login |

New Girl: kezdett a 3. évad

2013. 09. 22. 16:12 - Írta: human

54 hozzászólás | kategória: kritika,

A FOX talán legjobb komédiája már a harmadik évadjában jár, így kicsit aggódva ültem neki a premierjének. Feleslegesen izgultam, a készítők még mindig tudják, mi kell nekem – meg még pár millió nézőnek. Ha kevésbé konkrét írás kell, hogy miért nézendő a New Girl, akkor ajánlom például ezt a szösszenetet, de a tovább mögött már spoileres leszek.

Bevallom az első percekben még nem voltam ilyen nyugodt, eléggé kínosan indult a rész. Ott hagytuk ugye abba, hogy Nick és Jess összejött, szakítottak, aztán megint összejöttek. Itt a premierben eleinte feszengtem a közös jeleneteiken, de ez baromi érdekes helyzet volt, hiszen valójában így kellett csinálni az íróknak.

A két szereplő aggódik, hogy nem fog működni a kapcsolatuk, hiszen már most közösen élnek két másik sráccal, így elmenekülnek a “boldogságba”. Viszont így nem lehetett idilli a helyzetük, pont ilyen kínosra kellett csinálni, mint amit láttunk, hogy ráébredjenek: nekik négyüknek egyszerre kell működni.

Oh my god that pinata is shaped like a monkey – pull over!

Nickék problémája miatt nem is juthatott idő Schmidt nőügyeire, 20 percben azt már tényleg nem lehetett kibontani, főleg, hogy akkor a poénokra nem nagyon maradt volna hely. Pont ezért értem meg, hogy Schmidt inkább nem választott a két nő között, legalábbis egyelőre.

Ellenben így jutott idő arra, hogy Winston és Schmidt megmutassa mit tudnak ketten. Hát, ha csak velük lenne spinoff, az ugyanúgy nem működne, mintha Jessék Mexikóba költöznének, ellenben az ő szálukat szinte végig vigyorogtam. Egyértelműen megvan Winston helye, hatalmasat húztak vele megint.

Pár kép még a végére. Egyértelműen bizakodva tekintek az új évad elé!

If you think your shoes are brown, what color do you think you are?!


It’s for ages 6 and up – you’re UP!

54 hozzászólás Ne habozz!

verogirl - 2013. 09. 22. 16:24

Nagyon jó évad kezdés volt. Végig hangosan röhögtem. Winston az első évadban nem volt ennyire őrült, de szerintem most ő az egyik legjobb karakter :)

Shannen - 2013. 09. 22. 16:25

Én is kicsit féltem az évadkezdés előtt, de nem kellett csalódnom. Legalábbis nem nagyot. Egy kicsit ugyanis nekem sok volt a kiabálás (nem tudom, hogy csak elszoktam tőle vagy ez ilyen különleges eset volt).
Ezenkívül viszotn végig vigyorogtam az egész részt. Nálam most Wilson vitt mindent.
Eddig jól kezelik a Nick-Jess szálat, remélem ezt hosszútávon is folytatni tudják.

Nagyon jó, hogy végre ősz van! :))

Ghost - 2013. 09. 22. 16:33

Nagyon jó rész volt,nekem is jobban bejött a winston-schmidt szál.

yeeeyha - 2013. 09. 22. 17:03

Én először nehezen vettem fel a fonalat, mert totál elfelejtettem, mi volt a fináléban, aztán jött Winston és a puzzle :D K*rvanagy volt ez a színvakság, meg a nadrágkét hordott pulcsi XD

sherlock20 - 2013. 09. 22. 17:05

Első pár percben féltem én is, de aztán… Remekül működött a Schmidt-Winston duó :D Mi lesz itt még, amikor befut Coach is…

dominooo - 2013. 09. 22. 17:24

Imádom mindegyik karaktert, de Winston és Schmidt egyértelmű favoritjaim.
Aggódtam kicsit, mert valahogy nem ragadott meg a kezdés, de mire a rész végére értem, azt vettem észre, hogy jókat vigyorgom, és alig várom a folytatást :)

Shyllard - 2013. 09. 22. 17:25

Winston vitt mindent, már a második évadban is bizonyított, itt meg még mindig ragyog :D Azért remélem jobban kifogják bontani a karakterét lassan, mert igazán megérdemli. A kínos részeket én itt sem szerettem, ahogy eddig sem, de tényleg muszáj volt berakni őket, legalább túl lettünk raktuk.

Jeol - 2013. 09. 22. 17:34

Vicces, hogy elso evadban Scmidt, masodikban Nick karaktere vitte a hatan a sorozatot(obv a tobbi karakter is jo volt).. A tavalyi utolso par resz es az evadnyito alapjan pedig Winston tolti be ezt a szerepet a harmadik evadban. Nagyon alap sorozat, nalam most a nr1.

Zizi - 2013. 09. 22. 18:21

Most biztos jól leszóltok, de én nem voltam oda ezėrt a részért… Nem tudom miért, de fele annyira sem tetszett, mint az első pár rész, amiért anno elkezdtem nézni.
Pedig én az első perctől azért szurkoltam, h Nick és Jess legyen egy pár. Schmidt és főleg Winston haláli :-)

ayren - 2013. 09. 22. 18:25

A promónál még tetszett, hogy ott folytatják, ahol abbahagyták, aztán ahogy néztem, az első 10 percben elbizonytalanodtam, hogy valóban jó ötlet volt-e, mert a 2. évad vége azzal a kocsizással valahogy többet ígért, a képzelet a jövőt perspektivikusabbá tette, a megmutatás meg most természetszerűleg szűkebb keretek közé terelte az eseményeket. Szóval, a Nick-Jess szál menete nyilván szükséges volt, de keltett némi hiányérzetet bennem is, viszont a Schmidt-Winston szál tényleg kompenzált, nagyon vicces volt, főleg a puzzle-hoz kapcsolódó poénok.:) Lehet, hogy tényleg az lesz, hogy minden évadban más szereplő dominál, és ez az év Winstoné lesz? Ez szerintem klassz lenne, mert ez is a New Girlben rejlő potenciált bizonyítja. Nem egy vagy két ember viszi a vállán a sorozatot, minden szereplő teherbíró, bárkire lehet építeni.
Amúgy meg mi ez a dolog, hogy Schmidtnek és Winstonnak a legjobb barátokká kel válni? Mért léptek egyet vissza? Hiszen ez már megtörtént a hajléktalanos-lábborotválós epizódban.

winnie - 2013. 09. 22. 18:43

zizi: miért szólna le bárki is. az x millió nézőből y milliónak tetszett, z milliónak meg nem.

lostgab - 2013. 09. 22. 18:49

Hű, nekem nagyon jól esett ez a 20 perc. Többször is hangosan nevettem a poénokon, és tetszett, hogy Nick és Jess kapcsolata nem idillikusan, hanem ilyen bénázva indult. Ez tipikusan az a sorozat lett nekem, amit egy ültő helyemben simán végignézek.

nemo - 2013. 09. 22. 18:55

hát ez hatalmas volt! megérte várni nem csalódtam azt kaptam amit vártam, 20 kellemesen szórakoztató percet.

csakbia - 2013. 09. 22. 19:01

remek kezdés volt tényleg, midnenkinek megvolt a helye, története, végignevettem.

Castor - 2013. 09. 22. 20:24

Én úgy voltam a rész után, hogy vagy pihentetem, vagy kaszálom ezután a rész után. Pedig eszem ágában sem jutott ilyen még a sorozatnál.
Én is elszokhattam az állandó ordibálástól, de most még az átlagnál is több volt, ami kiverte a biztosítékot.

Most hogy aludtam már rá, nem ennyire gyászos a helyzet, de ezt a Schmidt nem tud választani klisét még mindig nem tudom megemészteni. A lényeg: kevesebb orbákulás, több régi Scmidt.

paranoid android - 2013. 09. 22. 20:40

Bennem nem volt különösebb félsz a Nick-Jess szállal kapcsolatban, bíztam az írókban. Megmutatták már korábban többször is, hogy nem a nagy pillanatokra mennek rá, hanem jobban szeretik az ilyen események utáni helyzeteket, amikor a karaktereknek alkalmazkodniuk kell a kialakult szituációhoz ill. foglalkozniuk kell a következményekkel.
És nem is kellett csalódnom, aranyos és vicces volt az egész mexikói történetszál. Persze a rész legjobb pillanatait Winston szállította, sok hangosan nevetős poénnal. Hiányzott már a New Girl, és ez a négy nagyon szerethető karakter.

Nella - 2013. 09. 23. 10:49

Én nagyon nagyon sokat nevettem. Nagyon eltalálták a sorozatot, és eddig hozza is a színvonalat.
Bennem sem volt tartás Nick és Jess miatt, jobb mintha ezt az egészet húzták volna még egy évadon, vagy éppen évadokon keresztül.
Amikor Schmidt elmondja Winston-nak, hogy a vak ember érzi a puzzle élét, én azt visszatekertem, mert annyira nevettem, hogy kellett még.

JulianPlenti - 2013. 09. 23. 20:56

Nekem nem tetszett a évadkezdés, pedig idáig szerettem a sorozatot. Zooey elkezdett idegesíteni, és az egész valahogy nagyon lassúnak tűnt. Az “If you think your shoes are brown, what color do you think you are?!” viszont hatalmas volt.

Gigi - 2013. 09. 24. 17:08

El sem hiszem, hogy már a harmadik évadnál jár a sorozat, ez az első, amit a kezdetektől fogva nézek, nem csak az x-edik évadnál csatlakoztam. Eleinte nem tetszett annyira, a második évad viszont hatalmas volt, szinte minden részét imádtam. Azt hiszem, ez tipikusan az a sorozat, ami még meg fog élni egy pár évadot, sőt, netalántán szitkomként eljut magyar csatornákra is. Lehet, én vagyok túl optimista, de azt hiszem, így harmadik évadra már érezni rajta, hogy ha tartják a szintet, sikeres lesz/marad.

elegmar - 2013. 09. 25. 05:02

a new girl reg hozott mar ilyen jo reszt(3×02). schmidtes reszeken amit a kollegenoje idezett elo, megszakadtam. a macskas jelenetek szinten 10esek voltak, remelem allando szereplo marad :)

Shannen - 2013. 09. 25. 17:43

Simán a sorozat Top10-es részei közé került ez a 3×02. Az első perctől az utolsóig fülig ért a szám, minden második percben hangosan felnevettem. Ezt most nagyon összerakták. :D
És külön pacsi azért, hogy a Schmidt-es háromszöget ilyen jól kezelik.

Zita87 - 2013. 09. 25. 19:08

Ez a rész és az előző is nagyon tetszett, akárcsak a 2. évad nagy része. Remélem tartják a színvonalat és még sok évadot megélünk.

nemo - 2013. 09. 25. 20:09

3X02 egyértelműen jó irányba halad a sorozat 10 perce felyeztem be de még mindig vigyorgok, a vége meg hatalmas volt!!

cefetke - 2013. 09. 25. 20:44

Hát ez egy nagyon-nagyon jó rész volt. Tetszik, hogy nem tolják annyira előtérbe a Jess-Nick dolgot, jól tartják az egyensúlyt. Winston a legnagyobb, és ha belegondolok, mi lesz itt még a macskával, no meg ha jön Coach… :) Van esély rá, hogy lesz képes összefoglaló, mint egykoron? Hogy meló közben is biztosított legyen a jókedv :)

Dalmayr - 2013. 09. 27. 13:26

Nr.1 komédia nálam…hangosan röhögős minden rész, a poénok pedig nem kliséhalmazok.ez az évadnyitó is jó volt, mindenképp heti nézős:)

Shyllard - 2013. 10. 02. 17:36

Na végre elkezdett működni Jess és Nick!

mkfad - 2013. 10. 02. 23:22

Nekem nem tetszik az irány amit felvettek. Manapság Winston a legviccesebb és pont azért mert nem történik vele semmi így telepakolják a karakterét szkeccs-szerű poénokkal. Ellenben a többieknél meg a komolyan vehetetlen drámával szorítják ki a poénokat. Haver-komédiának sokkal jobban működik a sorozat mint romkom-nak és egyre jobban tolódik az irány az utóbbi fele. Remélem ez csak hullámvölgy!

Dark Lion - 2013. 10. 08. 08:07

Hát Winston volt megint a legjobb. Amikor eljátszotta, hogy ő egy afrikai, és csettintgetett a nyelvével, utánozva az ottani nyelvet, az sírva röhögős volt.
Egyetértek abban, hogy Nick és Jess végre jók. Legalább már tudjuk, hogy hogyan fognak szakítani. Schmidt szétszakítja őket.

Dalmayr - 2013. 10. 09. 08:36

winston hatalmas:)jelenleg ő szállítja a legjobb poénokat ha meglátom már röhögök:):)

VanillaSky - 2013. 10. 09. 22:53

Jess-Nick kombo és a “világnézeteik” ütköztetése hatalmas volt. Már jó ideje Nick a favorit nálam, eszméletlenül elborult egy figura, klinikai esettanulmányokat lehetne róla írni. Valamint a két színész között is van kémia, aranyosak. Schmidt tervét remélem elvetik, mármint nem maga a szakítás lenne a gond Nick és Jess között, hanem ha annak tényleg Schmidtet tennék meg, mint okozóját.

Anthonz - 2013. 10. 10. 09:13

Bah mennyire üti ez nálam az őszi buta szitkomokat meg egyebeket.
Winston és a macskás randi, visítottam bazz. Érdekes, mert ugye kilométeres poén volt, de mégis nagyon adta.
Igen, a Nick-Jess páros még mindig aranyos, gondolom majd jönni fog a lejtmenet is.

Danee - 2013. 10. 11. 13:49

4. is hozta a szintet. Remélem tartani tudják valamennyire, akkor nem lesz itt semmi gond. :)

Danee - 2013. 10. 17. 12:45

Hát ez az ötödik rész elég lapos lett . :/

ayren - 2013. 11. 01. 20:05

Nem tudom, én kezdek aggódni. Az utolsó két részt nem nagyon élveztem. Nem hinném, hogy azért csökkent ennyire a lelkesedésem, mert Nick és Jess összejöttek, egyszerűen valahogy kevesebb a humor.

Zita - 2013. 11. 06. 13:04

az elozo ketton talan picit kevesebbet nevettem, de nincs itt semmi gond. A mai reszben is voltak nagyon jo poenok, Nick es Jess nagyon aranyosak szerintem tovabbra is.

Dalmayr - 2013. 11. 19. 21:32

a 8. rész nagyon tetszett:D winston a tolókocsiban marha jó volt:D

Shannen - 2013. 11. 20. 21:33

A 9.rész végre túllépett az előző részek bukdácsolásain, és megint többször hangosan röhögös pillanatokat hozott. Remélem továbbra is így folytatják.

Zizi - 2013. 11. 27. 03:11

Cece + Coach együtt? borzalmas ötlet, majdnem annyira, mint az volt, hogy maradt az évadra… nekem egyre inkább nem tetszik az irány és már nem is nevetek annyit… illetve egyáltalán. lehet nekem megérett a kaszára.

ayren - 2013. 11. 29. 18:40

Amikor írtam a júniusi kritikát a 2. évados New Girlről, nem gondoltam, hogy fél év alatt így megváltozik a véleményem róla. Sajna, úgy tűnik, beleállta földbe. Nem tudom, van-e innen visszaút.

ayren - 2013. 12. 01. 21:20

Na végre, felül kell írnom magam, a New Girl megint kezd hasonlítani magához! A 10. részben volt pár aranyos poén, pl. amikor Jess szerint Nick attól fél, táborozáskor egy légy beröpül a fejébe, és olvas a gondolataiban. :)

Zizi - 2013. 12. 03. 05:11

oké, tudom, kell a változás meg a jellemfejlődés stb. de miért nem maradhatott Smith a lakásban és költözött Coach velük szembe… :( (vagy egy másik országba:D )

Zizi - 2013. 12. 03. 05:13

*bocsi jav. Schmidt

Dark.Lion - 2013. 12. 26. 23:24

Ajaj, kezdem úgy érezni, hogy ez a sorozat átment viccesből kínosba. A 8.részen egyszer mosolyodtam el, mikor Coachből előjött az 1.részes Coach… Pedig milyen jó volt ez a sorozat az első 2 évadban. Nem csoda, hogy lemaradtam a 3.évaddal.

VanillaSky - 2014. 01. 17. 20:42

Ohó. A 3*12-őt nagyon eltalálták, szakadtam rajta:)

Vale - 2014. 01. 21. 20:33

Most darálom a Happy Endings-et, és ott Coach Chicago Bulls fan volt :)

D.W. - 2014. 01. 22. 16:39

A fanyalgók visszavehetnek,ez a rész hatalmas volt,mondjuk nekem eddig se voltak bajaim az évaddal,de ez most nagyon ütött.

VanillaSky - 2014. 02. 08. 22:34

Ejha, VS modellek a New Girlben, nice:)

Dark.Lion - 2014. 03. 06. 23:35

Mióta írtam, azóta se sokat haladtam. 8 résszel vagyok lemaradva. Ma meg akartam nézni a 3×11-et, de a harmadánál kinyomtam. Valami történt ezzel a sorozattal…

Zizi - 2014. 03. 28. 04:07

oké. azt hittem akarom, de most, h megtörtént, kiderült mégsem… ne szakítson Jess & Nick!

Zizi - 2014. 04. 07. 04:18

-Mi most…
– NEM. Szeretlek.
– Én is szeretlek.


Akkor szakítsunk…
(kövezzetek meg, de nekem ez nagy hülyeség volt így… BTW utálom ezt az új srácot, akit CeCe-nek szánnak…)

ayren - 2014. 04. 21. 21:24

Most néztem meg a 3×20-at. Katasztrófa. Idióta, súlytalan szakítósdi, ikonográfiailag megtámogatva a Cooler legendásan ütős csókjelenetével. Tök mindegy már, mi történik Nick és Jess között. Ezt az évadot tanítani kéne Hogyan futtassunk lyukra egy minőségi szitkomot? címmel.

Zita - 2014. 04. 23. 14:54

tenyleg bena volt a szakitasuk, de ez az utana levo resz meg benabb…

ar - 2014. 05. 04. 22:19

reszemrol kasza a 20-as resztol … lapos, unalmas, erdektelen

dante - 2014. 05. 10. 22:22

mikrofonhoz nem kell áram?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz