login |

Pilot: We Are Men

2013. 10. 04. 11:00 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: 2013/14, kritika, pilot-mustra,

(winnie pilotkritikája itt) Na, a We Are Men az amit szanaszét lehet szedni, és aztán mégis ott lenni a második rész előtt. Végre valami ami kilóg a család dominanciából!

A sorozat alapja annyi, hogy a főszereplőt otthagyja a csaja az oltárnál, ő pedig önvizsgálatot kell tartson, na, meg új lakhelyet és munkát keressen, hiszen a nő apja alkalmazta. Így kerül egy olyan házba, ahol főleg egyedülállóak laknak. Itt rögtön be is fogadja 3 férfi a baráti társaságába, utóbbiak gyakorlott válók, szárnyaik alá veszik a vadonba tapasztalatlanul visszaengedett naiv csávót.

Ami miatt valamennyire működik a pilot, az a főszereplő csapat. Oké, az elhagyott srác nem a legszimpatikusabb elsőre, főleg mert a karaktere kicsit idegesítőre van írva, viszont Jerry O’Connell teljesen elszállt, mellé Tony “Monk” Shalhoub asszisztál nagy nőcsábászként, na és Kal “Kumar” Penn sem megy a szomszéd házba pár poénért.

No. No. No. Maybe… No.

Nyilván rengeteg hiba akad, kezdve rögtön ott, hogy nem szokott össze a csapat, nincs közöttük erős haveri kapcsolat egyelőre, ami meg is látszik a képernyőn. Amint ők összeklikkelnek, sokkal jobb lesz a We Are Men. Az a főbb időzítési gondokat is meg fogja szüntetni, amik jó pár poént aláásnak sajnos, na meg később már az írókat sem köti az eredettörténet-aspektus, ami miatt a pilotban túl sok mindent kellett mesélniük.

Természetesen egy második évadra már most sem fogadnék, szóval kábé mire magára találna a sorozat, és leküzdené a pilotban található gyerekbetegségeket, addig már csak a maradék 5 részt élvezhetjük, talán. Felpontozni sem fogom, valahol 5/10 körül muzsikál a maga túlzsúfoltságával, viszont mindenképp jöhet a folytatás.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz