login |

Finálé előtt: Burn Notice

2013. 09. 09. 14:15 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: video,

Nemsokára lefut a 7. évad is. Elérkezett. A hepiend. Vagy…? Á, nem tudom elképzelni, hogy ne legyen hepiend. Mármint biztosan lesz dráma a Burn Notice utolsó részében, de nem hinném, hogy nagyon borongós lenne a hangulata. A tovább mögött a sorozatzáró epizód előzetese. Mire számíthatunk? Hozta az elvárásokat az utolsó évad, szép a búcsú?

15 hozzászólás Ne habozz!

payskin - 2013. 09. 09. 14:44

A promót nem nézem meg, legyen meglepetés, de a múlt heti rész vége gyanúm szerint sajnos azt vetíti előre, hogy nincs vér a pucájukban meglépni a Michael átáll befejezést, pedig az egy 10/10-es lezárás lett volna.

!!! SPOILER-es lehet, ne olvasd tovább, ha az eddigi részeket nem láttad !!!

Tipp: Sonya nem lőtte agyon Fionát (kár) a cliffhangerben, esetleg Fiona lőtte le Sonyát hirtelen, majd kiderül. Nem is ez a lényeg, hanem azt a lapot húzzák meg, hogy Kendrick mégsem adja fel magát csak úgy simán (nyilván?), hanem valahogy átveri Michaelt, és ez lesz az a momentum, ami majd végleg észhez téríti drága főhősünket, hogy neki mindig az igazság oldalán kell harcolnia, bla-bla-bla. Csodálkoznék, ha ehhez képest nagyon meglepőt húznának, de azt hiszem, csak jól járnánk vele.

Neoprimitiv - 2013. 09. 09. 15:00

Sajnos én is attól félek, hogy a végén Kendrick egy szuper-Cipolla lesz, aki végig csak manipulálta Michael-t, hogy ő aztán erre rádöbbenve mégis Amerika kapitányt válassza és elhajózzon a naplementébe Fionával, anyuval és Charlie-val. Sam és Jesse pedig könnyes búcsút vesznek tőle és együtt maradnak, megágyazva ezzel a Nix által felvetett spinoff-nak.

Benjy - 2013. 09. 09. 17:29

Basszus akartam róla írni évad közben, de szinte mindig volt 1-2 rész lemaradásom. Azt hiszem ez tükrözi, hogy habár nem mondanám hogy olyan rossz volt az évad, nehezen csúszott le ez a 13 rész. Sajnos ez már nem BN.

Amúgy aki olvassa kommenteket annak üzenem, hogy belevághat a sorozat ezen évadába, hiszen kvázi egy egész évados “kém”/akció filmet láthattunk, az előző évadokra pedig szinte minimálisan építkeztek/utaltak. Oké még csak a 10. részt néztem meg tegnap, most jön mindjárt a 11., szóval ez nem perdöntő.

Bullseye - 2013. 09. 09. 17:35

Nem nagyon fér bele Michael karakterébe, hogy átáll. Sok mindenen ment keresztül a CIA miatt, de eddig sem romantikus kémregényekben hitt, tudta milyen ez a szakma.
Szerintem!

payskin - 2013. 09. 09. 19:03

Bullseye: az utóbbi két részből elég egyértelműen és szájbarágósan kiderült, hogy már átállt! Épp az a baj, hogy most áll “vissza”. Bambul fent a tetőn, miközben az egyik nő ordibál vele, a másik meg — aki 10 részen keresztül hallani sem akart róla –, most hirtelen mindenáron meg akarja menteni.

Hunnenkoenig - 2013. 09. 09. 23:27

Szerintem Michael azt tervezi, hogy atveszi a szervezetet es ezutan penzzel es hadsereggel segit majd a bajbajutott mexikoi kubai takaritonökön, akik topmodelkülsejük ellenereegyedül nevelik a gyerekeiket.

Bar nem tudom a rosszfiukbol verbuvalt katonakat, akik noha vakon lojalisak, azert megiscsak rossz fiuk, hogyan lehet majd erre ravenni.

Na majd kiderül.

Hunnenkoenig - 2013. 09. 09. 23:29

A promo igen kemenyen spoileres, szoval ne nezze, aki nem akarja lelöni. Bar nem hiszem, hogy barki lenne, aki nem erre szamit, ami benne van.

Spin off-nak örülnek, ha visszahozna az elsö evadok hangulatat. Sok karib zene, pucer csajok es Miami.

galocza - 2013. 09. 10. 07:22

én a főszereplő (és a múmiává aszott egy asszony illatás lány) miatt annak idején nehezen szántam rá magamat hogy állandó néző legyek, de végül az lettem – és többnyire jól szórakoztam.
de ez az utolsó évad… brrr.
a 4. epizódnál tartok, és NAGYON nehéz rávennem magam egy-egy újabb végignézésére. meglesz az, meglesz, a célegyenesben nem adom fel, de az nem jó, amikor szenvedni kell…

Bullseye - 2013. 09. 10. 07:22

Hunnenkoenig: Addig próbáld ki a Halál a paradicsombant (Death in paradise). Angol és klasszikus krimi, de mégis ilyesmi a hangulata.

Encsi - 2013. 09. 10. 08:31

Ha nem lenne amúgy is vége, kaszálnám. (Így már kihúzom…)
Hol van már a BN-hangulat! Inkább várom a spinoffot, látatlanban is. Az előző évadok is lejtmenetet mutattak, de ez a mostani már tényleg a vergődés. Részenként legalább egy érzelmi kiborulás és hűűdemicsoda történetcsavar, Anyu feltűnik csak azért, hogy valami teljesen értelmetlen beszélgetést (=értetlen hisztit) adjanak a szájába, Sam&Jesse asszisztálnak, és mégis, megkönnyebbülés, ha nem Michael van a színen.

És nyilván hepiend lesz a vége, annál súlytalanabb az egész.

Neoprimitiv - 2013. 09. 10. 09:11

@Benjy: egyetértek, ez az évad sokkal inkább egy “ilyent is tudunk” BN spinoff a készítőktől, mint az eredeti sorozat része.

Lehet, hogy én pont azért tudom jobban elfogadni, mert annyira más, hogy én sem az előzményekhez hasonlítom. Viszont pont ezért, ha mégis hepiendet csinálnak a végére (mert az eredetihez az passzolna), akkor azzal agyoncsapják azt, amit eddig felépítettek.

Johny Bravo - 2013. 09. 10. 17:27

hianyzik az a macgyveres feelingje a dolognak ami az elejen volt….

Ristretto - 2013. 09. 10. 23:09

Egyik kedvenc sorozatom volt hosszú ideig, de most már én könyörgöm, hogy legyen vége! Bármi is lesz örülök a búcsúnak, szerintem kihoztak belőle mindent, amit lehetett, majd tovább tekerték két évaddal.

rebdelka - 2013. 09. 15. 14:57

Mire ez a nagy fanyalgás?
Kinek szorítottak fegyvert a fejéhez, hogy nézze?
Én szerettem, egy igazi kikapcsolódás volt. Szerettem a főszereplőt, igen jó színész. Remek volt benne a sok “gonosz” figura.
Jó kis sorozat volt, sajnálom, hogy vége.
A happy and pedig kötelező ebben a műfajban, elvégre ez nem a 24!

payskin - 2013. 09. 16. 23:36

Akár csinálhatnának is belőle egy spinoffot Happy And Pedig címen. ;)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz