login |

4 hozzászólás Ne habozz!

Sorisorifanfan - 2013. 09. 17. 20:46

Ez az évad sokkal izgalmasabb, mint az előzők. A fináléról nem is beszélve! A külföldi fórumokat olvasva a fanok két táborra szakadtak. A kedélyek most sem csillapodtak még.
Sajnos kicsit lassú a magyar fordítás hozzá. Nehezen bírkóztam az angollal, de azért érthető. Nagyon kíváncsi lennék a szinkronos változatra is, de sajnos ezt a csatornát nem tudom fogni.

Laci - 2013. 09. 19. 05:20
caeiro - 2013. 09. 19. 20:04

Néztem az előző 3 évadot, de annyira nem hiányzott, hogy eredeti nyelven kövessem. Megvártam a szinkront, a nyitórész kb. az előző évadok színvonalát hozta.

Nem tudom az Universal mit gondol, mennyi reklámot hajlandó az átlagnéző elviselni. 10 percenként reklámozni… azért ez a sorozat nem annyira minőségi, hogy elviseljem ezt a mennyiséget…

winnie - 2013. 09. 19. 20:12

a reklémok mennyisége fix, mindenhol ugyanannyi van van, akinek a több szünet, kevés reklám jön be, másoknk a kevés szünet sok reklám. csak az a baj, hogy mi máshoz szoktunk. ez kéne, hogy természetes legyen.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz