login |

Last Man Standing: kezdett a 3. évad

2013. 09. 23. 21:00 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: kritika,

Manapság már el sem tudom képzelni, hogy annak idején tetszett nekem a Last Man Standing. Pedig így van, az 1. évad nagyon kellemes volt, de jött a 2. szezonban az egyik színész lecserélése, majd karakterének (az ugyancsak lecserélt férrjel és megöregített fiacskával) való kiemelése és 2 rész elég volt, hogy kaszáljam a sorozatot. A 3. évad premierje pedig csak megerősített döntésem helyességében, mert szörnyű volt, erős 2/10. Pont, mint a 2×01.

Oké, tudom, hogy marha igazságtalan vagyok a sorozattal, de ez a készítők sara.  Ugyanis a 3. évados premierrel is ugyanaz volt a bajon, mint a 2. évadossal. Egyrészt a fő sztori a legidősebb lány (+gyerek és férj) köré épült, akit a pokolba kívánok, másrészt pedig ebben is rögtön politizálással kezdtek. Hát, hol érdekel engem egy szitkomban a politika? Utóbbiról azt hittem, hogy ostoba véletlen, hogy a 2. évad elején is ez volt a téma, de ahogy utána olvastam, elég gyakori a politika a sorozatban, nyilván Mike karakterének nézeteire akarnak újra meg újra ráerősíteni.

Vanessa továbbra is le van hülyítve és keveset szerepel, a két másik lány talán egy jelenetet kapott (Kyle és Mandy?, lemaradtam), és vendégnek jött még két Duck Dynasty-s arc is, de minek. Amikor pedig megmutatták Kris-ék lakását (nem tudom, volt-e korábban), akkor végképp agyvérzést kaptam, mert elkezdtem feltételezni, hogy új díszletkén bekerül a sorozatba, ami arra célozna, hogy hosszú távra terveznek velük.

Tim Allen azért kapott egy-két jó beszólást, morgást, de ez édeskevés ahhoz, hogy valaha is visszatérjek a Last Man Standing-hez. Kár.

5 hozzászólás Ne habozz!

hallak65 - 2013. 09. 23. 21:36

én nagyon sajnálom, az első évaddal a nagy pénteki kedvenc volt, de így…

Zyta - 2013. 09. 23. 22:46

ez a kezdés tényleg nagyon gyér volt, de sztem nem Krisék kiemelése miatt (nekem bejött amúgy a színészcsere, és a gyerek se zavar annyira, bár nem is hiányozna, ha eltűnne), a politika sem zavar, pont azért, mert passzol Mike karakteréhez, egyszerűen nem nagyon sikerült poénokat csempészni a részbe.
Egyedül az open heartos beszólás maradt meg az elejéről.
Pedig a 2. évadban azért voltak jó pillanatok, a 2×15 pl. kifejezetten jó volt.

Másik két lány (főleg Mandy) szokott azért sokat lenni, csak most nem úgy jött ki a lépés gondolom, Vanessa meg nekem nem tűnik lehülyítettnek, de tudja fene…

Azért remélem ennél jobb részek lesznek, még ha az 1. évad szintjét nem is sikerül elérni…

tschaby - 2013. 09. 23. 22:56

A második évad is egy lájtos epizóddal indult, de az évad többi része nálam rendben volt, miután megbarátkoztam az új színészekkel, úgyhogy bízok a jobb folytatásban. Eve talán egyszer szólalt meg az évadnyitóban, de az ütött. A Kyle – Mandy párosban is van/lesz humorforrás, lehet rájuk építeni.

Dexter Morgan - 2013. 09. 24. 08:31

A második elején nagy citromba harapásként éltem meg Alexandra Krosney távozását – Amanda Fuller érkezését… meg aztán az írók is kissé “fordultak” egyet, ami szintén eléggé öklendeztető volt egy-egy pillanatra néha… de az egész sorozat valahogy azért meg tudott maradni hasonlónak ahhoz, amibe az első évben nagyon beleszerettem.

Nagy változás nem történt, még nem érzem úgy, hogy el van (még jobban) kurjantva a dolog… de össze kéne szednie magát az alkotóknak, és akkor simán menthető. Az biztos, hogy nézni fogom, amíg megy, mert akárhogy is írják, akármennyire is félresikerül néha, az összes karakter (és színész) vééééééégtelenül imádnivaló.

wirth6 - 2013. 09. 24. 22:59

Szerintem annyira nem volt rossz a kezdő rész… de a Duck Dinasty arcok beszédét egyszerűen képtelen voltam megérteni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz