login |

The X Factor UK: kezdett a 10.évad – írta Bence

2013. 09. 05. 21:57 - Írta: vendegblogger

87 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

Augusztus utolsó napján elstartolt az angol The X Factor 10. szezonja. Azt hiszem mondhatom, hogy az előző évad hagyott némi kívánni valót maga után. Tavaly ugyanis, talán a gyenge nézettség javítása érdekében a készítők mindent bevetettek a taktikázástól át a mentorok személyes harcáig. Idén úgy döntöttek, változtatnak a már halódó formátumon – hogy ez bejön-e, idővel kiderül.

Elsőként egy személyi változás: visszatért Ozzy Osbourne szókimondó felesége Sharon aki 2004 és 2007 között már tagja volt a zsűrinek, akkor azonban egy másik zsűritaggal való konfliktusa miatt el kellett hagynia a műsort. Személy szerint nem kedvelem Sharont, bár el kell ismernem, hogy a zsűritagok közti összhatása általa sokkal jobb lett. Az új felállás tehát meggyőzött.

A másik nagyon fontos változtatás, hogy ezúttal a zsűri előtti első meghallgatáson a versenyzők nem egy hatalmas arénában énekelnek , hanem ahogy a korábbiakban csak egy szobában. Külön kiemelném, hogy ezúttal nem a capella kellett énekelni, hanem zenei kísérettel ami azonban nem karaoke fílinget keltett, az egy szál zongorás vagy gitáros kíséret nagyon hangulatosnak és ízlésesnek bizonyult.

Aki erről a meghallgatásról továbbjut, részt vesz egy arénás meghallgatáson, ahol ezúttal nagy közönség előtt zenei kísérettel kell előadni a produkcióját. Ezután következhet a tábor, ahol szintén változások várhatóak (legyen meglepetés).

A szombati szobás meghallgatás és vasárnapi arénázás során rengeteg tehetséget láthattunk. éneklő börtönőr anyukától kezdve apjának bizonyító lányon át egészen pohártörő rockerig, a tovább mögött meg lehet nézni pár videót a nyitányból. Mivel ez csak afféle alapozó kibeszélő írás, a többit kommentben, de azt elmondhatom, hogy részemről visszatért az a brit X Factor, amit szerettem a korábbiakban. És természetesen maradok a következő hetekre is. Gondolom, nem vagyok ezzel egyedül.

És egy kis humor:

87 hozzászólás Ne habozz!

f.fredericks - 2013. 09. 05. 22:46

Jó volt a múltheti adás, bár nekem Hannah nem jött át, lehet botfülű vagyok. Viszont Sam megvett kilóra, tuti bejut az over kategóriában (ha lesz, ilyen kategória). Nekem még tetszett Alejandro stadionos előadása is. A pohártörő rockernek meg megvolt a másfél perc hírnév + felléphetett a Wembleyben. :) Várom az e heti adagot.

vodka03 - 2013. 09. 06. 00:51

Hát nagyon boldog vagyok, hogy azt a duót szétszedték, mert ez a Tamera valami elképesztően tehetséges, mondom ezt annak ellenére, hogy vagy 4-szer bele bakizott a dalba meg újra kezdte, de a potenciál ott van benne. Egyenlőre Ő és Sam a két valamire való énekes, remélem lesznek még bőven.

Silas - 2013. 09. 06. 01:35

hát ez a pufi nő, aki Beyonce-t énekelt, nem is volt nagy szám.. Nicole meg csak tátotta a száját, mintha annyira jól énekelt volna.

luckos - 2013. 09. 06. 08:20

Én nem igazán értem a koncepciót, nekem sok, hogy ott van a szoba is, meg az aréna is. Mert az első rész még csak-csak okés volt, de az már unalmas, hogy aztán másodjára is végig kellett nézni ugyanazokat :/ A rendőrnő teljesen ugyanazt hozta itt is, semmi meglepő, a “pohártörögetős rocker” szintén full ugyanaz volt, csak más körítéssel, de a gitárral való sétálgatás stimmelt.

glarion - 2013. 09. 06. 12:44

Eddig nagyon nem jön be az új formula. A második részt kvázi csak átprögetgettem, mert unalmas lett volna ugyanazokat az arcokat újra végignézni, főleg úgy, hogy az első műsor után engem senki nem fogott meg úgy igazán. Meglátjuk jövő héten, de ha így marad, akkor a táborra idén már nem maradok.

Gabor28 - 2013. 09. 06. 13:27

Szerintem is a vasárnapi kicsit unalmas volt. Én mondjuk szeretem még mindig, de nekem a 7. évad után, a teljes zsüri csere után már nem a régi.
Viszont az Ausztrál megvett kilóra. Arról nincs esetleg kibeszélő, mert az messze veri az angol verziót?

winnie - 2013. 09. 06. 13:40
makri - 2013. 09. 06. 16:26

Szerintem is nagyon meggyőzően indított a műsor. A zsűri rendben van, nagyon jó köztük a kémia. Az eddigi egy (két) adás számomra sokkal jobb volt, mint tavalyi meghallgatások együtt véve. Az ausztrál verzió nekem nem tetszik szerintem szörnyű a zsűri. Dannii-t az angolban sem szerettem soha. A 7. évad utána zsűri csere szerintem jó volt, mindenki azt mondja, hogy az volt a legjobb zsűri szinte nem is beszéltek egymással a zsűritagok Simon-t és Cheryl-t leszámítva. Mind1 az idei évadd jónak tűnik. Biztos maradok vele.

Fragohol1C - 2013. 09. 06. 16:40

Idéntől nézem az angol xfaktort és a két adás alatt már most jobbnak érzem, mint a magyarokat. EZ a double audition szerintem rohadt jó ötlet. A zsűri nagyon jó, Mrs O pedig haláli :)

AT - 2013. 09. 06. 22:37

Általában, az Xtra factor adásokat is megnézem Caroline miatt, azt kell mondjam, majdnem jobbak voltak a főműsornál. – Eddig… várom az e-heti adásokat, mert nem nagyon taglóztak le a mostani meghallgatások, másrészt, sikerült visszahozni ezt a szörnyellát, nem értem mert tavaly is kipróbáltak egy pár vendég zsűrit, és szerintem Luis helyett egy bábú is megtenné…
Maga a műsor persze még mindig nézhető, de ha összehasonlítom az Ausztrál X-el akkor a véleményem az, hogy nem a UK X a legjobb ma, és még sokáig vergődni fog, ha nem változtat a zsűri összetételén.
A tavalyi évadról csak annyit, hogy Ella Henderson produkcióit rendszeresen visszanézem, természetesen neki kellett volna megnyernie, és Tulisa másodszorra is simán nyerhetett volna, nekem semmi bajom vele, kicsit elszállt magától, de attól még a kezében volt a nyertes lap, majd óriási bukás lett a vége, valószínűleg a nézők nem tolerálták, hogy hülyének nézik őket, és ajnározzák a topa produkciókat. A végén nyert egy hülyegyerek, a döntő pedig katasztrófa volt senkit sem érdekelt, hogy mi lesz.
Míg az Ausztrál X-ben most is van 4-5 ember akikért rajongok, várom, remegek, izgulok, félek a UK verzió idén még csak el sem fog tudni jutni erre a szintre. Vajon ki lesz az akiért ott ülünk szombatonként, ha eddig egy Zámbó Jimmyné a legnagyobb király?!

caeiro - 2013. 09. 07. 17:11

Mikortól lesznek élő adások? Idén nincs annyi időm, hogy végignyomassam a válogatót, meg a tábort.

@AT: oké, Ella nem volt semmi, de azért James nem hülyegyerek szvsz

maerin - 2013. 09. 07. 18:29

Az idei évad nagyon tetszik. Nincsen kibeszélő az új évadhoz?

winnie - 2013. 09. 07. 19:11

ezt nem értem ez a kibeszélő az új évadhoz, nem? vagy mire gondolsz?:)

maerin - 2013. 09. 07. 20:42

bocsi az ausztrálra gondoltam… most kezdtem el nézni az ausztrált de most látom az előző hozzászólásban már írtad, hogy van kibeszélő..

winnie - 2013. 09. 07. 22:14

igen, csak nincs kitéve oldalra, de a kibeszélő menüben ott van.

JJ - 2013. 09. 08. 08:32

Női győztes lesz, ez biztos, akkora hangok voltak a 3. részben áhhh és JADE visszajött IMÁDTAM zseniális volt :D nagyon szurkolok hogy bejusson a döntőkbe és onnan tovább a győzelemig :P

nedewya - 2013. 09. 08. 09:46

Mrs O. a legnagyobb. Számomra ő a műsor győztese.
1ébként egyet értek azzal aki azt írta h a Dannii,Simon,Louish,Cheryl felállás nem volt annyira jó mert szerintem sem beszéltek egymással.
Pl a jelenlegi szerintem sokkal szerethetőbb…

LaCRossE - 2013. 09. 08. 10:46

Láttam én már sok furcsaságot, de az még nem fordult elő, hogy egy csávó laptoppal és evaluation sheetekkel megpakolva menjen auditionre. :D

LaCRossE - 2013. 09. 08. 11:37

Hát ez a 3. rész nagyon jó volt, kicsit sajnálom, hogy ennyi visszatérő van, mert mindegyiket imádtam eddig is, és megint csalódni fognak egy páran. :/ Szerintem Jade és Amy megint nem jut tovább, akkor többet mutatták volna őket.
Mrs. O. pedig… hát, meg kell őt szokni, az már biztos, de jó szórakozást nyújt. :)

makri - 2013. 09. 08. 20:50

Ez a tegnapi rész remek volt. Melanie gyönyörűen énekelt Aby Alton is remek volt. Jade hangja inkább az arénában fog kiteljesedni. Erős rész volt várom, hogy ki jut tovább ma. :)

makri - 2013. 09. 12. 18:15

A vasárnapi rész is jó volt. Luke, Tom, és a szombati adásos versenyzők is jók voltak. Talán csak Reilley ingott meg egy kicsit a rossz dalválasztással. Most már a Groups kategóriára is kíváncsi vagyok, mert eddig még nem nagyon mutattak jó csapatot.

AT - 2013. 09. 14. 19:40

Na ha döcögősen is, de kezd beindulni az évad, (ha valaki borzalmakat akar nézze meg a US X 3. évadjának első két adását – tragédia) aminek örülök, de sajnos már nem számítok igazi tehetségek felfedezésére ebben a műsorban. Tavaly Ella kiesésével nekem véget ért a show “tisztelete” megmaradt, egy szimpla jó szórakoztató műsornak. Idén egész jó ötlet volt a 2 fordulós meghallgatás, ami valljuk be valószínűleg egyébként is megvolt eddig is, de ezáltal a szombati adásban, több viccesebb, cikisebb jelentkezőt lehet bemutatni, míg az aréna meglepetés faktora csökkent, hiszen már a néző is ismeri a meghallgatáson résztvevőket. Messze az Ausztrál show a legjobb most is az évadban, ami bizonyíték arra, hogy a nézőknél a formátum igenis életképes, csak nem kéne elmenni a normálistól és az elfogadhatótól messze eltérő irányba.

AlrightSir - 2013. 09. 15. 19:23

Üdv mindenkinek! 2 évvel ezelőtt veletek drukkoltam a Little Mixnek, tavaly eléggé rendszertelenül volt lehetőségem nézni, most próbálok majd ellenkezőleg.

A zsűri nagyon bejön, Sharon-t egyszerűen imádom, már csak érte le fogok ülni minden hétvégén nézni. Látva az amerikait, ausztrált, magyart, az angol még mindig magasan viszi a lécet, műsorszerkesztésben és tehetségekben.

Akinek nagyon örülök az Jade, habár inkább kapna egyből lemezszerződést, túl jó egy ilyen műsorba. Souli Roots (a Recession song-os) meg az idei évad guilty pleasure-je lehet.

nedewya - 2013. 09. 15. 20:11

Kövezzetek meg de nekem még mindig a UK az igazi. Egyszerűen nagyszerű. A tavalyi év kicsit gyengébb volt, de messze nem volt szörnyű, az idei viszont eddig egészen zseniális. Mrs O pedig haláli. Színt visz az egész zsűribe. Voltak jó versenyző minden kategóriában, de Sam az eddigi favoritom.

SPOILER
Megvan a kategóriák elosztása
Sharon-25+
Gary-Csapatok
Nicole-Lányok
Louis- Fiúk

Bence - 2013. 09. 15. 21:46

Egyetértek és fenntartom az állításom miszerint visszatért az X Factor már a zsűricserénél is tudtam hogy nagyon be fog jönni. Idén valahogy ez igaz az amerikaira és a britre is hogy nagyon összekapták magukat a tavalyi kudarc után.

baaloo - 2013. 09. 16. 14:44

a resz vegi elozetesbol kiderult hogy visszater Joseph Whelan… tavaly sajnaltuk itt jo paran a kieseset… szoval juheeee :D

makri - 2013. 09. 22. 12:27

Volt már erősebb rész idén, mint ez a hetedik. De szórakoztató volt és végül is ez a lényege a műsornak. Joseph egész jó volt, csak úgy mint Andrea. Ma Aréna kíváncsi leszek a múlt hétről megmaradtak és az újak mit nyújtanak. Jövő héten pedig megismerhetjük az új Bootcamp formátumot. VÁRÓS!!!!

Bence - 2013. 09. 22. 15:07

Nagyon erős bootcamp mezőny lesz nem is tudom melyik kategória a legerősebb idén hiszen mindegyikből láthattunk kiemelkedő énekeseket. Az új formátumú bootcampet nagyon várom bár nem bírtam ki hogy ne olvassak utána mi lesz a feladat és hogyan osztják fel a kategóriákat.

vodka03 - 2013. 09. 23. 01:05

na jó group kategóriában nálam tenors of rock a legjobb, remélem mennek élő show-ba

ocelot - 2013. 09. 24. 17:09

A válogatások összességében jók voltak sokkal jobbak mint tavaly!!! az új Bootcamp érdekesnek tűnik. Ma feltették facebookra a ketegóriákat. Nem csodálkoznék, ha megint Nicole nyerne.

nedewya - 2013. 09. 25. 21:20

Én csodálkoznék rajta ha Nicole nyerne, idén nem túl erős a lányok kategóriája. Szerintem az Over 25 sokkal jobb lesz idén mint szokott, és a csapatok is jók lesznek, a fiúk… hát nem tom Louish mit hoz ki belőlük.

ocelot - 2013. 09. 29. 21:00

Szerintem nagyon jó volt ez az első Bootcamp rész. Elégedett vagyok a show kezd visszatérni. :)

luckos - 2013. 09. 30. 00:24

A válogatásokat annyira nem szerettem, nekem egy kicsit sok volt a szoba + az aréna egymás után, van aki egyszer is sok volt, más meg kétszer hozta gyakorlatilag ugyanazt. De a bootcamp-et nagyon eltalálták, nem irigyeltem most Nicole-t, amikor ki kellett választania a hat versenyzőjét.

vodka03 - 2013. 09. 30. 02:00

Gary, hogy rohadnál meg, kiejted a csapatot, ami számomra a legérdekesebb volt az elmúlt évek alatt

JJ - 2013. 10. 05. 15:34

hol tudnám nézni élőben este a mentorházas részt ??

winnie - 2013. 10. 05. 15:39

ha nem válaszolna senki, akkor a korábbi évados posztokban van stream linkek, de majd írunk emlékeztetőt este és abban is lesznek.

JJ - 2013. 10. 05. 15:43

köszönöm :)

JJ - 2013. 10. 05. 17:48

+ még annyit kérdeznék h magyar időszerint mihor tájt kezdődik ?

ocelot - 2013. 10. 05. 19:02

21.00-kor és a filmon.com/tv/itv1-n tudod nézni, készülj fel hogy nagyon sok a reklám. :)

AT - 2013. 10. 05. 20:30

Hú idén ilyen és olyan meghallgatás, szuper bootcamp, székes izé, mentorház, + a döntés csak kapkodom a fejem, én amit a legjobban szeretek az az élő show-k, abból kéne több… reménytelen…

Cápi - 2013. 10. 05. 21:17

A franc, reméltem, hogy a csajok lesznek ma, ott vannak a leginkább esélyesek érzésem szerint.
stream2watch.me/live-tv/itv-1-live-stream – itt is megy a stream, ha valakinek a filmon nem működne.
De tényleg borzasztó sok reklám van… 25+osok közül remélem Sam befutó lesz a top 12-be, a fiúk olyan.. eléggé semmilyenek, az a Potter-gyerek (lol) még kifejezetten idegesítő is emellé. Meglátjuk.

JJ - 2013. 10. 05. 21:33

én is a csajokat vártam :P sebaj majd holnap

Cápi - 2013. 10. 05. 21:53

25+osok szörnyűek voltak a végén… Érzésem szerint a csjaokat pont, hogy 4.-nek hagyják, yay….

AT - 2013. 10. 05. 22:23

Louis és Sharon show. Hát ez a mai rész, tényleg szombati… holnap lesz a “big day” ez van gyerekek, tök ugyan az mint a Magyar X faktor…

AlrightSir - 2013. 10. 06. 09:31

A 25+osokból lett 3 ugyanolyan, gratulálok a készítőknek. Maximum Shelley-ben van még egy plusz entertainment-faktor, de amúgy csalódott vagyok. Joseph az én véleményem szerint sokkal jobban megérdemelte volna, és Sharon simán nyert volna vele, minden kisgyerekes anyuka és fiatal csaj szavazott volna rá.

A fiúk különösebben nem hatnak meg, elég gyenge ott is a felhozatal.

Nem lehetne lecserélni innen 3 embert a 3 lányra és akkor onnan mindenki továbbjut?

f.fredericks - 2013. 10. 06. 14:57

Most sikerült megnéznem a tegnapi részt. Hát a fiúk nem az én világom. Luke talán aki jó közözzük, és ő be is jutott. A 25+-nál pedig Joseph kiejtése nagyon gáz. Nem értettem, hogy a hangja miért csak egy nagyon szűk sávban mozog? Shellyé meg sehol nem mozog, ja de az idegesítő és az irritáló között. Szerintem ő lesz az idei Rylan. Még abban bízok, hogy talán kap Joseph egy wild cardot, mint tavaly Christopher, bár lehet azt a csajok közül kapja valaki, mert ott tényleg nagyon erős a mezőny. Sam és Lorna továbbjutásával egyet értek, én Lorna és Zoe között vacilláltam, de végül is nem tudtam dönteni.

soma80 - 2013. 10. 06. 15:52

Mindkettő kategória 3 továbbjutója érdekes döntés volt..

25+ Zoé nem továbbvitele és Joseph kiejtése no komment… unalmasak a továbbjutók számomra…

Fiúk kategóriája meg annyira nem hatott meg már eleve, de azért ott is másképp döntöttem volna..

Eidur - 2013. 10. 06. 19:58

Hála Istennek, nem csak én vagyok felháborodva Joseph kiejtése miatt. wildcardban bízom. bízzák a nézőkre, kit akarnak látni. Nicole csapatát Joseph szétcsapná. :)

Amúgy ha nincs Joseph, akkor Nicholasnak (és/vagy Melanie-nak) drukkolok.

Cápi - 2013. 10. 07. 18:50

Melanie kiesése kapcsán elég durván megy a háborgás, szemben avval, hogy Hannah tényleg elég tehetséges, végigbőgte a komplett műkoridőt szinte, egészen a továbbjutásig, valahogy tényleg azt érzi az ember, hogy a jobb “sob story” segített rajta. NAGYON remélem, hogy Melanie kapja a wildcardot és mehet ő is az élő showba, ilye hülye indokokkal nem tovább juttatni… ehhh…

AlrightSir - 2013. 10. 07. 20:17

Eljutottam oda, hogy perpillanat egyáltalán nincs kedvencem. A lányok nem érdekesek, mondjuk Hannah-ból még lehet valami. Tavaly azért volt két-három ember, akit nagyon vártam.

vodka03 - 2013. 10. 07. 21:27

A 12 továbbjutóból csak Tamera, és, talán Nicholas, akik érdekelnek egy picit. Az over kategória nevetséges, Joseph kiejtése érthetetlen. Csapatok számomra abszolút unalmasak. Egyébként a legzavaróbb az volt az elmúlt két részben, hogy éneklés előtt meg után is mindenki sírt, majd később mikor megmondták a továbbjutókat is mindenki rinyált, főleg az Hannah nevű lány, akitől falnak megyek.

soma80 - 2013. 10. 07. 21:57

Nálam is Hannah továbbjutása Melanie ellenében vitte a prímet… hihetetlen. Már az első feltűnésekor mondtam magamban, h Hannah tiszta Misha B 2.0…. már most irritál, főleg így….

AT - 2013. 10. 07. 22:23

Hú, ezt most nem ússzák meg, nekem hányingerem volt a két mentorházas résztől, ettől a kamu flancolástól, ahogy teleaggatják az embereket fuxokkal, meg az a sok steril kép, amiken tök undorítóan jelenik meg a luxus, most nagyon túlzásba vittek mindent.
Simán megutáltatták velem az egész gárdát a két nap alatt. Ide írtam volna egy-két sort, de mivel egyből én lennék a “rasszista szemét” inkább kihagyom.
És hát a végeredmény… most komolyan, mikor a végén ledarálták a névsort?! kinek szurkoljak a Smasszernőnek? Gyerekek ezek iszonyat rondák na, mind, mit akarnak csinálni ezekkel idén? teljesen elment az eszük? ebből akkora bukta lesz, hogy lehúzhatják a redőnyt. Abban a pillanatban, ahogy elkezdik tolni a mentorok a sajátjaikat mint tavaly és direkt fals kommenteket mondanak az élő show-ban, meg vitatkoznak és mű balhéznak már kaszálom is el az egészet a francba, elég volt nekem a tavalyi csalódás amikor kiesett Ella, és megnyerte kvázimódó2, kvázimódó1 pedig harmadik lett, és a közjátékok mikor a nagy Lucy egyszerűen eltűnt a sorok között, és hát Rylan ámokfutása, meg az a pszichopata Jahmene nyavalygása még most is kísért. Hogy valami pozitívumot is mondjak, végre vége a válogatási procedúrának amiben túl sok volt a kavarás, jövőhéten 12 dal, és talán hallunk értékelhető produkciót is…

ezaze - 2013. 10. 07. 23:13

Azért nem volt olyan szörnyű szerintem, főleg ha a magyar vagy az amerikai változathoz viszonyítunk… A bőgést tényleg túlzásba vitte mindenki, de főleg Hannah akit át is tekertem ez miatt…. Nekem a csapatok tetszenek, meg Tamera és kb ennyi a többi eddig felejtős. Kíváncsi vagyok a live show-ra.

soma80 - 2013. 10. 07. 23:45

Akik miatt nézni fogom, mert szerintem jók lehetnek:

Rough Copy,
Tamera,
Abi (mindig is bírtam az ilyen énekes leánykákat..)

Gabor28 - 2013. 10. 08. 00:00

Remélem Nicole lányai hamar kizúgnak… Se Melanie, se Jade nem jutott tovább hihetetlen.
Abi hangszíne számomra túl nyafka, a másik két lány meg annyira antipatikus valami oknál kifolyólag.
Nagyon nagyon remélem, hogy idén felsül, mint tavaly Tulisa.
Valahogy idén nem tudtam kedvenceket találni… kivéve a két lányt akik már kiestek ugye, úgyhogy idén az angol valahogy nem túl érdekes számomra.

JJ - 2013. 10. 10. 20:12

nagyon sajnálom Jade-t és Melanie-t is, gáz nekem nem jön be Hannah mű nyivákolása, állandó bőgése, Tamera annyira unszimpatikus, Abi meg csak van, idén sem bízom női győztesben ….. ez van sajna, pedig igazán jól indult az évad :(

Cápi - 2013. 10. 12. 18:02

Álljunk már neg!!! Nincs idén wildcard vagy mi a fene?
Amúgy rá keleltt jönnöm, félelmetesen keveset várok ela mai show-tól, 1-2 ember érdekel csak meg hogy élőben mit produkálnak, amúgy annyi. Ha Hannah megint elbőgi magát, hogy de sokat jelent ez neki (10 év x factor után de r**adtul unalmas ez már, senkinek nem jut jobb eszébe??), esélyes, hogy megfejelem az asztalt…

soma80 - 2013. 10. 12. 20:14

Szerintem lehet bele se nézek idén. Az elmúlt pár évben azért volt legalább 5-6 versenyző, akik miatt érdemes volt elkezdeni nézni az élő adásokat, de idén max 2…. szörnyű

Gabor28 - 2013. 10. 12. 23:14

Oké ez mi volt? Csak én éreztem hogy átcsapott egy giccs, mindenki nagyon jó és wonderful volt? Mi történt itt? Akkora csalódás ez most nálam…

AlrightSir - 2013. 10. 13. 09:48

Nekem instant kasza a mai rész után. Tök jellegtelen és unalmas előadások voltak, egy kedvencem sincs. Egyedül Sharon és Dermot az, aki még viszi a műsort előre.

Gabor28 - 2013. 10. 13. 11:20

Már nem is emlékszem tegnapról senkire. És nem is érdekel, hogy ki esik ki. Senki nincs akiért úgy igazán szorítanék.
Azt hiszem ez nálam is kasza…
Kíváncsi vagyok hogy sikerült-e feltornázni a nézettséget, meg hogy úgy is marad-e…

baaloo - 2013. 10. 13. 11:29

Csalodas volt az elso elo show, egyebkent sem szeretem a 80-as evek dalait + senkiert sem rajongok igazan… Miert kellett kirakni Melanie-t es Joseph-et? Szerintem az est legjobbjai lettek volna… Na mindegy… Legalabb Dermot hozta a formajat :D

AT - 2013. 10. 13. 13:15

Nem tetszett az első élő show, nem találtam meg most azt a rajongást ami az elmúlt évadokat jellemezte, egyébként nem volt csalódás, erre számítottam az eddig látottak alapján, a mentorok holt unalmasok, a 2 afro csapattól kiráz a hideg, és a biztos B2-es szőke hölgy nem való ilyen műsorba, ahol komoly háttérprodukció és színpadkép van, úgyhogy most azért kapásból egyetértek a nézők döntésével. Sok volt a filler, átalakították a műsorstruktúrát, amellett, hogy 4-5 produkciót 20 másodperc után átugrottam, voltak tök lényegtelen backstage riportok Caroline-nal, és a végén még plusz 20 perc felesleges tötyögés. Összességében: színvonalesés meredeken, a számok áthangszerelése és újrakeverése mentette meg az egész adást, a smasszernő pedig falra kent mindenkit a produkciójával. Ha vége lesz az Ausztrál X-nek a US Voice-t fogom nézni inkább, csak az zavar, hogy ott is feltűnt Cher, meg itt is szárvendég lesz, csak nehogy behozzák mentornak valahova lécci…

Cápi - 2013. 10. 13. 18:50

Jutyúbon visszanéztem 1.2 embert, felénél mind kinyomtam. Unalmas és semmitmondó az egész.

JJ - 2013. 10. 13. 18:56

nincs olyan akinek szurkolnék, érdektelen unalmas az egész ….. tavaly legalább ott volt Ella

vodka03 - 2013. 10. 14. 03:25

Ahogy sejteni lehetett…gyenge volt az 1. élő show, talán 2-3 produkció volt, amit nem tekertem át. A B2 teljesen egyértelmű volt már egy hete is, bár számomra mindegy volt, hogy melyik hölgy esik ki jobban örültem volna, ha Shelley megy ugyanis, totál szánalmas a viselkedése a színpadon és azon kívül is.

AT - 2013. 10. 15. 19:50

Elment néhány font erre az eredményhirdetőre, nem tudom ezek után hova mennek még fölfelé, Ellie Goulding nyugodtan felléphetett volna a döntőben, és Cher már megint, “juhé” én nem tudom egyesek miért nem mennek el nyugdíjba, ráadásul Európában szerintem sosem volt annyira népszerű, és mondjuk Adele szerintem már most “többre vitte” mint ő, egyszerűen csak nem értem, hogy mit kéne kezdenem egy előadóval aki kb. 30 éve ugyan úgy néz ki a színpadon, és 5-10 évente van valami lemeze, mikor kb. 3-6 évig van piacon egy-egy előadó, ráadásul rengeteg nagyon jó női énekesnőt ismerünk már, ő is jó de egyáltalán nem a legjobb, sőt a hangja szerintem egyáltalán nem szép, mindegy ezt a 3 percet el lehetett viselni, csak volt egy kis képzavar ahogy ott állt miniben 67 évesen.
Szerintem nem Lorna-nak kellett volna kiesnie, de tökmindegy, ba*ki jövőhéten Katy Perry és Robin Thicke? be*arás, nyomatják itt a sztárhegyeket, remélem Will.I.Am-et és Jassie J-t elfelejtik, befigyelhetne egy Adele produkció is, ott lakik a közelben nem?! vagy összeállhatna a régi Sugababes, vagy valami, csak ne a Billboard toplistásait nyomják már állandóan, és gyanítom, hogy a One Direction-t és James Arthur-t sem ússzuk meg…

Gabor28 - 2013. 10. 15. 22:53

Még csak most néztem meg a live decidert, ami azért sokat elmond. Annyira akartam szeretni, de nem megy, nem érdekel egyik versenyző se. Egyszerűen ez most idén nem jött össze (meg tavaly se)

Végig azt éreztem, hogy egy 3 évre szüneteltetni kéne az X-Factor Uk-t és utána visszatérni a 6. 7. évad stílusában. A zsűrivel nincs baj, ők 4-en jól együtt működnek, Dermotot is nagyon bírom.

nedewya - 2013. 10. 16. 15:16

Nekem nagyon bejön ez az évad. Legalábbis eddig. A dupla válogatók uncsik voltak, de a 6 szék nagyon tettszett, és az első show… Baromi jó volt. A Power of love benne van X UK minden idők top 10 produkciójában. + a sztárfellépők (Cher-nek külön pacsi) nagyon jók voltak.

Cápi - 2013. 10. 20. 15:05

Akkor két különöbző show-t nézhetünk, mert szerintem baromi egyhangú az egész, utólag nézem vissza a dalokat és unalmas, idpnként hamis és semmitmondó az egész. Az a poén, hogy a válogatóak még élveztem, mert volt kine kdrukkolni egy picit, most is vannak azért jó hangok, de egyiktől sem vágom magam hanyatt. Ami a szomorú szerintem, hogy a legtöbbjüket csak nyomják előre valami imiddzsel, pl. ez a Kingsland Road egy az egyben 1D koppintásnak csinálják meg, csak közel sem olyan jók…

Gabor28-al meg mélyen egyetérték, egy pár éves szünet ráférne a műsorra.

AT - 2013. 10. 20. 19:07

Az e-heti élő show után, Kasza! Nem akarok fröcsögni, nehogy végérvényesen kidumáljam magam az oldalról…

luckos - 2013. 10. 21. 00:20

Kicsit durva volt, amit Sharon ma levágott Louis-val… Szerintem részemről is kasza a műsor, én már tavaly sem szerettem, de ennyire rossz még sosem volt.

nedewya - 2013. 10. 22. 18:41

Egyszerűen képtelen vagyok elhinni hogy csak én vagyok oda. Mindenki sárral dobálja, de nekem a 2. show is nagyon tettszett. Még Luke is kihozta magából a maximumot. Gary és Nicole elég enerváltak voltak de Sharon hozta a formáját, a pedofilos cucc az elmúlt 3 év beszólása volt. Louis pedig mondott egy (majdnem) poént. A versenyzők szintén tettszettek. Sam Baily volt csalódás, de csak magához képest, egyébként még mindig őt tartom az egyik legjobbnak, valamint Aby rohadt gyenge. Azt kell mondjam azok akik párbajoztak megérdemelték, és a leggyengébb eset ki, szóval még ebben sem volt hiba, pedig aggódtam hogy Shelly majd az ügyeletes Rylan lesz.

És megint pacsi a vasárnapi műsorért, mert elég jó volt mind a sztárfellépők, mind a közös produkció!! tekintetében.

petey - 2013. 10. 22. 18:50

nem tudjátok véletlen h hol lehet nézni élőben vagy felvételről? Csak youtube-on?

Cápi - 2013. 10. 22. 19:27

Live stream: stream2watch.me/live-tv/itv-1-live-stream

JJ - 2013. 10. 25. 14:49

hát hát hát….. gyenge na nem tudom miért kell Gary-t és Nicolt erőltetni nem valók ide már tavaly sem voltak idén is ez a véleményem, remélem a USA verzió megbukik és Simon visszajön, Cheryl Colt szeretném még vissza Sharon sajnos tudom h nem marad őt nagyon sajnálom még, Loui meg had menjen, Sharon helyére Dany Minogue jöhetne még vissza, Loui helyére meg valami jó pofa pasast tehetnének be, sajnálom én nekem Simon/Cheryl/Dany/Loui volt az igazi és bízom benne h ezt belátják és megpróbálják összehozni ezt a bandát

nedewya - 2013. 10. 25. 17:00

Egyetértek JJ-el én is abban bízom hogy Simon visszatér, és kézbe veszi az irányítást. Remélem összehozzák A PANELT. Azaz Simon/Loui/Danni/Cheryl négyest.

Bence - 2013. 10. 27. 09:24

Én fent tartom amit eddig is mondtam nekem nagon tetszik ez az évad milliószor jobb mint a tavalyi. Sokkal több a szimpatikus és tehetséges személy pl: Tamera, Abi, Rough Copy, Sam Bailey , Miss Dinamix. A produkciók szerintem nagyon jók és érzem azt mint a korábbiakban (6-7.évad).

Chlio - 2013. 10. 27. 19:39

Szerintem van egy két érdekes ember. Pl engem Luke fogott meg, szerintem jó hangja van, és aranyos gyerek, van stílusa, kisugárzása. A kiss from a rose-al megnyert. Leginkább miatta fogom nézni újra az x factort. Remélem a top 5-ben bent lesz :)

JJ - 2013. 11. 04. 07:57

Megérdemelte a mult hetit meg a mostanit is Nicole, rösszul választott na nekem se Tamera se Hannah nem jön be :( Abi is …… hagyjuk őket

nedewya - 2013. 11. 04. 19:21

Kissé sokkolt a mostani műsor. Tamera a B2-ben… na de mind1 nekem egyik párbajozó sem állt közel a szívemhez. Sam Baily-nek teljes szívemből drukkolok, remélem ő nyeri meg, de Luke-t is nagyon megkedveltem. A 3 lányért nem vagyok oda felőlem mehetnek.

Chlio - 2013. 11. 09. 23:34

Luke megint jó volt, és sexy…

dragon - 2013. 11. 24. 11:00

Tell them all I know now
Shout it from the roof tops
Write it on the sky line
zzz várjál, hogy is gone now

Impossible Mission…

dragon - 2013. 11. 24. 23:59

Szerintem ezen a héten még a Magyar X is jobb volt, érzésre és hangulatra is, a sok Magyar számmal. Ez az idei UK X nagyon nem jön be, és látom sokan már kaszálták, nem csodálom. Hannah kiesett végre, és erősen sanszos, hogy Louis nyer, az viszont biztos, hogy jókorát kell majd öblíteni ezután az évad után…

dragon - 2013. 12. 16. 13:01

Na gyerekek nyert a Celine Dion imitátor, és látva a szavazatok megoszlását majdnem végig első is volt, csak a szombati döntőt néztem de azt is csak ugrálva, mert magas ívben nem érdekeltek az előadások vagy a Judges commentek, és az a szint amit szörnyella képvisel.
Egyszerűen elképesztő, hogy mit csináltak abból a fiatalos energikus vidám tehetségkutatóból ami az X faktor volt. Volt itt minden, de a szövegelfelejtős lány volt a csúcs, hát ilyet még tényleg nem lehetett látni, vagy az a lánycsapat, amelyikből az egyik héten rosszul lett a terhes csajszi, és nem tudtak fellépni, a végére meg maradt a smasszer, a mosdatlan, meg a parasztgyerek, hát igen ez volt az ünnepi x. faktor nagyon kis x-el…

nedewya - 2013. 12. 23. 21:58

Számomra fantasztikus volt ez az évad. A 7. a kedvencem, de ez bejött a 2.kedven szintre. Nicole égett ez külön öröm, Sharon győzött (ki járt már neki) megérdemelten. Sam pedig, számomra a best x győztes. Annyira örültem amikor megnyerte hogy azt el sem tudom mondani.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz