login |

F(élévad f)inálé előtt: Teen Wolf

2013. 08. 15. 19:51 - Írta: superpityu

11 hozzászólás | kategória: kritika, video,

Csak távirati stílusban jelezném, hogy a 3×11 simán ért egy 8/10-et. Remek vihar előtti csend volt, rengeteg nagyszerű és igen informatív dialógussal.

Ez a sorozat már régen felmúlta a nézők elvárásait, sokkal több, mint amit a béna címe ígér. Jóval kevesebb nyállal operál, mint amennyit várna az ember egy MTV-sorozattól, és a mitológia sokkal összetettebb, mint mondjuk a The Vampire Diaries esetében.

Jeff Davis megcsinálta, na. Hozott egy olyan sorozatot, ami a pocsék pilot után akkorát fejlődött, hogy nálam a nyár legvártabb sorozata lett, pedig megy a Dexter is, meg a Ray Donovan, a Breaking Bad-ről nem is beszélve. És eskü, nem vagyok lány, a tini korszakomat is magam mögött hagytam egy ideje.

Szóval jön a lezárása ennek a 12 résznek, az első 3. évados etapnak – eddig úgy néz ki hiába a 24 részes szezon, továbbra is 12 részes “fejezetekből” fog állni a Teen Wolf. Amíg nem jön az új rész, addig két promó a tovább mögött a félévad fináléhoz, egy rövidebb és egy hosszabb. MLMK, azaz Mikor lesz már kedd?

11 hozzászólás Ne habozz!

lacfy - 2013. 08. 15. 20:28

Szamomra ez az evad mar egy kicsit bonyolult lett. Miert fordultak a druidak ellen anno. Meg kit is akar a falkavezer valojaban megszerezni. Annyi szereplo van mar hogy nem is tudom kinek mi a tortenete. Nekem annyira nem jon be most ez az evad.

littleniji - 2013. 08. 15. 20:44

Egyetértek, mikor lesz már kedd? Túl sokára. Egész rész alatt pislogtam csak, annyira kellett kapkodnom a fejem, hogy most akkor he, mi is történik? Fuh, nagyon bejött az egész, kisregényt tudnék írni mi miért tetszik – és persze, mi miért nem. Pedig én sem vagyok már tini, és az a nagy fanolós sem, de ez a sorozat kicsinál. És sikerült vele kicsinálnom a barátnőim egy részét is, ők is függővé váltak, miután megmutattam nekik a sorozatot. :)) Remélem elkápráztatnak jövő héten is~ Aztán januárig rághatjuk a kefét, ha Jeffből indulunk ki XD

Zsuzsee - 2013. 08. 15. 20:45

Én nem olyan régen kezdtem el nézni az első évadot, konkrétan talán 2-3 hete, de az eheti részt már premierben láttam; ilyen gyorsan sose hoztam még be egy sorozatot se. Nem hazudok, éjjel-nappal ezt néztem. Iszonyatosan alábecsültem a sorozatot, de talán jó is volt, hogy alacsonyak voltak az elvárásaim, az elején szokni kellett szerencsétlen nyomorult vérfarkasokat, meg az MTV-minőséget, de minden csak javult. Baromira izgalmas az egész történet, plusz mindkét nemnek adnak eyecandy-ket, bár Colton Haynes nekem hiányzik, de majd nézem az Arrow-ban :D

(És Dylan O’Brien… Az a srác egy zseni, az ő vicces jelenetei azok amik miatt az ember nem vágja fel az ereit tíz perc után – ha Tyler Hoeschsleifinen és Dereken múlna, már mind holtan feküdnénk. :D)

timcsike - 2013. 08. 15. 21:44

Hmm par hete megneztem az 1. reszt, azota nem vitt ra a lelek hogy folytassam, de szerintem neki futok meg egyszer. :)

Marcipáncica - 2013. 08. 16. 00:21

Azt kell mondjam, hogy most a hét eleji Dexter – True Blood – Teen Wolf triómból magasan a legutóbbi viszi a pálmát. (Persze ehhez nem csak az kellett hogy a Teen Wolf remekeljen -hisz ebben az évadban is volt 1-2 gyengébb rész- hanem a másik kettőnek is sikerült alul múlna önmagát. ) A sorozat nálam most egy stabil minimum 8/10-es átlagon mozog. A történet is érdekes, de a szereplők egy része kimondottan zseniális…. nem ragozom tovább. Mikor lesz már………????! :)

yeeeyha - 2013. 08. 16. 10:19

Én csak azt nem értem, hogy ha semmi kavarodást nem akarnak isaac-allison fronton, akkor isaacnek miért kell cuki kisborjúként néznie allisonra, és miért van ennyi közös jelenetük.

Amúgy jó rész volt, készítem a lelkem a finálés WTF?!-re, nem hiszem, hogy kellemesen végződő félévzárót kapnánk.

Aszusz - 2013. 08. 16. 15:32

@yeeeyha: szerintem közös jelenetük azért volt annyi, mert Crystal R és Daniel S együtt jártak akkoriban. Jófejség? Tudom, ez nem indok, de mivel Scott és Allison amúgy is szakítottak, nem ártott a plotnak sem. Végülis Posey tetkóját is beleírták a sorozatba, bár Jeff első reakciója elmondása szerint az volt, hogy “az egy tetkó? Megölöm!”
Most, hogy Crystal és Daniel egy ideje szakítottak, lehet, hogy kevesebb jelenetük lesz együtt. Ha nem viszik el félreértésekkel teletűzdelt szerelmi nyál irányba, akkor jó lesz ez. Az eddigiek alapján reménykedem.
A tetkóról jut eszembe: Azt mondta Jeff, hogy az utolsó (12.) részben fog kiderülni, mit is jelent. Scott leadott valami dumát az első részben, de ezek szerint valami más/több jelentése is lesz,és biztos lesz valami köze ehhez a rituáléhoz. Ötletek?
A 11. részre (és az egész évadra úgy egyben) simán mehet a 8/10. Ha nagyon jó lesz a finálé, talán több is.

Aszusz - 2013. 08. 16. 15:39

Ja, és jól tudom, hogy a 12. résznek nem Lunar eclipse, hanem Lunar ellipse a címe? (youtube promo alatti hozzászólásokban ment erről a vita) Kíváncsi vagyok, mire utalhat.

krigin - 2013. 08. 17. 15:46

igen jól tudod. iTunes bakizott egyet, így a 12.rész (félévadzáró) rész már kikerült a netre. Aki kiváncsi nézheti. :)

ninilss - 2013. 08. 23. 17:48

Super a sorozat!a béna címe miatt sokáig nem keltette fel az érdeklődésem,aztán valahogy csak nekiestem.Mikor megláttam a “farkasmaszkokat”hát..elég viccesnek tartottam,de aztán beláttam hogy megszokható!A második évadnál már egyenesen nem tudtam abbahagyni!
Lezúztam a 3 évadot a hosszú hétvége alatt,szerintem ez mindent elmond :D most pedig várós!

Denisa - 2013. 10. 24. 10:56

Nagyon várom a folytatást :D
Ami tetszik:
Scott anyukája és Stiles apja – remélem közös szál is lesz. Scott apja végre megjelent – és rögtön pofára esett, élből unszimpatikus volt. Scott felemelkedése alfa szintre – várható volt, szegény Derek iszonyat pocsék alfa volt, míg Scott sima bétaként is vonzotta magához a többieket, és ebben hű társa volt Stiles – szinte testvéri a kapcsolatuk, és ez nagyon jó.
Ami nem tetszik:
Jennifer – iszonyat ellenszenves volt már az elején, nem volt világos számomra, hogy minek kellett vele túlbonyolítani a történetet.
Derek viselkedése – bakker az alfaság elvileg nem csak dísz, képességek, de felelősség is járna vele, utóbbit ő simán átpasszolta Scottnak.
Crystal/Alison – utánanéztem a korának, mert vészesen gyanús volt, hogy a többiek anyjának látszik – ez főleg ebben az évadban volt szembetűnő, kiderült, hogy cirka 6 évvel idősebb, mint a többiek, és ez kissé a karakterét is aláássa. Nehéz 27 évesen 17 évest játszani, ha a többiek, de még a korelnök Derek is jó pár évvel ifjabbak nálad.
Amiben reménykedem:
A fanfiction-ökben sűrűn megjelenő Sterek párosítás, simán beleférne, és a két karakter jól összeillik.
Scott anyukája és Stiles apja egy párosként, annyira aranyosak.
Jackson után Lydia is végre eltűnhetne – miután a környék szinte összes ágyában megfordult, lassan elfogynak a lehetőségek.
Esetleg Scottnak valaki, aki elfogadja és jobban összeillenek, mint Alisonnal.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz