login |

Two And a Half Men: kezdett a 11. évad

2013. 09. 27. 22:00 - Írta: human

29 hozzászólás | kategória: kritika,

Charlie is back.

Csak épp nem úgy, ahogy gondolnánk. Már ők sem tudják, mit kéne kitalálniuk, de igazából nem is muszáj megerőltetniük magukat, hiszen így is, úgy is kajolja a nép, ha megy a rutin. Mi lenne az?

Csajozás, fényűzés, már amennyire az épített díszletbe belefér, és Alan piócasága, na meg persze a családon belüli utálat, és a ki tudja milyen módon együtt maradó társaság. De tényleg látszik, hogy a készítők már feladták hiszen nincs az az isten, hogy egy vadidegen ilyen szinten beengedje a Harper családot az életébe. Mondjuk ezt már el lehetett mondani tavaly is.

Idén úgy döntöttek, hogy Kutcher nem a legjobb Charlie-pótlék, túl érzelgősre írták. Ez megmarad, meg a milliomossága is, de a premierben feltűnt Charlie lánya. Érezni ahogy erőlködtek az írók, hogy ezt a 10 évadon át titkolt gyermeket megmagyarázzák… hahaha. A rész legviccesebb mozzanata, ahogy látni a nő, ja igen, idősebb a gyerek, feltűnésén, hogy mennyire tojtak az egészre.

Ez az új szereplő rögtön húzott egy klasszikus Charlie-t, és lefektetett valakit a Malibun levő ház segítségével. Klasszikus régi epizódot láthattuk, már azokban a percekben, amikor nem magyarázkodtak a szereplő kapcsán.

Most komolyan, a sorozat túléli még azt is, hogy a “half men”-t eltüntették belőle? Mr csak Alan maradt a címből, na meg Berta. Lehet végig ő volt a fél férfi? Ebbe még sosem gondoltam bele, egészen mostanáig. Azt hiszem.

29 hozzászólás Ne habozz!

dave - 2013. 09. 27. 22:19

soha rosszabb évadkezdést, én jól szórakoztam. persze főleg Cryer-en.

Steven Hyde - 2013. 09. 27. 22:25

Akárki akármit mond, én még mindig jól szórakozom rajta. Nem kell hozzá agy az tény, és kilóméteresek a poénok , de valahogy működik.

Zirowe - 2013. 09. 27. 22:33

Alannak van munkája, de mintha már nem is járna oda.
Alan kapott alapítványi tagságot, ami busás évi fizetéssel jár, ennek ellenére továbbra is szegény állandóan.
Alan anyja már mintha nem is létezne.
Milliárdos egy ilyen “kicsi” (három szoba, amiből kettő foglalt abszolút nem nagy) lakásban lakik egy tök ismeretlennel.

Semmi konzisztencia, semmi következetesség, nem is értem miért nézem még mindig..

winnie - 2013. 09. 27. 22:43

megnéztem én is, mert afféle “nézzünk meg minden premiert” hetet tartok, egy fokkal tolerálhatóbb volt, mint a tbbt, de annyira lelombozó volt látni, főleg az elején, cryert… és tudni, hogy már 11 éve ezt csinálja, még akkor is, ha döbbenetesen sok pénzt kap érte. meg olykor emmy-t.

viszont a lányos szál felfrissítheti kellőképpen a sorozatot. az végképp lényegtelennek tűnik, hogy honnan kerül elő, ebből még lehet érdekes dinamika, ha amber tamblyn belerázódik. HA belerázódik.

a Kati néni - 2013. 09. 27. 22:44

Drágám, ez a ‘half man’ nem az új leszbiszexuális csaj akar lenni?

ALDO - 2013. 09. 27. 23:02

A végén még a Két pasi meg egy kicsi magyar cím találóbb lesz, mint a Two and Half Men eredeti.
Igaz, hogy lemaradtam a 9. évad végén, a 10.-be még bele sem kezdtem, de pont attól tartottam a legjobban, hogy Charlie kiírásával, bukik az egész és Kutcher nem a legjobb választás. Ennek ellenére pont ő maradt az egyetlen érték a sorozatban, mert Alan is kezdett fárasztó lenni és Jake-kel sem tudtak mint kezdeni, így még az új csaj is elsülhet jól is.
Lassan ideje lesz szintre hoznom magam, mert még egyetlen sitcommal sem jutottam 3 évadnál tovább.

Waitforit - 2013. 09. 27. 23:22

A half man az nem Alan?

Cseho - 2013. 09. 27. 23:26

Az nem a dagadt kölök?

pocok - 2013. 09. 27. 23:34

Megnéztem… volna, ha végigbírom nézni, de nem ment. Annyira irritált… Részemről ennyi volt.

seth_greven - 2013. 09. 27. 23:46

Nekem Alanben az fárasztó, mikor ilyen buzis. Amikor úgy viselkedik, mintha meleg fasziként meg akarná hódítani Waldent. Mint ebben a részben, mikor mondja Evelynnek, hogy nincs gyűrű az ujjamon…

Mikor valami ilyen poén van, ketté tudnám fejelni a monitort.

LiszkaY - 2013. 09. 28. 00:37

Fel nem foghatom, hogy ezt hogy nem kaszálták még mindig el…

Dexter Morgan - 2013. 09. 28. 00:41

Számomra még mindig belefér heti 20 perc baromkodás. Jól elszórakoztatott… Amber Tamblyn meg… jaj. “Top-listás” kedvenc, úgyhogy amíg ő marad, addig én is, az biztos.

Coraline - 2013. 09. 28. 04:45

Ugyan már, az elejétől látszott, hogy Berta értelmesebb/érdekesebb karakter, mint Charlie. Igazából Charlie-ra csak a disznó poénok elsütése miatt volt szükség, meg hogy még nagyobb legyen közte és Alan között a kontraszt, hogy öccse még nagyobb lúzer legyen. A “fél” férfi az elején még vicces volt, de az ostobasága, ahogy nőtt egyáltalán nem lett elviselhetőbb. Kicsiként még kicsi volt, joggal nem értett semmit, sokkal elemibb ráindulásai voltak a nőkre, de felnőve csak egy lúzer kis szatírcsíra lett. A leges legelejétől Berta számomra a fénypont, ahogy tökösebb, mint Alan és idősebb nővér/gondoskodó anya-szerű attitűdjével nagyjából karban tartja a fiúkat. Alan karaktere zseniálisan lett megírva és eljátszva, ezért sok szót nem ejtek róla, de a lényeg, hogy Alan és Berta karaktere a legjobb, számomra rajtuk nyugszik a sorozat. Amíg ők maradnak olyannak, amilyenek az elején voltak, nekem akármilyen mellékkaraktert, vendégszereplőt behozhatnak, még Amber Tamblynt is (ahfúj), leszarom :)

winnie - 2013. 09. 28. 06:55

“Fel nem foghatom, hogy ezt hogy nem kaszálták még mindig el…

mert ez a második legnézettebb szitkom és rengetegen imádják?:)

Gege - 2013. 09. 28. 08:54

ott a pont winnie-nél.
szép elképzelés, hogy mert neked nem tetszik , akkor már kaszálják is el…

egyébként azzal egyetértek-amit sokan írtatok-hogy nagyot esett a színvonal Charlie távozása óta, és én úgy gondolom hogy még Alan is sokkal idegesítőbb lett a 10. évadra (számomra az ilyen jellegű piócáskodás már nem annyira vicces)
meglátjuk mennyire dobja fel a sorit Charlie lányának érkezése esetleg hosszabb távon.

seth_greven - 2013. 09. 28. 09:30

Igen, Gege, erre gondoltam én is.
És akkor a te kommentedtől visszacsatolok az enyémhez: igen, Alan már “túl piócás” lett. Idegesítő, mikor hogy úgy mondjam, harcol a házért, mintha ő lenne Walden felesége, aki nem akar elválni, mert tudja, hogy akkor repül.

És most már teljesen szégyentelenül és teljesen átlátszóan csak erre megy rá sokszor.

Ettől még azért nézem. Megszokásból.
Nem mondom, hogy rossz, de…

Hunnenkoenig - 2013. 09. 28. 12:45

Az alapötlettel meg megbaratkoztam volna, de a csaj, akit behoztak annyira, de annyira rossz es unszimpatikus, hogy nalam kiverte a biztositekot.

Egyetertek, hogy tul eröltetett volt a dolog.
Ahogy mindenki kapasbol elhitte, hogy ö tenyleg Charlie lanya, holott a szineszcsaj 30 eves de kinez vagy 35-nek. Charlie most 48. Ha a valodi eletkorukat vesszük, akkor Charlie 17 volt, mikor megcsinalta a csajt. Ha a kocsma retyojaban törtent valoban, Charlie nem is lehetett ott.

Meg ahogy megprobaltak minket meggyözni, miert is tiszta Charlie, de mennyi van belöle Alanböl is, hogy legyen alapja miert marad ott a hazban.

Szoval ez egy kalap fos, ahogy van.

Bertanak a szerepe leredukalodott az 50-es evekbeli fekete szinesz szerepere, amikor az iroknak semmi poen nem jut eszükbe, belep Berta es elmondja az egysoros vegpoent, hogy “En ezt nem takaritom fel”. A közönseg nevet, a kep kimerevedik es mindenki boldog.

Hat ebböl en mar nem kerek, köszönöm.

agika88 - 2013. 09. 28. 12:59

szerintem a “Fel nem foghatom, hogy ezt hogy nem kaszálták még mindig el…” úgyis megfogalmazható, h Fel nem foghatom hogy a fenébe nézik ezt még mindig az emberek…. és így máris nem lehet belekötni…

Érdekes h milyen divat itt is ekézni a TBBT-t, miközben ez a sorozat sokkal jobban csökkent minőségileg sztem.

winnie - 2013. 09. 28. 13:29

agika88: az nem jó, mert aki ilyet ír, az vagy nézi, így nincs helye a kérdésnek, hiszen ő sem kaszálta. vagy nem nézi, így nem tudja, hogy jelenleg éppen milyen most a sorozat, szóval nem tud belekötni a válaszba sem, miszerint nagyon jó.

és nem igazán divat ekézni a tbbt-t. egyelőre isteníteni és nézni divat, hiszen tömegsorozatról, “mindenki” nagy kedvencéről van szó – és meglepődni is divat, ha a sok-sok millió néző közül 10 vagy 20 azt mondja, hogy nem jó. a tizedakkora nézettségű sorozatok esetében is érkezik 1-2 negatív komment, szóval teljesen természetes, hogy amit többen néznek, az több negatívat kap.

Nordina - 2013. 09. 28. 13:44

Meg Sheen miatt nyekegni is divat, szerintem meg nem volt akkora nagy szám. Kutcher cuki ;))

fyktyvf - 2013. 09. 28. 15:15

@Nordina: az utolsó mondatod szépen negálta az elsőt :D

agika88 - 2013. 09. 28. 18:36

Mert az nem lehetséges, h néha belenézek 1-1 részbe, hogy milyen is mostanság a sorozat? ez alapján nincs jogom a fejemet fogni, hogy hogy lehet ez még mindig műsoron? csak azért kérdezem m én így vagyok vele: Régen néztem, azóta csak bele- bele nézegetek, és nem értem hogy tarthatta meg a nézőket.

Zizi - 2013. 09. 30. 03:59

nekem ez a rész kifejezetten tetszett, volt pár pillanat, mikor hangosan felnevettem.

talán azért, mert a kezdeti felállásra emlékeztetett, hiszen a lány is olyan, mint az apa volt: iszik, vagy másnapos, csajozik, közben meg ironikus.
szerintem anno ez a “kombináció” tette top nézett sorozattá, aki meg régen megszerette az jó eséllyel, már csak kíváncsiságból is, maradt a csere utáni részekre.

lehet most azért alakították így a lány karakterét, mert tudták/ják ezt az írók is (mármint a részeges, csajozós dolgot tekintve), Walden meg túl steril lett ahhoz, hogy ebbe az irányba tereljék.

nfsu17 - 2013. 09. 30. 09:42

“holott a szineszcsaj 30 eves de kinez vagy 35-”

Szerintem ez egyáltalán nem számít, hogy hány éves valójában és hány éveset játszik. Majd később kiderül, de simán lehet, hogy 25 évesre írják meg a sorozatban. Ami még nem is annyira hihetetlen. Én nem néztem 30-nak egyáltalán.

Sokkal többet nevettem ezen, mint a 2 nyitóepizódos TBBT-n.

Amúgy igazatok van, Alan piócoskodása tényleg túlzás már, Berta egysorosai jók, de engem hidegen hagynak, sosem szerettem a karaktert; Jake-t is jó, hogy már kiírták, mire felnőtt, már nem lett jó a karaktere.

Az új csaj eddig elég jól csinálja, de ha túlságosan “elcsarlisítják” akkor az nekem nem fog tetszeni. Elég volt 8 évad alkoholizmus.

cherockee - 2013. 09. 30. 13:40

charlie sheen kifejezetten rossz színész volt néha szerintem, cryer zseniális, berta zseniális, kutcher nagyon jó a szerepben, a csaj nem volt valami érdekes, de majd meglátjuk

nézem, szeretem, nevetek, ez teljesen jó

Zizi - 2013. 09. 30. 16:23

@nfsu17

szerintem mondták az évadnyitóban, hogy 25 éves

Hunnenkoenig - 2013. 10. 13. 20:00

Na ez az utolso resz mar annyira unalmas volt, hogy hihetetlen.

Tisztan latszik, hogy mar nem tudnak semmit kezdeni az irok az egesszel.

Szerintem ezt mostmar tenyleg le kene löni, hogy ne szenvedjen.

humorpalanta - 2013. 10. 27. 18:55

Az első Charlie nélküli évad tetszett, jó volt, voltak új történetszálak Walden aka. BURN Kelso behozásával, de ez az új, hogy kellett egy új Charlie és tökmindegy mi, de legyen valami Charliera utalás, azt imádják és legyen egy csaja egy részre, meg pia meg drog, meg malibúúúú oszt kész egy rész. Egyszerűen feladták. Szerintem elkezdenek kísérletezgetni, hogy meddig tudnak rajta rontani, hogy az emberek elkezdjék megutálni. Azt hiszem, tőlem ennyi volt.

LiszkaY - 2014. 02. 15. 12:37

Ha a 11 évadból bármelyik rész egy pilot lenne, egy oldal után hajítanák ki az ablakon az egész projektet. Hihetetlen, hogy még mindig nézik és nem kaszálták el.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz