login |

Pilot: The Millers

2013. 10. 04. 18:33 - Írta: human

9 hozzászólás | kategória: 2013/14, kritika, pilot-mustra,

– Did you fart?
– Probably.

Why why why? Befutott a Greg Garcia (My Name is Earl, Raising Hope) keze alól kikerülő The Millers is, ami az őszi, “a család a minden”-tematikába igyekszik illeszkedni. Ez sikerül is neki, kár, hogy a poénok szállítása már nem annyira.

El sem hiszitek, milyen fordulat van a pilotban: a szülők a gyerekeikhez költöznek. OMG, ilyet én még nem pipáltam! A két testvér nyugisan éldegél, amikor a szülők látogatása a már említett tragédiába torkollik. Azért maradnak ott, mert a család ékkövének tartott fiú válik, így az apa is felbátorodik és elhagyja a zsarnokoskodó feleségét.

Az a helyzet, hogy Garcia amikor nem a saját környezetében van (kicsit buta csórók), akkor nem igazán tud mit villantani. A The Millers-ben semmi elsőre szerethető nincs, szemben a két legutóbbi sorozatával. A sikeres gyerek, aki a zsarnok anyukával nem bír, vagy a ki tudja milyen testvére és annak a férje nem igazán tud mit mutatni egyelőre. De az egész pilottal ez a baj, hogy senki sincs kicsit sem felépítve. Nulla karakterek táncolnak a képernyőn.

A szereplőgárda is erősen kérdéses. Oké, Will Arnettnek simán megy ez a kicsit hideg szerep, de az anyját alakító Margo Martindale-nek fingós poént adni az mi, és minek van? A többiek pedig a már említett nulla szövegekkel nem tudnak mit kezdeni.

Még egy felesleges sitcom, aminek nem érzem úgy, hogy érdemes több esélyt adni. 3/10 maximum.

9 hozzászólás Ne habozz!

Niki - 2013. 10. 04. 18:42

Az első rész majdnem nézhetetlen kategória volt. 2/10 maximum.
Vicces sem volt, semmi történet.

Dregnarr1 - 2013. 10. 04. 18:49

Bazdmeg Arnett, válassz már valami sikereset is!

Lajosék a másodikról - 2013. 10. 04. 19:16

A fingós részt leszámítva szerintem vállalható, és bár valóban jelentős területet adtak ennek a “poénnak”, azért nem csak erről szól.

A TBBT-hez passzol, hosszú élete lehet.

winnie - 2013. 10. 04. 19:33

ha azt nézem, már most bukta a felvezetés 35%-át és még csökkenni fog. lehet, hogy megy vissza oda a taahm:)

Junkieka - 2013. 10. 04. 20:39

A pukipoén nálam sem talált be, úgyhogy gyorsan megismételték még kétszer… Hoops… Még mindig nem talált. Pedig amúgy jó lenne, a színészek nagyon jók, bakker. Ááááá. :,(

Azért én jövök vissza a folytatásra, mert a Raising Hope nagy kedvenc. Még él a remény.

Zirowe - 2013. 10. 05. 03:02

Sajnálom, hogy Arnett mindig rossz lóra tesz, pedig már érdemelne vmi jót/tartósat is.

paranoid android - 2013. 10. 05. 22:25

Néha olyan érzésem volt, mintha az írók direkt akarnák megalázni a színészeiket. Akik sokkal többet érdemelnének ennél. Csoda, hogy végig bírtam nézni. A My Name is Earl és a Raising Hope nagy kedvenceim, de ebből többet nem kérek.

Silas - 2013. 10. 06. 04:04

ez a nő (öreg) Nick Miller anyja lenne a New Girl-ből? :D Bonnie??a MILLERS-ben?

JulianPlenti - 2013. 10. 07. 18:49

persze, tudom, hogy Hollywoodban mindenki fiatalnak és vékonynak akar látszani, mégha nem is az, de tényleg mindenhova Margo Martindale-t kell tenni, ha “átlagos” 60-as nőt kell szerepeltetni? csak az elmúlt 2 évben láttam a New Girlben, a Smash-ben, a Person of Interestben, a Suitsban, a Gifted Man-ben, és mintha benne lenne a Masters of Sexben, és akor az imdb profilját meg se néztem, sőt, nem is nézek minden sorozatot…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz