login |

The Big Bang Theory: kezdett a 7. évad

2013. 10. 02. 12:00 - Írta: Desmond Wallace

92 hozzászólás | kategória: kritika,

Dupla dózissal támadt a hagyományos humorra éhes nézőkre a TBBT, hiszen a CBS rögtön két epizódot is leadott a 7. évadból. Azt hiszem, abban kiegyezhetünk, hogy a 6. évad végül valamelyest magára talált a szörnyű kezdés után. Nagyjából ezt a szintet hozta a mostani premier is.

A 7×01 nem volt éppen a legjobb epizód. A humorométerem mutatója csak ritkán került a mosoly tartományába, olyan volt az egész, mint egy zacskós leves: fogyasztható, de nagyi ennél sokkal jobbat főz. A szétszakított kis csapatból a Sheldon-Penny páros működött a legjobban, de a közöttük lévő interakciók is csak mérsékelten voltak viccesek.

Őszintén szólva nem is nagyon volt kedvem elindítani a második epizódot, de végül kellemesen csalódtam: ez már sokkal szórakoztatóbb 20 perc volt. Ösztrogénes Howard és a többi karakter is jobbik formáját hozta, hogy aztán a végén újra összeálljon a kis csapat.

A TBBT még mindig nem talált vissza a régi önmagához, de azt a szintet talán már fölösleges is számon kérni a sorozaton. Ettől függetlenül is lehet azonban még szórakoztató a Big Bang. Ehhez nem is kell nekem más, mint a 7×02-höz hasonló minőségű epizódok. Ha az évad során az ilyen epizódok lesznek túlnyomó többségben, akkor nem fogok panaszkodni. Pontszámok szerint: 7×01: 5/10, 7×02: 7/10.

92 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2013. 10. 02. 07:40

katasztrófaturista vagyok, mert eszembe jutott, hogy pár éve nem láttam tbbt-t, pedig a gyors kasza után azért belenéztem egy-két 2-3. évados epizódba. gondoltam, mivel most megnézem az összes évadnyitót, ez se maradjon ki. uhh.

nos, ilyen szűz szemmel a 7×01 elég rossz volt. egyrészt azért, mert elég nagy csalódás, hogy már itt is szétszakítják a szereplőket (nyilván csak most, bár nem tudom). ha nem megy a 20 perces sztkomsztori írása, akkor írnak 3 darab 6-8 perceset. ez lustaság.

másrészt, mert az a lánypáros kivételesen idegesítő. oké, tudom, hogy tömegsorozattá és romantikus komédiává tették a tbbt-t, de melissa rauch nyivákolása a világból kikergetett, el sem tudom képzelni, hogy évados szinten hogy lehet bírni:) (ez kábé az a helyzet, hogy ha minden jó lenne rajta kívül, még akkor sem lennék képes nézni a sorozatot. de szerencsére erről szó sincs, a 7×02-t már meg sem mertem nézni. azért ennél többet vártam, az 1. évad elején howard figurája még bejött.)

Dboy2000 - 2013. 10. 02. 12:21

Nagyon jól indított az évad véleményem szerint.
Ha marad ez a szint, akkor az jó lesz! :)

Chev - 2013. 10. 02. 12:32

Közepes. Egyetértés a kritikával (meg Winnie kommentjével is valamennyire).

Az a fájdalmas, hogy az első évadok után szinte teljesen kikopott a konkrétan geek/tudományos humor (“- In what universe? – In all of them, that’s the point!” :D), és átmentek vmi romkomba, plusz a nagyrészt Sheldon antiszociális karaktere köré épített poénokba. Egy ideig/egy bizonyos mennyiségig ez még oké, de 7 év után már messziről ordít, hogy mi lesz Sheldon reakciója valamire.

De azért még nézős. És(sel nem kezdünk mondatot) pl. a Modern Family 5. évadjának nyitányával összehasonlítva számomra még mindig jónak számít.

eXor - 2013. 10. 02. 12:37

elég érdekes, mert nekem valahogy pont fodítva jöttek be a részek, nálam az 1. rész volt olyan 7-7.5 körüli, a másodikra nem voltam annyira vevő.

_Peter - 2013. 10. 02. 12:39

Két rész alatt kétszer elmosolyodtam, Penny-Sheldon részeken. A többiek annyira unalmasak, érdektelenek.

Az IT Crowd utolsó részét meg végigröhögtem, óriási a kontraszt. (vagy csak nekem jön be jobban az angol humor)

Chev - 2013. 10. 02. 12:50

_Peter: nem csak neked. :)

DarkEagle - 2013. 10. 02. 13:28

Egyetértek a kritikával. Nekem egy erős közepes dupla volt de ha a szint nem süllyed még jó is lehet.

Nickey - 2013. 10. 02. 13:35

Érdekes, hogy valaki Bernadette-t nem szereti, pedig szerintem ő nagyon illik a sorozatba, és jó humorforrás is, viszont Amy-től a falra mászom, amióta benne van, komoly nehézségek árán tudom csak végignézni az epizódokat, és pont a Sheldon-t és Penny-t rontja le, a két kedvencemet. A Sheldon-nal való kapcsolata meg egyenesen nevetséges.

Ha Amy-t kiírnák, meg a Raj iszonyatosan idegesítő barátnőjét (hál’ istennek most nem volt benne) újra nézhető lenne a sorozat!

Amúgy nekem is az első rész jött be inkább a Penny-Sheldon interakció miatt!

DeadlyGr - 2013. 10. 02. 13:41

IT crowd-dal azért nem jó összehasonlítani mert ott anno is 6 részes évadok voltak, itt meg 22, fel kell higítani rendesen, ott meg töményen kapod a zsenialitást.

nekem az első poén, a Back to the Future tetszett, de amúgy nem volt az igazi egyik rész sem.
de amcsi sitcomokat csak a jókedvért nézem, nagyon ritka, hogy felröhögök rajtuk (kivéve new girl).
de nem érzem közepesnek, hanem inkább “ez van” típusúnak. :)

meroving - 2013. 10. 02. 13:44

Épp ezért kaszáltam a francba 3 éve a Big Banget, mert az “ez van” típusú nem érdekel. Inkább nézek valamit, ami rohadt jó és nyerítve röhögős. Túlságosan is az amerikai kanapékrumpliknak készül már. De nem hibáztatom őket, rátaláltak a receptre, hogy mi kell a népnek.

Steven Great - 2013. 10. 02. 13:46

Lényegében a kritika minden szavával egyet értek, közepes kezdés, jobb folytatás, és remélem az évad ennél nem lesz gyengébb. :)

nfsu17 - 2013. 10. 02. 13:50

Lehet már túlságosan hozzá szoktam ehhez a sorozathoz, de újabban kitalálom mi lesz a poén felvezetése után a csattanó…és akkor meg már nem tudok röhögni…pl Sheldon alsógatyás poénja, mikor Penny-vel volt.

Az összes csajtól Penny-n kívül a falat kaparom…Amy…no comment…Berni…a hangja…Raj bnője (ha marad)…no comment.
Ahogy már írták a geek faktor nullára redukálódott.

Mikor Howard fújtatva hazaér, Berni főzi a vacsorát, nagymegfáradva leül a kanapéra Howard…azt hittem valami Szomszédok epizódot nézek.

Összességében ez a két rész azért még mindig azon a szinten mozgott, hogy belefér a heti nézésbe.

Lajosék a másodikról - 2013. 10. 02. 13:53

Ha már IT Crowd, és úgyse lesz kritika a végjátékról: iskolapéldája lehet a teljesen félreértett és elrontott fináléknak. Nem katasztrofálisan rossz, de a végén csak annyi marad az emberben: ez minek kellett?

Hogy kapcsolódjunk, a kérdés a TBBT-re is vonatkozhat, de ott van válasz, a nézettség.

Zirowe - 2013. 10. 02. 14:03

Miért érzem úgy, hogy ezt a sorozatot már csak kb azzal lehetne felfogni, ha Penny és Sheldon lefeküdne és elkezdenének járni?

Első részben vártam mikor ugrik már neki Penny részegen. :D

LiszkaY - 2013. 10. 02. 14:23

A geek-faktor azért valamelyest visszatért szerintem a 6. évadban, tök jó részek voltak a végefelé. Ehhez képest nekem az első két rész nem nagyon tetszett.

Ha egyvalami biztos, hogy nem fog megtörténni az a Penny-Sheldon összefekvés. Sheldon karakterét teljesen kinyírnák…

LiszkaY - 2013. 10. 02. 14:24

Mondjuk a Big Bang esetében már szinte hagyomány, hogy a se a évadzáró, se az évadnyitó nem sikerül valami jóra…

sepuku - 2013. 10. 02. 14:55

Nekem nagy kedvencem a sorozat. Sheldon akkor is szórakoztat, ha kimerevített képen nézem. Bár az biztos, sokkan jobban tetszett amikor női nyávogás helyett geek/tudományos humor volt túlnyomó többségben. Asszem belebutultam a nézésébe, mert még tetszik. Bár ha Raj aszott nőjét tényleg behozzák álandó szereplőnek, lefejelem a távkapcsolót:) Penny kivételével a többi nőt és ezt a kicsit nyálas írányt elvihetné valami ufó. És legyen több Howard Wolowitz mamájából. Ray vele járjon:)

verogirl - 2013. 10. 02. 15:10

Még mindig a kedvenc sorozatom és hűségesen kitartok mellette. Az ötödik és a hatodik évad kb első felénél már úgysem lesz rosszabb, úgyhogy csak bizakodni tudok. A kritikával teljesen egyetértek, a második rész nekem is sokkal jobban bejött. talán howard az egyetlen karakter aki még egy kicsit hasonlít az 1,2 és 3 évados önmagára. persze mostmár egy kicsit mérsékeltebb az asszony miatt, de még talán az ő poénja, sheldonéi mellett jönnek át a legjobban. nagyon nagyon remélem hogy marad ez a szint és nem egy újabb ötödik évad szintű borzadályt kapunk. a másik hogy johnny galecki-nek el kéne mennie egy fodrászhoz.

szendroib - 2013. 10. 02. 15:41

Sajnos nem volt túl vicces az első két rész, legalábbis a régi szép időkhöz képest. A TBBT még mindig nézhető, de ez csak a szerethető karaktereknek (Penny és a fiúk), és a többi most futó sitcom alacsony minőségének köszönhető, nem az íróknak.

Draco44 - 2013. 10. 02. 15:55

Én még mindig szerelmese vagyok a sorozatnak. Tény, hogy a 2. rész sokkal-sokkal jobb volt, viszont az számomra zseniálisan jó. A Howard-Raj jeleneten egyszerűen sírtam a nevetéstől. Egyszóval nekem még mindig bejönnek a poénjaik, úgyhogy várom a folytatást.

Zsófia - 2013. 10. 02. 16:03

Nekem tetszettek. :) Az előző évad szörnyű kezdéséhez képest meg főleg. Persze nem olyan mint az első pár évad volt, de ha ezt a szintet tartják én biztosan maradok.

h3x0r - 2013. 10. 02. 16:26

Azt azert ne felejtsuk el, hogy az elso 3 evad szinvonalat ennyi ideig nagyon nehez lett volna fent tartani. Ezekbe a teljesen geek karakterekbe csak egy bizonyos szamu poen van. Pont ezert hoztak be uj karaktereket es uj humor forrasokat, hogy a geek faktort ne meritsek ki teljesen. Nyilvan az 5. evadban nem talaltak el a megfelelo aranyt, de a 6. teljesen jora sikeredett. Vagy legalabbis nekem bejott.

Nyaron ujra neztem az egesz sorozatot, erzodik a minosegbeli kulonbseg az evadok kozott, de meg igyis a kedvenceim koze tartozik.

Nyilvan nem johet be valami mindenkinek. Peldaul a Breaking Bad-el is ez a helyzet. Egyik haverom az elso resztol kezdve imadja, en az elso evadot vegig szenvedtem es csak utana fogott meg, mig egy masik haverom 5 resz utan dobta, mert vegig unta az egeszet.

Coimbra - 2013. 10. 02. 16:39

Szerintem meg az első rész volt viccesebb.

yeeeyha - 2013. 10. 02. 17:01

Langyi kezdés volt.
Nekem egyszerűen az a tökéletes, mikor a srácok a képregényboltban osztják az észt, és a lányos sehol nincsenek…

gobi - 2013. 10. 02. 17:47

ha nem lenne az az erőltetett aláröhögés minden viccesnek szánt félmondat után, lehet jobban tetszene. nézős, csak az a röhögés idegesítő –

Zizi - 2013. 10. 02. 18:14

lehet ezzel egyedül vagyok, de valahogy ebben az első két részben (főleg az elsőben) végig azt éreztem, hogy
így már a 7. évadra egyre kevésbe vicces a “butácska” Penny és a “zseni, kocka, de kb. semmilyen emberi érzelmet” ismerő Sheldon közti “évődés” (nem a romantikus értelem term.)

azért voltak benne vicces poénok, de szerintem is a 2. rész volt viccesebb

Capri - 2013. 10. 02. 18:20

Lehet h én vok a kivétel, de röhögtem.mind2 jó volt.
Különösen Raj-Howard részen, ahol Bernie összeráncolt szemöldökkel nézte őket.

winnie - 2013. 10. 02. 18:21

gobi: nem erőltetett annyira. hidd el, ha te lennél ott a helyszíni közönség sorai között, de is végig röhögnéd. sőt, tovább megyek. én is:)

adhie - 2013. 10. 02. 20:42

Nem volt baj ezekkel a részekkel. Nem volt bitangjó, de sokkal rosszabbat is hozott már. És fura volt, h Penny megint jó nő… Vagy csak söröztem mielőtt megnéztem? Nem emlékszem már.

slowclub - 2013. 10. 03. 09:01

Speciel én végigröhögtem az egészet, néha már a párom szólt rám, hogy esetleg csöndesebben is vigadhatnék…
Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz, ez tény, de hogy unalmas és érdektelen lett volna…
Ehh….

winnie - 2013. 10. 03. 10:08

slowclub: de most komolyan, hogy írhatsz ilyet?

akinek fizikai fájdalom végignézni egy TBBT-epizódot az akkor írja azt, hogy “nem utálhatja mindenki, ez tény, de hogy jó és érdekes lenne…, ehh”?

el kell fogadnod, hogy attól, hogy sokak szerint szánalmasan gyenge, más szerint meg a zsenialitás csúcsa a sorozat. és a két végletet megfogalmazó rendelkezhet ugyanolyan ízléssel, ugyanúgy szerethet vagy utálhat egy harmadik sorozatot.

slowclub - 2013. 10. 03. 12:10

Akinek fizikai fájdalom végignézni egy TBBT epizódot, annak valami gond lehet a viccreléjével…
Na jó, ezt csak gyenge viccnek szántam.
Szerintem a TBBT napjaink egyik legviccesebb, legeredetibb sorozata, kezdettől fogva. Nem csak geek-eknek szánva, ez benne a legjobb. Ettől függetlenül a fenti véleményem tartom. Sajnálom, ha valakit megbántottam, de ez a véleményem.
(ha annyira sértő, légy szíves töröld, a saját oldalamon és is szoktam nekem nem tetsző dolgokat törölni)

Coimbra - 2013. 10. 04. 17:26

Jó volt az új rész.Legjobb ötletnek azt tartottam, hogy a Rolling Stones-poszter alatt volt a köv. feladat. :D

DarkEagle - 2013. 10. 04. 18:18

Őszintén szólva nekem nem jött be az új rész nagyon gyenge volt végig neteztem közben kb. Sheldon és Penny jó párost alkotnak a többiek szimplán gázosak.

Desmond Wallace - 2013. 10. 04. 18:44

Az új rész sima 8/10 volt nálam.

nfsu17 - 2013. 10. 04. 20:34

7×03

5/10
2 pont ebből a jóindulatom.
1,5x mosolyodtam el rajta. Alig vártam, hogy vége legyen.

timcsike - 2013. 10. 04. 23:55

Megneztem az eddigi harom reszt egyszerre, es azt kell hogy mondjam imadom meg mindig a sorozatot. Megertem azt is, ha valakinek ez a vonal nem jon be, de nekem az lenne a furcsa, ha nem fejlodnenek valamerre a karakterek.
A Sheldon Penny parosra, ugy veszem eszre nagyon ragyurtak, ertem en, megvan a pikanteriaja a dolognak, de remelem ennel tobb nem lesz, csipazom Amy-t, kicsit a regi onmagamra emlekeztet. :) A harmadik resz siman ert nalam egy 8/10-et, jo volt igy latni oket.

Balika88 - 2013. 10. 05. 01:06

Ez a 3. rész nagyon bejövős volt :D

mgitta - 2013. 10. 05. 08:44

Végre együtt volt a csapat (jó, bár csapatokra szakadtak, de mégis közös történetszál volt). Penny-Sheldon szokásos jó páros, Amy-Howardnál tetszett, hogy találtak nekik egy közös témát, ami egyébként szimplán hihető, közös zenei kedvenc hatalmas közös téma lehet (nálam is előfordult), Leonard-Bernadette volt döcögős. Kár, hogy Raj kimaradt a sorból.
És még a téma se romantikus volt, és a lányokat is be tudták vonni a dologba. Nekem tetszett! :)

laza_kivi - 2013. 10. 05. 10:18

Szerintem is a duplázósnál a második volt a legjobb, főleg Howard és Raj. XD Howard még mindig nagy kedvencem, a 3. részben jó volt a párosítás, annyira viccesek voltak a kocsiban. :D Jók ezek a közös játékok, tavalyi évadban is úgy érzem az egyik legerősebb rész a játszós est volt.

kokore - 2013. 10. 05. 17:19

Azt mondja el vki nekem, hogy miért hihetetlen hahotázás mindig mikor nyomorék Sheldon 3-at kopog Penny ajtaján, és mondja hogy Penny, Penny, Penny…

Ha egy részen belül 18szor csinálna meg ezt nagyjából 75 másodpercenként ezzel le is nyomva a ~20 perces műsoridőt akkor 18 nagy röhögésből állna az a rész? konkrétan poén nélkül?

Biztos van, aki hangosan felröhög mikor ezt csinálja részenként legalább kétszer, de ez tényleg az a nagy poén?

Én már ott tartok hogy mikor látom hogy megy 3x kopogni, 1 percet beletekerek rögtön. De nem is a kopogás zavar, hanem hogy ez micsoda poén. 1223-adszorra is. És 1224-edszerre még nagyobb a röhögés alatta.

Egyszer remélem nem Penny nyit ajtót, hanem egy nagy fekete benga állat és akkorát lenyom Sheldonnak, hogy csak na.

Dav3883 - 2013. 10. 06. 13:07

Nekem ez az epizód simán volt egy 9/10-es.

LiszkaY - 2013. 10. 07. 12:21

Kifejezetten jó rész volt a harmadik. Nekem nagyon tetszett.

mamoulian - 2013. 10. 11. 12:12

én se értettem soha mér utálja garfield a hétfőt

DarkEagle - 2013. 10. 11. 18:30

Nekem is bejött az új rész. :D Penny és Leonard nagyon jók voltak most. Ez a “jobbra hordasz” dolog nagyon bejött xD

DarkEagle - 2013. 10. 11. 18:31

Ohh és majd elfelejtem Penny abban a szexy cuccban OMG nyálaztam rendesen. :D

Szadi - 2013. 10. 11. 18:54

Szerintem is eléggé jó rész volt, bár a Raj-Stuart-szálat totál céltalannak találtam, de ezt leszámítva minden a helyén volt. Ezt a színvonalat kéne ezentúl tartaniuk.

deku82 - 2013. 10. 12. 18:59

Penny most tényleg egyetemre jár?
Vagy vmit nagyon félreértettem?

Hunnenkoenig - 2013. 10. 13. 12:27

Penny mar regen beiratkozott a Community College-re, hogy lepest tarthasson Leonarddal, csak eddig nem feszegettek ennyire eröteljesen.

Hunnenkoenig - 2013. 10. 13. 12:28

Ja, aki nem tudna: a Community College az ilyen allami esti iskola feleseg dolgozok szamara. Tehat nem valodi egyetem.

winnie - 2013. 10. 13. 12:30

de ebből legalább kiderül, hogy ki nem nézi a community-t:) szóval ha véletlenül megszorulna, akkor van mit ajánlanom.

Hunnenkoenig - 2013. 10. 13. 12:40

Ha egyvalami biztos, hogy nem fog megtörténni az a Penny-Sheldon összefekvés. Sheldon karakterét teljesen kinyírnák…

Bar el tudnam kepzelni, hogy Sheldon kifordul magabol es egy szexmanias lesz az élmény hatasara. Sok poen lehetöseget adná szerintem. Persze ez megléphetö Amy-vel is.

Penny es Lonard elegge kifujt szerintem.
Mar mindenki elfogadta, hogy a geeknek hot(?) csaja van.

Sheldon az egyetlen, akivel ujra fel tudnak talalni a kereket ezen a vonalon. Talan Raj is müködne, de neki en valami különlegesebbet szeretnek. Siman be tudnam venni, ha mondjuk az alkohol hatasara most meg atmenne Don Juanba es pl idösebb nöknel lenne sikere.

LiszkaY - 2013. 10. 14. 01:04

Az Indiana Jones negyedik része mindenki szerint olyan gyenge volt? Állandóan szidják, még külön South Park epizód is volt róla. Szerintem ugyanolyan jó volt mint az első három, jó a régi idők feelingjét leszámítva.

winnie - 2013. 10. 14. 06:15

általános vélemény, hogy gyenge, szerintem is pocsék volt, de ettől még milliók imádták.

JuhG - 2013. 10. 16. 12:50

A harmadik rész jobb volt, mint az utóbbi 2 évad.

Hunnenkoenig - 2013. 10. 17. 23:57

Winnie: biztos vagy te abban a milliok imadtakban? Vagy inkabb csak olyan alap-felteves?

Kb ugyanolyan, mint a Star Wars I-III. Max gyerekek imadhattak, meg infantilis barmok, akik valahol egy masik dimenzioban lebegnek…

winnie - 2013. 10. 18. 00:06

a star wars 4-et is imádták a gyerekek – legalábbis sok 35-45 éves rajongót ismerek. de szerintem is korrekt filmek voltak. mondjuk én nem nagyon ismerem a star warsot, nagy durranásnak főleg nem tartom. egy szint.

lehet olvasni azokról és az insy 4-ről is véleményeket bőven, sok pozitívat. nem hiszem, hogy lenne olyan sikerfilm, amit ne imádnának millióan. attól, hogy sok néző, és főleg rajongó utálja, még nem biztos, hogy ők vannak többen. (nyilván nincs sok értelme idecitálni az imdb-t, de mivel itt nem a 9-10, hanem a 6-7 kapta a legtöbb osztályzatot, ezért a 13% 9-10/10-es em tűnik túlzónak.

mindenkiben más kapcsolja be az izgalmi állapotot, ha egy nosztalgikus kedvencet lát új köntösben, folytatásban. a mostani star trekeket is utálja a rajongó egy része. és mégis

Hunnenkoenig - 2013. 10. 18. 11:32

Ezt mondom.
Gyerekek imadtak.

Csak amig a star wars 4-6-rol komoly filozofiai fejtegeteseket talalsz a klasszikus hös utja meg görög dramak meg hasonlok alapjan, addig az 1-3-rol max “kuvajo” vagy “há’nemvótrossznekemtetszett” pozitiv commentek jönnek, viszont ugyanakkor melysegeiben kianalizalt irasok es videok, hogy miert volt rossz.

Maga GL is csak ingatta a fejet a tesztvetitesen (kepi bizonyitekkal) es csak egy “ezt még megvágni se tudjuk” kommenttel nyilvanitott velemenyt.

Az indiana jonesnal hasonlo a helyzet.

Es itt jön be az “alap-felteves” kommentem a kepbe.
Igen, mindent szeretnek milliok is. Csak azok az infantilius barmok es a gyerekek.

Es igy vissza is kanyarodtam a megcafolhatatlan alapigazsagomhoz es mar csak ismetlem az elözö tökeletes kommentemet :-D

Az anyagi siker nem erkölcsi siker.

_Peter - 2013. 10. 20. 18:17

Nem mondom, hogy szétröhögtem az agyam, de nem volt rossz. Belenéztem a heti TAAHM-be, 5 perc is sok volt. Szóval ahhoz képest a TBBT még mindig szupervicces.

Tomi - 2013. 10. 26. 00:37

Ez a rész most tetszett

Bernadette végre nem volt idegesítő és aranyos volt a dal neki.

Az utolsó jeleneten meg szakadtam :) Ebben az évadban Amy egyre jobb

DarkEagle - 2013. 10. 26. 15:56

Hát ez az évad eddig tényleg pöpec. A 6. rész is nagyon faja volt, az a dal, hát szakadtam rajta, nagyon jó lett, nem kevés utalással. :D

Leonard és Penny és jók voltak csak sikerült kierőszakolni azt a kis romantikát náluk. :D Egyébként Kaley csak szerintem fogyott sokat? És egyre dögösebb is. :D

Amy meg a végén aztán vitte a pálmát. xD

Csak így tovább kezd feltámadni a sorozat.

elfeledettnick - 2013. 10. 28. 16:15

Az elmúlt pár rész egész jó volt, javuló tendencia vajon, vagy csak véletlen fellángolás? Majd meglátjuk.

Rita - 2013. 10. 30. 22:55

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy sírnak (nem a nevetéstől!) egy sitcomon, de Howard dala megríkatott. 10 pont!!

Hunnenkoenig - 2013. 11. 03. 11:55

@kabelbela:

1. nem szabtam meg semmit. Kijelentettem. Sajat velemenyemet. Bele neki rá.
2. Arrol, hogy te infantilis barom vagy-e, ugy tünik megoszlanak a velemenyeink :-)
3. A TE legkomolyabb csörted a film mellett sem volt egy “nekemtetszett”-nel több, ergo nalam a pont.

TBBT mindig joooo!

sehrezad - 2013. 11. 08. 14:00

Na, ezt a 7. részt végre megint végignevettem, Proton prof még mindig zseniális :)

figo! - 2013. 11. 09. 11:26

proton kegyetlen figura

DarkEagle - 2013. 11. 16. 16:47

Hát a 8. rész se volt kutya. :D
Az ellenségeimnek se adnék ilyen pulcsi az tuti. xD
Sheldon tényleg maga a sátán. :D

ar - 2013. 11. 22. 08:30

omg, 7/9 best episode ever!

Desmond Wallace - 2013. 11. 22. 19:39

A mostani rész tényleg jó volt, bár a hálaadásos részek általában jók a szitkomokban.

korum - 2013. 11. 22. 20:46

Tény hogy mostanában javul, de nem vártam volna hogy én még a BBT-n valaha is hangosan fogok röhögni, de most sikerült vagy kétszer :)

pumpika666 - 2013. 11. 23. 16:06

óriási volt sheldon részegen :)
lehánytam a bohócokat :D

aky - 2013. 11. 23. 16:07

fuh végre egy rendes rész, élveztem az egészet!!! ;-) tetszett, ennek az évadnak eddig a legjobb része :-)

DarkEagle - 2013. 11. 23. 17:39

Hatalmas rész volt a hálaadásos. xD
Végig röhögtem kb az egészet. Ilyen is rég volt. Meglepően jó az új évad, kezd végre visszatérni a régi TBBT.

Goljo - 2013. 11. 30. 00:09

Két ilyen jó részt egymás után régen láttam. Közel a zseniálishoz. Mi történt? Mit ittak az írók?

Rita - 2013. 12. 09. 08:24

A mostani rész sem volt rossz, de messze nem szórakoztam rajta olyan jól, mint az előző kettőn. Különösen idegesített Howardék szála.

Desmond Wallace - 2013. 12. 14. 18:53

Jó volt ez a “Mi lenne ha?” ünnepi epizód.

VvD - 2013. 12. 26. 19:05

Ez volt a legjobb epizód, de valszeg Penny miatt mondom ezt :)

zolij - 2014. 01. 04. 17:57

7×12 awwwww :(

Balika88 - 2014. 01. 07. 00:59

hát igen….ez awwww…. :S kíváncsi leszek innen hova tovább.

zolij - 2014. 01. 11. 12:01

szóval Pennyt most már hivatalosan is Leonard tartja el:)

bugyborelia - 2014. 01. 23. 08:57

Szerintetek is nagyon gáz volt amit Sheldon-nal csináltak a legutóbbi részben? ennyire szájba rágósan.. ezt a kutya szerepet.. szerintem nem volt vicces.
ezt leszámítva egész jó rész volt :)

Goljo - 2014. 01. 31. 21:52

Pám-pám-pám-pámpá-pám-pámpá-pám

pumpika666 - 2014. 02. 01. 15:00

zseniális volt ez a rész!

DarkEagle - 2014. 02. 01. 18:44

Hát nem tudom engem valahogy nem kapott el ez a rész, pedig aztán volt benne adagolva rendesen kocka feeling.

niti - 2014. 02. 11. 22:25

Annyira vártam, hogy a rész után olvassam itt a hozzászólásokat a hihetetlen fordulatról! És komolyan, épp ehhez a részhez nem érkezett még egy hozzászólás sem? Vagy közben mindenki kaszálta a sorozatot? :)

Rita - 2014. 02. 12. 17:35

Nekem váratlan volt, és nem is tetszett, nagyon karakteridegen volt. Szerintem Sheldonnak magától ez SOHA nem jutott volna eszébe.

niti - 2014. 02. 13. 18:25

Magától nem, és én is először csúnyán néztem, de aztán úgy tűnt, beleélte magát…

Rita - 2014. 03. 09. 14:29

Részek óta borzasztó a színvonal, egyre kevesebb kedvem van leülni elé. Ez a mostani rész is kikészített. A Raj-Amy jelenetek különösen idegesítőek voltak, pedig nekem Amy a kedvencem.

elfeledettnick - 2014. 03. 14. 20:02

Jaj nee, már megint tolódik a békafenék alá, pedig az évad közepe jó volt… :(

DarkEagle - 2014. 05. 09. 19:47

Na végre túl vagyunk a lánykérésen vagy mi volt ez egyáltalán. :D Kicsit tényleg esett a színvonal de megbocsájtható mert volt nem kevés jó rész eddig. De az tuti hogy Pennyék lány/fiúkérésén meghaltam, az életben nem láttam még ennyire gáz jelenetet de ettől volt jó. :D

Észrevettétek hogy Sheldon egyre jobban ért a párkapcsolatokhoz? :D

zolij - 2014. 05. 10. 08:55

hát ezt a lánykérést sem így képzeltem el, érdekes volt :)

LiszkaY - 2014. 05. 16. 19:22

Megint azzal rontották el az évadot a közepétől, hogy kevés volt a kockaság és a “jellemfejlődéssel” foglalkoztak túl sokat. Emellett az összes évadnyitó és záró elég gyenge, ez most sem volt másképp.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz