login |

Hírszerda – Camp-kasza!

2013. 10. 02. 08:21 - Írta: winnie

29 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Premier: Wolfblood S1, Overhaulin’ S7, Dukes of Haggle S1 + Finálé: Barter Kings S3, Doomsday Castle S1
 • Az NBC elkaszálta a Camp-et, bár a hír az egyik főszereplő Twitterén jelent meg, nem a csatornától, szóval, talán, esetleg még…
 • Ez mekkora! Az ABC Family tervezett nyomozós komédiájában, a Mystery Girls-ben Tori Spelling partnere Jennie Garth lehet, folynak vele a tárgyalások.
 • Alex Gansa, a showrunner a Homeland kezdéséről beszél. Este kritika.
 • A Breaking Bad-rajongók a szombati Saturday Night Live-ban láthatták meglepetés vendégként Aaron Paul-t. Ebben, ebben és ebben a jelenetben.
 • És ha már SNL, akkor az Amerikán kívüli nézőknek nyitott egy YouTube-csatornát a Saturday Night Live, amin már most marha sok minden megnézhető, régi cuccok és a lergfrissebbek is.
 • A tv2.hu-n hét napig online is visszanézhető A Búra alatt.
 • Állítólag még a Revenge készítői sem tudják, hogy ki húzta meg a ravaszt a 3. évad preierjében, de nemsokára eljutnak oda.
 • Újabb 10/90-es szitkom készül, ennek Kevin James lenne a főszereplője. Koncepció egyelőre még nincs. (A Lionsgate belehúzott ebbe a modellbe, hiszen Charlie Sheen után előbb George Lopez kapott maga köré egy ilyen projektet, majd Kelsey Grammer és Martin Lawrence, valamint Roseanne Barr.
 • Az 50. évfordulós Doctor Who-epizód 11.23-án 75 régióban fog egyszerre menni.
 • A The Greatest Event in Television History-ból még két rész készül el az Adult Swim-re, az egyik novemberben, a másik február-márciusban kerül bemutatásra.
 • Az ABC decemberben új verseny reality-t indít. A Lights, Camera, Christmas!-ben 16 család fog versengeni egymással házu feldíszítésében.
 • A Mythbusters zombis epizódját 10.17-én fogja leadni az amerikai Discovery Channel. Vendégszereplők: Greg Nicotero és Michael Rooker.
 • Vendégszerep: Mae Whitman, Greg Grunberg – Masters of Sex, Alicia Witt, Edi Gathegi – Justified (visszatérő), Ed Asner – The Crazy Ones, Kyle Bornheim – Those Who Kill (visszatérő), Patrick Fischler – Suits, Reggie Wayne, Andrew Luck – Parks and Recreation, Leslie Bibb – The Following (több rész) + Ana Ortiz nem csak egy Revenge-epizódban lesz benne, hanem többen is
 • Twitteren: Sarah Michelle Gellar, Sandra Oh
 • A CNBC megvette a Shark Tank-et kábeles utósugárzásra.

29 hozzászólás Ne habozz!

play93 - 2013. 10. 02. 08:35

Már 1 hete kinnt van az AHS Coven introja. Nem rakjátok ki?
http://www.youtube.com/watch?v=mmRXT7w2C1s

lappa - 2013. 10. 02. 08:43

a Sky Livingnek van egy új “sorozata”, a Drama Matters, ami igazából nem is sorozat, csak egy összefoglaló név a következő napok 5 db 60 perces tévéfilmjének. tegnap lement az első, a The Psychopath Next Door, Anna Friellel a főszerepben.

winnie - 2013. 10. 02. 08:54

play93: a facebookra kiraktuk, de a blogon már kábé egy hete nincs helyünk videókat kirakni. majd ha elmennek a premierek, akkor.

Anthonz - 2013. 10. 02. 08:54

“Állítólag még a Revenge készítői sem tudják, hogy ki húzta meg a ravaszt a 3. évad preierjében, de nemsokára eljutnak oda.”
– ezt már az első évad végén(?) kaszáltam, és az ilyen kijelentések csak megerősítik a döntésemet. Komolyan, amikor egy BB szintű sorozat felteszi a mércét, és utána ilyent olvas az ember, akkor esélye nincs egy Revenge-nek

pocok - 2013. 10. 02. 09:06

Anthonz: Szerintem ez bármelyik sorozatra igaz… utálom, amikor még ők sem tudják, mi lesz, aztán a végén az egyik random emberről kiderül, hogy ő a hunyó. És ezt is be is ismerik? nc.

Violka - 2013. 10. 02. 09:22

Revenge-n belül nincs olyan sok karakter, aki meghúzhatta a ravaszt…

Lesz évadnyitó kibeszélő?

winnie - 2013. 10. 02. 09:23

igen, holnap. (az 1. évadból kiindulva lehet, hogy jön valaki új meghúzni:)

winnie - 2013. 10. 02. 09:28

pocok: nagyon kevés sorozatra igaz. vagy mondhatjuk, hogy minden másra igaz, hiszen egy könyvsorozat vagy filmsorozat esetében sem feltétlenül tudod, hogy a pár év múlva megjelenő sokadik részben mi lesz.

de ez más, nem lehet azt mondani, hogy minden sorozatra, mert minden sorozat nem csinál flashforwardokat, mint a revenge. a legtöbbnél nincs olyan, hogy Egy Nagy Rejtély. és lehet, hogy azért van, mert itt sem ez a hangsúlyos, ez csak egy részlet.

egyébként lehet ebben a filozófiában is igazság. mert nekik a történetet kell alakítaniuk és ahogy írják, úgy haladnak a kérdéses pont irányába és úgy derül ki, hogy melyik karakter kerül olyan helyzetbe, hogy meghúzhassa a ravaszt. ez sokkal konzisztensebb történetvezetést eredményezhet.

ha már rögtön tudnák, akkor a történetet kellene úgy alakítaniuk, hogy kijöjjön valami végjáték, márpedig ez sokszor erőltetett fogásokkal járhat.

pocok - 2013. 10. 02. 09:38

Te melyik tudatban szeretnél nézni egy sorozatot… abban, hogy tudod, hogy előre ki van dolgozva minden vagy abban, hogy tudod, hogy a készítők is csak találgatnak, aztán majd később írnak valamit?

savanah - 2013. 10. 02. 09:39

“Állítólag még a Revenge készítői sem tudják, hogy ki húzta meg a ravaszt a 3. évad preierjében, de nemsokára eljutnak oda.”

Hát még jó hogy :) Szerintem általában nem tudják az ilyesmit a legelején, aztán összehozzák úgy a szálakat h jó legyen :)
Erről mindig a lost jut eszembe. Az első résznél szerintem ők maguk sem gondolták komolyan a jegesmedvével :D

Egyszer jó lenne látni egy olyan sorozatot, amit akkor kezdenek el forgatni ha kész a 6 évados terv :) És ennyi. Az tök jól össze lehetne rakni :) Nem kéne hallotakat feltámasztani, vagy flash forwardolni :)

pocok - 2013. 10. 02. 09:41

Amúgy jó, csinálják úgy, hogy később találják ki, de könyörgöm… legalább ne árulják el, mert illúzióromboló :D

Avera - 2013. 10. 02. 09:47

A Camp-t nagyon sajnálom =( Aranyos kis sorozat volt, az összes hibájával együtt.

winnie - 2013. 10. 02. 09:55

(egyébként ezzel kapcsolatban a közönség igényeit is jelzi az, hogy ők a hamar kaszált sorozatok esetében is inkább lezárást akarnak, és nem azt, hogy az eltervezett dolog történjen meg. szóval arra vágynak, hogy inkább találjanak ki valamit a végére random, csak legyen meg egy befejezettség érzés. vagyis nézői részről sincs igény effélére.

de mondom, nem is csoda. min változtat az, hogy mikor találnak ki valamit? meg, ha ki is találnak, akkor is változhat, ha vannak jobb ötletek. és persze azt se feledd, hogy már csak azért sem befolyásol a dolog sok mindent, mert sok esetben nem is tudsz a dologról, s az, ha utólag meg tudod, hogy egy kedvenced így készült, remélhetőleg nem taszítja a kedvencedet az utált sorozatok közé.)

winnie - 2013. 10. 02. 09:56

pocok: nem gondolok a jövőre, bízom a készítőkben – nem hiszem, hogy azon múlna egy ötödik vagy tizedik epizód minősége, hogy mennyire előre írnak meg egy részt, vagy, hogy ami majd történik a 150. epizódban, az az elején is tudott volt, vagy csak pár évvel később találták ki.

mondom, nem érdemes ezt sorozatokra vetíteni. egy képregény esetében sem tudja az ehavi szám írója, hogy mi lesz két év múlva, csak annyit tud, hogy 6 rész múlva mit akar. amikor martin megírta a game of thrones első részét, akkor nem tudta pontosan, hogy mi lesz a hatodik könyvben.

az, hogy valamit nem tudnak előre, az nem jelenti azt, hogy csinálnak valamit, aztán utólag oda kell gondolni mindenféle motivációt. épp ellenkezőleg, amit kitalálnak, az simulni fog az addigi történések szövetébe.

de mondom, ez technikai kérdés, legalábbis általánosságban. senki nem tervezhet évekkel előre, mert lehet, hogy a sorozat rögtön kasza lesz. lehet, hogy pár év múlva nem is ő fogja írni. (erre a revenge jó példa, a készítőt 2 évad után kirúgták.)

és, ami a legfontosabb: rég rossz, ha egy sorozat minősége azon múlik, hogy mi egy bizonyos végső válasz. általában az csak hab a tortánt, a lényeg úgyis addig történik.

Eli - 2013. 10. 02. 09:56

Az annyiszor istenített (jogosan, én is imádom)Lost ugyanilyen volt. Anno a készítők lenyilatkozták Desmond bunkerének sztoriját. Nem nagyon tudták hogyan tovább, erre azt mondták, találjanak egy bunkert. És mi lesz benne? Nem tudjuk, majd kitaláljuk.
Semmi baj nincs a spontán dolgokból, ha ügyesek az írók, megoldják.

Eli - 2013. 10. 02. 09:58

Ja igen Winnie!
Martinnal az a baj, hogy szerintem most sincs fogalma sem, hogyan fejezi be a sztorit, pedig lassan azért illene megindulni valami végkifejlet felé. Csak dagad a történet és a világ.
Off vége

winnie - 2013. 10. 02. 10:01

eli: :) na, igen. a könyvírás folyamatát egyébként annyira nem tudom elképzelni.

van, aki ír? egy csomószor olvasom, hogy az író leül és hagyja, hogy a kitalált karakterei mozgassák a kezét, kvázi ők íratják vele a könyvet. nyilván vannak sarokpontok, de sokszor még az írót is meglepheti egy-két elkanyarodás. persze nem tudom, hogy ez valóban így van-e.

winnie - 2013. 10. 02. 10:22

(egyébként nyilván nem jó példa, hiszen nem “ki a gyilkos”-kérdésről, vagyis Egy Nagy Válaszról van szó, de a Dexter készítői két éve eldöntötték, hogy lesz vége a sorozatnak, míg a Breaking Bad-esek egy csomó befejezési lehetőséget végigrágtak, míg a mostani mellett döntöttek. és melyik jött be jobban a közönségnek?)

Csilla0422 - 2013. 10. 02. 10:46

Ha a Campnak kasza lesz, átmegyek Debra Morganbe! :)

Worb - 2013. 10. 02. 10:59

A Karl Pilkington: The Moaning of Life október 20-án indul a Sky1-on.

TheRealGoatBear - 2013. 10. 02. 11:29

Hát gratulálok. Az a Camp kasza igen elrontotta a napom… Oké hogy rossz volt a nézettség, de NYÁRON?!, ne várjanak már többet, főleg ilyen feelgood, tini sorozatnál… Baromi jó.

kiskiraly - 2013. 10. 02. 14:13

15 évvel ezelőtti beharangozó a Fábry show-ról:
http://www.kreativ.hu/15_eves_a_metropol/cikk/soder_fabry_sandorral

kiskiraly - 2013. 10. 02. 14:16

Vörös Csilla, a Nielsen Közönségmérés ügyvezető igazgatója :
http://www.mediainfo.hu/jegyzet/commentary.php?id=17

holloway - 2013. 10. 02. 15:05

ez a those who kill a dán sorozat? lesz második évad?

winnie - 2013. 10. 02. 15:43

az amerikai sorozat. a dánra a dán címmel szoktunk utalni.

jim455 - 2013. 10. 02. 17:07

Hostages kibeszélõ miért nincs kint oldalt?

MadTyson - 2013. 10. 02. 17:57

Winnie!

Véletlenül az itthoni Animax csatornáról nem tudtok valamit? A honlapja Október 1-vel eltűnt. A román verziónál meg átdob az axnspin.ro oldalra? Nálunk is át fog alakulni a csatorna, vagy teljesen elsüllyesztették?

Coraline - 2013. 10. 02. 21:47

@pocok: agree. Jobb abban a nyilvánvaló tévhitben élni, hogy a készítők tudatosan építik fel a sorozatot egy olyan végkifejlet felé, amit szándékosan, előre megfontolt okok miatt találtak ki. De hát mit mondjak, nem vártam sokat a Revenge-től…

sorozatfan - 2013. 10. 03. 01:55

Winnie!
A Társas játék 2. évad 1 részének, az első 11 perce felkerült a netre, meg is lehet nézni.
http://indavideo.hu/video/pix

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz