login |

Délelőtti videó 2.: Dancing with the Stars

2013. 09. 05. 11:22 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: reality, video,

A 17. szezonjára az ABC egy estésre csökkentette a celebtáncos reality-jét, a Dancing with the Stars-t (plusz egy/két sorozat?), amit persze a promóban pozitívumként próbálnak eladni. Na, igen, kellett nekik All Star-szezont csinálniuk! Mindegy, a tovább mögött az új évad promója.

A videóból kiderül a mostani szereposztás, és fura módon egész sok nevet ismerek. Sőt. Mindegyiket, pedig általában 3-4-et szoktam. Még sorozatszereplők is vannak: Valerie Harper, Snooki, Jack Osbourne, Keyshawn Johnson, Leah Remini, Corbin Bleu, Elizabeth Berkley, Christine Milian, Amber Riley (Glee), Billy Nye, Bill Engvall és Brant Daugherty (Pretty Little Liars).

2 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2013. 09. 05. 12:40

Háát, nem tudom, milyen lesz így eredményhirdető nélkül, félek, hogy a lényeg odaveszett, de az all-star évadot egy cseppet sem bánom, mivel nekem az volt eddig a csúcs!:)

elliot - 2013. 09. 05. 19:32

Pár napja Manhattanben egy Groceryben magas hangon felsikítottam, mikor megláttam vmi újságot, aminek címlapján Remini volt, hogy ő benne lesz ebben a táncos dologban. Én meg: úristen, Carriiiiieee!:)

Szóval úgy tűnik, néznem kell az első pár adást, míg nem esik ki.:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz