERT!!! szavazza meg a retardált zsűri, hihetetlen, legalább lett volna deadlock, így megalázni a lányokat banyek… Egyébként gondoltam, hogy Natalie idén könnyített szakaszt a beby miatt, de azért ennyire feltűnően nem kellene alóla elkapni a munkát.
És ezt a Jessie J iszonyatot, még innen sem lehet kirakni? hát hogy néz már ki? és ahogy énekel az valami borzalom, hol van ő Ellie Goulding-hoz hogy csak egy példát említsek. Pinket, Miley-t meg őt egy tőlünk+mentő cellába kellene zárni és kilőni őket jó messzire ezzel a fejszerkezettel.
Na kidühöngtem magam, komolyan mondom ez nem esett jól.

Bence - 2013. 08. 30. 16:16

AT:
Azért Jessie J és Pink azért egy kicsit túlzás.

Bence - 2013. 09. 01. 18:38

JTR: Megleptek Kylie dal? nem kedvelem őket , de ez a feldolgozás nagyon tetszett. végre nem egymás mellett álltak , hanem betöltötték a szinpadot. 8/10

Joelle: Egyszerű volt és nagyszerű. Bizonyos szempontból felül és bizonyos szempontból alulmúlta a múltkorit de tetszett. 7.5/10

Cat: A múlt heti előadásban az tetszett , hogy különleges volt és szexi , de ez most itt sajnos egyáltalán nem látszott. A gitározás az egyetlen plusz amit tudok mondani szerintem a gyenge dalválasztás is közrejátszott. 5/10

Omar: Nem vártam tőle ezt de nagyon tetszett Látványban és hangiakban is. Nagyon egyedi előadást láthattunk szerintem. 8/10

Jiordian: Ez nagyon bejövős volt tetszett az egész méltán kapta az állva tapsot sokkal jobb volt ezúttal a dalválasztás. 9.5/10

Jai: Annyira , de annyira tetszett a múlt héten és reménykedtem hogy sikerül neki ezen az úton maradni. Azt kell mondanom , hogy ez nagyon gyenge volt. Rossz volt a dalválasztás olyat kapott ami szerintem nem volt neki való , hiszen hangiakban sokkal többet tud. Többször bizonytalannak éreztem. 6/10

Barry: A múlt héten tetszett , ez is jól állt neki , de nem hiszem , hogy ezt érdemes volt elénekelni az
előző heti kisiklás után. 6.5/10

Taylor: Szerintem ez jobb volt , mint az előző heti. Tetszett a design jól is énekelt és valljuk be ő akár sztár is lehet. 8/10

Ellie: Rolling Stones? Nem tetszett tömören . Nem volt jó az átdolgozás és szerintem gyenge volt tud ő jobban is azt várom , hogy végre valami olyan dalt kapjon amit könnyedén és lazán el is tud énekelni. 5/10

Third D3gree:Kezdem őket egyre jobban kedvelni. A designt itt is kiemelem mert nagyon jó volt Tetszett az feldolgozás és a közepén az a skrilexes rész is jó volt. 8/10

Dami Im: Nem gondoltam , hogy tudja fokozni a múlt heti előadását , de sikerült. fenntartom állításom hogy az egyik legjobb énekes a mezőnyben. 9.5/10

Sajnos az lett amire számítottam kicsit esett a színvolnal olyanok tetszettek akik eddig nem és olyanok okoztak csalódást akik eddig nem. Bottom 2-ra tippem : Cat v Barry v Ellie közülük valaki.

nedewya - 2013. 09. 01. 20:28

Na lássuk a heti eresztést:

JTR: Sok fiúbanda volt már ebben és hasonló műsorokban, de egyértelműen őket tartom a legszerethetőbbeknek. Az előző előadásuk nagyon tettszett, ez egyáltalán nem, több helyen hamisnak is éreztem. 5/10

Joelle: A múlt heti közepes volt ez rossz. Redfoo sajnos egyenlőre nálam bukik mint mentor. Joelle annyival többre lenne képes mint amit itt műveltek eddig. (pl a válogatón) 3/10

Jiordian: A múlt héten a kiesésével számoltam, pedig a válogatón ő volt az egyik kedvencem, és pont ezért. 3x visszanéztem nekem nagyon tettszett. Ha ilyen szintem teljesít akkor komolyan számolni kell vele. Ennek az előadásnak atmoszférája volt, hangulata volt… nekem nagyon tettszett. 8.5/10

Omar: Hiába volt tökéletes látvány, hangilag számomra rettenetesen gyenge volt. Pedig múlt héten tetszett. 4/10 – de ebből 2 pont a látvány

Jai: A mérce magasan volt, s sajnos nem sikerült megugrani. Nem volt rossz, de a múlt heti után…. 4/10

Ellie: Redfoo halálian jó fej de mentor eddig ritka rossznak tűnik. Eddig hat produkció szárad a lelkén de ebből öt szerintem az adott versenyző képességein aluli volt. Ez is. Hiába volt jó látvány, jó hang, jó hangulat Ellie ennél sokkal többet tudna. 5/10

Third D3gree: Az idei nagy ? Meddig tudnak elmenni… mint produkció ez és az előző is rendben volt, sőt ez kifejezetten jó volt 6/10

Taylor: Azt nem merem kijelenteni hogy a műsor győztese, de a top 3 biztosnak tűnik. Ez és az előző hét is nagyon rendben volt 7.5/10

Dami Im: Hangilag talán a legjobb a mezőnyben. Bár abban sem vagyok biztos hogy Jiordian és Ellie nem tudna hasonlót alkotni egy jobb mentorral. De ez lényegtelen ami lényeges hogy Dami Im szuper volt… megint. 8/10

Barry: A múlt heti után előre lépett, de nekem még mindíg túl betanult, túl izomszagú volt. 5/10

Cat: A múlt heti annyira magasra tette a mércét, hogy nem tudta megugrani, ettől függetlenül nem volt rossz, és remélem még sokáig megy. 5.5/10

Redfoo kivételével (bár ő is fejlődött) minden mentort megdicsérek jól dolgoztak, és összességében nem esett a minőség (akkorát) kíváncsian várom az eredményeket.

Az én tippem hogy: Joelle,Ellie,Barry közöül esik ki vki de persze ki tudja hogy vélekednek erről az Ausztrálok… A Third D3gree meg sötét ló.

Hooligan - 2013. 09. 02. 14:23

Jiordian és Dami Im. A héten mindent vittek, a többiek meg rettentő gyengék voltak, még magukhoz képest is.

AT - 2013. 09. 02. 22:24

Ajee… éppen ott tartok, hogy az első produkció JTR Vs. Kyle, és 3 sor után elröhögtem magam, példátlan, ez szégyen gyerekek – hamis, undorító és röhejes. Mégis milyen elvetemültnek jutott eszébe, hogy 3 nyavalygós kisfiú elpengesse a Can’t get you out of my head-et. Egyébként nincs főpróba? Nem látják, hogy ez égés?

Joelle – nem tudom, nekem tetszik (milyen jól nézett már ki?!) tökmindegy mit énekel, van nála rosszabb is, majd ha ők kihullottak akkor jöhet a “nagyító”. Bár inkább hallgattam volna meg tőle az esernyős számot Rihannától, ez így egy kicsit elütött az eredetitől – mint mikor a vonat elgázol egy szúnyogot…

Dannii soha ne gyógyuljon meg, így a legjobb kiköhögte magából a karót’ és milyen helyes fülbevalói voltak.

Vasmacska :)) Nem értem azt mondta, rágyúrt az énekre, de már megint olyan volt, mintha lefogták volna hátulról és nem kapott volna rendesen levegőt, küszködött a lágy hangokkal, és ez tanít éneket… bravó.

Omar – RedFoo kommentje jobb volt mint a produkció.

Jiordan – Micsoda király volt, a zongora, a fények, amikor azt énekelte “Thriller” az milyen gyönyörűen szólt, a hangja kifejezetten imádni való, a múltkori Lilly Allen-nél egy kicsit megszeppentem, hogy beskatulyázták a hangszíne miatt, de mindent elnézek ez most odavert.

Jai – bocs de nem, ez nem volt jó semmilyen értelemben, lehet, hogy eltalálta a hangokat, de ez cukor volt nem show…

Berry – Go Home! Ellie és a Third Degree most annyira nem ütött nálam bár a szöszke jól kavar…

Taylor – Az egyik kedvencem, most is tetszett amit csinált.

Dami Im – Nagyon más mint amit az ilyen műsorokban megszokhattunk, ez volt a legkomolyabb dobása és vérprofinak tűnik ez a nő, (azért még sok van hátra) de amit és ahogy csinál élő show-ban, az előadása, az, hogy 100% album minőséget nyom, óriási. Megnyerheti? Ja de ennyivel??? Én mint néző örülök, hogy mindenki örül, de ne felejtsük el a háttérben profik dolgoznak, akik tudják mitől döglik a légy és bárkiből csinálnak 1 perc alatt sztárt, ha arról van szó, hogy ez majd jót fog tenni az X faktor Ázsiában történő terjeszkedésének, ha már az indiai buli nem jött be azért az sem kis piac főleg a jövőre nézve ha megkajálják és veszik majd a One Direction lemezeket akkor egy ilyen Dami Im ámokfutás jó kis reklámot csinálhat…

Gabor28 - 2013. 09. 06. 19:25

JTR: tipikus boyband, minden évadban van egy. Valahogy őket nem nyomatják annyira, lehet ezért érzem őket a legkevésbé irritálónak, bár elég gyengén hoznak.

Joelle: Az ő hangszíne áll hozzám a legközelebb, szeretem ezt a rekedtes hangot. Szerintem lassabb számokat kéne kapnia. Ha már Rihanna akkor talán a Stay-t tudtam volna elképzelni.

CatVas: Nem csípem, nem jön be a hangja, mehet.

Omar: Semleges, ezen a héten egész jó volt.

Jiordian: Szerintem döntős lesz. Tehetséges kiscsajnak tartom. Talán vele találta meg az irányt Redfoo a legjobban.

Jai: Sokáig bent fog maradni mert tini lány kedvenc. Nekem a hangja felmegy sokszor túl nyávogósba.

Barry: Örülök, hogy nem csak szerintem irritáló, reménykedtem hogy ő esik ki. Mehet

Taylor: Egész jó, a srácok közül a legjobb.

Ellie: Számomra elég hullámzó, többször gyenge, mint jó. El kellene találni a stílusát.

Dami: Egyik kedvencem, lehet rásegítenek, de szerintem tud. Attól félek kicsit hogy túl magasra rakta a lécet, és innen már csak lefele van.

Third D3gree: először arra gondoltam a balhé miatt rakták őket össze (a két csaj) hogy legyen egy kis feszültség a műsorba, de eddig kellemes csalódás amit nyújtottak.

nedewya - 2013. 09. 08. 17:30

Eltelt egy újabb hét és egy újabb rész is az X Aus eddig egészen jó évadából. Eddig. Sajnos ez a rész számomra gyenge volt. Lássuk hát.

Dami Im: A két héten át tartó varázs sajnos kifújt nálam. Hiába énekelt tökéletesen (megint) ez a dal szerintem nem állt jól neki. A mozgása pedig rettenetesen esetlen volt. 4/10

THIRD D3GREE: Jó ötlet és jó megvalósítás, és az egész koreográfia összhangban volt velük. Számomra ők a sötét lovak, ötletem sincs meddig mehetnek… 6/10

Jai Waetford: Meg voltam győződve róla hogy amint kap egy gyors számot el fog veszni, és iszonyatosan lebőg. De nem. Tökéletesen megoldottam, s bár messze nem ez volt a legjobb tőle, teljesen korrekt volt. 6/10

Barry Southgate: Unalmas volt, pont mint az előző kettő. Semmi egyediség, tucat hang… 1/10

Ellie Lovegrove: Nem volt rossz, de jó se. A helyzet az hogy gyenge dallal nehéz nagyot alkotni… 5/10

Omar Dean: Függetlenül attól hogy nem csípem se őt sem a stílust amit képvisel, ez most nagyon jó volt. 8.5/10

JTR: A JTR hozza a szintet. Nem kiemelkedőek de vannak náluk rosszabbak, egyenlőre nem zavaróak, sőt szerintem kifejezetten szerethetőek a többi hasonló formációhoz képest 5/10

Joelle: Hiába néz ki jól, hiába jó a hangja, a mentorház óta nem tudott nagyot alkotni, (amiben Redfoo is benne van gazdagon) 3/10

Taylor Henderson: megkockáztatom a műsor nagy esélyese. És nem is véletlen. 3 produkció és (egyedüliként a mezőnyből) mind a három jó. 8/10

Jiordan Tolli: Az első műsorban mellé lőtt, azóta viszont szárnyal, de még mennyire… 9/10

Összességében;; a hetet számomra megint Jiordan nyerte, de Omar és Taylor is nagyon tettszett. A párbajra Barry,Joelle,Ellie-t tartom esélyesnek, a THIRD D3GREE meg nem tudom meddig tud elmenni, én örülnék ha látnám még őket…

luckos - 2013. 09. 09. 00:22

Nekem most nagyon nem tetszett a third degree, pedig nekik drukkolok :(

luckos - 2013. 09. 09. 22:14

Juhúúú, szerintem most mindenki örülni fog a kiesőnek :D

AT - 2013. 09. 10. 23:33

Remélem Berry lesz az, még nem tartok ott… A 3degree, nem fog sokáig “létezni” ebben a felállásban, a szőkét for president, a 2unlimitedes srácot pedig el kéne küldeni gyöngyöket halászni jó mélyre annyira nem tud érvényesülni a két amazon mellett. Foo óriási nem csodálkoznék, ha ő lenne Simon utódja.

Hooligan - 2013. 09. 11. 09:03

Hát ez az adás tényleg gyengébb volt a szokásosnál. :( Még nem tudom ki esik ki, de remélem Redfoo. :D #troll

AT - 2013. 09. 11. 13:44

Na lelövöm én a poént: Berry miután meggyalázta Justin-tól a Mirror-t, úgy kirúgták mit a huzat, mehetett volna vele a 3 utcaseprő is… Ilyen kegyetlenül zsar B2 még nem láttam.
Szerintem nem Jiordan volt a legjobb a héten, bár ez az én és a füleim véleménye, most is Dami Im volt a nyerő. Másrészt elég kényelmetlen lehet idén a szék a mentorok’ alatt állandóan felállnak amikor nem kéne, de persze Joelle-t osztják mint a huzat, azt nem nézi senki, hogy egyedül nyomja 10 centis magassarkúban és egy férfi előadótól énekel, aki mögött minimum ott van egy csapat profi zenész show elemekkel ha azt a számot adja elő, arról nem is beszélve, hogy borzalmas volt a feldolgozás…
Jai, Ellie, JTR, Omar nyugodtan mehet haza, mert tőlük nem várok már semmi kiemelkedőt, viszont a 3degree-nek és Joelle-nek nagyon sürgősen mutatnia kéne valamit, hogy ne kerüljenek túl mélyre, ugyanígy Taylor-nak odatennie magát, de neki még van ideje. Félek, hogy Jai sokáig bent marad és kiüt valakit, szerintem a B2-ben nincs esélye senkivel szemben, de a makacs közönség bent tarthatja, sajnos nem való ilyen felnőtt műsorba a kis csávó, vagy akkor adjanak neki bulizós modern számokat, mert én állandóan átugrálom a 2. sor után.
A 3degree-ről még annyit, hogy nem tudom, hogy kell helyesen írni a nevüket, de mindig van 2 sor náluk ami baromi jól cseng visszahallgatva, ha buknak az a csávó miatt lesz, mert már nem találnak neki egy sort sem amit normálisan el tudna énekelni, a rap betéteket meg Kelebek lecsapja…

vodka03 - 2013. 09. 11. 14:59

Taylor vitte a hetet nálam illetve Omar. Redfoo, mint mentor talán rosszabb, mint Nat és ez nagy szó. 3degree számomra olyan, mintha 3 Rylan-ből állna a csapat, ilyen ellenszenvet még senki ellen nem éreztem x-factorba, ráadásul amit produkálnak hétről-hétre ugyanaz. Jövőre remélem cserélik a mentorokat egyedül Ronan az, aki jó munkát végez. Joelle, ha megint ilyen gyenge előadással rukkol elő, sztem jövőhéten B2-ben találja magát

Gabor28 - 2013. 09. 11. 23:21

Nagyon örülök a kiesőnek. Komolyan nem értettem, hogy bennem van a hiba vagy mi mert szerintem írtó szar volt minden amit csinált és mégis úgy dicsérték, nem értem.
Joelle szerintem az egyik legjobb lehetne, csak RedFoo nem találja meg az irányt. Nagyon gyenge mentor. Joardin az egyetlen akinek hozzáillő dalokat ad.
Third D3gree nekem bejön, nem a stílusom de valahogy tetszik. De tényleg nagyon a szőke csajt nyomatják valamiért.
Jai pedig tinilány (legnagyobb szavazótábor) kedvenc úgyhogy sokáig velünk lesz, de nekem túl nyávogós a hangja.
Omar nálam olyan semleges, de azt el kell ismerni, hogy ezen a héten jó volt.

nedewya - 2013. 09. 15. 19:38

Sajnos a műsor valamiért süllyed legalábbis az én szememben. A mentorok mindenkit agyon dicsérnek és ajnároznak + k*rva laza csávóknak akarnak látszani, a műsor meg valami elképesztő giccsessé kezd alakulni.

Taylor Henderson: Az egyik aki miatt érdemes nézni a műsort. Minden előadása nagyon tettszett. Ez is. 8/10

Ellie Lovegrove: Redfoo szokásához híven beválasztott egy jó “gagyi” számot, a produkció pedig ennek fényében jó sz*r lett. Ismét. 5/10

JTR: Nem volt rossz, de kiemelkedően jó se. Nem nekik kéne kiesni egyenlőre van náluk sokkal rosszabb is. 4/10

Jai Waetford: Sokan utálják, mások imádják, szerintem nam rossz, sőt vannak kifejezetten jó pillanatai is. Ez most nem ilyen volt. Sokszor csúszkált a hanglya is. 5/10

Joelle: Szegénykém úgy fog kiesni hogy nem volt egyetlen jó produkciója sem. És nem ő tehet róla. 3/10

Jiordan Tolli: Csak én éreztem hamisnak? Mindegy! Az elmúlt 2 hetet ő nyerte számomra, ez most nem volt jó. 4/10

THIRD D3GREE: A “sötét lovak” ezúttal sem okoztak csalódást, de kezdenek kevesek lenni. 4/10

Dami Im: Nehéz bármit mondanom, mert mindenki tudja hogy a mezőny egyik legjobbja, de nekem már zsinórban másodjára nem tetszett. Olyan esetlen és béna volt a színpadon. 6/10

Omar Dean: Amikor továbbjutott a mentorházból, a mentorházból azt gondoltam hogy nagy hiba. Mostnara viszont megkedveltem sőt az elmúlt 2 hétben nagyon tetszett. 7/10

Megint elég gyenge lett a mezőny nagy része de hát ez van. Én elkezdtem temetni ezt az évadot, pedig annyira jól indult. De olyan tömény lett a giccs meg a “JEEE Baby” hogy azt már nem tudom lenyelni. B2-re a tippem: Joelle-Ellie-THIRD D3GREE

AT - 2013. 09. 15. 21:53

Hú alig várom a következő élő show-t, főleg Dami Im aki nagyon érdekel, hiszen ázsiai, és ő lehet az első ázsiai X faktor győztes, és ez óriási dolog lenne gyerekek.

AT - 2013. 09. 16. 19:25

…Ellie – Jó volt…7/10
…JTR – Nem volt jó. Egyszerűen nem tudnak énekelni, együtt meg végképp nem, egyáltalán nem hallják egymást.4/10
…Taylor – Az elején majdnem összecsuklottam, hogy már ez is feladta, de kiderült, hogy nem hallotta jól magát, így viszont jól szájba kellene vágni valakit mert a szám második fele briliáns volt, kár érte, ő is ideges volt…7/10
…Joelle-t már megint szétkapták, és már megint baromira jól nézett ki, persze igazuk volt, bosszantóan gyenge produkciók most már a harmadik, mégis a hangjával annyira brutál jó lehetne, talán le kéne vele ülni, és dumcsi helyett mondjuk 100 szám refrénjének elénekelhetné egy-két sorát, hogy kiderüljön mely dalokat képes egyáltalán az eredetihez hasonlóan előadni, ugyanis elsősorban a hangja az amely elüt az eredeti előadóktól, és ezért nincs “hatás” a produkcióiban…5/10
…Jai – neki sikerült az ami Joelle-nek nem, remek dalválasztás, csak egy baj van, hogy ez nekem nem hang, de a korosztályában biztosan bejövős amit csinál…6/10
…Jiordan – Azok a fránya vírusok, mekkora lett volna ez a dal, ha a magas hangok is a helyükön lettek volna, a refrén közötti sorok briliánsak voltak simán az elvárt szint fölött volt, de amikor a refrénbe ért érezni lehetett, hogy nincs meg az a kontroll a hangjában ami miatt eltalálja az embert a magas hangokkal, és ez most biztos a betegségnek volt betudható, a franc egye meg…8/10
…THIRD D3GREE – Szerintem király volt, a zsűri meg kapja be…8/10
…Omar – Ez is király volt, tetszett na, maradhat még…9/10
…Dami Im – megoldotta megint, szerintem a Roar egy picit még friss, én szeretem Katy Perry-t és még mindig inkább neki adnám ezt a számot, de Dami is odatette, megint a legjobb volt. Nem hinném, hogy a zsűri valaha is kiejtené, úgyhogy ő biztos döntős…10/10

AT - 2013. 09. 17. 12:34

Kiszórhatták volna a JTR-t, kit érdekel, hogy jól énekeltek a B2-ben, legalább emelt fővel távozhattak volna, itt volt a lehetőség, Ronan megint elszúrta a Deadlock-kal. Másrészt Ellie-ért egyáltalán nem kár, csak azt sajnálom, hogy a jövő héten megint lesz a JTR…

luckos - 2013. 09. 19. 16:38

Kár, hogy Ellie esett ki, nekem most ezen a héten pont nagyon tetszett, eddig meg valahogy semleges volt szegényke. Joelle-t meg nem értem miért utálja annyira mindenki, elég volt csak az ausztrál x factor fb oldalát megnéznem, másról sincs szó, csak Joelle szidásáról :/

Gabor28 - 2013. 09. 19. 22:49

AT: Ronan nem tehetett mást vagy Elliet ejti ki vagy deadlock…
Őszintén sajnálom Elliet, mert szerintem több volt benne. RedFoo nagyon gáz mentor. Joelle-nek se talál egy normális dalt. Valaki írta hogy túl sok. Szerintem is nagyon lehúzza a műsort. Nagyon gyorsan le kéne váltani.
JTR-nak kellett volna mennie most.
Egyébként sajnálom Joelle-t nagyon, mert annyira egyedi hangja van, nekem nagyon tetszik, csak kéne találni neki egy hozzá illő dalt.
Omar az elmúlt két adásban nagyon jó volt az elején őt éreztem gyenge láncszemnek, de el kell ismernem, tud a gyerek.
Én bírom a Third Degree-t de most tényleg hiányzott valami.

AT - 2013. 09. 20. 12:47

@Gabor28: Igazad van, rendkívül figyelmetlen vagyok mostanában.
Érik egy Omar-Dami döntő? Vagy Mr.Foo-nak sikerül Jiordan álmait életben tartania, és eljut a döntőig? Szerintem lesznek itt még csavarok, és RedFoo-nak most már én is készítem a csúzlit, mert ideje lenne rákapcsolnia, bár nekem semmi bajom a csávóval, szerintem jót tesz a műsorral, mindkét új/régi zsűritag.

Gabor28 - 2013. 09. 20. 13:47

Nem tudom én még nem gondolok a döntőre, mert egyelőre megtippelni se tudom. Ott van Jai akinek hatalmas a szavazótábora szerintem. Tudjuk mire képesek a tini lányok. Omar és Taylor hasonló szinten jók most már. Szerintem kettejük közül a számválasztás fog dönteni, vagyis hogy Ronan kinél lő mellé egyszer nagyon.
Joelle-nek nem sok maradt sajnos ha RedFoo így folytatja.
Dami az tuti döntős, még ha bottom 2-be is kerül senki ellen nem ejtik ki.
Jioran a másik tippem a top 3-ra és valamelyik fiú, de leginkább Taylor vagy Omar.
De aztán ki tudja mi lesz még itt.

Amúgy a műsorvezető csak szerintem bakizik be szokatlanul sokat mostanában?

nedewya - 2013. 09. 20. 20:57

Gabor28: Nem szerintem is sokat bakizik. De ettől még szeretem.

Én nem hiszem hogy Dami döntős lesz. Szerintem Ronann két versenyzője végez majd az élen, míg a harmadik hely talán Jioran vagy Dami között dőlhet el, legalábbis számomra így néz ki Egyenlőre.

Gabor28 - 2013. 09. 20. 22:27

Ja én döntős alatt a Top 3-at értettem. Nem tudom miért, de nálam aki 3. az is döntős, de igazad van. Lehet Dami lesz a 3. Én nem hiszem, hogy két srác lesz a döntőbe. Persze bármi lehet.

Nekem sincs amúgy a műsorvezetővel bajom, csak a múlt heti adásba tűnt fel, pedig amúgy nekem nem szokott. Mintha két telefonszámot is újra kellett volna mondjon…

nedewya - 2013. 09. 21. 10:32

Én sem vagyok biztos benne h a két srác lesz a top2-ben csak egyenlőre van egy ilyen érzésem. Mind Taylor Mind Omar nagyon jók voltak mostanában, és szerintem megvan a maguk tábora, nem beszélve Jai-ról aki meg nem tudom meddig mehet de szerintem Top5 simán kinéz neki is. És ez egyszerűen azért van mert nincs konkurenciája. Redfoo lányai jók lennének, de ha Foo papa így fojtatja akkor nem jósolok nekik hosszú életet. (talán Jiordan)
Nat hozza a formáját de csapat “győzelmet” sem várok.
Dannii jól dolgozik, de még a második show után írtam h gyenge a hármasa, (Damin kívül) de még mindig a legesélyesebb arra hogy megszorongassa Ronann fiait.

Igen Luke kicsit lüke volt múltkor de nekem a bakizásról még mindig ez a videó jut eszembe.

http://www.youtube.com/watch?v=mCWn5n108tU

nedewya - 2013. 09. 23. 20:13

Na lássuk mit hozott a vasárnapi show.

Dami Im: Na ezt nevezem előadásnak. Dami nálam vitte az első két műsort, majd volt két felejthető produkció, most pedig visszatért a csúcsra. Micsoda látvány. 8/10

THIRD D3GREE: Ők is nagyon tettszettek, pedig egyáltalán nem vagyok oda értük. Most jól eltalálták az arányt. 7/10

Joelle: Na ez az amiért mindíg mondom hogy Joelle igenis jó. Most végre kapott egy jó számot, és milyet alkotott. 8/10

JTR: Magukhoz képest jók voltak, de a mezőnyhöz képest… szóval hozzájuk képest nem annyira. 4/10

Omar Dean: Az elmúlt két hét után ez most gyengének hatott, de összességében nem volt vészes, csak most erős volt a mezőny 7/10

Jiordan Tolli:
A nap legrosszabb produkciója volt magasan, és mindenki tudja hogy nem Jiordan miatt. S*ar volt a szám. Ismét. 2/10

Jai Waetford: Lassan elérkezettnek látnám az időt egy párbajra. Nem volt rossz, de unalmas volt. 4/10

Taylor Henderson: Magához képest gyenge volt, de még így is simán elment. 6/10

Azt kell mondjam, hogy az X AUS season5 eddigi legjobb showja volt ez a mostani. Végre szinte mindenki megütötte az élvezhető szintet, ami azért alapelvárás lenne… B2-re tippem; Jiordan-THIRD D3GREE

AT - 2013. 09. 24. 09:22

No nézzük miből élünk… rock hét anyám, rock=múlt évezred sajnos mindig így gondolkodnak ha ebből a stílusból kell mazsolázniuk, szerencsére behoztak néhány zenészt, így máris közelebb hozták az X-et a rock hangulatához.

Dami – kezdésnek nem volt rossz, de annyira jó sem, a Foo Fhigters-es csávot nehéz felülmúlni, most csak 8/10
Third D3GREE – 2 percben mintha egy 10 perces videoklipet láttam volna, megcsinálták amit kellett (rock hét ide vagy oda ez egy 2013-as produkció volt) de a ráadás, az, hogy komplett show-t csináltak, ez bebiztosítja lassan a jövőjüket, mint csapat ők tetszenek eddig a legjobban ezekből a tehetségkutatókból persze a Girls Aloud, vagy a Little Mix után. 10/10 (Igen!)
Joelle – szerintem az első 3 sort nagyon nem találta el, iszonyat kezdés után, nagyon feltört, mindig ilyen erővel kellene énekelnie, mert nagyon jól állt neki ez a szám. És eszméletlenül nézett ki, bár ezt a rajzolt szemöldököt soha nem fogom megszokni, és kicsit lehetne finomabb a csaj valahogy hiányzik belőle a nőiesség, mármint a gesztusaiból. Mindegy ez nagy mentés volt. 8/10
Omar – jajj nem kellett volna felmenni, szétzúzta az egyébként is lagymatag produkciót. Szét is kapták érte. 4/10
Jiordan – Ú hol a fénykardom… bármelyik Avril Lavigne vagy Taylor Swift szám jó lett volna, Foo de rossz volt ezt így látni/hallani. 5/10
Jai – Jó dalválasztás, nem hiszem el’ de: 7/10
JTR – a hangosítás az elején nem volt jó, nem lehetett hallani az éneket, a vége jó volt, a produkció élvezhető volt, de a másfél perc gyorsan elment, és nem égek a vágytól, hogy visszanézzem, ezért sajnos csak 6/10
Taylor – Egyedül nyomta ujjatlanban, tök gáz volt, a szám jó volt, tökéletesen énekelt, a hangja kitűnő, remek a srác. 8/10 (B2: JTR-Joelle?)

AT - 2013. 09. 24. 20:01

Úristen most nézem gyerekek, Joelle és Jiordan a B2-en és konkrétan Joelle kivégzése zajlik, hát szeretném ezt a B2-őt gyorsan elfelejteni, mivel Jiordan kifejezetten szar produkciót mutatott a héten, és Joelle bizonyított, szóval ordítanék, de sajnos Jiordan-ból még lehet valami… ennek ellenére, mindig azt vallom, hogy nőkből sosem elég, és nagyon mérges vagyok, ha egy is kiesik, szóval most megyek duzzogni.

luckos - 2013. 09. 25. 00:09

Pff… Joelle-t konkrétan a legjobb hetén dobták ki :( Amúgy én kedveltem nagyon, a Third degree után talán ő volt nálam a legnagyobb kedvenc. Persze várható volt, hogy előbb-utóbb ez lesz, csak reméltem, hogy nem most :(

Gabor28 - 2013. 09. 25. 22:11

Uh de nagyon mérges vagyok. Két kedvencem. Joelle-t jobban szerettem valamennyivel, és a hétvégén is ő volt a jobb, az pedig hogy előtte gyengébb volt pedig Foo lelkén szárad…
JTR Jai B2 kellett volna.

luckos - 2013. 09. 29. 20:22

Nem kizárt, hogy most kiesik a 3rd degree is :( Ez a Smooth Criminal most nagyon gyenge volt tőlük. Ami nekem személy szerint azért rossz, mert nem marad bent más kedvencem :/

AT - 2013. 09. 30. 18:19

Nem vagyok valami boldog, de kezdjük…

– Third D3GREE: nulla értékelhetetlen, katasztrófa volt. Szomorú vagyok, mert már majdnem rajongó lettem, és sajnos az Ausztrál közönség kíméletlen lesz most is. A szöszkén látszott, hogy annyi, ott állt szerencsétlen és mosolyogva sírta a sminkje alatt, tényleg szomorú. 1/10
– Jai: 6/10
– JTR: 4/10
– Omar: 7/10
– Taylor: 8/10
– Jiordan: Úgy érzem elfogyott, számomra unalmas lett, lassú balladákat kéne énekelnie, nekem nem tetszett, Ronan-nak igen, valószínűleg meghülyült. 6/10
Dami Im: A mai műsor sokkoló kezdete után már nem is vártam semmit, letéptem magamról a fejhallgatót. Dami-t a végére tették, ez adott némi kis bizalmat és tényleg, gyönyörű volt, tökéletes, könnyfakasztó, és remekül szólt, igazi tehetség és varázslatos hang. Remek színpadkép, előadás, és ruha, a többiek érzésben és hangban ma sehol sem voltak. 10/10

B2 tipp: JTR-Third D3GREE, és a JTR megy.

luckos - 2013. 09. 30. 19:36

AT: A B2 tipped bejött :)

nedewya - 2013. 10. 01. 19:27

A helyzet az hogy nem is húznám az időmet, az idei X AUS teljesen hidegen hagy. 2010-2012-ig ez volt a legjobb, most még a US is jobban szórakoztat. (és ez nagy szó)
Egyszerűen hányingerem van a sok dicsérgetésből, meg az erőltetett buli hangulat miatt. Nem is értem mi történt a tavalyi év óta.
Most nem is pontozok csak annyit mondok hogy nekem Omar tettszett a legjobban aztán Demi és Taylor. A két csapat megérdemelten került b2-be.

AT - 2013. 10. 01. 20:16

Oh eltaláltam volna? Igen. Végül is a srácok már így is elég sokra vitték lenyomtak egy búcsú dalt nem volt rossz, és örültem, hogy a Third D3GREE még egy számot eltol a B2-ben, ÉS MEKKORA VOLT!!! tökéletes, nem volt kérdés, hogy ki jut tovább. Jason Derulo vendég fellépő produkciója hatalmas volt, remek show-t csináltak, most pedig megyek és kivágom a műsorból a TD B2 dalát és azt fogom hallgatni holnap egész nap…

Gabor28 - 2013. 10. 02. 22:45

Annyira hiányzott Joelle a mezőnyből a héten, annyira jó hangja van a csajnak. Még mindig úgy gondolom, hogy tovább juthatott volna ha nem Foo-hoz kerül.
Ideje volt JTR távozásának, nem utáltam őket vagy ilyesmi, de nem voltak ennél a helyezésnél jobbak.
Third Degree pedig nagyon jó volt. Oda rakták rendesen. Joelle után nekik szurkolok.
Joirdan pedig tényleg visszaesett, vissza kéne menni a Birdy-s stílushoz, az jól áll neki.
A 3 srác pedig veszélyes nagyon. Csak be fog jönni a Taylor-Omar döntő.

valahol tényleg átcsapott egy kissé ajnározásba a dolog, de még mindig az ausztrál számomra a kedvenc.

luckos - 2013. 10. 07. 11:34

Most a bottom two egyike kicsit meglepő lesz… De nem akarok spoilerezni. A srácok közül valaki, és nem Jai :/

AT - 2013. 10. 07. 12:17

Na nézzük, előre bocsátom, hogy ezen a héten keresztbeverés volt a metorkák között a dalválasztásban, másrészt kb. fél órás rész volt, ha a fillereket átugráljuk, viszont többet álltak mint ültek…

– Taylor: Néhol picit erőtlen volt, néhol meg jobb mint az eredeti de összességében megint valami újat hozott, és ezért jár neki a… 8/10
– Omar: Hoppá 8/10 (Foo remekül elintézte, hogy Jiordan kiessen)
– Dami Im: 10/10 (Nem kérdés, hogy az ázsiai piacot akarják vele megalapozni, amúgy most lehetett igazán érezni milyen gyönyörű hangja van, ő és a Third D3GREE-ből Jacinta brutál jók idén)
– Jai: Jáj a fülem. 7/10
– Jiordan: Ö izé a szerelése ?#%’!i?, ez nálam 10/10
– Third D3GREE: Nehéz szám volt, a show megint megvolt, X faktorban ilyen dinamikus csapatot még nem láttam, maga a szám nálam inkább instrumentálisan maradt meg, az intrója és a pezsgő ritmusa a trombitaszólókkal, engem soha nem érdekelt, hogy annak idején a BEP milyen módon gyalázza meg “szöveggel” és adja el huszadszorra is, úgyhogy a srácoknak most nagyon nehéz feladatuk volt megint, de szerencsére ha Kelebek 2 sornál többet kap akkor már nem lehet szar a produkció, maga a szám nem olyan hosszú 1:55, végig lehetett volna nyomni akkor lett volna az igazi, kicsit félbevágták a végét de azért ott van a 9/10

B2 tipp? Jai-Omar, újakat keresztbe!

Critica007 - 2013. 10. 07. 23:16

Innentől kezdve tippem sincs ki fog kiesni. A mostani távozót lehetett sejteni. De a jövő hét meglepetésekkel lesz teli. Pláne, hogy megint megérkezik az Aussie week.
U.i.: Aki eddig nem nézte, az nézze meg a TOP6-t!!! Kis büdzsé, közepes ország, brutál nagy show!

AT - 2013. 10. 08. 11:51

Egy Omárral kevesebb… azért hadd szóljak néhány szót, mivel látszott, Minogue mentorka egy picit taktikázott, amivel sikerült elérnie, hogy szegény Jiordan is megzuhanjon az eredményhirdetésnél, de szerintem simán csak ideges lett, hogy lenyomta a színpadon Omart mégis sz*roznak vele a deadlockkal.
Jó volt látni, hogy Jiordan fel volt készülve a B2-re és úgy ahogy volt kirázta a kis ujjából a Stay-t, lehet abban a sapkában aludt vagy én nem tudom de szinte tökéletes volt, nagyon jól állt neki ez a szám, és tényleg tud valamit a csaj, tiszta kaméleon hangja van, meg gondolom jó hallása, hogy úgy tudja visszaadni az eredeti előadókat, hogy az a már hátborzongató.
Jövő hétre, jó lenne egy Jai-Taylor párbaj, hogy a kis srácot végre hazaküldjék anyuhoz, és akkor mind a 4 mentor a legjobbjaival indulhatna a döntő felé.
A jövőhét tényleg vízválasztó lesz, hiszen a többiek már bizonyítottak, és mostantól Jai a leggyengébb láncszem az egész show-ban, mivel egyszerűen semmit sem tud normálisan elénekelni a nyávogós hangja miatt, ami max. két szám erejéig érdekes aztán már irritáló. Ezt eddig is így gondoltam, de mivel hétről-hétre bizony voltak nála rosszabb produkciók is elnéztem, hogy mondjuk a Third D3GREE vagy Jiordan van a B2-ban a sz*r produkciójuk miatt, tulajdonképpen Jai konstans átlagosan közepes, ezért el tudta kerülni a veszélyzónát, míg a többiek hiába voltak sokszor nagyon jók, majdnem ugyanannyi mellényúlásuk is volt, szóval Jai menjen, aztán meglátjuk.

Gabor28 - 2013. 10. 09. 15:58

Ahogy mondod jövőhéten Jai-nek kéne mennie. De szinte 100% biztos vagyok, hogy nem ő fog.
Ha senki nem nyúl mellé jövőhéten tippem sincs ki lesz a B2-be.

AT - 2013. 10. 13. 19:11

Nos, mivel a héten “Ausztrál hetet” tartanak (de jó hú), és amúgy is itt ez az időeltolódási izé, meg az, hogy csak 5 produkciót láthatunk melyeket a hivatalos oldalon egyből adás után már közzé is tettek, most csak a produkciókra koncentráltam, úgy összességében erős közepes volt, és meg kell mondanom a mentorok elvégezték a dolgukat, itt nincs félrebeszélés, úgyhogy nem kötnék bele egyikbe sem. A nagy kérdés az, hogy Jai megy vagy marad, én mint néző a Joelle Vs Jiordan B2-ben Jiordan helyett Jai-t láttam volna szívesen és a távozása is kb. abban az időpontban lett volna esedékes, úgyhogy nincs mese ő jön.
Belecsapok a lecsóba és azt mondom B2 tipp: Jai Vs. Third D3GREE és Jai megy 3:1 arányban.

luckos - 2013. 10. 13. 21:10

Nekem ezen a héten a top3: 1. Jiordan 2. Third degree 3. Taylor. Dami most valahogy gyengébb volt az átlagosnál, de ezen a ponton most már tényleg Jai-nak kell mennie, remélem benne lesz a bottom two-ban.

AT - 2013. 10. 14. 20:15

Á … ! Fogom a fejem. A legrosszabb B2 “rajongói” szempontból, én nagyon sajnálom Jiordan-t, megint ugyan az az érzésem volt, 2 percig ő volt Lana Del Ray, imádtam tőle ezt is, még pislogni sem mertem annyira tetszett, már az elején leszögeztem, hogy nekem ő a kedvencem aztán lassan felzárkózott mellé a Third D3GREE, és most tessék, hát nem őket ütik-vágják?!
Sajnos Jai kora, hangja, stílusa miatt soha nem hallgatnék tőle számokat, mint ahogy soha az életben nem hallgattam ilyen fiatal előadóktól semmit, emlékszem Justin Bieber-t is csak azért mert nem tudtam hova menekülni a Tesco-ban… szóval számomra, ő olyan mintha nem is versenyezne, erre tessék belerondít itt a rózsaszín álomba.
Egyébként Jiordan most verte a Third D3GREE-t, akik egy hatalmas hajrával akár meg is nyerhetik ha megint sikerül olyan durván jó produkciókat összerakniuk mint már kb. 4 alkalommal. Taylor-nak már nem drukkolok, viszont nagyon jó ő is, Dami Im pedig abszolút a legesélyesebb és meg is érdemli ha megnyeri. Minden esetre amíg bent vannak addig a Third D3GREE-nek szurkolok…

AT - 2013. 10. 15. 20:40

Helyesbítenék: Jiordan nem verte a Third D3GREE-t, hanem mindketten baromi jók voltak a B2-ben, és a Deadlock teljesen jó döntés volt ebben a helyzetben, remélem jövőhéten dupla adag lesz, és Jai-t lekoptatják.

Gabor28 - 2013. 10. 15. 22:35

Leszögezném, hogy nagyon sajnálom Jordiant, szerettem a hangszínét, meg szimpatikus csaj. De ha már így alakult a B2 örültem, hogy Third Degree maradt. Szurkolok nekik.
Jai pedig mehetne mostmár télleg, jójó, de elég már így is túl jutott annál ami kijárt volna neki.
A döntőre most nagyon erős Taylor-Dami megérzésem van, és a mérleg Taylor felé fog billenni, szerintem. Bár nekem ő valamiért nem szimpatikus annyira. Nincs vele gond, jó a hangja a legtöbbször hozza bőven amit kell, de valahogy nem.

Még annyit, hogy kis kárörvendés van bennem, sajnálom Jordian-t de annak örülök, hogy Foo hoppon maradt, még mindig haragszom Joelle miatt. (tudom, tudom de nekem ő volt a favorit)

vodka03 - 2013. 10. 15. 23:41

Olyan boldog lettem volna, ha végre kiesik 3degree, már falnak megyek, hogy 3 emberből 1 tud énekelni, Kelebek meg hétről-hétre randább, Jiordan klasszisokkal jobb volt a B2-ben ez nem is lehet kérdés. A végén a Taylor-Dami kettős közül kíváncsi vagyok ki fog nyerni, én jobban örülnék Taylor-nak, mert szimpatikusabb és a műsor eleje óta nagy kedvencem, de Dami jobban megérdemelné főleg a live show-k miatt.

AT - 2013. 10. 17. 22:31

18+ Azért még egy gondolat Jiordan-ra visszatérve, gyerekek, azért érdemes visszanézni az utolsó dalát mert azért az nagyon ott volt huhh…demeleg…

AT - 2013. 10. 20. 21:15

Semi Final: Na most látszott csak igazán mennyire hiányzik Jiordan ebből a show-ból… Hát mindenki belefutott egy-két arcon csapásba a héten kiv. talán a 3D most már ez lesz a nevük nem érdekel 10 perc mire leírom a nevüket…
A mentorok láthatóan napozni voltak a beach-en ahelyett, hogy a padavanokkal foglalkoztak volna. Eddig csak a produkciókat láttam szóval pontozok.
Jai: 1. ez mi volt’ szegény srác de sajnáltam 2/10 _ 2. Hát ez is vérszegény volt szerintem túl nagy rajta már a nyomás 4/10
Taylor: 1. nem tudom mit csinált de sz@rul csinálta, ezt a számot nem lehet így előadni, rosszul sikerült a feldolgozás 5/10 _ 2. ajjaj jó volt, de kicsit furcsa dalválasztás úgy érzem ezen a héten Ronan inkább a strandon volt mint a srácokkal 7/10
Dami Im: 1. nekem nagyon tetszett ahogy a előadta a számot bőven 8/10 _ 2. Wrecking Ball már megint, én nem tudom mi olyan jó ezen a számon, és a Standing O-t sem értettem, szerintem 6/10 de lehet ezért nem vagyok én tag az Ausztrál X faktorban…
3D: 1. király! ütős! cool a nap legjobbja 9/10 _ 2. Szerintem ez Nicki Minaj legbénább száma ezek a srácok mégis jól megoldották, énekben kicsit kapkodós volt de a show 5-ös, így a produkció 8/10

A pontozást azért mindig az adott show összetételéhez próbálom igazítani, hogy kb. milyenek voltak az előadók önmagukhoz, és a többiek produkciójához képest, szigorúan érzésre, semmi feszkó, szóval így most én azt mondom ebből egyenlőre nagyon úgy tűnik, hogy a 3D megnyerheti, ami ultracool lenne, persze tudjuk mind, hogy ezt már Dami Im rég megnyerte, de hátha én még mindig neki szurkolok és nagyon kinéz nekik a döntős hely.

B2 tipp: Jai (Taylor) Vs. Jai és Jai megy.

Gabor28 - 2013. 10. 20. 23:08

Na hát akkor:
3D: Nekem mindkettő tetszett. De egyértelműen az underdog. Remélem továbbjutnak.
Dami: Nem értettem mért fikázták le a Whitney Houston dalát, nekem nagyon tetszett, a Wrecking Ball-ból pegig a lágy részeket tökéletesen hozta.
Taylor: Nekem egyre antipatikusabb, de meg kell hagyni a Girls Just Wanna have fun jó volt.
Jai: hát szegény kissrác ezt elszúrta. A Dynamite meg olyan szinten magas volt hogy már bántotta a fülem.

Remélem Jai megy vagy Taylor…

luckos - 2013. 10. 21. 12:40

Én a mostani élő show alapján Taylor-t és Jai-t párbajoztattam volna, és Jai-t küldtem volna haza. Persze rá mindig annyi hülye tini szavaz, hogy naná, hogy sosem kerül be a b2-be. Helyette most mehetnek haza a legeslegjobbak, a Third D3gree :( Nincs igazság!

AT - 2013. 10. 21. 16:14

Hát’ nekem most már oly mindegy volt, a Semi Final-ban kiesni nem olyan nagy cucc, az még a határon van, hátha lesz belőlük a jövőben valami. Foo nem vállalta be, hogy kiejti Taylort, töketlen majom, oké, a múltkor Jiordan kiesésénél Ronan a 3D-t küldte haza ezzel esélyt adva Jiordan-nak a Deadlock-kal, most pedig Foo vissza adta, persze azon kívül a döntés súlyát sem szívesen vette magára, de a 3D lett volna az egyetlen ellenfele Dami Im-nek, szóval most van egy méregerős esélyese a döntőnek, meg két lazasrác.
A Jai-os vonalat addig húzzák itt nekem míg végérvényesen megutáltatják velem a szériát, ha megnyeri akkor azon kívül, hogy sokkot kapok, eléggé el fogok gondolkozni azon, hogy érdemes-e a továbbiakban komolyan foglalkozni, ezekkel az X-es tehetségkutatókkal, a tavalyi Ella Henderson balos, a tavaly-idei USX jobbos valamint a UKX gyomros után, egy Ausztrál vesés nem hiányozna…

vodka03 - 2013. 10. 21. 17:20

AT most komolyan mi alapján lett volna bármi esélye 3D-nek, minden héten választanak vmi pörgős számot, ahol körbe rohanják a színpadot, meg sok effekttel dolgoznak, a szőke énekel 2X4 sort a srác vmit mekeg közbe, a borotvált fejű lány meg rappel vmit és a végén elmondják mindig ugyanazt, “jó volt az energia, jó volt a rap, Te ott középen fiú semmit nem csináltál megint”.

luckos - 2013. 10. 21. 20:09

Vodka03: Hát nekem az egész mezőnyben kezdettől fogva a 3D volt a kedvencem (főleg Kelebek miatt, aki már egyéniben is kedvencem volt), szóval baromira nem értek egyet veled :) Az tény, hogy a két lány nagyon elnyomja Jordan-t, de például most az első számuk eléggé a srácra épült – és ez nem az első eset volt. Azzal sem értek egyet, amit még fentebb írtál, hogy a 3 emberből egy tud csak énekelni, mert igenis mind a hárman tudnak, csak Kelebeknek például a rap sokkal inkább az erőssége és azt helyezik előtérbe. Pont ettől lesz különleges és változatos az ő előadásuk, hogy gyakorlatilag 3 különböző ember tud valami nagyon jót alkotni.
Na mindegy, én már csak abban reménykedem, hogy Dami nyer, és nem a kis tejfölösszájú Jai.

vodka03 - 2013. 10. 21. 20:21

Ha tudnának énekelni, akkor nem csináltak volna belőlük csapatot, egyénileg nem tudtak bekerülni az élő show-ba, pedig a lány kategória nevetségesen gyenge volt. A fiúra meg olyan számot építenek, amilyet akarnak, semmi keresnivalója nincs egy ilyen műsorban.

AT - 2013. 10. 22. 07:39

Szerintem hagyjuk az ének kérdést, pont, hogy nem is amiatt jó a 3D, de ha már ének, ott volt pl. a legjobb előadásuk (Lloyd – Dedication To My Ex feldolgozás) amit asszem már előadott Ronan egyik csapata régebben, na arra azt mondtam, hogy jobb volt mint az eredeti és akkor még a show-ról nem beszéltem amit ezek hárman csinálnak.
Lehetett rájuk építeni, tehetségesek voltak, mind a 3-an tudtak valami egyedit, meg lehet nézni azokat a csapatokat akik eddig voltak, és azt fogjátok látni, hogy vegyes csapat eddig még nem sokra vitte az X-ben. Főleg ilyen Dance-es vonalon és látszik rajtuk, hogy nagyon érzik a ritmust, főleg Jacinta és a srác nyomott egy-egy koreográfiát, de amikor Kelebek nyomta az emberben egyből elindult a vezérhangya, hogy táncolni kéne, szóval a produkciók nagy része igen színvonalas volt, arról nem beszélve, hogy ha megnézted az arcukat a produkció után látszott rajtuk, hogy volt benne munka és nagyon akarják, sőt emlékszem amikor a szöszke könnyezett a sminkje alatt a legrosszabb produkciójuk után és közben vigyorgott mert nem akarta, hogy látszódjon rajta a csalódás. Ha arra kell válaszolnom, hogy miért voltak szerintem jók, akkor egyszerűen csak azt tudom mondani, hogy az ő produkciójukat többször is visszanéztem, mert tetszett és mindig hozták a jó hangulatot ami még nem feltétlenül jelenti, hogy akkor alapból ők a legjobbak, de kétségtelenül nálam idén ezüstérmesek lettek.

nedewya - 2013. 10. 22. 19:34

Én nem akarom elvitatni a 3D tehetségét, de semmi esélye sem lett volna Dami ellen. Múlt héten párbajoztak, tehát elvileg most még meg is tolták a szavazók őket egy kis plusszal, és még így is csak a 4.-ek voltak. Dami kb 80% vs 20%-ra alázta volna. Azonkívül szerintem ez a 4. hely reális volt nekik. Én Taylornak drukkolok, szerintem ő a legsokszínűbb, de Dami is jó, könyörgök ne Jay. Sajnos az idei AUS nekem rettenetesen giccses lett, de Taylor és Dami miatt megnézem a döntőt.

AT - 2013. 10. 22. 22:09

“könyörgök ne Jai” az a szomorú, ha a döntőben Jai 3. lesz akkor Taylor előtt végez, ami ugye kapásból azt jelenti, hogy az előző show-ben Taylor helyett neki kellett volna a B2-ben lennie, és akkor 100.000%, hogy ment volna… és marad a döntőre a 3D, ha pedig Taylor megint csak a “3.” helyezett lesz akkor itt az ideje eret vágni, mert Jai-Dami Im döntő lesz ami magában paradox…
Egyébként nadewya, és ha giccs? Nem mindegy??? Más, sikeres előadók dalát dolgozzák fel és simán lenyomják karaoke-ban… na bumm, ezt eddig is tudtuk, nem hogy giccs, hanem sima svindli, Odab@sszák… (lili) aztán a közönség nyomja az sms-t… de ha egyszer jobban szórakoztat, mint bármi más?!

nadewya - 2013. 10. 24. 19:38

AT: Nem mondtam h baj a giccs csak az X AUS eddig nem volt az, és fáj h most az lett. Anno a második évada 2010-ben a legjobb volt (és még ma is az a kedvencem) aztán a 3-4 is jó volt, bár nem tudta űberelni. A mostani viszont nem tettszik mint ahogy írtam is korábban, mindenkit ajnároznak, meg nagyon erőltetett a buli hangulat, 1 műsor alatt 6-szor elmondják h húúú itt most aztán akkora show-van, hogy ekkorát a világ nem látott. És félre ne ért nem azt mondom h az évad rossz, nem az, de az előzőkhöz képest csalódás. Jai menetelése meg kb Wagnerhez hasonlítható. (Rylan-nál azért kevésbé zavar)
Amit viszont nem értek (tudom ízlések és pofonok) h mindenki szidja a UK-t pedig ebben az évben szerintem jobb mint 2010-óta bármikor. Jó zsűri, nem a legjobb de élvezhető, nincs Redfoo nincs Jai, szóval sokkal jobban tudom szeretni. És ez nem baj, csak fáj h mert az elmúlt 3 évben az AUS volt a csúcs számomra.

AT - 2013. 10. 25. 07:35

Tipp az e-heti döntőre: 1. Dami Im, 2. Taylor, 3. Jai

Remélhetőleg majd közzé teszik a szavazások eredményét és látni fogjuk Jai, hogy került ilyen messzire onnan amikor szerintem a Joelle Vs. Jiordan féle B2-ben lett volna a helye Joelle helyett.

nedewya - 2013. 10. 25. 17:05

Én attól tartok hogy egyszer közzé teszik, és valami olyasmi látványban lesz részem hogy Ő nyerte a legtöbb műsort. Most hirtelen vmi olyan érzés fogott el h Jai nyeri mögötte Taylor és csak harmadik lesz Dami Im. Könyörgök adja az ég h tévedjek. Taylor és Dami közül bármelyik nyerheti, de Jai hangi képességai alapján szerintem már így is túl sokáig jutott.

AT - 2013. 10. 28. 15:51

Nos ennyi volt, teljesen papírforma a vége, sajnálom, hogy a 3D vagy Jiordan nem vitte többre, se Taylor se Jai nem volt igazán ellenfele Dami Im-nek, nem mintha a többiek azok lettek volna, csak Ronan fiai nem voltak valami érdekesek így a végefelé. Jó volt az Ausztrál show, nem csak amiatt, hogy a legkorábban kezdett és ezáltal volt idő jobban figyelni mindenkire, hanem így mostanában látva, az X-eket és, hogy a szezon kezdetén kb. csak a US Voice ér valamit, eléggé felértékelődött nálam az Ausztrál X. Ami pedig a legfontosabb anélkül, hogy bármilyen helyen is rangsorolnám az évadot, a show keretei, és morális értékei a reakciók és produkciók számomra a normális kategóriát jelentették idén is, és ez már bőven elég, bár Luke néha kissé túlzásokba esett, de úgyis átugráltam szóval elviselhető volt.

Bence - 2013. 10. 28. 17:38

Nagyon orulok hogy Dami nyert mert nagyon megerdemelte. Azt gondolom hogy a tobbi mentortol peldaerteku es dicseretes volt ahogy orultek Dami es Dannii gyozelmenek es ezt jo volt latni.

Hooligan vagy winnie a jovo heten irnek rola szivesen egy cikket.

winnie - 2013. 10. 28. 18:24

ha huli nem ír, akkor jó.

Hooligan - 2013. 10. 28. 19:20

Tiéd a pálya Bence, én lemaradtam két-három résszel. :)

vodka03 - 2013. 10. 28. 19:32

Papírforma győzelem, az első élő show-tól kezdve nem volt kérdés kinek kell nyerni. A többi X-hez képest jóval minőségibb volt számomra az évad, annak ellenére mondom ezt, hogy az US live show-k még el sem kezdődtek, de a színvonal ott röhejes és a UK és csalódás számomra. Gondolom jövőre lesz új évad, ahol reményeim szerint nem lesz ott Nat meg Redfoo.

Bence - 2013. 10. 28. 22:45

Csutortokre meg tudom irni szerintem. Egyebkent kozze tettek a szavazatokat Dami a 8.elo show kivetelevel mindent vitt. Azt Taylor nyerte aki vegig szinte fix 2. volt. Jai a 3 es a 4. hely kozott ingazott vegig.

Gabor28 - 2013. 10. 31. 16:52

Bence hol láttad a szavazatok eredményeit? engem érdekelne…

Bence - 2013. 11. 02. 14:25

A wikipedián fent volt de most már nincs pedig elvileg hiteles volt. Ki érdekelne hátha emlékszem valamire?

Gabor28 - 2013. 11. 03. 11:13

Joelle-re lettem volna leginkább kíváncsi hogy hol volt, amikor nem épp a bottom 2-be

Bence - 2013. 11. 04. 20:49

Az elso elo showban 6. volt arra emlekszem biztosan utana volt egy 4.helye majd a 6. es 8. hely kozott ingazott

Gabor28 - 2013. 11. 05. 20:15

köszi!
Nem tudom mért vették le wikiről a %-okat…

Amúgy kíváncsi leszek ki viszi valamire a későbbiekben…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz