login |

Finálé előtt: Melissa & Joey + Baby Daddy

2013. 09. 04. 14:30 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: video, ,

Most fináléznak nyárra az ABC Family szitkomjai, a tovább mögött megnézhetők a promóik. Hááát, nem lehet mondani, hogy nem spoileresek, igaz, szitkomban egy dolog van, amit el lehet spoilerezni. És ezt, ezzel a felvezetéssel én is elspoilereztem, nem?

Mindkét sorozatból még jönnek ebben a szezonban epizódok télen, meg a következő évadok is be vannak rendelve, nem számít az 1M alatti nézettség. A kérdés, hogy jól tettem-e, hogy a 2×01-gyel kaszáltam a Baby Daddy-t. Valaki nézi még? A Melissa & Joey-t (kibeszélő) nem kérdezem, mert azt tudom, hogy jól tettem, hogy annak idején kukáztam, nagyon nem a stílusom, a 3×01 sem jött be, de az már nem 1-2. évad, így gondolom ott megvan egy fix minőség.

6 hozzászólás Ne habozz!

yeeeyha - 2013. 09. 04. 15:35

Én is kaszáltam a Baby daddyt a 2×01 után, ahogy a promot nézem, nem bántam meg (a szőke csajnak szerintem a dögös báttyal kéne össze jönnie, nem a nyomi apukával, de ahogy nézem, ezt a vonulatot erőltetik, és Danny még mindig szomorúan néz a háttérben, pfff.)

goodjohnwin - 2013. 09. 04. 16:36

egyik kaszát sem kell megbánnod, hihetetlenül ugyanabban a jelenetben ragadt mindkét széria, ugyanazt az epizódot gyártják le újra és újra

hallak65 - 2013. 09. 04. 18:30

Én szeretem mind 2-t. Kellemesen hozzák ugyan azt a közepes színvonalat. Nyáron egész jól el lehet rötyörészni rajtuk, főleg mert nem volt nagy a felhozatal :)

zsemlye - 2013. 09. 04. 22:17

Babby Daddy guilty pleasure – egyébként, ha nagyit és Tuckert lecserélnék nem lenne ekkora penetra.
Jean-Luc Bilodeau, Chelsea Kane, Derek Theler nagy kedvencek.
Greg Grunberg idei vendégszereplése is remek volt. A keresztelős rész – megfűszerezve Robert Ganttal (QaF)

Dexter Morgan - 2013. 09. 05. 14:56

Nekem semmi bajom egyikkel se, sőt, a Melissa & Joey lassan kedvenc-szagúvá kezd érni. Kellemes kis baromkodás mind a kettő, tökéletesen megfelel arra, hogy az ember elverjen vele heti 20-20 percet. Másra nem, de ugyebár ez a feladata mindkettőnek, és ezt teljesíti is. A Baby Daddy-ben csak az zavar, hogy a harminc tonna poén-lehetőségből a túlnyomó része kihasználatlan marad. Az, amit bedobnak, viszont teljesen jól működik, minden karakter hozza, amit hoznia kell. Melissa Peterman-t lehet utálni (nekem se kedvencem), de neki itt pont az a dolga, hogy idegesítsen. Ha valaki látta esetleg nemrég “Working Class” címmel a legutóbbi próbálkozását a ‘Daddy’ előtt… na az volt aztán az igazi katasztrófa… :D Kevés olyan sitcom van, amit képtelen vagyok végignézni… hát azt nem sikerült.

laza_kivi - 2013. 09. 05. 22:35

Én már befejezem a Baby Daddyt az évadzáróval, Ben egy nagy egoista, idegesítő, egy nagy jerk. Danny az egyetlen szerethető karakter talán, most hirtelen nem ugrik be olyan, amikor bunkó volt.

Melissa & Joey, most már túl kéne lépni ezen a összejövünk-demégsem dolgon, ha most megmerik húzni és következő évadban már együtt lesznek, akkor marad. Különben kasza, mert már idegesítő lesz ez az állapot…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz