login |

Délelőtti videó 3.: Doc Martin

2013. 08. 21. 11:55 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

Nemsokára folytatódik a 6. szezonnal a Doc Martin, a tovább mögött egy hosszabb előzetes az évadhoz. (Ha valakinek van kedve egy ajánlót írni a sorozathoz, szívesen kirakjuk, mert szerintem ez is azok közé fog tartozni, amikre kíváncsi lennék, de már nem fogok belenézni, sem elkezdeni.)

7 hozzászólás Ne habozz!

gromit - 2013. 08. 21. 12:18

nagyon várós :)

(és igen, egyszer nekiálltam írni egy ajánlót, vhol meg is kell lennie a piszkozatnak, mindig tervezem befejezni, de akkor most tényleg elő kéne kotorni azt a fájlt :) )

szerintem - 2013. 08. 21. 12:47

a doc martin nagyon szeretheto volt, egeszen az otodik evadig. arra asszem ket evet kellett varni, es nem veletlen, nem volt mar otletuk az iroknak. nem voltak aranyos tortenetek, jopofa emberek, es az aranyos civodas martin es louisa kozott atment konkretan marakodasba, amibol hianyzott a humor es a baj. az ativelo sztori szinte nem is mukodott egyaltalan. szoval a nagyon kiabrandito es semmilyen otodik evad utan nagyon remelem, hogy a doc martin ujra megtalalja azt a stilust, ami miatt olyan nagyon szeretheto volt.

Winry Rockbell - 2013. 08. 21. 13:07

Alig várom :) Bár ezt kifejezetten szinkronosan néztem és nagy dilemmám lesz hogy akkor most várjak,hátha valakinél műsoron lesz vagy nézzem most már angolul :/

fehércipő - 2013. 08. 21. 13:27

Örülök, h. jön a következő évad és meg fogom nézni, de az ötödik évad tényleg nagyon gyenge volt. Kivéve az utolsó részét, annak volt kb. olyasmi a hangulata, mint amit vár az ember ettől a sorozattól.
Szerintem különben az volt az ötödik évad baja konkrétan, h. mivel ennyi idő után már nem lett volna hihető az alapfelállás, amely szerint a londoni furcsa orvos rácsodálkozik a nála is furcsább vidékiekre, behoztak egy új nagynénit, és őt helyezték ilyen szituációkba. Csakhogy ez így nem működött.

Pudli - 2013. 08. 21. 13:52

Azt hittem nem lesz 6. évad (de még egy régebbi posztból kiderült, hogy lesz) és nagyon várom bár egyet értek az előttem szólóval, hogy az ötödik évad nem volt az igazi, de azért olyan rossz sem volt, szóval várom.

vape - 2013. 08. 21. 15:53

Doc Martin… Remélem a közmédia lecsap az új évadra, és bemutatják hamarosan!

El-ahrairah - 2013. 08. 21. 18:51

Kíváncsi leszek, nekem is az volt az érzésem, hogy az ötödik évad kicsit erőltetett lett, de azért még így is élvezhető volt. Reméljük azért visszatalálnak a korábbi évadok zsenialitásához.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz