login |

A The Borgias le nem forgatott befejezése

2013. 08. 21. 21:18 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: hírek, könyv,

Idén, a 3. évaddal véget ért a The Borgias (most esik le, hogy nem volt róla kritika), aminek okairól itt már írtunk, itt pedig azt is olvashattátok, hogy mi lett volna a befejezés, ha a Showtime ad arra pénzt Neil Jordan-nek.

De, ahogy kiderült pár napja, nem csak zanzásítva olvashatjuk el a (soha el nem készülő) záró tévéfilm tartalmát, hanem könyvként is, egész pontosan forgatókönyvként, ugyanis már megvehető Jordan szkriptje e-book-formátumban. Például az Amazonnál. A vélemények egyelőre nem túl pozitívak, de hátha itthonról is olvasta valaki.

(Az Amazonos linken egyébként az első pár oldalt és Jordan előszavát el lehet olvasni, amiből kiderül, hogy a 3. évad forgatásának felénél értesült arról, hogy a Showtime kaszálná a sorozatot.)

3 hozzászólás Ne habozz!

deku82 - 2013. 08. 22. 09:39

Kb. mintha a Birodalom visszavág után nem folytatták volna a Star Wars-t. :S 1x lehet nekiesek ennek az írásnak.

Jellal - 2013. 08. 22. 13:21

Nagyon mérges vagyok emiatt amúgy … lehet rá játszik,hogy ott voltam és forgattam velük, de ennek ellenére nagyon elszomorít,hogy ennyi volt… Én azért bízok benne,hogy van rá még remény.

Furaha - 2013. 08. 22. 14:24

Hát… az alapján, amit Jordan mondott, plusz az amazonon levő spoilereket elolvasva azt kell mondanom, Halleluja, hogy nem rendelte be a filmet a Showtime. Pedig nekem ez az abszolút kedvenc sorozatom volt, de ilyen elképesztő hülyeségeket rég nem olvastam. Ha már nem lesz 4. évad, inkább ne alázzák meg a Borgiast.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz