login |

Dancing with the Stars: kezdett a 17. évad – írta Misty

2013. 09. 25. 21:17 - Írta: vendegblogger

6 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

Magam is meglepődtem, amikor először olvastam az idei évad párosait/sztárjait. A következő gondolatok futottak végig a fejemben: nahát, Őt ismerem, Őt is tudom ki, jéé Ő is? Egy szóval csodálkoztam, hogy mennyi ismerős arc lesz a 17. évadban.

Vegyük is sorra őket: Jack Osbourne (Ozzy Osbourne fia), Brant Daugherty (Pretty Little Liars), Amber Riley (Glee), Snooki (Jersey Shore), Corbin Bleu (High School Musical), Leah Remini (The King of Queens), Keyshawn Johnson (NFL), Elizabeth Berkley (színész, Showtime), Bill Engvall (humorista), Valerie Harper (Emmy és Golden Globe díjas színésznő), Christina Milian (énekes, színésznő), Bill Nye (the Science Guy).

Új évad, új formátum. Egy estésre csökken a DWTS, ami azt jelenti, hogy nem lesz Result Show. De nem csak ez változott, például a zsűri asztala átkerült a tánctér másik oldalára és közvetlen mellettük foglalnak helyet a versenyzők. Változás még, hogy nincs páholy rész, így a versenyzőknek nem kell felszaladniuk a lépcsőn és ott még beszélgetni Brooke-kal. A pontszámok érkezése előtt ezt megteszi Tom, viszont hogy legyen értelme a két műsorvezetőnek Brooke a produkciók előtt vagy két tánc között teszi fel kérdéseit a versenyzőknek.

Jöjjön az évad két első része. Úgy látszik valamiféle divat ütötte fel a fejét a táncos műsorok háza táján, hogy a nyitó koreográfia a backstage-ben kezdődik és bevonják a zsűri tagokat is. Ugyanezt láthattuk a So You Think You Can Dance idei szezonjában is, amikor bemutatkozott a Top20.

Elérkezett a DWTS második adása amikor is szintén tánccal kezdtek és így mutatták be a párosokat, nekem fura, hogy nincs lépcsőn levonulás, de gondolom így akarják pótolni a Result Show hiánya miatt kimaradt táncok egy részét vagy csak időt akarnak spórolni. A tovább mögött folytatom spoilerekkel.

Külön-külön a produkciókat nem szeretném végigvenni, hiszen az nagyon szubjektív, hogy kinek melyik volt a kedvence és ehhez nagyban hozzájárul az is, hogy melyik páros szimpatikusabb az embernek. Azt viszont megemlíteném, hogy Amber Riley és Derek Hough (friss Emmy-díjas) három kilencest kapott az első héten, ami még csak egyszer történt meg.

Na nézzük a kiesést. Ebben az évben a pontszámok a következőképpen alakulnak majd, a zsűri pontjait összeadják az előző heti nézői szavazás pontjaival és így dől el, hogy ki esik ki. Tehát nem úgy lesz, mint a magyar tehetségkutatókban hogy a műsor keretien belül lesz bizonyos idő a szavazásra. Szóval az első kiesést laza 10 perc alatt letudták. Elsőként Keyshawn Johnson és Sharna Burgess búcsúzott.

Végülis ha megnézünk egy tavalyi Result Show-t ott se volt több idő fordítva magára a kiesésre, csak kitöltötték a műsort sok előadással. Ezek az előadások személy szerint nekem nagyon fognak hiányozni. Nem tudom, hogy a műsor előrehaladtával, ahogy egyre kevesebb páros lesz, lesz-e idő egy-egy extra produkcióra, de nagyon remélem.

6 hozzászólás Ne habozz!

Cápi - 2013. 09. 26. 02:36

Kis typo, Corbin Bleu és nem Corbin Blett.

Thomas - 2013. 09. 26. 12:19

Én is pont erre gondoltam, hogy még talán nem is volt olyan évad, ahol ennyi sztárt ismeretem volna:)
A backstage-ben kezdődő táncok nagyon ütősek voltak mindkét sorozatban!:)
Nekem megmondom őszintén, nem tetszik, hogy nincs lépcsőn levonulás, meg hogy ott ülnek a tánctér szélén, olyan kicsit gagyinak tűnik ez a megvalósítás, ha már ott az a gyönyörű díszlet, ki kéne használni. Persze, ezzel meg is lehet spórolni talán pár percet, amiből kijön majd 1-2 szép előadás, ha már kevesebben lesznek. Szerintem egész biztos, hogy a jövő héten már kapunk valami komolyabb táncot!
Arról nem írtál, ami engem most a legjobban foglalkoztat, hogy mi a fészkes fenéért fog Len Goodman “szünetet tartani”, mindenhol azzal magyarázzák, hogy tudjon zsűrizni a Strictly Come Dancing-ben is. De ő eddig is zsűrizett ott, és tudtommal az péntek-szombaton van, tehát vasárnap átrepül amerikába Bruno-val, aztán meg vissza. Most esetleg lesznek vasárnap is adások ott, és nem tud átrepülni? De akkor Bruno is hiányozna, vagy ő ott fog kihagyni? Remélem nem az van, hogy az ABC le akarja cserélni valami fiatalabbra, és most próbálgat, mert ő nagyon kell ebbe a műsorba!

Misty - 2013. 09. 26. 13:18

Az volt a baj hogy nem találtam pontos infokat hogy akkor mi is lesz… azt lehet tudni, hogy a 4. héten Julianne Hough helyettesíti Len-t, viszont azt nem tudom hogy ez egyszeri alaklom lesz-e! Azt olvastam, hogy Len maga döntött úgy hogy szüntet tart a DWTS-ben. A Strictly Come Dancing élőadása szeptember 27-én startol ami szerda, tehát szerdánként és csütörtökönként lesznek az adások.

Misty - 2013. 09. 26. 14:08

Basszus hülyeséget írtam mert el volt hajtva a naptáram, szóval igen a Strictly Come Dancing 27-én kezd ami PÉNTEK így péntek-szombaton lesznek az adások! Bocsi!

Thomas - 2013. 09. 26. 14:25

Én úgy értettem, hogy Tom azt mondta, hogy “taking a couple of weeks off”, szóval nem egyszeri alkalom lesz ez. Több vendégzsűri is lesz, Julianne csak az első. És nagyon furcsa ez nekem, azután, hogy olvastam egy interjút, amiben Len elmondta, hogy mennyire szereti ezt csinálni, esze ágában sincs visszavonulni, csak attól fél, hogy a BBC-nél egyszer megunják a jó öreg Len-t, és lecserélik. Vagy a DWTS-t nem szereti, vagy megunta az ide-oda repülést? Vagy az ABC akarja lecserélni? Szeptember 27 amúgy holnap lesz és péntek:) Szóval szerintem semmi sem változott a SCD-vel kapcsolatban:)

Thomas - 2013. 09. 26. 14:29

Na, én meg nem frissítettem:) Szóval nem tudom, hogy mi lehet ennek az oka. De nekem nagyon hiányozni fog Len, annyit lehet mindig nevetni rajta, nagyon vicces tud lenni:)
Remélem, hogy a profi táncokra meg tényleg szakítanak majd időt a jövő héttől, mert azok kellenek:) Nagyon bejön nekem ez a Witney-Lindsay-féle Troupe, nem hinném, hogy csak azért hosszabbították meg a szerződésüket, hogy a reklám előtt meg után táncoljanak pár másodpercet:) És az új táncosnak, Tyne-nak is nagyon örülök, hihetetlen szép csaj! Emma-nak meg tök jó kiejtése van, pedig általában nem szeretem, ahogy az angolok beszélnek:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz